Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz. 5. - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-01, 23:15   #1021
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.

No Lisbeth dawaj przykład kultury z wyzwolonymi genitaliami. Już żałuję, że na magisterce, na geografii kultur nasz doktor, nie przekazał nam tej cennej wiedzy .

Edit. Ale tutaj na focie widzę jakiś rytuał plemienny. Równie dobrze można napisać, że w Starożytnej Grecji mężczyźni uprawiali zapasy będąc nago, jedynie usmarowani oliwą z oliwek. Skoro jesteś taka pro wyzwolona z majtek, to myślałam, że masz odpowiednią wiedzę. A porównywanie kultur Czarnej Afryki z kulturą Środkowej Europy jest tak samo mądre, jak porównywanie talerza do szklanki. Niby się tłuką, ale to zupełnie co innego.

Przypominam, że np. w kulturze Czarnej Afryki do niedawna było legalnie stosowane obrzezanie dziewcząt i co, to też normalne?

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-09-01 o 23:20
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 23:23   #1022
lagerfeldised
Rozeznanie

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36267514]Nie orientuję sie aż tak w kulturach świata i nie znam szczegółów. Dlatego powiedziałam, że chodzi mi o takie, gdzie genitalia/piersi nie są jakoś specjalnie ukrywane. Mam tu na myśli to, że jak ktoś sobie przejdzie bez szmatki na biodrach z chatki do chatki, to go nikt nie będzie za to ścigał. Albo takie coś jak tutaj http://watermarked.impactphotos.com/1262851.jpg Nieraz widziałam jakieś zdjęcia czy filmy z takimi przypadkami. Zawsze są jakieś zwyczaje ubraniowe, ale też nikt się specjalnie nie wzrusza gdy ktoś jest nagi.
Czy po takim widoku afrykańskie dziecko będzie miało traumę?

Nie widzę związku z tematem. Nigdzie nie postulowałam powrotu do czasów pierwotnych. Jedyne o co mi chodziło to całkowita dowolność w kwestii stroju lub jego braku.[/QUOTE]

Skąd, wszystkie dzieci w tych wioskach (mówię o tych najbardziej zacofanych, których już aż tak wiele nie zostało) są bardzo szczęśliwe, zwłaszcza dziewczynki mają świetne przeżycia w dzieciństwie... Ale na pewno wiesz więcej o ich zdrowiu, zwłaszcza psychicznym i zwłaszcza w sferze seksualnej... Wiele kobiet, którym udało się wydostać z takich plemion w licznych książkach/wywiadach wspomina o tym, że w życiu nie będzie z mężczyzną, bo nie potrafi ich kochać, nie chce być dotykana i tak dalej. Nie mówię tylko o tych obrzezanych.
Owszem, postulujesz o powrót do pierwotności, bo tylko w takim wypadku można mówić o chodzeniu po ulicy nago. Z jakiegoś powodu cały świat, w częściach, w których jest rozwinięty, przyjął takie normy, że genitalia muszą być zakryte. To nie jest wymysł nikczemnych ludzi, a ty nie jesteś jedną oświeconą... Ale ponownie pokazujesz, że masz zerową wiedzę w tym temacie, sama mówisz, że nie wiesz wiele o kulturach świata, to z czym tutaj w ogóle? Znowu ktoś tutaj próbuje ciągnąć poważną dyskusję, a nie ma nic do powiedzenia

Edytowane przez lagerfeldised
Czas edycji: 2012-09-01 o 23:25
lagerfeldised jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 23:25   #1023
Julie_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
ale wiesz jaka to promocja w świecie? ile kasy napłynęłoby wraz z turystami, którzy chcieliby na własne oczy zobaczyć ten cud nad Wisłą, te wyzwolone Polki, które nareszcie mogły zrzucić majtasy?

Polska Winkelriedem narodów, od teraz wolność i wyzwolenie nabiera nowego znaczenia !
Wtedy Polska byłaby w końcu mlekiem i miodem płynąca! Kryzys, jaki kryzys? Ściągamy majty, a będzie góra złota!

Cytat:
Napisane przez lagerfeldised Pokaż wiadomość

A swoją drogą, to dla osób mających takie właśnie zapędy do wolności i nagości na pewno znajdą się miejsca typu plaża nudystów, więc nie jest tak, że żyjemy w jakimś okrutnym kraju, gdzie biedny człowiek się nie może rozebrać. Przypuszczam, że są takie społeczności, które we własnym gronie (mniejszości w porównaniu do reszty społeczeństwa) mogą się oswobodzić I jednak tej większości nie wprawiać chociażby w zakłopotanie.
Plaże nudystów jestem w stanie zrozumieć, ale chodzić nagim w centrum miasta? Albo nagie podróże komunikacją miejską - siedzenia z dziwną lepką konsystencją. Ile urojonych ciąż by było

Edytowane przez Julie_
Czas edycji: 2012-09-01 o 23:26
Julie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 23:27   #1024
heksita
Raczkowanie

Już nie mówiąc o tym, jak chodzenie nago byłoby niehigieniczne, podczas gorącego lata zwłaszcza, bleeee...
heksita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 23:27   #1025
lagerfeldised
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Julie_ Pokaż wiadomość
Wtedy Polska byłaby w końcu mlekiem i miodem płynąca! Kryzys, jaki kryzys? Ściągamy majty, a będzie góra złota!

Plaże nudystów jestem w stanie zrozumieć, ale chodzić nagim w centrum miasta? Albo nagie podróże komunikacją miejską - siedzenia z dziwną lepką konsystencją. Ile urojonych ciąż by było
O kwestii higienicznej nawet nie chciałam zaczynać...
Stary 2012-09-01, 23:28   #1026
WhiteCherry
Zakorzenienie

jeśli dla kogoś majtki czy stanik są symbolem uciśnienia, to ja nie mam pytań.

akurat obchodzimy rocznicę wybuchu II wojny światowej, na fali tematu postuluję za walką o zrzucenie tych obciążających nas, bawełnianych czy poliestrowych okowów. będziemy wyzwoleni, naturalni i pierwotni
Stary 2012-09-01, 23:30   #1027
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
No Lisbeth dawaj przykład kultury z wyzwolonymi genitaliami. Już żałuję, że na magisterce, na geografii kultur nasz doktor, nie przekazał nam tej cennej wiedzy .

Edit. Ale tutaj na focie widzę jakiś rytuał plemienny. Równie dobrze można napisać, że w Starożytnej Grecji mężczyźni uprawiali zapasy będąc nago, jedynie usmarowani oliwą z oliwek. Skoro jesteś taka pro wyzwolona z majtek, to myślałam, że masz odpowiednią wiedzę. A porównywanie kultur Czarnej Afryki z kulturą Środkowej Europy jest tak samo mądre, jak porównywanie talerza do szklanki. Niby się tłuką, ale to zupełnie co innego.

Przypominam, że np. w kulturze Czarnej Afryki do niedawna było legalnie stosowane obrzezanie dziewcząt i co, to też normalne?
Nie porównuję tych kultur. Nie wiem skąd to wzięłaś. Przywołanie nagości w Afryce było nawiązaniem do postu lagerfeldised na temat dojrzewania dzieci do seksualności. Ta fotka rytuału pleminnego była tylko przykładem. O innych rzeczach napisałam. Widziałam zdjęcia i filmy, na których nie zawsze wszyscy byli ubrani i to w sytuacjach codziennych.
Po co ciągle przywołujesz jakieś uszkodzenia ciała, gwałty i molestowania? Ja mówię o samym wyglądzie, tylko i wyłącznie. O nic innego mi nie chodzi.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 23:32   #1028
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli dla kogoś majtki czy stanik są symbolem uciśnienia, to ja nie mam pytań.

akurat obchodzimy rocznicę wybuchu II wojny światowej, na fali tematu postuluję za walką o zrzucenie tych obciążających nas, bawełnianych czy poliestrowych okowów. będziemy wyzwoleni, naturalni i pierwotni
Ja się boję, bo wszystko będzie w mleku .

Lisbeth - a nie pomyślałaś, że tego typu kultury lekko odziane, robią to dlatego, że np. żyją w takich a nie innych warunkach klimatycznych? Po coś ludzie w naszej szerokości geograficznej wymyślili ubranie. A ekstremalne praktyki przywołuję, bo Ty się upierasz przy powrocie do nagości albo do prawie nagości (w przypadku kultur zakrywających tylko narządy rozrodcze), które są stosowane przez takie a nie inne społeczności, dla których normą są jeszcze inne praktyki.

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-09-01 o 23:36
Stary 2012-09-01, 23:34   #1029
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się boję, bo wszystko będzie w mleku .
i o czym my będziemy pisać w wątku o rozwalającej modzie, jeśli wszyscy będą nadzy?
Stary 2012-09-01, 23:35   #1030
lagerfeldised
Rozeznanie

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36267799] Nie porównuję tych kultur. Nie wiem skąd to wzięłaś. Przywołanie nagości w Afryce było nawiązaniem do postu lagerfeldised na temat dojrzewania dzieci do seksualności. Ta fotka rytuału pleminnego była tylko przykładem. O innych rzeczach napisałam. Widziałam zdjęcia i filmy, na których nie zawsze wszyscy byli ubrani i to w sytuacjach codziennych.
Po co ciągle przywołujesz jakieś uszkodzenia ciała, gwałty i molestowania? Ja mówię o samym wyglądzie, tylko i wyłącznie. O nic innego mi nie chodzi.[/QUOTE]

Czyli przywołując dzieci z zacofanych plemion afrykańskich, które domniemanie widują penisy na porządku dziennym, chciałaś mi powiedzieć, że do seksualności nie trzeba dojrzeć? Bo nie wiem jak interpretować te odpowiedzi dziwnymi przykładami, a nie chcę, żebyś zaraz napisała, że znowu ktoś przeinacza twoje słowa, to też gwoli ścisłości, jakbyś mogła, proszę o potwierdzenie.
Stary 2012-09-01, 23:38   #1031
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Mam wrażenie, że dziewczyna chciała zabłysnąć oryginalnym poglądem, ale zapytana o konkrety zaczęła się sama gubić. Zaraz będzie, że my wyolbrzymiamy wszystko.
Stary 2012-09-01, 23:39   #1032
invisible_01
Zakorzeniona

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36267799]Ja mówię o samym wyglądzie, tylko i wyłącznie. O nic innego mi nie chodzi.[/QUOTE]
Ale wyobrażasz sobie, że jedziesz w stłoczonym tramwaju w godzinach szczytu, a tuż obok Ciebie, niemalże do Ciebie przyklejony z powodu tłoku, stoi facet, który ma wzwód? Albo może nie przeszkadzałoby Ci, gdyby się masturbował tuż obok Ciebie? W końcu to naturalne... Na wszelki wypadek (podług Twojej teorii, że gdyby wszyscy chodzili nago to te nagie cyce nie byłyby już tak emocjonujące), wzwód mógłby wystąpić niekoniecznie dlatego, że stoisz obok nago, ale samoistnie albo na skutek jakiejś myśli faceta.

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
i o czym my będziemy pisać w wątku o rozwalającej modzie, jeśli wszyscy będą nadzy?
"Rozwaliły mnie dzisiaj obwisłe cycki jednej dziewczyny w autobusie", "Babka siedząca w tramwaju obok mnie miała włochatą cipkę"
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 23:43   #1033
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Skąd, wszystkie dzieci w tych wioskach (mówię o tych najbardziej zacofanych, których już aż tak wiele nie zostało) są bardzo szczęśliwe, zwłaszcza dziewczynki mają świetne przeżycia w dzieciństwie... Ale na pewno wiesz więcej o ich zdrowiu, zwłaszcza psychicznym i zwłaszcza w sferze seksualnej... Wiele kobiet, którym udało się wydostać z takich plemion w licznych książkach/wywiadach wspomina o tym, że w życiu nie będzie z mężczyzną, bo nie potrafi ich kochać, nie chce być dotykana i tak dalej. Nie mówię tylko o tych obrzezanych.
Owszem, postulujesz o powrót do pierwotności, bo tylko w takim wypadku można mówić o chodzeniu po ulicy nago. Z jakiegoś powodu cały świat, w częściach, w których jest rozwinięty, przyjął takie normy, że genitalia muszą być zakryte. To nie jest wymysł nikczemnych ludzi, a ty nie jesteś jedną oświeconą... Ale ponownie pokazujesz, że masz zerową wiedzę w tym temacie, sama mówisz, że nie wiesz wiele o kulturach świata, to z czym tutaj w ogóle? Znowu ktoś tutaj próbuje ciągnąć poważną dyskusję, a nie ma nic do powiedzenia
W ogóle nie zamierzałam dyskutować o kulturach świata I nie, nie postuluję powrotu do pierwotności, tylko dowolność w swoim wyglądzie. To nie oznacza rezygnacji ze zdobyczy cywilizacji. Nie twierdzę, że wszyscy mają zacząć chodzić nago, bo chyba większość tak to odczytała. Mnie jest obojątne czy ktoś chodzi nago czy nie, bo uważam to za jego prywatną sprawę. O kultury afrykańskie zapytałam z innego powodu (patrz niżej) i nie widzę potrzeby w odwoływaniu się do nich w dyskusji o naszej.
Cytat:
Czyli przywołując dzieci z zacofanych plemion afrykańskich, które domniemanie widują penisy na porządku dziennym, chciałaś mi powiedzieć, że do seksualności nie trzeba dojrzeć? Bo nie wiem jak interpretować te odpowiedzi dziwnymi przykładami, a nie chcę, żebyś zaraz napisała, że znowu ktoś przeinacza twoje słowa, to też gwoli ścisłości, jakbyś mogła, proszę o potwierdzenie.
Zadałam ci to konkretne pytanie: A co powiesz o kulturach, w których narządy płciowe i piersi nie są jakoś specjalnie ukrywane? w kontekście dojrzewania do seksualności. Pytając niczego nie stwierdzam, byłam ciekawa twojej opinii. A następne przykłady służyły sprecyzowaniu pytania.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 23:43   #1034
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Ale wyobrażasz sobie, że jedziesz w stłoczonym tramwaju w godzinach szczytu, a tuż obok Ciebie, niemalże do Ciebie przyklejony z powodu tłoku, stoi facet, który ma wzwód? Albo może nie przeszkadzałoby Ci, gdyby się masturbował tuż obok Ciebie? W końcu to naturalne... Na wszelki wypadek (podług Twojej teorii, że gdyby wszyscy chodzili nago to te nagie cyce nie byłyby już tak emocjonujące), wzwód mógłby wystąpić niekoniecznie dlatego, że stoisz obok nago, ale samoistnie albo na skutek jakiejś myśli faceta.

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

"Rozwaliły mnie dzisiaj obwisłe cycki jednej dziewczyny w autobusie", "Babka siedząca w tramwaju obok mnie miała włochatą cipkę"
Już sobie wyobraziłam zmieniające się trendy w goleniu miejsc intymnych i.... blogi modowe
Stary 2012-09-01, 23:47   #1035
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:

można by wiele chorób w ten sposób zdiagnozować.
np. kobieta przed Tobą siedzi rozkraczona, a Ty dostrzegasz kłykciny czy coś tam.

stoisz w autobusie, a tu hemoroidy.

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2012-09-01 o 23:51
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 23:50   #1036
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Już sobie wyobraziłam zmieniające się trendy w goleniu miejsc intymnych i.... blogi modowe
"Dzisiaj mój ałtfit na specjalne okazje: krzaczek pofarbowany na róż i posypany brokatem".
Cytat:
można by wiele chorób w ten sposób zdiagnozować.
np. kobieta przed Tobą siedzi rozkraczona, a Ty dostrzegasz kłykciny czy coś tam.
- Przepraszam, ale widzę, że ma pani krostki na pusi. Chyba powinna pani używać innego kremu do golenia.
- Ooo, dziękuję, a jaki może mi pani polecić?
Stary 2012-09-01, 23:52   #1037
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
"Dzisiaj mój ałtfit na specjalne okazje: krzaczek pofarbowany na róż i posypany brokatem".

- Przepraszam, ale widzę, że ma pani krostki na pusi. Chyba powinna pani używać innego kremu do golenia.

Oooo, jakie to urocze!

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 23:52   #1038
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:

I tekst na podryw: wow, ale masz kształtnego penisa, niczym z żurnala
Stary 2012-09-01, 23:53   #1039
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:

prędzej - chyba powinna pani zacząć nosić od nowa majtasy, bo zapewne zaraziła się pani jakimś syfem, siedząc na siedzeniu uprzednio użytkowanym przez setki ludzi, również bez majt
Stary 2012-09-01, 23:56   #1040
invisible_01
Zakorzeniona

No ale wyobraźcie sobie: wstajecie rano, wychodzicie nago z domu i się zaczyna. Na przystanku próbując sprawdzić rozkład przepychacie się obok jakiejś starszej nagiej pani i młodego nagiego chłopaka. Potem wsiadacie do autobusu i siadacie na siedzeniu obszytym tym przywierającym do tyłka materiałem. Jest Wasz przystanek, chcecie wstać, a tu podchodzi kolega: "Ooo, hej, Ty też do pracy?" i klepie Was w tyłek. Potem w pracy szef tłumacząc Ci nowy projekt dotyka Cię penisem, a koleżanka z pokoju pokazuje Ci swoje rozstępy na piersiach. Po pracy idziecie po bułki. Kiedy schylacie się po kajzerki nagle czujecie, że ktoś dotknął Waszego tyłka. "Ja tylko po grahamki" - mówi pan nadal przywierając do Was i nakładając sobie bułki do woreczka. Potem na dziale mięsnym czujecie na plecach piersi starszej pani, która już nie może się doczekać aż odbierze swoje parówki w promocji i napiera na Was. Potem wracacie do domu i ups! pan w tramwaju tuż obok Was ma wzwód i dziobie Was penisem po tyłku. Po długiej przeprawie jesteście w domu szczęśliwe, że nie musicie robić prania.
Stary 2012-09-01, 23:58   #1041
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
No ale wyobraźcie sobie: wstajecie rano, wychodzicie nago z domu i się zaczyna. Na przystanku próbując sprawdzić rozkład przepychacie się obok jakiejś starszej nagiej pani i młodego nagiego chłopaka. Potem wsiadacie do autobusu i siadacie na siedzeniu obszytym tym przywierającym do tyłka materiałem. Jest Wasz przystanek, chcecie wstać, a tu podchodzi kolega: "Ooo, hej, Ty też do pracy?" i klepie Was w tyłek. Potem w pracy szef tłumacząc Ci nowy projekt dotyka Cię penisem, a koleżanka z pokoju pokazuje Ci swoje rozstępy na piersiach. Po pracy idziecie po bułki. Kiedy schylacie się po kajzerki nagle czujecie, że ktoś dotknął Waszego tyłka. "Ja tylko po grahamki" - mówi pan nadal przywierając do Was i nakładając sobie bułki do woreczka. Potem na dziale mięsnym czujecie na plecach piersi starszej pani, która już nie może się doczekać aż odbierze swoje parówki w promocji i napiera na Was. Potem wracacie do domu i ups! pan w tramwaju tuż obok Was ma wzwód i dziobie Was penisem po tyłku. Po długiej przeprawie jesteście w domu szczęśliwe, że nie musicie robić prania.
Wolę ubierać się na cebulkę i niech nikt mnie nie dotyka niczym, brrr .
Stary 2012-09-01, 23:59   #1042
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
to jest właśnie wolność i zrzucenie okowów cudacznej kultury wg Lisbeth
tak właśnie wyglądałaby nasza codzienność, gdyby normą było pomykanie nago.
Stary 2012-09-02, 00:00   #1043
invisible_01
Zakorzeniona

Nie wyobrażam sobie, jak w środkach komunikacji i normalnie na ulicach musiałoby śmierdzieć... Teraz różne zapachy są tamowane chociaż trochę chociażby przez bieliznę czy ubranie, gdyby wszyscy latali nago to moglibyśmy poczuć pełną piersią, kto rano nie wziął prysznica.
Stary 2012-09-02, 00:01   #1044
Iwonalodz
Zakorzenienie

Albo od razu widzisz w typie, którego pana jesteś

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 00:02   #1045
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Albo od razu widzisz w typie, którego pana jesteś
Stary 2012-09-02, 00:03   #1046
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

A jakby była dowolność w ubieraniu się lub nie... bałabym się usiąść w komunikacji miejskiej. Bałabym się, że wcześniej siedziała tam pani z infekcją dróg rodnych i zabrudziła swoją wydzieliną krzesełko , albo, że jakiś pan zabrudzi mi płaszczyk preejakulatem.
Stary 2012-09-02, 00:03   #1047
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Mam wrażenie, że dziewczyna chciała zabłysnąć oryginalnym poglądem, ale zapytana o konkrety zaczęła się sama gubić. Zaraz będzie, że my wyolbrzymiamy wszystko.
Mi pogląd nie przeszkadzał i w początkowych postach brzmiał sensownie, ale później ten sens odebrały mu wyznania typu - nie ma nic złego w tym, że mężczyzna pokazał dziewczynce penisa, jakby dziecko miało do czynienia z seksualnością od zawsze to nie byłby to żaden problem bla bla bla. I to uważam za jakiś odchył od normy
Cytat:
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 00:05   #1048
Damaris_
Zadomowienie

No to wątek mnie zdziwił. Nie spodziewałam się takiej rozrywki w przerwie przy pisaniem pracy.

Nic tylko się pakuję i jadę do Afryki, koniec z tym uciemiężeniem.
Stary 2012-09-02, 00:05   #1049
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
"Dzięki, Twoja brocha też całkiem niezła"
Stary 2012-09-02, 00:06   #1050
Julie_
Rozeznanie

Cytat:
Nie wyobrażam sobie, jak w środkach komunikacji i normalnie na ulicach musiałoby śmierdzieć... Teraz różne zapachy są tamowane chociaż trochę chociażby przez bieliznę czy ubranie, gdyby wszyscy latali nago to moglibyśmy poczuć pełną piersią, kto rano nie wziął prysznica.
Wtedy prysznic by się brało co najmniej 5 razy dziennie!

Dla wstydliwych byłaby opcja nie golenia się - w końcu krzaczory coś zasłonią.
Julie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości