Scent Bar XLIII - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-01, 23:18   #4051
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar XLIII

co do serduszek-to kurde musi byc fejk , w dodatku jem kolacje
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 00:15   #4052
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Ja postanowiłam, kupuję skórzaną torbę i już! niech se będzie za 300 zł, niedługo urodziny i mi się należy
Kupuj

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
oesu najdroższa drogeria ever :mdleję: wręcz wyjmowałam z koszyka zauważając ceny np Ziai itp
Poważnie? Blue była tańsza niż Rosss bez promocji i miała super mydła. Tu do mydeł nie dotarłam, ale Ziaja oliwkowa była po 2,99, nie wiem czy to tanio czy drogo Mnie interesują tam głównie dwie firmy, których nie miałam w pobliżu - Catrice i Essence I znalazłam tam pachnące kryształki, których nigdzie poza All nie widziałam, a na All droższe są nawet bez dostawy

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 00:39   #4053
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Poważnie? Blue była tańsza niż Rosss bez promocji i miała super mydła. Tu do mydeł nie dotarłam, ale Ziaja oliwkowa była po 2,99, nie wiem czy to tanio czy drogo Mnie interesują tam głównie dwie firmy, których nie miałam w pobliżu - Catrice i Essence I znalazłam tam pachnące kryształki, których nigdzie poza All nie widziałam, a na All droższe są nawet bez dostawy
poważnie - ale dokłądnie tak jak piszesz wlazjłam bo Catrice i Essence - nigdzie indziej nie mam a w D. jest asortyment przerzedzony sprzed roku stary bleh

micel Ziai bo tylko micele z Ziai zanabywam ale i Bielenda do zmywania wszystko po 2, 3 zeta droższe - niby nic ale ja to zużywam jak wodę (bo to woda) no to mnie szokło w realu kupiłąm za 7 z hakiem tam pow 10 zł

kremy do rąk stóp mleczka toniki - chodzi o taki zwykły codziennnik - i ajk sie tego nazbiera to potem różnica jest diametralna cena końcowa w Naturze zwaliła mnie z nóg natomiast w marketach już lżej

ale ja mam tak ze ja mam swój niezbędnik w postaci osobny krem do rąk, sztyft do ust chust hig hust myjące zel dezynfek hust intymne oraz coś o czym nie pamiętam sezonowo w dwóch torebkach i we aucie oraz na hausie - wszystkiego musze mieć po 4 razy bo ja nie traće czasu i energii na przepakowywanie wszędzie muszę mieć wszystko ( w domu prościej ale np mam krem do rąk w łąź i w kuchni) itp i nic mi się nie marnuje starcza na dlugo - ja po prostu muszę mieć pod ręką - zawsze i wszędzie

a to ksoztuje 4 razy więcej choc koniec końców wychodzi na jedno bo zuzywam takoż dłużej
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 00:53   #4054
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Drogi Baru , wybacz że się w torepki wetne ale znalazłam na innem forumnie coś , co mieu powaliło :rotf l:
http://dzieciowo.pl/2012/08/jak-juz-...serduszka.html

Mnie to już chyba niedługo naprawdę nic nie zdziwi
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 03:23   #4055
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
poważnie - ale dokłądnie tak jak piszesz wlazjłam bo Catrice i Essence - nigdzie indziej nie mam a w D. jest asortyment przerzedzony sprzed roku stary bleh

micel Ziai bo tylko micele z Ziai zanabywam ale i Bielenda do zmywania wszystko po 2, 3 zeta droższe - niby nic ale ja to zużywam jak wodę (bo to woda) no to mnie szokło w realu kupiłąm za 7 z hakiem tam pow 10 zł

kremy do rąk stóp mleczka toniki - chodzi o taki zwykły codziennnik - i ajk sie tego nazbiera to potem różnica jest diametralna cena końcowa w Naturze zwaliła mnie z nóg natomiast w marketach już lżej

ale ja mam tak ze ja mam swój niezbędnik w postaci osobny krem do rąk, sztyft do ust chust hig hust myjące zel dezynfek hust intymne oraz coś o czym nie pamiętam sezonowo w dwóch torebkach i we aucie oraz na hausie - wszystkiego musze mieć po 4 razy bo ja nie traće czasu i energii na przepakowywanie wszędzie muszę mieć wszystko ( w domu prościej ale np mam krem do rąk w łąź i w kuchni) itp i nic mi się nie marnuje starcza na dlugo - ja po prostu muszę mieć pod ręką - zawsze i wszędzie

a to ksoztuje 4 razy więcej choc koniec końców wychodzi na jedno bo zuzywam takoż dłużej
A, no jasne, taniej jest w supermarketach niż w drogeriach o ile nie ma promocji

Przetestowałam zakupione dzisiaj lakiery zamalowując ten koszmarny "miętowy", który się trzyma już ponad tydzień bez nawierzchniowego i nic mu, i w poniedziałek lecę przepatrywać intensywniej stojaki C i E (jeszcze jakiś nude jest mi potrzebny) - bo są rewelacyjne Do tej pory miałam tylko 2 odcienie E z serii Eclipse i były ok, ale niebieski via airmail! z letniej kolekcji jest genialny - jedna warstwa całkowicie i równo pokryła paskudę. A w odcieniach lakierów C się zakochałam

Przeszukałam całe All i chyba znalazłam podobną torebkę Tylko muszę podumać jak do niej zamocować długi pasek, bo na Kropelkę chyba się nie da
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg torebka1.jpg (88,9 KB, 17 załadowań)

- Terry Pratchett
Stary 2012-09-02, 09:40   #4056
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Pobudka

Muszę kupić coś do skórek przy paznokciach, bo mi się nieładne zrobiły- Karkki, poleć coś

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 10:20   #4057
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
aa, teraz widzę

faceci to dziwne stwory
jak latami chciałam, czasem bardzo, to nic zero zainteresowania
A jak tylko sobie powiem (i tylko sobie, nie rozgaduję na głos), ze tym razem, to już koniec i kropka z chłopami! I najlepiej, niech mi się żaden na oczy nie pokazuje to zaraz za kilka dni wyskakuje jakiś Filip z Konopii i głowę zawraca, normalnie jakby im sie jakieś radary włączały
Ej, to normalne, jak jesteś na polowaniu, zwierzyna się chowa.
Ależ ja pracuję w plotkarskiej firmie, to się w głowie nie mieści... Dowiedziałam się właśnie, że jednej kumpeli z oddziału załatwiam pracę w centrali. No super, gdybym mogła, chętnie bym to zrobiła, sobie bym również pomogła. Tylko, że ja jestem na spodzie piramidy, w tym szeregu, gdzie wszyscy obrywają od tych z góry...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg birds.jpg (33,6 KB, 13 załadowań)

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 11:29   #4058
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Drogi Baru , wybacz że się w torepki wetne ale znalazłam na innem forumnie coś , co mieu powaliło :rotf l:
omg, właśnie śniadanie jem
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Ależ ja pracuję w plotkarskiej firmie, to się w głowie nie mieści... Dowiedziałam się właśnie, że jednej kumpeli z oddziału załatwiam pracę w centrali. No super, gdybym mogła, chętnie bym to zrobiła, sobie bym również pomogła. Tylko, że ja jestem na spodzie piramidy, w tym szeregu, gdzie wszyscy obrywają od tych z góry...
skąd ja to znam
w firmie w której robię wyłącznie jeden projekt i bywam tam raz w tygodniu też się dowiedziałam ze ja tam się dorabiam u nich na projektach i to wymyśliła osoba którą może w sumie z 3 razy na oczy widziałam

Dopijam kawę i kicam na zakupy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 11:40   #4059
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Przeszukałam całe All i chyba znalazłam podobną torebkę Tylko muszę podumać jak do niej zamocować długi pasek, bo na Kropelkę chyba się nie da

bardzoa ładna, ale mnie nie udało sie jej znaleźć na all
po ile ona?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 12:04   #4060
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
omg, właśnie śniadanie jem

skąd ja to znam
w firmie w której robię wyłącznie jeden projekt i bywam tam raz w tygodniu też się dowiedziałam ze ja tam się dorabiam u nich na projektach i to wymyśliła osoba którą może w sumie z 3 razy na oczy widziałam

Dopijam kawę i kicam na zakupy
Poszłam z Twoim przykładem i kicnęłam na Allegro I jakież szczęście!! Po prawdzie miniaturka, ale już prawie nie do zdobycia -Noa EDP mi w ręce wpadła To do kompletu i pełni szczęścia jeszcze tylko Noa Gold mi została do zdobycia...

A w ogóle to pyknęłam kawowe muffiny z nadzieniem jagodowym i właśnie się piecze cantucci piernikowe. A co tam Rodziciele przybywają za tydzień, muszę się rozruszać wypiekowo na tę okoliczność.

Stary 2012-09-02, 12:25   #4061
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

dostałam Smoka edt + edp
w dodatku przebył podróż z Austrii przez Londyn, weekendował się w Pieninach, aż w końcu trafił w moje łapki

tegoroczne prezenty mnie całkiem rozbroiły
Stary 2012-09-02, 12:32   #4062
Parabelka
Panaroja

Znad kawusi
Zaraz idę do garów - ogórki , jabłka , dereń , hej nasza pani jesień koszyk pełen niesie , a ty człowieku stój potem przy kuchni
Kupiłam se Bielendy krem do paszczy z serii in vitro przedtem miałam taki miciel , który był bardzo dobry , jak krem jeszcze nie wiem bo pierwszy raz go dziś użyłam , ale oba pachną Chanel 5

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

dostałam Smoka edt + edp
w dodatku przebył podróż z Austrii przez Londyn, weekendował się w Pieninach, aż w końcu trafił w moje łapki

tegoroczne prezenty mnie całkiem rozbroiły
1.no więc właśnie mnie zastanawia techniczna strona całego przedsięwzięcia i ciekawa jestem , czy ałtor pomysłu go przetestował na czyichś dzieciach , bo ja sobie tego absolutnie nie wyobrażam
2.gratulacje

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 12:36   #4063
Pin up girl
Zakorzenienie

Prześladuje mnie chęć przefarbowania się na blond - wybijcie mi to z głowy
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 12:50   #4064
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Muszę kupić coś do skórek przy paznokciach, bo mi się nieładne zrobiły- Karkki, poleć coś
Zrobić pranie/umyć gary ręcyma, ewentualnie wymoczyć z wodzie z mydłem i odsunąć skórki ręcznikiem
Jak znajdziesz działający preparat, to daj znać

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
bardzoa ładna, ale mnie nie udało sie jej znaleźć na all
po ile ona?
Droga jak diabli - ok. 160 z przesyłem a to nie jest skóra. I się doczytałam, że ćwieki są złote

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Idź do sklepu z perukami i przymierz blond. Jak Ci będzie ładnie, to czemu nie? Ja tam jestem za przefarbowywaniem Tylko może nie aż tak drastycznym jak ja to robię, bo można mieć watę na głowie

- Terry Pratchett
Stary 2012-09-02, 12:51   #4065
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
1.no więc właśnie mnie zastanawia techniczna strona całego przedsięwzięcia i ciekawa jestem , czy ałtor pomysłu go przetestował na czyichś dzieciach , bo ja sobie tego absolutnie nie wyobrażam
2.gratulacje
1. wolę sobie nie wyobrażać
pamiętam jakie dylematy moralne i strach przed zrobieniem didce krzywdy, wywoływało u mnie tzw odgazowywanie niemowlaka termometrem, zalecane ówcześnie przez pielęgniarkę i pediatrę...

2. ciekawam jak trafił - musi słuchać i analizować to co mówię/piszę, albo śledzi mnie w sieci
od ruskiego przyjaciela dostałam taksówkę na jego konto na całą noc
a kumpela śpiewała mi przez komórkę idąc środkiem miasta
normalnie się wzruszyłam
Stary 2012-09-02, 12:54   #4066
Parabelka
Panaroja

Cytat:
drastyczne zmiany koloru z reguły źle się kończą

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
1. wolę sobie nie wyobrażać
pamiętam jakie dylematy moralne i strach przed zrobieniem didce krzywdy, wywoływało u mnie tzw odgazowywanie niemowlaka termometrem, zalecane ówcześnie przez pielęgniarkę i pediatrę...

2. ciekawam jak trafił - musi słuchać i analizować to co mówię/piszę, albo śledzi mnie w sieci
od ruskiego przyjaciela dostałam taksówkę na jego konto na całą noc
a kumpela śpiewała mi przez komórkę idąc środkiem miasta
normalnie się wzruszyłam
1.u niektórych to nadal pokutuje
2.

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 13:08   #4067
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cześć,

Macham znad kieliszka z wodą mineralnąWstałem niedawno, ale chyba jeszcze się położę spać
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 13:19   #4068
Murszafka

Cytat:
Znad kawusi
Zaraz idę do garów - ogórki , jabłka , dereń , hej nasza pani jesień koszyk pełen niesie , a ty człowieku stój potem przy kuchni
Kupiłam se Bielendy krem do paszczy z serii in vitro przedtem miałam taki miciel , który był bardzo dobry , jak krem jeszcze nie wiem bo pierwszy raz go dziś użyłam , ale oba pachną Chanel 5
Ja też dziś w garach Do muffinów i piernikowych cantucci dołączyły właśnie klasyczne cantucci, a zastanawiam się, czy nie zrobić dziś ciasta na pierniki bożonarodzeniowe... Bo to już właściwie po czasie chyba
Uwielbiam Bielendę Między innymi za zapachy kremów właśnie. Choć serum arbuzowe mnie nieco rozczarowało -prawie bezzapachowe jest, no ale może efekty to zrekompensują
Cytat:
Będziesz mieć suche wlosy i Ci wypadną -blondy rujnują włosy...
Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Cześć,

Macham znad kieliszka z wodą mineralnąWstałem niedawno, ale chyba jeszcze się położę spać
No po pańsku widzę, po pańsku... Ale żeby wodę?? Jak zwierzę??!!

Stary 2012-09-02, 13:21   #4069
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
J

No po pańsku widzę, po pańsku... Ale żeby wodę?? Jak zwierzę??!!
i z kieliszka

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 13:21   #4070
Spoora
Zakorzenienie

teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 13:25   #4071
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli teraz masz takie jak w avku i są farbowane, to odradzam. Masz duże szanse na zrobienie sobie waty w kolorze niekoniecznie oczekiwanym. Ściąganie koloru bardzo niszczy włosy.

Mam fantastyczne podejście do dzieci. Dzisiaj jedno, rodzaju męskiego, biegło w sklepie prosto na mnie, pchając przed sobą mały wózek z jakimiś zakupami. Zatrzymało mi się prawie na nogach, z miną pt."i co mi ☠☠☠☠a zrobisz" Popatrzyłam na chłopczyka bardzo życzliwie, chłopczyk się rozryczał i z płaczem zaczął biec w przeciwną stronę...

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 13:27   #4072
Murszafka

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

Mam fantastyczne podejście do dzieci. Dzisiaj jedno, rodzaju męskiego, biegło w sklepie prosto na mnie, pchając przed sobą mały wózek z jakimiś zakupami. Zatrzymało mi się prawie na nogach, z miną pt."i co mi ☠☠☠☠a zrobisz" Popatrzyłam na chłopczyka bardzo życzliwie, chłopczyk się rozryczał i z płaczem zaczął biec w przeciwną stronę...
Maj Master!!

Stary 2012-09-02, 13:28   #4073
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Idź do sklepu z perukami i przymierz blond. Jak Ci będzie ładnie, to czemu nie? Ja tam jestem za przefarbowywaniem Tylko może nie aż tak drastycznym jak ja to robię, bo można mieć watę na głowie
Karkki, ja wiem, jak wyglądam w blondzie, to mój naturalny kolor
Poza tym kiedyś chciałam się przefarbować na platynowy blond, ale to było w czasach, kiedy byłam ruda i wyszedł mi kolor pośredni między rudym a jasnym blondem, więc pewnie dlatego znowu dopadła mnie pokusa.

Powstrzymuję się groźbą połamanego siana - jak piszą dziewczyny
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 13:33   #4074
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
u niektórych to nadal pokutuje
Ale pokutuje termometr czy ogolnie rurka? U nas nietopesz swego czasu przybiegl z rurkami i stosowal. Nie na sobie oczywiscie.

Ves

Pin, nie rob tego, za duze ryzyko zniszczenia.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 13:56   #4075
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Karkki, ja wiem, jak wyglądam w blondzie, to mój naturalny kolor
Poza tym kiedyś chciałam się przefarbować na platynowy blond, ale to było w czasach, kiedy byłam ruda i wyszedł mi kolor pośredni między rudym a jasnym blondem, więc pewnie dlatego znowu dopadła mnie pokusa.

Powstrzymuję się groźbą połamanego siana - jak piszą dziewczyny
To zmienia postać rzeczy Zamiast farbą traktuj odrosty tonerem i czekaj aż odrosną z 10 cm. Później resztę można ściągnąć dekoloryzatorem zaczynając od końcówek albo obciąć

- Terry Pratchett
Stary 2012-09-02, 14:01   #4076
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Ludzi pojepało w nocyZamiast spać albo kupować alkohol to ciągle zamawiali jedzenie
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 14:21   #4077
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Ludzi pojepało w nocyZamiast spać albo kupować alkohol to ciągle zamawiali jedzenie
to chyba dobrze nie? inaczej nie mialbyś pracy

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 14:46   #4078
vesenka
Zakorzenienie

jakby kto śmiał chęć, to zostawiam świeżutki chlebek i faszerowaną paprykę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sm6.jpg (47,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sm1.jpg (46,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg papryka.jpg (37,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg papryka2.jpg (33,4 KB, 5 załadowań)

Stary 2012-09-02, 14:57   #4079
Murszafka

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
jakby kto śmiał chęć, to zostawiam świeżutki chlebek i faszerowaną paprykę
Mrrr... Chlebek zwłaszcza wygląda rewelacyjnie. Jaki to?? Będzie wrzuta blogowo-fejsikowa??

Stary 2012-09-02, 15:02   #4080
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Mrrr... Chlebek zwłaszcza wygląda rewelacyjnie. Jaki to?? Będzie wrzuta blogowo-fejsikowa??
będzie jutro chlebek pszenno-orkiszowy, pełnoziarnisty z płatkami.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości