Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-01, 21:26   #4201
agasobo
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ale pieknie!!!

jeeej super, że jestes Ale miałaś przeżycia.... też leżałam na nerke w szpitalu ;/ tylko, że ja zamiast scopolanu miałam Spasmoline :P

My z mężem oglądamy mam talent ;]
Hej Miciuś
Czy ta akcja PAESE jeszcze trwa? bardzo fajne kosmetyki dostałaś

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 21:29   #4202
landi0909
Zakorzenienie

dziewczynki ja zmykam spać bo oczy same mi lecą. Buziaki
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 21:43   #4203
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
dziewczynki ja zmykam spać bo oczy same mi lecą. Buziaki
dobranoc ; *

ja już wykąpana, teraz sobie robię salon piękności ; p

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 22:05   #4204
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

hej

dołączam się do grupy w☠☠☠☠..nych na tżow.
moj mąż byl ze mna dzis w rossmanie, oglądam sobie termometr jakis dla dzidzi a on-a po co przeciez mamy juz jeden a ja mowie no ale to dla malego to on ze po co jak jest..ręce mi opadly.potem przy stoisku z kosmetykami probowal mi wcisnac płyn bobini tyle ze on jest opd 1 roku i wielce zdziwiony, ze te z hippa sa takie drogie , ze po co ja takie drogie..no ku...wa ja pitolę bo on się tak zna na tym jak nie wiem,kupil podgrzewacz do butelek ktorego i tak nei chcailam i wielkie mi halo, wku..rzylam się , a najlepsze ze jak wrocilismy to on do mnie czy nei pozuycze mu 150 zł a ja mowie no jasne ale na co (on ma wyplate w poniedzialek) to on "bo kolega chce pozyczyc bo nie ma kasy"..noie no ku..wa to caly moj tz my nie mamy ale on calemu światu by pozyczal!!!!a na termometr to nie...

pozniej odstawilam focha i juz mnie przeprosil bo powiedzialam ze tak nie bedzie to mowi dobra to kupimy ale co sie nadenerwowalam to moje...

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

agasobo biedulko ty ..ale dobzre ze juz jestes!!!

dyltharra ja mam i rożka a nawet dwa i śpiworek (wszytsko podostawalam, śpiworek mam z lumpka sasiadka mi znalazła
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 22:16   #4205
peperonik
Zadomowienie

hej dziewczynki
gratuluje wszystkich nowych tygodni
wspolczuje nieprzyjemnych przezyc oraz klotni z tz-tami, tez rano jedna zaliczylismy,ale potem byl dobry dzionek
kupilismy obraczki pokaze wam jutro
bylismy w zoo 3 zdjecia w albumie

nie widze ,zeby Muminek cos pisala,mam nadzieje,ze z Laurka coraz lepiej
zmykam na film
buziaki
a i jeszcze z zoo jedno zdjecie tu wstawie, bo szukalismy sprawcy,zeby mu podziekowac,moze ktoras swojego rozpozna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00677_zmniejszacz-pl_686379.jpg (106,2 KB, 13 załadowań)
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 22:20   #4206
peperonik
Zadomowienie

jeszcze Wam napisze historyjke z zoo,bo sie niezle usmialam:

rozmowa taty z okolo 3-4 letnim chlopcem
Chlopiec: tato co to za zwiejatko?
Tata: Nahur.
Chlopiec: A nahuj.
Tata (czerwony): nie, Nahur.
Chlopiec: no przeciez mowie,ze nahuj

rewelacyjny byl
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 23:05   #4207
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
jeszcze Wam napisze historyjke z zoo,bo sie niezle usmialam:

rozmowa taty z okolo 3-4 letnim chlopcem
Chlopiec: tato co to za zwiejatko?
Tata: Nahur.
Chlopiec: A nahuj.
Tata (czerwony): nie, Nahur.
Chlopiec: no przeciez mowie,ze nahuj

rewelacyjny byl
dobre

Agasobo ale miałaś przygody, dobrze, że wróciłas cała i zdrowa
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 00:40   #4208
DeKajka
Zakorzenienie

Hej kochane . dopiero teraz mialam mozliwosc wejsc na wizaz .. Caly dzien wyprowadzka .. ale mieszkanie jest sliiiczne boskie wrecz Czesc rzeczy rozpakowane ale niestety ta wieksza czesc jeszcze zostala .. jutro mnie to czeka znowu ..

TŻet jutro ( a raczej dzisiaj ) idzie z rańca na grzybki i cos czuje ze jutro na obiadek bedzie sosik grzybowy ..

Czytalam na fb ze u Dojotki juz coraz lepiej i moze w poniedzialek ją wypuszczą .. suuper
Od Muminka wiesci brak

Troche pozno juz .. czas do lozeczka .. buziaki

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 08:15   #4209
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

witam dziewczyny, widzę że jestem pierwsza dziś. Ja już od samego rana bez humoru M doszedł do wniosku że o 6 rano jedzie na grzyby, wczoraj był dwa razy, wk***** mnie tym bo woli łazić po lesie niż trochę czasu spędzić ze mną. Chciałam mu to powiedzieć potem napisać, ale doszłam do wniosku (pomyślałam CH** mu w dupę nie to nie) że nie to nie . Tylko żeby nie miał pretensji że się nie odzywam i zaczyna izolować. O sex też przestałam się starać. Jak to mi kumpela kiedyś działa " kutasa do dupy zawsze można znaleść" a mi wystarczy zadzwonić i już mam jak bym bardzo chciała .
Ja właśnie pije kawkę i wcinam kanapkę. Maluszek po 4 rano już brykał. Lubie te uczucie . Dziś jedziemy do moich rodziców i może zalecimy na lato z radiem chodź nie wiem na koncert i tak nie zostaniemy bo dla M nie będzie się chciało . Więc czeka mnie kilka godzin udawanego uśmiechu.. czyli kolejny zryty dzień
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 09:10   #4210
niteczka83
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Dzisiaj zapowiada się piękny dzionek Idziemy dziś do cioci męża także zbyt długo z Wami nie posiedzę.

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
gratuluje wszystkich nowych tygodni
wspolczuje nieprzyjemnych przezyc oraz klotni z tz-tami, tez rano jedna zaliczylismy,ale potem byl dobry dzionek
kupilismy obraczki pokaze wam jutro
bylismy w zoo 3 zdjecia w albumie
nie widze ,zeby Muminek cos pisala,mam nadzieje,ze z Laurka coraz lepiej
zmykam na film
buziaki
a i jeszcze z zoo jedno zdjecie tu wstawie, bo szukalismy sprawcy,zeby mu podziekowac,moze ktoras swojego rozpozna
znalazłam, znalazłam go - to ten nad 09 co tak się bystro patrzy (i jaki dumny )

Cytat:
Napisane przez dorcia2120 Pokaż wiadomość
Ja właśnie pije kawkę i wcinam kanapkę. Maluszek po 4 rano już brykał. Lubie te uczucie . Dziś jedziemy do moich rodziców i może zalecimy na lato z radiem chodź nie wiem na koncert i tak nie zostaniemy bo dla M nie będzie się chciało . Więc czeka mnie kilka godzin udawanego uśmiechu.. czyli kolejny zryty dzień
Mój brykał dziś koło 3:00. Też to lubię. Ostatnio mam wrażenie że już trochę się "znieczulam" na brykanie - bo jak tak długo bryka i bryka w nocy to i tak zasypiam. Chyba że mi wciśnie nogę/rękę między żebra lub sprawdza jak daleko można wcisnąć jakąś część ciała

Miłego dnia dziewczyny
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 09:43   #4211
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Dzien dobry!
Ja wczoraj byłam na grillu gdzie byli nowo poznani rodzice rocznego dziecka i tak nagadali nam ze jestem zła, bardziej oni chcieli gadać niz my słuchać...
Wszystko w stylu "będziecie mieć prze☠☠☠...." do mojego Tz "pij póki możesz", "w sumie i tak to ona musi wszystko robic" . Odnioslam wrażenie ze chcieli przelać swoje żale na kogoś....no średnio to wyszło.
Dobra wymazać to z pamięci....

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 09:53   #4212
halwaya
Zakorzenienie

Morning

Ale ja dziś sobie pospałam Wczoraj z tż odpadliśmy wcześniej, bo on się nie najlepiej czuł. Ucho miał zatkane, zawroty głowy - normalnie zaczęłam się o niego martwić. Teraz jeszcze śpi i mam nadzieję, że mu przejdzie.

Dziś może przejdę się do miasta, bo za tydz robię imprezę i nie mam się w co ubrać i może jakiś płaszczyk sobie wybiorę.. żeby było na zimowe spacerki z wózeczkiem
Marzy mi się też fryzjer.. ale dam sobie na wstrzymanie jeszcze - w marcu ścięłam moje długie włosy i zrobili mi fryzurkę typu chłop pańszczyźniany/na pazia - jak kto woli.. no nic - moja wina, bo powiedziałam fryzjerowi, żeby robił co tam uważa - a pierwszy raz u niego byłam Teraz włosy trochę odrosły i sama sobie podcinam grzywkę.. muszę przetrwać ten nieciekawy okres i potem już będzie dobrze - mam nadzieję Dobrze, że mogę spinać włosy hehehe to się pożaliłam.

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Dzien dobry!
Ja wczoraj byłam na grillu gdzie byli nowo poznani rodzice rocznego dziecka i tak nagadali nam ze jestem zła, bardziej oni chcieli gadać niz my słuchać...
Wszystko w stylu "będziecie mieć prze☠☠☠...." do mojego Tz "pij póki możesz", "w sumie i tak to ona musi wszystko robic" . Odnioslam wrażenie ze chcieli przelać swoje żale na kogoś....no średnio to wyszło.
Mi też każdy mówi - śpij póki możesz.. ciesz się życiem póki możesz.. ja się śmieję, bo wiem, że będzie inaczej.. trochę nas życie rozleniwiło - jesteśmy razem 13 lat - i wiem, że na bank odczujemy - ale cieszymy się na tę zmianę Byliśmy tylko we dwójkę - teraz będziemy mieli prawdziwą rodzinę

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 09:54   #4213
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Dzien dobry!
właśnie najlepiej wymazać taki rzeczy z pamięci.
Niestety są ludzie którzy cały czas narzekają, straszą innych. Sama mam takiego znajomego na fb który ciągle pisze "zanim zechcesz mieć dziecko to uderz się w głowę" (to było delikatne), non-stop narzeka jaki to ciężar i jak mu źle bo nie może tego czy tamtego - aż mi szkoda tego dziecka (ciekawe czy jak kiedyś to przeczyta to będzie mu miło). Ale są ludzie którzy wolą mówić że to jest piękna sprawa itd (wiadomo są i gorsze dni, nie owijają w bawełnę ale ogólnie są pozytywnie nastawieni, że bycie rodzicem to taki cud).
To tak jak z porodem - zdecydowanie wolę słuchać pozytywnych opinii niż straszenia mnie "zobaczysz jak to będzie, zobaczysz jaki będzie problem jak nie będziesz mogła karmić - będę krzyczeć na Ciebie, nie wytrzymasz porodu, zobaczysz jak to jest,...". Wlatuje mi to jednym uchem a wylatuje drugim
PS. Pozytywne nie oznaczają że nic nie bolało itd.. tylko że to nie ważne. Jak to przedwczoraj usłyszałam to tylko jeden dzień, chwila która minie i totalnie zapomnę o bólu jak zobaczę Maleństwo.

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Mi też każdy mówi - śpij póki możesz.. ciesz się życiem póki możesz.. ja się śmieję, bo wiem, że będzie inaczej.. trochę nas życie rozleniwiło - jesteśmy razem 13 lat - i wiem, że na bank odczujemy - ale cieszymy się na tę zmianę Byliśmy tylko we dwójkę - teraz będziemy mieli prawdziwą rodzinę
Halwaya - jak Ty to pięknie ujęłaś, wzruszyłam się

Edytowane przez niteczka83
Czas edycji: 2012-09-02 o 09:59
Stary 2012-09-02, 10:00   #4214
landi0909
Zakorzenienie

Hej kochane

mi się zapowiada ciężka niedziela... Poszłam do kościoła, sama. Chciałam się wyciszyć i na chwilę zapomnieć o problemach. Wytrzymałam 15 minut, na wyznaniu wiary musiałam wyjść. Było mi duszno, słabo i do tego znowu tak samo bolący skurcz jak wtedy co miałam co 10 minut. Pot leci, brzuch i plecy bolą, wręcz mnie rozrywa po chwili jak już wyszłam i szłam spacerkiem do domu znowu teraz leżę i jak mi nie przejdzie to na ip jedziemy

aaa no i chciałam się pochwalić, że zaczynamy 29 tydzień i że za tydzień moje urodziny i że wyhaczyłam dwie paczki pampersów huggies tych na 3-5kg (po 90 sztuk w paczce) za darmo
Stary 2012-09-02, 10:04   #4215
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
właśnie najlepiej wymazać taki rzeczy z pamięci.
Niestety są ludzie którzy cały czas narzekają, straszą innych. Sama mam takiego znajomego na fb który ciągle pisze "zanim zechcesz mieć dziecko to uderz się w głowę" (to było delikatne), non-stop narzeka jaki to ciężar i jak mu źle bo nie może tego czy tamtego - aż mi szkoda tego dziecka (ciekawe czy jak kiedyś to przeczyta to będzie mu miło).
Ja mam znajomych, którzy już od 2 lat starają się o dziecko.. jeżdżą na badania, ona już miała jakieś operacje.. próbują i nic.. dlatego chociażby ze względu na nich nie wyobrażam sobie rzucać takich tekstów, bo im serce pęka. Ja wiem, że może być ciężko, ale to chyba nie tajemnica. Widocznie niektórzy zostają rodzicami zanim dojrzeją do roli ojca.. (czy matki)

Ja powiem tak - kilka lat temu nie chciałam mieć w ogóle dzieci.. ale jakoś tak po przekroczeniu 30'tki zaczęłam myśleć bardziej o swoim życiu.. że to tak bez sensu, że czegoś (kogoś) brakuje.. że właściwie to jest najwyższy czas.. no widocznie mi więcej czasu zabrało dojrzenie do tej decyzji, ale jest świadoma. Czas na swoje przyjemności i szaleństwa już miałam - teraz i tak już mi się nie chce imprezować, więc żalu do życia mieć nie będę, że mi coś ucieka

Stary 2012-09-02, 10:05   #4216
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Landi mam nadzieje ze minie!

No właśnie Dziewczyny przecież my i bez opowieści innych wiemy ze życie sie zmienia, ale właśnie o to w tym chodzi. Ale niektórzy wola straszyć i narzekać, tylko po co...A jak juz wychodziliśmy to na koniec do pieca on dowalil jakimiś opowieściami z porodowki o chorych dzieciach, pózniej o chorych na białaczkę itd...a to był dodatek do życzenia nam szczęśliwego rozwiązania...no wrr!

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Stary 2012-09-02, 10:08   #4217
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kochane

mi się zapowiada ciężka niedziela... Poszłam do kościoła, sama. Chciałam się wyciszyć i na chwilę zapomnieć o problemach. Wytrzymałam 15 minut, na wyznaniu wiary musiałam wyjść. Było mi duszno, słabo i do tego znowu tak samo bolący skurcz jak wtedy co miałam co 10 minut. Pot leci, brzuch i plecy bolą, wręcz mnie rozrywa po chwili jak już wyszłam i szłam spacerkiem do domu znowu teraz leżę i jak mi nie przejdzie to na ip jedziemy

aaa no i chciałam się pochwalić, że zaczynamy 29 tydzień i że za tydzień moje urodziny i że wyhaczyłam dwie paczki pampersów huggies tych na 3-5kg (po 90 sztuk w paczce) za darmo
Uważaj na siebie! Trzymam kciuki, żeby bóle przeszły.
Za tydzień świętujemy razem - więc musisz być w formie.. u mnie to będą 32 urodziny - stara dupa jestem hehe

Stary 2012-09-02, 10:09   #4218
landi0909
Zakorzenienie

właśnie... Perełko wszystkiego najlepszego!!! zdrowego dzieciątka i bezbolesnego porodu z orgazmem!!!
Stary 2012-09-02, 10:11   #4219
halwaya
Zakorzenienie

No tak - teraz dzięki FB widać jak na dłoni kto ma urodziny -
Natalka - wszystkiego najwspanialszego

Stary 2012-09-02, 10:31   #4220
landi0909
Zakorzenienie

no, mi trochę lepiej ale właśnie zobaczyłam że mam mega wory pod oczami, katastrofa ale skurcze już nie bolą więc jest chyba ok
Stary 2012-09-02, 10:36   #4221
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
Hej kochane
29 tygodnia. Jak Ty to robisz że wyhaczasz takie rzeczy. Ja to nawet po SH nie potrafię dobrze buszować. A wyhaczyć coś za darmo - jestem pod wrażeniem (dopiero co pampersy były )

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Ja mam znajomych, którzy już od 2 lat starają się o dziecko.. jeżdżą na badania, ona już miała jakieś operacje.. próbują i nic.. dlatego chociażby ze względu na nich nie wyobrażam sobie rzucać takich tekstów, bo im serce pęka. Ja wiem, że może być ciężko, ale to chyba nie tajemnica. Widocznie niektórzy zostają rodzicami zanim dojrzeją do roli ojca.. (czy matki)
Ja powiem tak - kilka lat temu nie chciałam mieć w ogóle dzieci.. ale jakoś tak po przekroczeniu 30'tki zaczęłam myśleć bardziej o swoim życiu.. że to tak bez sensu, że czegoś (kogoś) brakuje.. że właściwie to jest najwyższy czas.. no widocznie mi więcej czasu zabrało dojrzenie do tej decyzji, ale jest świadoma. Czas na swoje przyjemności i szaleństwa już miałam - teraz i tak już mi się nie chce imprezować, więc żalu do życia mieć nie będę, że mi coś ucieka
Masz rację, to chyba kwestia dojrzenia do roli ojca czy matki.
Ja jak słyszałam wychodząc za mąż (mąż jest troszkę starszy odemnie) że powinnam się bawić, cieszyć życiem, latać na imprezy a ja nic (chodziło o całonocne imprezy, co weekend) to odpowiadałam że ja już swoje się wylatałam i wyszalałam (naprawdę, miałam swój szalony okres) , a życiem cieszę się cały czas i to coraz bardziej Ktoś niedawno zadał mi pytanie czy mi nie szkoda że zaszłam w ciążę, czy nie chciałam dłużej cieszyć się małżeństwem? Nie - my tego bardzo, bardzo chcieliśmy a małżeństwem cieszymy się cały czas i będziemy cieszyć dalej Czuliśmy że nadszedł czas na dalszy, dojrzalszy etap.

Dokładnie Gabi - my i tak wiemy że się zmieni

I w takim razie Perełko - 100 lat.
Nie mam was na fb

Landi - dobrze że już czujesz się lepiej

Edytowane przez niteczka83
Czas edycji: 2012-09-02 o 10:40
Stary 2012-09-02, 10:37   #4222
karolla12
Rozeznanie

Hej Kochane

Na razie Was nie nadrobię.
W nocy wróciłam z nad morza.Jechaliśmy 11 godzin.cały czas bolał mnie brzuch,tak dołem,dalej boli...Zaraz jadę na IP.Mam nadzieję,że to nic poważnego.Trzymajcie kciuki,bo mam stracha.
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 10:39   #4223
landi0909
Zakorzenienie

Niteczko ja szukam na tablica.pl u nas co chwilę ktoś chce coś wymienić albo oddać za darmo np znalazłam też za 16zł deserki i soczki z gerbera, jest ich około 30 sztuk wszystkie ważne minimum do grudnia 2013r. ale nie biorę ich, bo po co ja planuję dziecku sama gotować, a jeszcze sporo czasu

karolla trzymamy kciuki!!!
Stary 2012-09-02, 10:42   #4224
agaczilla21
Zakorzenienie

Aż się wzruszyłam jak mój mąż napisał mi smsa-"Najważniejsze jest dla mnie to że jesteśmy razem i się kochamy. A jak dzidzia się urodzi to będziemy pełną rodzinką. Bardzo się cieszę z tego."
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 10:43   #4225
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Aż się wzruszyłam jak mój mąż napisał mi smsa-"Najważniejsze jest dla mnie to że jesteśmy razem i się kochamy. A jak dzidzia się urodzi to będziemy pełną rodzinką. Bardzo się cieszę z tego."
klask i:

Stary 2012-09-02, 10:45   #4226
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
a spróbowałby się nie cieszyć, to by miał ze mną do czynienia
ale oklaski dla niego
Stary 2012-09-02, 10:48   #4227
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Hej Kochane

Na razie Was nie nadrobię.
W nocy wróciłam z nad morza.Jechaliśmy 11 godzin.cały czas bolał mnie brzuch,tak dołem,dalej boli...Zaraz jadę na IP.Mam nadzieję,że to nic poważnego.Trzymajcie kciuki,bo mam stracha.
Ojej bedzie dobrze!
Cytat:

Stary 2012-09-02, 10:50   #4228
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
a spróbowałby się nie cieszyć, to by miał ze mną do czynienia
ale oklaski dla niego
Jak się dowiedział że jestem w ciąży to się cieszył bardziej niż ja A jak byłam w szpitalu to chciał jechać do pracy kilka dni później ale mu nie pozwoliłam...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 10:54   #4229
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się dowiedział że jestem w ciąży to się cieszył bardziej niż ja A jak byłam w szpitalu to chciał jechać do pracy kilka dni później ale mu nie pozwoliłam...
no i brawo za takie podejście!!! Taki facet to skarb.
Mój jak się dowiedział o ciąży (był wtedy w pracy i przyszłam mu powiedzieć) to stwierdził że na dziś ma dość pracy do szpitala też mi przywoził ciągle smakołyki, potem zabraniał mi wychodzić z łóżka w domu ostatnio nawet mi się oberwało że postanowiłam ściągnąć firanki w sypialni... mój mąż co do ciąży to rzeczywiście zasługuje na pochwałę, ale to chyba jedyny jego plus
Stary 2012-09-02, 10:55   #4230
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe.. mój mi wczoraj żartem powiedział, że go na dziecko złapałam myślałam, że go uduszę ma chłop szczęście, że się na żartach znam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości