|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5761 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Sija! Ja również poproszę fotki sukni na maila - kreciapa@wp.pl
Dzięki! Ja też jestem z Lublina, od zawsze ![]() A, gdy szukaliśmy zespołu to nabardzej podobał nam się HILO. Mayday też w porządku. AVIS, IVIS, CZABAN to najdroższe w Lublinie, ale wg mnie wcale nie najlepsze ![]() Pozdrawiam!
|
#5762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Również podpisaliśmy umowę (na razie bez konkretnej daty) z fotografem - p. Arturem Zomerem ![]() Jak już będziemy znali termin to zarezewujemy orkiestrę i kamerzystę - jesteśmy w tej kwestii już zdecydowani Cytat:
|
|
#5763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5764 |
|
Zakorzenienie
|
Zamawiałam we Wrocławiu w hurtowni. My chcieliśmy takie proste i eleganckie zaproszenia. A tam wyszło tanio, bo trzeba nam było aż 110 szt. One są koloru perłowego, błyszczące i jakoś najbardziej nam się te spodobały i dlatego szukaliśmy wszędzie tylko tych. I dodam, że takie same w Lublinie były o 40 gr droższe na sztuce!
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2007-02-06 o 15:08 |
|
|
|
#5765 |
|
Rozeznanie
|
Hejka! A my zamawiamy takie:
|
#5766 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny
)
|
|
|
|
#5767 |
|
Raczkowanie
|
A ile Cię wyniesie szycie? I gdzie? Chyba się jeszcze o to nie pytałam?
|
|
#5768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To jakby ktos miał fajnego a niedrogiego kamerzyste to poprosze o namiary
|
|
|
|
|
#5769 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5770 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, poradzcie mi proszę czy suknia z wyporzyczalni to dobry pomysł? Która z was rozglądłyście się po lubelskich wyporzyczalniach.:confuse d:
|
|
|
|
#5771 |
|
Zadomowienie
|
anja79 owszem dziewczyny korzystały z lubelskich wyporzyczalni i nadal korzystają
Przeszukaj ten wątek - na górze masz taką opcję - było o tym sporo
|
|
#5772 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, to mój pierwszy wpis na tym forum i trochę sie poruszam po nim po omcku
|
|
|
|
#5773 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny, chwile mnie nie bylo a tu juz 5 stron do czytania hohoh...
Brunetka suknie nr 5 najlepsza! ps mimo ze chodzimy na te same nauki na pl to cie poznac nie moge...;( mam jeszcze pytanko, chce jakos doprowadzic buzke do porzadku, macie moze namiary na jakas kosmetyczne w lublinie taka ktora warto polecic? nie chce isc do pierwszego lepszego salonu kosmetycznego i powierzcy im swoja buzke na probe;P pozdrawiam
|
|
|
|
#5774 |
|
Raczkowanie
|
Co do obraczek to mogę wam polecić przemiłego starszego pana w salonie jubilerskim Iwona na ul. Lubartowskiej. Zachwycił mnie swoim profesjonalizmem i fachową wiedzą. Polecam
|
|
|
|
#5775 |
|
Rozeznanie
|
[quote=Sylwia_84;3626615]Witam my równiez planujemy slub na czerwiec a dokładniej na 21 czerwiec 2008kurcze to chyba popularna data bo ja tez o niej myslalam |
|
|
|
#5776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o oczyszczanie, to poleciła też Salon Kosmetyczny Agata - Organowa 11c, 081 740-31-11 - też drogo - 60-95zł. w zależności od tego, ile zabiegów wybierzesz. No i musze przyznać, ze też byłam zadowolona z efektów. Już na drugi dzień ślady przyblakły.
|
|
|
#5777 |
|
Raczkowanie
|
A nasza data to 16-06-2007 r. Nareszcie po 10 latach!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#5778 |
|
Zadomowienie
|
no to gratuluję tak długiego stażu
ja ślubuje tydzień przed Tobą
|
|
#5779 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Nareszcie troche wiecej czasu już prawie po sesji .... Brunetka mi się podobasz w 5 i w 2 - góra ładna tylko zamiast tego materiału nakładanego mogliby coś takie zrobić z jednego materiału tzn pomarszczyc ładnie materiał sukienki w tym miejscu, żeby nie odróżniał się od reszty - mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi Nicky gdzie i po ile zamawiasz te zaproszenia bo naprawdę śliczne Sija ja również poproszę o fotki na maila: rudalbn@o2.pl u mnie narazie zastój z przygotowaniami czekam na targi ślubne
|
|
|
|
#5780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5781 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiecie jakie są ceny sukienek w Impressji www.impressja.com.pl ?? Bo zakładka kontakt tam nie działam i nie wiem nawet gdzie się mieści ta pracownia. Bo kiedyś to był adres na Nowowiejskiego, a teraz tam jest Bellamoda www.bellamoda.com.pl a to samo???
EDIT: znalazłam adres http://www.impressja.com.pl/kontakt/kontakt.swf z tego wynika ze ta bellamoda to to samo bo pod tym samym adresem są. Ale strony internetowe inne mają i sukienki na tych stronach też inne są A i czy była może któraś z was ostatnio w wypożyczalni Amanda na Wyszyńskiego? Są już jakieś nowe sukienki? Jak by któraś z Was może była, to zapytajcie, czy są, a jak nie, to kiedy będą, bo mi nie bardzo po drodze tam....
|
|
|
|
#5782 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny! Znalazłam fajną stronkę z sukienkami-jest tu mnóstwo modeli sukienek i dlatego musze się z Wami podzielić. To napewno pomoże wam w wyborze tej "jedynej". Szkoda, że ten sklep nie mieści się w Lublinie;( No ale trudno. Popatrzeć można
pozdrawiamhttp://www.jola-moda.pl/index.php |
|
|
|
#5783 |
|
Zadomowienie
|
Też polecam, tam wybrałam pierścionek zaręczynowy i prawdopodobnie tam wybierzemy obrączki
|
#5784 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
witam. na tej stronce jest napisane że sukienki tej firmy są dostępne w salonie Regina-Diamante na Głębokiej
|
|
|
|
|
#5785 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o oczyszczanie, to poleciła też Salon Kosmetyczny Agata - Organowa 11c, 081 740-31-11 - też drogo - 60-95zł. w zależności od tego, ile zabiegów wybierzesz. No i musze przyznać, ze też byłam zadowolona z efektów. Już na drugi dzień ślady przyblakły.[/quote]
dzieki za informacje, ja juz buzie mam ladna wiec do dermatologa sie nie wybieram chce ja po rpostu oczyscic i wybrac sie na male nabranie blasku... dziekuje za namiary jestes dtuga ososba co poleca ten salon kosmetyczny wiec na 100% sie wybiore.... dzieki i pozdraiwam:P
|
|
|
|
#5786 |
|
Zakorzenienie
|
rzadko tu jestem ale widzę że szalejecie na forum
![]() brunetka wg mnie zdecydowanie 4 i 5, wyglądasz w nich najlepiej moim zdaniem oczywiscie.. jak tak Was czytam to jestem pełna podziwu że macie jeszcze tyle czasu do ślubu a prawie wszystko juz załatwione ale w sumie lepiej niż póżniej wszystko na wariackich papierach...my nauki zaliczaliśmy dwa tygodnie przed ślubem a obrączki odbieraliśmy 3 dni przed![]() Życzę nadal wytrwałości!!!Wojtusia i sija przeslijcie fotki z Waszych przymiarek no i jak poszukiwania pracy?Co do podróży poślubnej nie polecam Tunezji ani Djerby..natomiast Hiszpania i Francja w czystym sumieniem ![]() a co do zespołu...u mnie grał czaban i zawsze będę go polecała może i drogo ale warto było...i radziłabym nie sugerowac się demo żadnego zespołu- wszystkie bezapelacyjnie lepiej wypadają na żywo
|
|
#5787 |
|
Raczkowanie
|
jagnabe, ja chyba sie tez na hilo zdecyduje, taki zbieg okolicznosci- dzis do nich dzwonilam i wypytywalam o szczegoly, a teraz sie okazalo, ze moj tesc tez do nich miesiac temu dzwonil!! I to jacys znajomi znajomego tescia! A do tego nasz kamerzysta pokazywal nam plyty z wesel, na których oni graja (to znajomi naszego kamerzysty). To chyba jakis znak
)Poza tym dzwonilismy do mnostwa innych zespolow i wszyscy maja 21 lipca zajete!!!
|
|
|
|
#5788 |
|
Zadomowienie
|
Ale dużo piszecie codziennie, nie nadążam z czytaniem
![]() Dziś mieliśmy ostatnie spotkanie w poradni Zostało nam już tylko kilka nauk.Wysłałam maile ze zdjęciami Jodie nie podałaś żadnego adresu, a ja niestety na forum nie mogę wkleićAnja witaj w naszym gronie ![]() Miss.hot co do pytania o cenę - kupiłam suknię na Allegro, ze wszystkimi dodatkami (welon, rękawiczki i halka) zapłaciłam 550. Z tego co wiem, suknia była szyta w dobrym salonie (nie pamiętam nazwy, na podszewce jest wybite logo "Moda ślubna...") gdzieś na Śląsku. Jest uszyta z bardzo dobrego gatunkowo materiału i wogóle nie widać żeby była noszona Dziewczyny, na prawdę warto sprawdzić, czy Wasza wymarzona suknia nie czeka na Was gdzieś w sieci po śmiesznie niskiej cenie. Fakt - z woj. lubelskiego nie ma zbyt dużo ofert, ja sama zanim znalazłam suknię, oglądałam aukcje z całej Polski przez ponad miesiąc (nie spieszyło mi się wtedy i raczej chciałam tylko pooglądać), ale jak się już coś znajdzie, to przecież można się umówić na przymiarkę
|
|
|
|
#5789 |
|
Raczkowanie
|
mogę prosić jeszcze raz o zdjęcie sukienki, bo do mnie nic nie doszło aurelia-auritaUSUŃ@TOtlen.pl
|
|
|
|
#5790 |
|
Rozeznanie
|
[quote=sija;3630498]
Wysłałam maile ze zdjęciami a ja nie dostałam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.

MOJA CÓRECZKA WALCZY O ŻYCIE