|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-pod-oczy.html ale ostatnio dorwałam ten dużo tańszy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-pod-oczy.html i kupiłam teraz drugie opakowanie. Cena super, oczy mi nie puchną, nie szczypią, zamawiam przez DOZ. |
|
|
|
|
#3272 |
|
Raczkowanie
|
Dziwne rzeczy się dzieją... Dostałam ofertę pyb9ra17 z Moment de Bonheur... Ciekawe skąd oni go niby wzięli jako mój ulubiony, skoro to moja pierwsza oferta wysyłkowa
|
|
|
|
#3273 |
|
Zadomowienie
|
Trochę mnie nie było, a już nowych stron wątku natrzaskane.
![]() Kretka, ciesze się, że tak ładnie się zachowali z reklamacją. (W końcu!) Czekam i czekam na tą niby spersonalizowaną ofertę, a ona ciągle nie nadchodzi. Mam wielką nadzieję, że prezent mi się spodoba.
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Avene to mój ulubieniec póki co, nawet nie muszę uważać na oczy strikte przy smarowaniu. Innymi mazidłami to tylko "okolice oczu" mogłam smarować, delikatnie, jak najdalej od samego oka, bo od razu pieczenie i swędzenie. A Avene to nakładam absolutnie wszędzie, nic nie drażni, nie swędzi, nie piecze, bez łez Czemu kod lakieru Czerwona Pomarańcza nie chce wejść w ofercie wysyłkowej pyb1rc03 (z Naturelle i brzydką kosmetyczką ), wie ktoś? Wpisuję i pokazuje mi, że nieprawidłowy kod
|
|
#3275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubię zapachów różanych niestety... Tutaj jest więcej o tych perfumach:http://www.fragrantica.com/perfume/Y...eur-13041.html ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
|
|
|
#3276 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kremów pod oczy to ja ostatnio odkryłam w Rossmanie kremy IVR- kosmetyki w minidawkach. Używam żel- lifting na zmianę z kremem z witaminami C i E. Jak dla mojej skóry idealne połączenie. I od mamy mam opti-capilaril z Pharmaceris bo jej nie pasował. Mam też przeciwzmarszczkowy z Active Sensitive ale tak średnio mi pasuje bo ma jakieś błyszczące drobinki a ja nie lubię takich połyskliwych kremów i z tego powodu już go raczej nie kupię a ten, który mam chcę jak najszybciej zużyć. |
|
|
|
|
#3278 |
|
Raczkowanie
|
Obecnie mam znaleźć nową osobę do Yves Rocher dzięki temu dostane wybrany przez siebie darmowy kosmetyk, ale mam z tym kłopot bo nie ma chętnych.
To może kogoś z moich domowników o to poprosić? Będą mogli skoro są z pod tego samego adresu zamieszkania? Myślę, że wiecie o co mi chodzi Ale mamy juz nie moge? |
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tej spersonalizowanej ofercie mam wodę kolońską Werbena hehe i faktycznie, ostatnio to chyba mój ulubiony kosmetyk z YR< który w 100% mi odpowiada
Ale zamówiłam go tylko raz i to w e-sklepie, a nie wysyłce :P No ale może się skuszę. Tylko po co mi druga butelka, nie używam zapachów tak szybko! :/
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3281 |
|
Konto usunięte
|
Cześć, mam pytanie. Co jest tym gratisem za 75 zł ? Dziwne pytanie, ale o dziwo mnie to ciekawi. (i szukałam przez wyszukiwarkę, ale nic odpowiedniego nie znalazło;<)
Z góry dziękuję ! |
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbuję zrobić zamówienie, żeby dostać tą wodę So elixir gratis i jak wchodzę w ofertę wysyłkową, wpisuję te kody i pojawia mi się to okienko gdzie jest zaznaczona ta woda, to nie mam pojęcia jak dokonać tych zakupów za 49zł, bo pojawiają mi się tylko 4 rzeczy do wyboru Serio próbowałam na wszystkie sposoby, ale straciłam pomysły
|
|
#3283 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
kiedyś dałam mamie miniaturkę tego zapachu, w ogóle go nie wąchając (o ja sierotka). Wydawał się nie dla mnie... Może odnajdę miniaturkę i zobaczymy... |
||
|
|
|
#3284 |
|
Konto usunięte
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36264399]Cześć, mam pytanie. Co jest tym gratisem za 75 zł ? Dziwne pytanie, ale o dziwo mnie to ciekawi. (i szukałam przez wyszukiwarkę, ale nic odpowiedniego nie znalazło;<)
Z góry dziękuję ! w esklepie? maseczka Cure Solution. jeśli chcesz ją zamówić, to dzisiaj to zrób, bo w nocy zmienią pewnie ofertę na wrześniową, więc i gratisy będą inne. |
|
|
|
#3285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3286 |
|
Zadomowienie
|
Kod z ofeminin powinien wchodzić do 9 IX wg informacji z ich strony. Ale jest też info, że to limitowana zniżka. Może dziś wyczerpał się limit?
|
|
|
|
#3287 |
|
Pani Pech
|
Byłam dziś w Bialymstoku w alfie na zakupach
była moja ulubiona pani ;p kupiłam bratu żel kawowy i szampon i mojemu TŻ kawowy żel sobie różany - został moim ulubionym obok lotosu JdM , pozatym BB krem i powiem tak , ostatnio zrezygnowałam z podkładów, bo zauwazyłam ,ze gdy ich nie używam mam lepszy stan cery, wiec dla mnie krem BB to dobra opcja, skusil o mnie tez 90 % skladnikow naturalnych, pięknie pachnie i to dluzszy czas . Nawilza i lekko poprawia koloryt niby na pierwszy rzut oka nie ma sie nic na sobie , ale czuje ze zostanie moim ulubiencem niemam wielkich wymagan co do niego , wole ten BB niz uzywac kremy. pozatym kostka ta kokos do kapieli moj hit uwielbiam sie z nia kapac i to tyle zeby dobic do 69 tusz SP jest boski,zastanawialam sie nad nim juz wczesniej , ale dostalam mini w GlossyBoxie i nie zamienie go na rzaden inny
|
|
|
|
#3288 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
twój prezent za lojalność So Elixir produkt przeznaczony dla ciebie ze zniżką 50%- tu możesz wpisać kod 5cyfrowy produktu, ale nie wiem czy wejdzie jakikolwiek czy to może jest spersonalizowana oferta. możesz zostawić pole puste jeśli nie znajdziesz żądnego produktu, który załapie się na zniżkę 50%. ponad 230 duetów aż do -50% tu wpisujesz numery znaczków ze skanów-> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4397 Plasirs Nature tu możesz wybrać produkty z letniej limitowanej edycji Smoothie kokos&ananas oraz marakuja&mango twoje niskie ceny tu wpisujesz 5cyfrowe kody produktów które znajdziesz na stronie YR albo w 1. poście na samym końcu. dostajesz na nie 20% rabatu. nie obejmuje produktów z zielonym punktem (Plasirs Nature, makijaż, pielęgnacja włosów) twoja kosmetyczka 3w1 jeśli zamawiasz za ponad 80zł wpisz TAK- wtedy kupisz kosmetyczkę za 9,90. jeśli jej nie chcesz to zostaw puste pole. Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2012-09-01 o 22:18 |
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
moja oferta PYB9RA11 - prezentem okazala sie Vanille Noire
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3291 |
|
Konto usunięte
|
dodałam.
ja wciąż nie otrzymałam tej oferty i wątpię, że dostanę.
|
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
chyba faktycznie, beda zbierac zamowienia telefonicznie, lub listownie, juz kiedys tak bylo ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- moze jeszcze dojdzie
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialabym tylko ten nowy szampon wypróbować bo nie wiem czy w stacjonarce bedzie
|
|
|
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdziłam, na formularzu w prawym rogu jest info że można złożyć zamówienie telefonicznie, listem oraz przez formularz internetowy. Więc kody powinny wchodzić, nic czekamy może coś ruszy.
|
|
#3295 |
|
Zadomowienie
|
Nie powstrzymałam się, popełniłam zamówienie z Naturelle, tłumacząc się, że pójdzie na prezent, a okazję trzeba wykorzystać.
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
A można z niej dwa razy korzystać? bo ja jeszcze nie zdecydowałam, czy z niej nie skorzystam, bo nawet nie przeglądałam dokładnie całej oferty, tylko otworzyłam :P
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3298 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj znowu nie zmienili oferty... Może jak się oferta zmieni na wrześniową to i oferty wysyłkowe zaczną wchodzić przez internet, bo na razie spokojnie wchodzą jeszcze te sierpniowe.
|
|
|
|
#3299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3300 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.

nie lubię zapachów różanych niestety... Tutaj jest więcej o tych perfumach:

Ale zamówiłam go tylko raz i to w e-sklepie, a nie wysyłce :P No ale może się skuszę. Tylko po co mi druga butelka, nie używam zapachów tak szybko! :/