Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-01, 19:30   #3271
ada ada
Raczkowanie

Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Avene ma drogie kremy, to fakt. Na szczęście Cold Cream kosztuje ok. 35 zł, a jest mega wydajny, ja 40 ml tubkę używałam z pół roku, a nie skąpię sobie. To jedyny avenowski krem, który jest w miarę tani i działa. Używałam Hydrance rich i wcale mi nie pasował, rich to on nie był - chyba, że chodzi o cenę
A jakie jeszcze kremy YR polecasz? Myślę o kremie pod oczy łagodzącym, bo cena jest całkiem spoko. Szukam takiego łagodnego, niepodrażniającego, porządnego nawilżacza. Póki co tylko kojący Avene i SVR Topialyse spełniły te wymagania, ale ich cena...
pod oczy żaden mnie nie zachwycił z YR. Ja używam żel Bandi
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-pod-oczy.html
ale ostatnio dorwałam ten dużo tańszy
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-pod-oczy.html
i kupiłam teraz drugie opakowanie. Cena super, oczy mi nie puchną, nie szczypią, zamawiam przez DOZ.
ada ada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 19:37   #3272
Kylpie
Raczkowanie

Dziwne rzeczy się dzieją... Dostałam ofertę pyb9ra17 z Moment de Bonheur... Ciekawe skąd oni go niby wzięli jako mój ulubiony, skoro to moja pierwsza oferta wysyłkowa Ładne to chociaż?
Kylpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 19:48   #3273
czerwieclipiec
Zadomowienie

Trochę mnie nie było, a już nowych stron wątku natrzaskane.

Kretka, ciesze się, że tak ładnie się zachowali z reklamacją. (W końcu!)

Czekam i czekam na tą niby spersonalizowaną ofertę, a ona ciągle nie nadchodzi. Mam wielką nadzieję, że prezent mi się spodoba.
czerwieclipiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 19:58   #3274
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ada ada Pokaż wiadomość
pod oczy żaden mnie nie zachwycił z YR. Ja używam żel Bandi
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-pod-oczy.html
ale ostatnio dorwałam ten dużo tańszy
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-pod-oczy.html
i kupiłam teraz drugie opakowanie. Cena super, oczy mi nie puchną, nie szczypią, zamawiam przez DOZ.
Za żelowymi konsystencjami pod oczy nie przepadam, jakoś za mało mi otulają skórę. Mam bardzo suchą, delikatną pod oczami i na powiekach szczególnie, żel nie daje takich rezultatów jak kremowe czy maściowe konsystencje. Obecnie używam maści oliwkowej Ziai, bo na Avene mnie teraz nie stać Avene to mój ulubieniec póki co, nawet nie muszę uważać na oczy strikte przy smarowaniu. Innymi mazidłami to tylko "okolice oczu" mogłam smarować, delikatnie, jak najdalej od samego oka, bo od razu pieczenie i swędzenie. A Avene to nakładam absolutnie wszędzie, nic nie drażni, nie swędzi, nie piecze, bez łez

Czemu kod lakieru Czerwona Pomarańcza nie chce wejść w ofercie wysyłkowej pyb1rc03 (z Naturelle i brzydką kosmetyczką ), wie ktoś? Wpisuję i pokazuje mi, że nieprawidłowy kod
Stary 2012-09-01, 20:08   #3275
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kylpie Pokaż wiadomość
Dziwne rzeczy się dzieją... Dostałam ofertę pyb9ra17 z Moment de Bonheur... Ciekawe skąd oni go niby wzięli jako mój ulubiony, skoro to moja pierwsza oferta wysyłkowa Ładne to chociaż?
Hm, mi akurat nie podeszły nie lubię zapachów różanych niestety... Tutaj jest więcej o tych perfumach:

http://www.fragrantica.com/perfume/Y...eur-13041.html

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez czerwieclipiec Pokaż wiadomość
Czekam i czekam na tą niby spersonalizowaną ofertę, a ona ciągle nie nadchodzi. Mam wielką nadzieję, że prezent mi się spodoba.
Ech, też czekam i czekam na moją ofertę...
Stary 2012-09-01, 20:08   #3276
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Tak tak, zamawiałam już z ich strony Napisałam maila, teraz pozostaje mi czekać aż odpiszą. Dziękuję ślicznie za pomoc
nie ma za co. daj znać, czy udało się coś zdziałać i pochwal się zakupami.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 20:11   #3277
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Całkiem ładne. Zapach różany. Minusem może być trwałość ale to zależy od skóry.
Co do kremów pod oczy to ja ostatnio odkryłam w Rossmanie kremy IVR- kosmetyki w minidawkach. Używam żel- lifting na zmianę z kremem z witaminami C i E. Jak dla mojej skóry idealne połączenie.
I od mamy mam opti-capilaril z Pharmaceris bo jej nie pasował.
Mam też przeciwzmarszczkowy z Active Sensitive ale tak średnio mi pasuje bo ma jakieś błyszczące drobinki a ja nie lubię takich połyskliwych kremów i z tego powodu już go raczej nie kupię a ten, który mam chcę jak najszybciej zużyć.
MissChievousTess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 20:18   #3278
molina_
Raczkowanie

Obecnie mam znaleźć nową osobę do Yves Rocher dzięki temu dostane wybrany przez siebie darmowy kosmetyk, ale mam z tym kłopot bo nie ma chętnych.
To może kogoś z moich domowników o to poprosić? Będą mogli skoro są z pod tego samego adresu zamieszkania?
Myślę, że wiecie o co mi chodzi

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Można, U mnie pod jednym adresem mieszka kilka rodzin i nie ma problemu.
Ale mamy juz nie moge?
molina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 20:32   #3279
Limonatka
Zakorzenienie

Ja w tej spersonalizowanej ofercie mam wodę kolońską Werbena hehe i faktycznie, ostatnio to chyba mój ulubiony kosmetyk z YR< który w 100% mi odpowiada Ale zamówiłam go tylko raz i to w e-sklepie, a nie wysyłce :P No ale może się skuszę. Tylko po co mi druga butelka, nie używam zapachów tak szybko! :/

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 20:34   #3280
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Ja w tej spersonalizowanej ofercie mam wodę kolońską Werbena hehe i faktycznie, ostatnio to chyba mój ulubiony kosmetyk z YR< który w 100% mi odpowiada Ale zamówiłam go tylko raz i to w e-sklepie, a nie wysyłce :P No ale może się skuszę. Tylko po co mi druga butelka, nie używam zapachów tak szybko! :/
A mogłabym użyć w takim wypadku Twojej oferty? *.*
Stary 2012-09-01, 20:49   #3281
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b
Konto usunięte

Cześć, mam pytanie. Co jest tym gratisem za 75 zł ? Dziwne pytanie, ale o dziwo mnie to ciekawi. (i szukałam przez wyszukiwarkę, ale nic odpowiedniego nie znalazło;<)
Z góry dziękuję !
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 20:49   #3282
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
nie ma za co. daj znać, czy udało się coś zdziałać i pochwal się zakupami.
No właśnie albo jestem jakaś tępa, albo nie wiem już co Próbuję zrobić zamówienie, żeby dostać tą wodę So elixir gratis i jak wchodzę w ofertę wysyłkową, wpisuję te kody i pojawia mi się to okienko gdzie jest zaznaczona ta woda, to nie mam pojęcia jak dokonać tych zakupów za 49zł, bo pojawiają mi się tylko 4 rzeczy do wyboru Serio próbowałam na wszystkie sposoby, ale straciłam pomysły
Stary 2012-09-01, 20:50   #3283
Kylpie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
Hm, mi akurat nie podeszły nie lubię zapachów różanych niestety... Tutaj jest więcej o tych perfumach:

http://www.fragrantica.com/perfume/Y...eur-13041.html
Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Całkiem ładne. Zapach różany. Minusem może być trwałość ale to zależy od skóry.
Co do kremów pod oczy to ja ostatnio odkryłam w Rossmanie kremy IVR- kosmetyki w minidawkach. Używam żel- lifting na zmianę z kremem z witaminami C i E. Jak dla mojej skóry idealne połączenie.
I od mamy mam opti-capilaril z Pharmaceris bo jej nie pasował.
Mam też przeciwzmarszczkowy z Active Sensitive ale tak średnio mi pasuje bo ma jakieś błyszczące drobinki a ja nie lubię takich połyskliwych kremów i z tego powodu już go raczej nie kupię a ten, który mam chcę jak najszybciej zużyć.
Dzięki, już chyba wiem co to może być za stwór kiedyś dałam mamie miniaturkę tego zapachu, w ogóle go nie wąchając (o ja sierotka). Wydawał się nie dla mnie... Może odnajdę miniaturkę i zobaczymy...
Stary 2012-09-01, 21:12   #3284
2016070150903
Konto usunięte

[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36264399]Cześć, mam pytanie. Co jest tym gratisem za 75 zł ? Dziwne pytanie, ale o dziwo mnie to ciekawi. (i szukałam przez wyszukiwarkę, ale nic odpowiedniego nie znalazło;<)
Z góry dziękuję ![/QUOTE]

w esklepie? maseczka Cure Solution. jeśli chcesz ją zamówić, to dzisiaj to zrób, bo w nocy zmienią pewnie ofertę na wrześniową, więc i gratisy będą inne.
Stary 2012-09-01, 21:18   #3285
nieznana4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marleen Pokaż wiadomość
Lipa, kod nieprawidłowy. Sprawdziłam.

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

mgs127: p.s. jeszcze jedno. Miałam do czynienia kiedyś z promocją w sklepie obuwniczym, mniejsza z tym... wymieniając buty w tej samej cenie na inne, musiałam przynieść dwie pozostałe pary i zrobić zwrot wszystkich zakupionych butów i skorzystać z promocji od nowa. Tak sobie teraz głośno myślę (choć tego nie słyszysz), że może będziesz musiała zakupy zrealizować od początku, bo jak ja kupowałam z grouponem, to babka musiała wszystko bardzo wnikliwie skanować, żeby promocje się realizowały i stan w kompie się zgadzał. Potraktuj te moje wywody jako marudzenie starej kobiety, no i daj znać. pozdrawiam,
Ja dziś zamówiłam i było OK. Na pewno spełniłaś warunki? Ja zamówiłam za koło 90 zł, zapłacę 62, bez kosztów pakowania i przesyłki plus gratis. Może oferta już się skończyła...
nieznana4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 21:37   #3286
czerwieclipiec
Zadomowienie

Kod z ofeminin powinien wchodzić do 9 IX wg informacji z ich strony. Ale jest też info, że to limitowana zniżka. Może dziś wyczerpał się limit?
Stary 2012-09-01, 21:38   #3287
xxxescapismxxx
Pani Pech

Byłam dziś w Bialymstoku w alfie na zakupach była moja ulubiona pani ;p
kupiłam bratu żel kawowy i szampon i mojemu TŻ kawowy żel sobie różany - został moim ulubionym obok lotosu JdM , pozatym BB krem i powiem tak , ostatnio zrezygnowałam z podkładów, bo zauwazyłam ,ze gdy ich nie używam mam lepszy stan cery, wiec dla mnie krem BB to dobra opcja, skusil o mnie tez 90 % skladnikow naturalnych, pięknie pachnie i to dluzszy czas . Nawilza i lekko poprawia koloryt niby na pierwszy rzut oka nie ma sie nic na sobie , ale czuje ze zostanie moim ulubiencem niemam wielkich wymagan co do niego , wole ten BB niz uzywac kremy. pozatym kostka ta kokos do kapieli moj hit uwielbiam sie z nia kapac i to tyle zeby dobic do 69 tusz SP jest boski,zastanawialam sie nad nim juz wczesniej , ale dostalam mini w GlossyBoxie i nie zamienie go na rzaden inny
xxxescapismxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 22:17   #3288
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
No właśnie albo jestem jakaś tępa, albo nie wiem już co Próbuję zrobić zamówienie, żeby dostać tą wodę So elixir gratis i jak wchodzę w ofertę wysyłkową, wpisuję te kody i pojawia mi się to okienko gdzie jest zaznaczona ta woda, to nie mam pojęcia jak dokonać tych zakupów za 49zł, bo pojawiają mi się tylko 4 rzeczy do wyboru Serio próbowałam na wszystkie sposoby, ale straciłam pomysły
ok, wpisałaś nr oferty PYB7RA10, nr klienta. powinnaś teraz widzieć formularz, a w nim po kolei:

twój prezent za lojalność
So Elixir

produkt przeznaczony dla ciebie ze zniżką 50%- tu możesz wpisać kod 5cyfrowy produktu, ale nie wiem czy wejdzie jakikolwiek czy to może jest spersonalizowana oferta. możesz zostawić pole puste jeśli nie znajdziesz żądnego produktu, który załapie się na zniżkę 50%.

ponad 230 duetów aż do -50%
tu wpisujesz numery znaczków ze skanów-> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4397

Plasirs Nature
tu możesz wybrać produkty z letniej limitowanej edycji Smoothie kokos&ananas oraz marakuja&mango

twoje niskie ceny
tu wpisujesz 5cyfrowe kody produktów które znajdziesz na stronie YR albo w 1. poście na samym końcu. dostajesz na nie 20% rabatu. nie obejmuje produktów z zielonym punktem (Plasirs Nature, makijaż, pielęgnacja włosów)

twoja kosmetyczka 3w1
jeśli zamawiasz za ponad 80zł wpisz TAK- wtedy kupisz kosmetyczkę za 9,90. jeśli jej nie chcesz to zostaw puste pole.

Edytowane przez 2016070150903
Czas edycji: 2012-09-01 o 22:18
Stary 2012-09-01, 22:32   #3289
Figarro
Zakorzenienie

moja oferta PYB9RA11 - prezentem okazala sie Vanille Noire

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 22:40   #3290
martyna3275
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
moja oferta PYB9RA11 - prezentem okazala sie Vanille Noire
wchodzi juz przez neta?
martyna3275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 22:41   #3291
2016070150903
Konto usunięte

dodałam.

ja wciąż nie otrzymałam tej oferty i wątpię, że dostanę.
Stary 2012-09-01, 22:52   #3292
Figarro
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyna3275 Pokaż wiadomość
wchodzi juz przez neta?

chyba faktycznie, beda zbierac zamowienia telefonicznie, lub listownie, juz kiedys tak bylo

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
dodałam.

moze jeszcze dojdzie

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 23:03   #3293
martyna3275
Zakorzenienie

Cytat:

chyba faktycznie, beda zbierac zamowienia telefonicznie, lub listownie, juz kiedys tak bylo

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

moze jeszcze dojdzie
jak listownie to niech sie pocałuja w nos a ze mam ten krem w gratisie wiec nie mam parcia na ta oferte chcialabym tylko ten nowy szampon wypróbować bo nie wiem czy w stacjonarce bedzie
martyna3275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 23:03   #3294
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:

Sprawdziłam, na formularzu w prawym rogu jest info że można złożyć zamówienie telefonicznie, listem oraz przez formularz internetowy.
Więc kody powinny wchodzić, nic czekamy może coś ruszy.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 23:53   #3295
czerwieclipiec
Zadomowienie

Nie powstrzymałam się, popełniłam zamówienie z Naturelle, tłumacząc się, że pójdzie na prezent, a okazję trzeba wykorzystać.
Stary 2012-09-01, 23:54   #3296
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
A mogłabym użyć w takim wypadku Twojej oferty? *.*
A można z niej dwa razy korzystać? bo ja jeszcze nie zdecydowałam, czy z niej nie skorzystam, bo nawet nie przeglądałam dokładnie całej oferty, tylko otworzyłam :P

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 23:56   #3297
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
A można z niej dwa razy korzystać? bo ja jeszcze nie zdecydowałam, czy z niej nie skorzystam, bo nawet nie przeglądałam dokładnie całej oferty, tylko otworzyłam :P
Oczywiście jeżeli nie skorzystasz to ja byłabym chętna
Stary 2012-09-02, 09:11   #3298
Kylpie
Raczkowanie

Dzisiaj znowu nie zmienili oferty... Może jak się oferta zmieni na wrześniową to i oferty wysyłkowe zaczną wchodzić przez internet, bo na razie spokojnie wchodzą jeszcze te sierpniowe.
Stary 2012-09-02, 09:42   #3299
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Dzisiaj znowu nie zmienili oferty... Może jak się oferta zmieni na wrześniową to i oferty wysyłkowe zaczną wchodzić przez internet, bo na razie spokojnie wchodzą jeszcze te sierpniowe.
Może jutro zmienią, tak z poniedziałku... Ech, czekam i czekam
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 10:02   #3300
finansistka
Rozeznanie

Cytat:

a myslałam, że tylko mnie tutaj pomineli ;/ ehhh
finansistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości