|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Dzisiejszym PMkom wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
|
#1832 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
Wiecie co - tak się tym sernikiem objadłam, że poszłam
i chyba pójdę jeszcze raz...I właśnie mi pomysły na tytuł wpadły do głowy: "Pichcimy, gotujemy, a kolejnym PMkom wspólnie kibicujemy i więcej relacji czytać chcemy" "Wszystkie pichcimy, pieczemy, gotujemy i kolejne ślicznotki za mąż wydajemy" ![]() Macie w załączniku mój sernik... Blee...
Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2012-09-01 o 23:08 |
|
|
|
#1833 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ??] Zatem miałam z zasłoniętymi oczami poznać po dotyku i zapachu warzywa, które mi przygotowały i przygotować sałatkę z nich; w balonach były zestawy składające się z trzech pytań, na które wcześniej odpowiedział TZ i też miałam odpowiedzieć; były jeszcze zdania w butelce, na które miałam odpowiedzieć i za rok mam sprawdzić odpowiedzi (pyt typu: Która mama będzie nas częściej odwiedzać, jak czesto bedziemy uprawiac seks itp...)jeszcze przygotowały biszkopt, marcepan, krem do tortu i miałam zrobić tort w oczywistym jak na wieczór panieński kształcie - na razie tyle pamietammyślę, że ja kiedyś będę mieć, ale czy we Wrocławiu czy w okolicach to nie wiem... a zktorej strony? prawa czy lewa klapa? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj byłam na fryzurze próbnej. I farbowaniu. Z koloru jestem mega zadowlona. Frzyura te jest super, ale zdjęcia są robione przed chwilą, a fryzjerka specjalnie nie robiła jej bardzo trwałej, także kształt super, a że nieład na głowie? No cóż - po całym dniu biegania, sprzątania i a little bit of chaos - nie była ona robiona, żeby była na całą noc,tylko żeby zobaczyć czy mi pasuje. Uważam że jest ok... Na tym jednym zdjęciu wydaje się, że mam ciemne włosy, ale mam jasne... tak jak na następnych...Dzisiaj gdy byłam u fryzjera przypomniało mi się, że chcę żeby TZ poszedł do fryzjera, bo nie lubię jak on jest świeżo pościęciu - wolę go kilka dni później Właśnie opowiada jak Pani mu powiedziała (bo on nie ma zbyt bujnej czupryny) "To ja już tu na górze nie będe bardziej ścinała, żeby trochę zostało" Pochwalę się moimi butkami. Za całe 44,90 PLN ![]() A propos konkursów - niektóre z Was napisały, że nie lubią konkursów. Po 1 - ja uwielbiam, a ponieważ to ja organizuję to chcę, żeby było tak jak lubię. Jednak nie chcę przesadzić dlatego o 2 DJ cały czas podkreśla, że nasze ustalenia są wstępne, bo on będzie zarzucał dany temat i patrzył jak ludzie na to reagują - podoba i się, to kontynuujemy; nie reagują, nie chcą - przechodzimy dalej. Po 3 - Ja to nazwałam konkursy, bo nie mam na to innej nazwy. Ale chodzi przede wszystkim o integrację gości na zabawie: Młodzi na pierwszym tańcu byli okrążeni przez gości; po tym tańcu robimy dwa kółeczka - panie jedno kółko - panowie drugie kółko. Leci muzyka - kołka się kręcą - muzyka stop - kółka się zatrzymują, panie się odwracają i panz panią się przedstawia. Bez tańczenia. Znów zaczyna grać muzyka, kółka się kręcą itd... To nie jest typowy konkrus, raczej zabawa integracyjna. I tego będzie dużo Myślę, że będzie fajnie ![]() Skoro już dodaję tyle zdjęć to pochwalę się jeszcze ostatnio nabytą biżuterią. Grzebyk do włosów i spinki - kwiatki, które będą zdobiły wstążkę na bukiecie.
|
|
#1834 |
|
Zadomowienie
|
moniq_87: bardzo mi się fryzurka podoba i na pewno jak będzie zrobiona trwało i mocno i nie będzie widać wsuwek to będzie się świetnie prezentować
|
|
|
|
#1835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niekotrzy uwazają to za oczywiste, ze beda i dlatego nie dzwonia![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- nasze świeże żonki pewnie rzucają teraz welonem
|
||
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
moniq no kawalerowi to jeszcze z jego lewej twojej prawiej (po tej co kieszonka) potem po ślubie można przełożyć ale my nie przekładaliśmy
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć, że w piątek już przyszły bonsai
On się przejął nimi aż za bardzo. No ale trudno, mama ma wyglądać na zdziwioną Roślinki przyszły śliczne Wszystkie sprawy kościelne mamy załatwione. Wczoraj już nawet podpisaliśmy dokumenty ![]() Tylko ta ciotka Tż jest wkurzająca Razem z jego mamą wczoraj niemal żądały od nas poprawin
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wykończona po wczorajszy dniu. Cały dzień na budowie a najgorsze, że nie widać efektów tej pracy Pokłóciłam się z teściem bo odkryłam, że to on podjudza TŻa. Nie odzywamy się do siebie i atmosfera u teściów jest okropna. Za to porozmawiałam z T. na spokojnie i odpukać na razie jest spokojnie. I muszę Wam napisać, że T. miał koszmar ślubny. Śniło mu się, że pastował buty ubrany już do wyjścia. Było mu zimno w nogi więc założył wodery |
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
mojemu się ostatnio śniło, że kilka dni przed zaczął śnieg padać
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł!!!!
Jamee cieszę się, że porozmawialiście sobie z T. Oby teraz było tylko lepiej!!! Audrey chyba Ty pisałaś coś nt. pogrzebów w dniu ślubu, że zmieniłabyś kościół itp. Wiesz jak było u mnie. Ja miałam 2 pogrzeby w dniu mojego ślubu, jeden o 9 rano, (mój ślub o 12.30), a drugi o 14. I nie miałam dywanu/chodnika przez cały kościół, po Mszy zbieraliśmy się szybko na salę, bo przychodzili już na pogrzeb. I powiem Ci nie raziło mnie to. Nawet bym nie pomyślała, by ktoś miał przekładać pogrzeb w inny dzień z powodu mojego ślubu, lub miałabym szukać innego kościoła. Niestety tragedie się zdarzają, takie życie, jedni się rodzą, inni biorą ślub, a jeszcze inni tego dnia umierają. I to nie tylko jest kwestia księdza kiedy jest pogrzeb, ale i rodziny. I przed ta rodziną byłoby mi wstyd. Ja w tym dniu się ogromnie cieszyłam, oni mieli swoje najgorsze chwile, po co miałabym im jeszcze bardziej przeszkadzać, utrudniać. Jeden pogrzeb był nawet ojca kumpla TŻta. Niestety nie poszliśmy, bo jak. On też nas przepraszał, że na ślub nie przyszedł i o prezencie zapomniał. Nie mam najmniejszych pretensji do niego. No i w dniu ślubu człowiek jest w takich emocjach, że nawet pogrzeb mu humoru nie zepsuje. I mało tego, w naszej restauracji, tylko na innej sali odbywała się stypa po jednym z tych pogrzebów. Szczerze, w dniu wesela nawet nie zauważyłam tych osób. No ale wiadomo, każdy jest inny, ma inne potrzeby. Ja bym jednak z tego tragedii nie robiła
|
#1841 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
![]() Wczorajszym Panom Młodym, a dzisiejszym juz Żonkom szczęścia, wiecznej miłości i spokoju, którego tak bardzo Wam ostatnio brakowało witam również owe PM-ki
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie ciotka wpieniła!! Moja mama rozmawiała z nią, więc mówię do mamy, żeby ciotka podała nazwiska osób towarzyszących jej dzieci. A ta, że po co. No to mówię, że do winietek. A ta, ze po co to, że pousadzam i goście niezadowoleni będą, każdy se siądzie jak będzie chciał!
|
#1843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla teściaCytat:
. zrób tak, jak Ty uważasz, a jej gadaniem się nie przejmuj. Jesli Ci nie poda tych nazwisk to może 2 razy napisz imię i nazwisko dziecka ciotki lub po prostu os. tow. Wczoraj miałam poodpisywane na posty i komp mi się wyłączył Awaria była na tyle poważna, że nie mogłam już go ponownie załączyć. TŻ był na meczu, ale na szczęście poratował mnie brat ![]() Wczoraj byłam na panienskim - było super ![]() A dziś kolejny imprezowy dzień weekendu - po południu idziemy na urodziny. W ogóle cały tydzień wstawałam o 5 rano, by zrobić TŻ śniadanie i kanapki do pracy. No i wczoraj się budzę, a Mąż zaprasza mnie do kuchni, w której na stole leży pięknie podane śniadanko Poza tym ugotował wczoraj obiad, a ja mogłam spokojnie zrobić zakupy i wysprzątać mieszkanie
|
||
|
|
|
#1844 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tytuły fajoskie Cytat:
![]() Bardzo ładna fryzurka Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moniq - fryzura bardzo mi si podoba |
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() ![]() Oglądnęliśmy wczoraj Mam talent, potem lukałam na Step up (channing tatum ) a pozniej ![]() Teraz jestem cała Wasza bo on cos tam w kuchni szaleje
|
|
#1847 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Wieczorem Was nadrobię bo od wczoraj jestem zalatana. Wczoraj Tż w końcu wziął się za malowanie kącika dla maluszka i jest ślicznie tylko tyle że mam kupę roboty :/ Od rana byłam na zakupach, umyłam okno i teraz akurat wstawiłam ciasto do piekarnika bo po południu spodziewam się gości z okazji mojego postarzenia się o kolejny rok zostało mi jeszcze odkurzenie umycie podłóg, zrobienie obiadu, dokończenie ciasta i posprzątanie łazienki a na końcu padnę i będę kwiczeć |
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do was pytanie.
Czy któraś z Was albo jakiś Tż zna się na programowaniu?? Zastanawiam się nad jakimś kursem albo podyplomówką. Może ktoś potrafiłby mi coś doradzić??
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Nie mam czasu Was nadrobić za co bardzo przepraszam . Codziennie jest coś do roboty i załatwiania.Kolejne załatwione sprawy: -bukiet już konkretnie zamówiony -włosy zafarbowane -prawie wszystkie kosmetyki kupione -zabawy wybrane -top 30 piosenek wybrana -balerinki kupione -teściowej fryzjera zamówiłam -wieczór panieńsko-kawalerski 08.09 prawie wszystko ustalone -mieszkanie pomalowany tylko jeszcze jutro zostało posprzątać A mamusia dostała od naszej fryzjerki namiary na hurtownie koło nas i możemy kupić tam wszystko alko, napoje, wino ponoć przebitka cenowa od 1zł do2zł Kurcze strasznie czas zapiernicza a jeszcze tyle zostało do zrobienia Za 3 dni odliczanie nie wierze, że to już...
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie czego się dowiedziałam? brat mojego męża stwierdził że jak on sie będzie żenił to nie będzie żadnego wesela tylko ślub i obiad w domu
już widzę zachwyt w oczach mojego teścia na wieśc o tym
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
ee może mu przejdzie ten pomysł ;P
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie, bo on jest specjalny
![]() wiecie co kurcze ten dzień jest raz w życiu, i chciałabym go przeżyc jak należy, ślub kościelny i potem wspólna zabawa, jakoś mnie osobiście nie rajcują przyjęcia w domu po ślubie, wolałabym poczekac rok czy dwa ale uzbierac na to wesele, ale niech on sobie robi co chce
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście nowy tytuł PM2014? Czyżbyz inspiracja naszym cieciereciecie ?
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dużo osób nie było ale sie wybawiliśmy i było jak należy ha ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- no dokładnie...
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Co Tam slychac ?
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

i chyba pójdę jeszcze raz...

On się przejął nimi aż za bardzo. No ale trudno, mama ma wyglądać na zdziwioną 

) a pozniej
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
. Codziennie jest coś do roboty i załatwiania.
Za 3 dni odliczanie nie wierze, że to już...