Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-02, 10:58   #4231
landi0909
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X

mi kiedyś babcia M powiedziała, że jestem jak jego matka. Żeby nie pracować zaszłam w ciążę. No cholera jasna... Powiedziała to tak jakbym zrobiła "pstryk!" i już mam w brzuchu dziecko. Poza tym to była nasza decyzja bo to jest nasze życie... Od tamtej pory nie byłam u niej ani razu, minęły chyba już 3 miesiące
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 10:59   #4232
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Hehehe.. mój mi wczoraj żartem powiedział, że go na dziecko złapałam myślałam, że go uduszę ma chłop szczęście, że się na żartach znam
My planowaliśmy dziecko za jakieś 2 lata żebym magistra jeszcze zrobiła, ale będzie w tym roku i bardzo się z tego cieszymy a studia nie zając...2 koleżanki mojej 18-letniej siostry będą mieć dzieci listopad/grudzień tak więc ja i tak jestem w dobrej sytuacji...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 11:01   #4233
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
My planowaliśmy dziecko za jakieś 2 lata żebym magistra jeszcze zrobiła, ale będzie w tym roku i bardzo się z tego cieszymy a studia nie zając...2 koleżanki mojej 18-letniej siostry będą mieć dzieci listopad/grudzień tak więc ja i tak jestem w dobrej sytuacji...
moja koleżanka urodziła w wieku 16 lat, jest wręcz wzorową matką. Synek ma teraz 4 latka, ona zdała maturę i studiuje weterynarię sama wychowuje synka, bo ojciec dziecka ich zostawił. Tak więc i Tobie się uda skończyć studia!

a ja widzisz mam 20 lat (właściwie to skończę za tydzień), nie mam pracy ale szkołę skończyłam w tym roku, zdałam technika, ale maturę odstawiłam na przyszły rok. I wiem, że sobie poradzę, bo jak się czegoś mocno chce to wszystko da się zrobić nawet nie zamierzam rezygnować ze studiów, choćby zaocznie, ale je zaliczę

Edytowane przez landi0909
Czas edycji: 2012-09-02 o 11:04
Stary 2012-09-02, 11:06   #4234
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
mi kiedyś babcia M powiedziała, że jestem jak jego matka. Żeby nie pracować zaszłam w ciążę. No cholera jasna... Powiedziała to tak jakbym zrobiła "pstryk!" i już mam w brzuchu dziecko. Poza tym to była nasza decyzja bo to jest nasze życie... Od tamtej pory nie byłam u niej ani razu, minęły chyba już 3 miesiące
My u babci mojego M nie byliśmy od kwietnia 2011, ale za to co ona mówiła o mnie do swojej bratowej to nie chce jej widzieć. Jeszcze potem się tłumaczyła że ja źle słyszałam...

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
moja koleżanka urodziła w wieku 16 lat, jest wręcz wzorową matką. Synek ma teraz 4 latka, ona zdała maturę i studiuje weterynarię sama wychowuje synka, bo ojciec dziecka ich zostawił. Tak więc i Tobie się uda skończyć studia!
Licencjat bronię w październiku...a magistra zrobię jak będę mieć pracę i Dzidzi podrośnie...

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
a ja widzisz mam 20 lat (właściwie to skończę za tydzień), nie mam pracy ale szkołę skończyłam w tym roku, zdałam technika, ale maturę odstawiłam na przyszły rok. I wiem, że sobie poradzę, bo jak się czegoś mocno chce to wszystko da się zrobić nawet nie zamierzam rezygnować ze studiów, choćby zaocznie, ale je zaliczę
Ja też z marzeń nie zrezygnuję bo od dzieciństwa marzyłam o pedagogice i pracy z dziećmi...
Stary 2012-09-02, 11:06   #4235
halwaya
Zakorzenienie

No my zawsze się zabezpieczaliśmy.. od zeszłego roku stwierdziliśmy, że może teraz będzie bez zabezpieczeń.. i ja na początku i tak starałam się omijać dni płodne Mój to nawet się nie interesował jakie dni cyklu są Gdy ja stwierdziłam, że pora jest odpowiednia to specjalnie celowałam w dni płodne Zwłaszcza, że chłop był nieco zestresowany, bo robotę zmieniał, więc okazji było mniej :P

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 11:07   #4236
landi0909
Zakorzenienie

agaczilla dasz radę! ja postanowiłam, że pomimo tak wczesnego wieku na bycie matką dojdę do czegoś w życiu, żeby dać dobry przykład dziecku. Nie chcę żeby w przyszłości wstydziło się tego, że ojciec nawet średniej szkoły nie skończył, a matka zaszła w ciążę i olała maturę. Chcę żeby przynajmniej mógł szczycić się wykształconą mamusią chociaż M też wybiera się do szkoły znowu... jak się uda to może w maju razem będziemy maturkę zdawali
Stary 2012-09-02, 11:08   #4237
halwaya
Zakorzenienie

Dziewczyny - dacie radę
a myślę, że fajnie jest jak dziecko ma młodą matkę - chyba lepiej w późniejszym wiku złapać kontakt - taki bardziej przyjacielski.. ja boję się, że będę matką-kwoką

Stary 2012-09-02, 11:12   #4238
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
No my zawsze się zabezpieczaliśmy.. od zeszłego roku stwierdziliśmy, że może teraz będzie bez zabezpieczeń.. i ja na początku i tak starałam się omijać dni płodne Mój to nawet się nie interesował jakie dni cyklu są Gdy ja stwierdziłam, że pora jest odpowiednia to specjalnie celowałam w dni płodne Zwłaszcza, że chłop był nieco zestresowany, bo robotę zmieniał, więc okazji było mniej :P
U nas to było liczenie płodne czy nie tak na oko. Przez półtora roku się udało...może mnie wyśmiejecie że jestem jakaś przedwieczna ale my mieliśmy pierwszy raz po ślubie
Stary 2012-09-02, 11:14   #4239
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny - dacie radę
a myślę, że fajnie jest jak dziecko ma młodą matkę - chyba lepiej w późniejszym wiku złapać kontakt - taki bardziej przyjacielski.. ja boję się, że będę matką-kwoką
nie bój się moja mama urodziła mnie w wieku 33 lat. Co prawda byłam czwartym dzieckiem, ale kiedyś były troszkę inne czasy i metody wychowywania. Mimo to moja mama słucha muzyki trance, używa słów takich jak "ziomek", "nara" itp w sumie to chyba dzięki temu że pracuje w szkole i ma stały kontakt z ludźmi w moim wieku
ja zawsze chciałam tuż po szkole urodzić dziecko... Chcę mieć całą gromadkę więc przynajmniej będzie czas na kolejne a na wywiadówkach będę jedną z młodszych matek. Na pewno będzie mi łatwiej zrozumieć dziecko, niż jakbym rodziła po 30-tce. Ale z drugiej strony, na chwilę obecną za dobrej przyszłości dziecku nie zapewniłam - co innego jakbym już pracowała. Poza tym, takie dojrzalsze matki mają też plusy - są bardziej odpowiedzialne i zaradne...

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
U nas to było liczenie płodne czy nie tak na oko. Przez półtora roku się udało...może mnie wyśmiejecie że jestem jakaś przedwieczna ale my mieliśmy pierwszy raz po ślubie
zazdroszczę... Ja byłam głupia, i swój pierwszy raz zaliczyłam z gościem 7 lat starszym w wieku 15 lat do dziś tego żałuję. Według mnie to jest najpiękniejszy prezent ślubny... Ja niestety nie mogłam takiego prezentu dać mężowi
Stary 2012-09-02, 11:15   #4240
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
agaczilla dasz radę! ja postanowiłam, że pomimo tak wczesnego wieku na bycie matką dojdę do czegoś w życiu, żeby dać dobry przykład dziecku. Nie chcę żeby w przyszłości wstydziło się tego, że ojciec nawet średniej szkoły nie skończył, a matka zaszła w ciążę i olała maturę. Chcę żeby przynajmniej mógł szczycić się wykształconą mamusią chociaż M też wybiera się do szkoły znowu... jak się uda to może w maju razem będziemy maturkę zdawali
Fajnie mój tż ma średnie ale bez matury bo oblał biologię ale mi to nie przeszkadza...Moi rodzice skończyli tylko podstawówkę bo byli z rodzin wielodzietnych i w domu było ciężko...A mój tata to by nawet studia mógł skończyć....
Stary 2012-09-02, 11:17   #4241
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie mój tż ma średnie ale bez matury bo oblał biologię ale mi to nie przeszkadza...Moi rodzice skończyli tylko podstawówkę bo byli z rodzin wielodzietnych i w domu było ciężko...A mój tata to by nawet studia mógł skończyć....
moi rodzice są po zawodówkach, do tego tata raz kiblował mama miała taką wiedzę, że bez problemu by skończyła studia. Ale niestety - blokada finansowa. Była ich trójka, i niestety tylko pierwsze dziecko moich dziadków miało szanse na liceum... W każdym razie i tak są dobrymi rodzicami. Ja jednak w miarę możliwości chciałabym osiągnąć trochę więcej. Szczególnie że mam super pamięć, wystarczy że raz przeczytam jakiś numer telefonu czy wierszyk i już go znam na pamięć. Taka cecha to rzadkość, szkoda jej zmarnować. A więc teraz pozostaje mi urodzić dzidzię i dokończyć plany życiowe

ok zmykam na obiad do mamy buziaki
Stary 2012-09-02, 11:17   #4242
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
zazdroszczę... Ja byłam głupia, i swój pierwszy raz zaliczyłam z gościem 7 lat starszym w wieku 15 lat do dziś tego żałuję. Według mnie to jest najpiękniejszy prezent ślubny... Ja niestety nie mogłam takiego prezentu dać mężowi
Mój mąż był moim jedynym facetem...miałam niecałe 16 lat jak zaczęliśmy się spotykać a 20 jak wzięliśmy ślub i zaplanowaliśmy nasz pierwszy raz na noc poślubną a raczej poranek
Stary 2012-09-02, 11:21   #4243
halwaya
Zakorzenienie

Kiedyś były inne czasy i inaczej było z wykształceniem.. myślę, że dla dziecka to nie istotne jaki dyplom mają rodzice - ważne, żeby była miłość

agaczilla - pierwszy raz po ślubie - podziwiam bo ja gdybym miała na ślub czekać to do dziś byłabym dziewicą hehehe.. jakoś do zamążpójścia mnie nie ciągnie - naszych rodziców trochę to boli - a my jakoś się do tego nie garniemy.. dziwne, co?

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Szczególnie że mam super pamięć, wystarczy że raz przeczytam jakiś numer telefonu czy wierszyk i już go znam na pamięć. Taka cecha to rzadkość, szkoda jej zmarnować. A więc teraz pozostaje mi urodzić dzidzię i dokończyć plany życiowe
Trzymam kciuki - i ZAZDROSZCZĘ tej pamięci eh - ile ja bym dała, żeby tak mieć

Stary 2012-09-02, 11:25   #4244
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
agaczilla - pierwszy raz po ślubie - podziwiam bo ja gdybym miała na ślub czekać to do dziś byłabym dziewicą hehehe.. jakoś do zamążpójścia mnie nie ciągnie - naszych rodziców trochę to boli - a my jakoś się do tego nie garniemy.. dziwne, co?
Dla mnie nie jest to dziwne...Jeżeli komuś odpowiada taki związek to jest jego sprawa...Jak Wam tak dobrze to wszystko jest ok
Stary 2012-09-02, 11:39   #4245
DeKajka
Zakorzenienie

Hej kochane .. Ja wlasnie przed chwila skonczylam rozpakowywanie .. uff
Poukladalam sobie ciuszki i kosmetyki Adasia i fajnie to wyglada .. tak słodziachno ..

Karolla - trzymam kciuki Wszystko bedzie dobrze napewno

Miłego dnia .

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 11:43   #4246
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Hej Kochane
Na razie Was nie nadrobię.
W nocy wróciłam z nad morza.Jechaliśmy 11 godzin.cały czas bolał mnie brzuch,tak dołem,dalej boli...Zaraz jadę na IP.Mam nadzieję,że to nic poważnego.Trzymajcie kciuki,bo mam stracha.
kciuki zaciśnięte, będzie dobrze

Cytat:
Niteczko ja szukam na tablica.pl u nas co chwilę ktoś chce coś wymienić albo oddać za darmo np znalazłam też za 16zł deserki i soczki z gerbera, jest ich około 30 sztuk wszystkie ważne minimum do grudnia 2013r. ale nie biorę ich, bo po co ja planuję dziecku sama gotować, a jeszcze sporo czasu
Dziękuję , chyba zaprzyjaźnię się z tablica.pl

Cytat:
dla babci za takie gadanie...

Cytat:
Dziewczyny - dacie radę
Też mam takie wrażenie, że będę taką matką-kwoką to jednak będzie 29 lat różnicy. Że łatwiej byłoby złapać kontakt będąc trochę młodszą...

Cytat:
Kiedyś były inne czasy i inaczej było z wykształceniem.. myślę, że dla dziecka to nie istotne jaki dyplom mają rodzice - ważne, żeby była miłość
dokładnie, nie są ważne dyplomy tylko miłość
I wcale nie dziwne. Po co robić coś do czego Was nie ciągnie. Najważniejsze jest uczucie

Agaczilla i Landi - dacie radę na pewno najważniejsze do dążyć do celu, a dzieci tylko bardziej Was zmobilizują

DeKajka
- gratuluję rozpakowania , mi to zawsze zajmuje baaardzo dużo czasu. W pierwszej kolejności nie znoszę prasowania a na drugim miejscu jest pakowanie/rozpakowywanie

Edytowane przez niteczka83
Czas edycji: 2012-09-02 o 11:45
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 12:07   #4247
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
I wcale nie dziwne. Po co robić coś do czego Was nie ciągnie. Najważniejsze jest uczucie
A propos ślubu to u nas kościelny i tak odpada, bo oboje nie jesteśmy związani z żadną religią.. więc jak już coś to tylko cywilny, ale mój tż stwierdził, że żaden urzędnik nie będzie mówił, z kim on jest Mi ślub do niczego nie jest potrzebny.. może fajnie jest mówić 'mąż - żona' i to jakoś bardziej społecznie akceptowane.. ale ostatecznie daje nam to poczucie pewnej niezależności.. no i wiem, że jesteśmy razem, bo tego chcemy. Teraz i tak podejście do związku nieco się zmieni gdy pojawi się dziecko.. nie wiem jeszcze jak - ale zobaczymy

Stary 2012-09-02, 12:39   #4248
niteczka83
Zadomowienie

Ważne jest aby postępować zgodnie z Waszymi przekonaniami i ważne jest to co macie w sercu. Jak najbardziej rozumiem wszystkie sytuacje
Co do związków - to ogólnie zmieniło się ostatnimi laty bardzo dużo jeśli chodzi o "społeczną akceptowalność".
Czasem myślę sobie, że w niektórych przypadkach lepiej nie mieć ślubu niż rozwodzić się po tygodniu (znam taki przypadek).
A są tacy którym ślub nie jest potrzebny i są razem przez 50 lat, 60 lat, .... I niejednokrotnie widać miłość większą niż w małżeństwach. Ale każda para jest inna jak i sytuacja

My wzięliśmy ślub ze względów religijnych.
A tak na temat - to właśnie mykam do kościoła.

Miłego dnia dziewczyny. Wieczorkiem postaram się wpaść
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 12:40   #4249
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
Hej Miciuś
Czy ta akcja PAESE jeszcze trwa? bardzo fajne kosmetyki dostałaś
raczej tak ale teraz 29zł. wejdz na paese sobie i tam na sklep od nich i bedzie baner z tą akcją

Hej Kochane Oj nasi TŻ wczoraj sobie nagrabili hehehe
a my oglądnęliśmy Mam talent, potem lukałam na Step up (channing tatum ) a pozniej i poszlismy spac.. Niestety okolo 3 nad ranem znów nerka wyłam z bólu ale wziełam 2 kapsułki spasmoliny (w szpitalu i tak nic innego by mi nie dali..) no i potem nawet przestalo. pobolewa ciut no ale.... cholera nie moge isc do szpitala zas leżeć, w tym tygodniu mam ważne sprawy do pozałatwiania.... i mam wizyte, i glukoze musze zrobic itd szkole pozałatwiac ehh za duzo tego.. a jak mnie poloza to i tak mi dadza furagin, spasmoline i duomox czyli to wszystko co mam w apteczce bo mi przepisali. Wiec uznałam, ze to bezsens jechac. Odespałam troszke i pojechalismy na 11 do koscioła
Teraz jestem cała Wasza bo on cos tam w kuchni szaleje

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 12:56   #4250
natallkaa
Wtajemniczenie

Hej Kochane
jak mija weekend?
my zaraz uciekamy do moich rodziców na pyszny obiadek.

Karolla trzymam kciuki, żeby przeszło
daj znać
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 13:02   #4251
MiciaKicia
Zakorzenienie

Aaa i wczoraj wybraliśmy imiona. Laura lub Lena ale na 80% Laura

Stary 2012-09-02, 13:06   #4252
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Hej dziewczyny

Wieczorem Was nadrobię bo od wczoraj jestem zalatana. Wczoraj Tż w końcu wziął się za malowanie kącika dla maluszka i jest ślicznie tylko tyle że mam kupę roboty :/ Od rana byłam na zakupach, umyłam okno i teraz akurat wstawiłam ciasto do piekarnika do po południu spodziewam się gości z okazji mojego postarzenia się o kolejny rok zostało mi jeszcze odkurzenie umycie podłóg, zrobienie obiadu, dokończenie ciasta i posprzątanie łazienki a na końcu padnę i będę kwiczeć

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 13:17   #4253
agaczilla21
Zakorzenienie

Ja się dzisiaj cały dzień bycze
Stary 2012-09-02, 13:24   #4254
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Wieczorem Was nadrobię bo od wczoraj jestem zalatana. Wczoraj Tż w końcu wziął się za malowanie kącika dla maluszka i jest ślicznie tylko tyle że mam kupę roboty :/ Od rana byłam na zakupach, umyłam okno i teraz akurat wstawiłam ciasto do piekarnika do po południu spodziewam się gości z okazji mojego postarzenia się o kolejny rok zostało mi jeszcze odkurzenie umycie podłóg, zrobienie obiadu, dokończenie ciasta i posprzątanie łazienki a na końcu padnę i będę kwiczeć
pisałam w Peemkach, Ty wiesz 100 lat hihi jeszcze raz
Cytat:
Ja się dzisiaj cały dzień bycze
ja nic innego nie planuje też jak tylko byczyc sie sasasasa

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Nie lubię niedziel - zawsze tu tak pustoo ;(

Stary 2012-09-02, 13:26   #4255
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ja nic innego nie planuje też jak tylko byczyc sie sasasasa
W tym tygodniu miałam wykopki tak że mam po czym odpoczywać
Stary 2012-09-02, 13:27   #4256
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
W tym tygodniu miałam wykopki tak że mam po czym odpoczywać
Miejmy nadzieję, że nie forsowałaś się zabardzo

Stary 2012-09-02, 13:31   #4257
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Miejmy nadzieję, że nie forsowałaś się zabardzo
Tylko zbierałam, kosze nosił mąż ale i tak miałam dość
Stary 2012-09-02, 13:35   #4258
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko zbierałam, kosze nosił mąż ale i tak miałam dość
No to zasłużyłaś na porządny odpoczynek

Stary 2012-09-02, 13:40   #4259
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
No to zasłużyłaś na porządny odpoczynek
Będę odpoczywać aż mi się znudzi
Stary 2012-09-02, 13:43   #4260
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

hej hej

dzis u mnie lepiej, tż wrocil wczoraj do mie z kwiatami drugi raz w ciagu zwiazku wiec hoho..no i zaczął robic pokoik dla TYmonka
dzis przyjezdzają do nas znajomi bedą spali a ja juz was prosze o kciuki juztro po 9ej rano bo ide na wizyte

dekajka dobrze ze jestes

moi rlodzice nie skonczyli zadnych szkol procz zawodówek i zawsze nas cisneli o nauke, wiec ja zawsze mialam z paskiem, zawsze musialam byc najlepsze pamietam ze jak przynosilam 4 ze sprawdzianow mama pytala czemu tak malo..do tej pory uwazają ze zmarnowalam talent bo skonczylam tylko dziennie na uniwerku i podyplomowe ..moja siotsra za to studiuje trzeci kierunek i pewnie jeszcze ;postudiuje do 40 nie mowie ze nie ejstem wdzieczna rodzicom ze mnie cisneli bo dzieki temu zawsze duzo czytalam i wogole , ale nigdy nie powiedzieli mi że sa ze mnie dumni clo jest przykre

moj pierwszy raz byl tak beznadziejny ze szkoda slow, bardzo żaluje , ze nie poczekalam na mojego męża z tym zwłaszcza ze ja stracilam dziewictwo bardzo pozno tzn wydaje mi sie ze pozno, 26 lat ale moglam poczekac ..ten peirwszy raz mnei tak zrazil ze pozniej nie chcailam nic robic, dopiero jak poznalam mojego tż to on mnie przelamal i pierwszy raz poczulam , ze to jest przyjemne i wogole pieknie bylo i jest akurat pod tym wzgledem

a my osttnio ostatecznie wywieźlismy nasz telewizor ktory i tak stal nieruszany, bo nei oglądamy tv, wiec nie wiem co leci w tv, ale mam talent znam kiedys oglądalam...wiem ze chylimska w ciazy

ewcia ty przynajmniej tak jak pisze halwaya bedziesz miala stosunki kumpelskie, za 10 lat bedziesz miec tyle co ja i synek bedzie 10letni a ja za 10 lat to juz 40tka to juz stara kwoka

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Aaa i wczoraj wybraliśmy imiona. Laura lub Lena ale na 80% Laura
pięknie
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości