Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-02, 13:34   #3481
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Cytat:
Napisane przez Julie_ Pokaż wiadomość
Wiem, że temat nieurodowy,ale filmiki kręcone przez dzieci ciąg dalszy
co zabrać ze sobą do szkoły?

Coś czuję, że z czasem będzie coraz więcej młodych dziewczyn kręcić filmiki. O ile takie normalne są jeszcze do przejścia, o tyle inne będą łatwą drogą do wystawiają się na ośmieszenie
Jak to co zabrać do szkoły? Książki, zeszyty z odrobionym zadaniem domowym i drugie śniadanie, ale filozofia

Polecałyście nie dawno kanał aneczu. Oglądnęłam kilka jej filmików i zyskała moją ogromną sympatię
Denko u aneczu:
http://www.youtube.com/watch?v=BvqO29-Eqk4

Edytowane przez dziad kalwaryjski
Czas edycji: 2012-09-02 o 13:36
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 13:35   #3482
_stardust
Rozeznanie

oglądałam wczoraj filmik rockowej ksieżniczki i kurde, dawno się tak nie zdziwiłam. jak mozna nie mieć przypraw w domu, i to tak podstawowych? nie dziwię się, że diety jej się nie udawały, skoro jedzenie które jadła nie miało żadnego smaku. trochę mnie przeraził ten film, niby dorosła kobieta, a nie wie, że jedzenie można doprawiać, i uznaje to za rewolucyjną wspaniałą dietę? dla mnie szok.
_stardust jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 13:38   #3483
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Skamander Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=80sNt...eature=related tak apropo Tagu Moje Sekrety. Co myślicie?
chyba ten podkład muzyczny nieesia miała u siebie w tym tagu, co?
Stary 2012-09-02, 13:42   #3484
Pigeons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _stardust Pokaż wiadomość
oglądałam wczoraj filmik rockowej ksieżniczki i kurde, dawno się tak nie zdziwiłam. jak mozna nie mieć przypraw w domu, i to tak podstawowych? nie dziwię się, że diety jej się nie udawały, skoro jedzenie które jadła nie miało żadnego smaku. trochę mnie przeraził ten film, niby dorosła kobieta, a nie wie, że jedzenie można doprawiać, i uznaje to za rewolucyjną wspaniałą dietę? dla mnie szok.
Też mnie to zdziwiło. Sama mam masę przypraw, doprawiam gotowe już mieszanki jak i kupione, gotowe jedzenie np. chińczyka
Szczególnie mnie to zaskoczyło bo wcześniej wspomniała,że prowadzi zdrowy tryb życia a później, że u niej w domu korzysta się z gotowców typu Knorr czy Winiary i ona nie potrzebowała do tej pory żadnych przypraw. Przecież nawet gotowy sos Uncle bens można doprawić, żeby miał lepszy smak.
Pigeons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 13:46   #3485
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _stardust Pokaż wiadomość
Też mnie to zszokowało.
Ja mam całą szufladę przypraw. Choć używam ich naprawdę małe ilości, to nie wyobrażam sobie bez nich jedzenia i diety.

Rozumiem jakieś przyprawy typu kardamon, czy lubczyk nie każdy musi mieć, ale curry, chilli, oregano czy bazylia naprawdę nie są odkrywcze i ja je traktuje niczym sól i pieprz

Recenzja diety po 5 dniach jest ŻAŁOSNA. Dietę to ja mogę zrecenzować po roku, kiedy wiem, że schudłam tyle i tyle w takim i takim czasie i nie ma jojo. Jeszcze po odbyciu całej kuracji bym zrozumiała, ale po 5 dniach to typowo sponsorowany filmik i jestem w stanie uwierzyć, że ona tej diety w ogóle nie stosowała.
Stary 2012-09-02, 13:48   #3486
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość
Pewnie zadusiła z "miłości". Słyszałam wiele razy, że dzieci udusiły kotka małego. Mimo wszystko to nie jakiś ewenement, szczególnie na wsi i to jeszcze 20 lat temu. Kotka urodziła młode, może nawet nikt nie wiedział (bo kto takim czymś się dawniej interesował), a dziecko sobie biegało bez oka rodzica, lub np pilnowała je babcia (lub prababcia) i znalazło słodkiego kiciusia... Wiele dzieci w pewnym wieku uważa, że im mocniej przytuli, tym bardziej kocha i cała historia.
Kiedyś nikt się takim czymś nie przejmowal, bo kocięta i tak topiono często
Z resztą nawet dziś moja 80 letnia babcia sprawiła sobie kotka i kuzynka (5lat) nosiła go za szyję z miłości, a dla babci to normalne... Bo przecież ona go tak KOCHA. Dopiero ciotka małej zwróciła uwagę.

Jedynym słowem, nie jest to wina Saruni, bo była nie świadoma, ja jej nie potępiam, ale chwalić się nie ma czym
W tym rzecz. Każdy z nas robił głupie rzeczy, gdy byliśmy mali, łącznie z niedobrym obchodzeniem się ze zwierzętami, ale ten tag nie miał chyba służyć wywlekaniu "brudów" z przeszłości. No ale już dość na ten temat napisałyście

Cytat:
Napisane przez Julie_ Pokaż wiadomość
Wiem, że temat nieurodowy,ale filmiki kręcone przez dzieci ciąg dalszy
co zabrać ze sobą do szkoły?
Kto w ogóle wpadł na pomysł robienia takiego filmiku? Nie u pierwszej dziewczyny to widzę. Już tag "co jest w mojej torebce" ma większy sens...
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 13:49   #3487
agatekm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
chyba ten podkład muzyczny nieesia miała u siebie w tym tagu, co?
Większość dziewczyn użyła tej piosenki.
agatekm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 13:49   #3488
Julie_
Rozeznanie

Cytat:

Recenzja diety po 5 dniach jest ŻAŁOSNA. Dietę to ja mogę zrecenzować po roku, kiedy wiem, że schudłam tyle i tyle w takim i takim czasie i nie ma jojo. Jeszcze po odbyciu całej kuracji bym zrozumiała, ale po 5 dniach to typowo sponsorowany filmik i jestem w stanie uwierzyć, że ona tej diety w ogóle nie stosowała.
Ja nawet takich recenzji nie oglądam. Od razu widać, że sponsorowane...
Julie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 13:55   #3489
19weronika87
Przyczajenie

Dziewczyny, odnośnie dzieci ; punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Kiedyś nie lubiłam dzieci, małych dzieci absolutnie nie brałam na ręce , nie widziałam w tym nic przyjemnego a poza tym, bałam się , że zrobię krzywdę. Nikt z moich bliskich znajomych nie mógł sobie wyobrazić mnie w roli mamy i trochę spędzało mi to sen z powiek jak byłam w ciąży ( że sobie nie poradzę).
Na szczęście instynkt macierzyński to nie ściema to prawda , że jak urodzisz dziecko to i stosunek do wszystkich innych dzieci się zmienia. Mój synek to facet mojego życia i nie wyobrażam sobie bez niego życia i uważam , że nic lepszego nie mogło mnie w życiu spotkać niż macierzyństwo, mimo, że czasem ręce opadają i mam ochotę rzucić wszystko w pi*** .

Mogłabym pisać o tym temacie na 20 stronach i możecie mi nie wierzyć ale nawet w tych pierwszych tygodniach kiedy jesteś mega zmęczona, obiad nie ugotowany, nie posprzątane, pranie nie zrobione , nie wiesz za co się złapać bo padasz na (nie powiem co) a tu widzisz te małe stópki co wystają zza szczebelek łóżeczka to masz wszystko w du*** dlatego trochę rozumiem te głosy jak to mówicie matek polek które "mądrują się" do tych bezdzietnych, że nie wiedzą co mówią. Uważam , że jeśli nigdy nie wychowywalaś / nie wychowujesz dziecka to mówiąc o tym nie wiesz co mówisz.

Rozumiem ludzi którzy po prostu nie chcą dzieci, nie lubią i koniec kropka . Wiem też , że dziecka nie da się zaprogramować by było grzeczne. Jak mój mały miał pół roku i spokojnie siedział w wózku w autobusie , a obok niego nieco starsze dziecko darło się wniebogłosy to myślałam sobie " ooojejjj , kobieto zrób coś bo mój mały też zaraz się rozpłacze ". Teraz mój mały ma kilkanaście miesięcy i codziennie pokonujemy drogę na drugi koniec miasta, nie zawsze autem a autobusem z przesiadką i mały się denerwuje, chce wyjsc z wózka , jest podirytowany, himeruje a mi brakuje już pomysłów czym go zająć i nie raz musiałam wysiąść w połowie drogi, żeby się uspokoił. Więc uspokojenie dziecka to nie taki łatwy kawałek chleba, zwłaszcza kiedy ma temperament po nie łatwej mamie
Nie mam uczulenia na dzieci które wrzeszczą, lub robią sobie plac zabaw w sklepie. Mam uczulenie na ich mamy, ignorujące takie zachowania. Co innego gdy starasz się coś z tym zrobić, dwoisz się i troisz i nic, nie radzisz sobie, a co innego gdy dziecko biega samopas a ty rozmawiasz z koleżanką o Igorze z "Na Wspólnej"
Jak kupiliśmy mieszkanie to dziękowałam Bogu, że nie mamy okien od strony placu zabaw bo podobnie jak mój syn szybko się irytuje w tym przypadku hałasem

Shilpo ; to wiem w końcu czemu Brad i Angelina nie adoptują dzieci z Europy !!!

Edytowane przez 19weronika87
Czas edycji: 2012-09-02 o 13:59
19weronika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 14:02   #3490
Lavi92
Zakorzenienie

Nie zawsze stosunek do dziecka się zmieni po jego urodzeniu.
Gdyby tak było nie byłoby dzieci w śmietnikach czy sytuacji jak z Madzią z Sosnowca.
Stary 2012-09-02, 14:07   #3491
19weronika87
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Nie zawsze stosunek do dziecka się zmieni po jego urodzeniu.
Gdyby tak było nie byłoby dzieci w śmietnikach czy sytuacji jak z Madzią z Sosnowca.
to druga sprawa, niestety...
19weronika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 14:15   #3492
onemorepanda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 19weronika87 Pokaż wiadomość
Racja, to wszystko wyjaśnia
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 14:22   #3493
Pigeons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez onemorepanda Pokaż wiadomość
Ale oni mają też swoje biologiczne dzieci, więc złe "białe" geny i tak zostały przekazane
Pigeons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 14:29   #3494
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez onemorepanda Pokaż wiadomość
Kiedys urodzenie i wychowanie (lub nie) bylo najbardziej naturalna rzecza na swiecie. Baba chodzila z brzuchem jak balon, potem urodzila i swiat nie przestal sie krecic i nikt nie traktowal jej jak Marii, a jej dziecka jak Jezusa. A teraz baby maja popierpapier we lbie na punkcie brzuszkow i pieluszek i nikt mi nie powie, ze nie. Jak patrze na mamuski to mi sie odechciewa zostania matka na sama mysl, ze bede taka sama. A najgorsze jest to, ze ojcowie sa tacy sami. Pieszcza sie z dziecmi jak ze szczeniaczkiem. I nie ma teraz mezczyzn, skoro mezczyzni ich nie wychowuja.
Moje dziecko, moj maluszek, moj bobo... Na Boga, po co dajecie tym dzieciom imiona, skoro ich nie uzywacie?
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 14:37   #3495
malachite
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pigeons Pokaż wiadomość
Ale oni mają też swoje biologiczne dzieci, więc złe "białe" geny i tak zostały przekazane

A ja chyba żyje w dziwnej części Polski, naprawde mogę zliczyć na palcach sytuacje których byłam świadkiem, gdzie rodzice pozwalają dziecku bezkarnie biegać i drzeć się w miejscach publicznych, na imprezach itp.
Uwielbiam dzieci ale nigdy bym nie znegowała kogoś za to, że ich nie lubi i nie chce mieć.

Edytowane przez malachite
Czas edycji: 2012-09-02 o 14:40
malachite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 14:45   #3496
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez 19weronika87 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Pigeons Pokaż wiadomość
Ten wątek zawsze poprawia mi humor.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 14:47   #3497
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatekm Pokaż wiadomość
Większość dziewczyn użyła tej piosenki.
aha, ok
mi się z nieesią skojarzył ale ja mam wybiórcze subskrypcje bardzo
Stary 2012-09-02, 15:02   #3498
malachite
Rozeznanie

http://www.teletydzien.pl/rozrywka/n...oga,nId,631478

Wywiad z digitalgirl
Stary 2012-09-02, 15:09   #3499
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Pamiętacie Justuchne?
http://www.youtube.com/watch?v=rz87mjc_LEA

Co myślicie o jej metamorfozie?
Stary 2012-09-02, 15:12   #3500
malachite
Rozeznanie

Cytat:
Pamiętacie Justuchne?
http://www.youtube.com/watch?v=rz87mjc_LEA

Co myślicie o jej metamorfozie?
Kiedyś obejrzałam kilka filmików, szczególnie te o włosach. Mi się nie podoba w takiej odsłonie, blond i krótka fryzura dodają jej lat.
Stary 2012-09-02, 15:25   #3501
ladymln
Zadomowienie

[QUOTE=Kayako;36274933]Kiedys urodzenie i wychowanie (lub nie) bylo najbardziej naturalna rzecza na swiecie. Baba chodzila z brzuchem jak balon, potem urodzila i swiat nie przestal sie krecic i nikt nie traktowal jej jak Marii, a jej dziecka jak Jezusa. A teraz baby maja popierpapier we lbie na punkcie brzuszkow i pieluszek i nikt mi nie powie, ze nie. Jak patrze na mamuski to mi sie odechciewa zostania matka na sama mysl, ze bede taka sama. A najgorsze jest to, ze ojcowie sa tacy sami. Pieszcza sie z dziecmi jak ze szczeniaczkiem. I nie ma teraz mezczyzn, skoro mezczyzni ich nie wychowuja.
Moje dziecko, moj maluszek, moj bobo... Na Boga, po co dajecie tym dzieciom imiona, skoro ich nie uzywacie?[/QUOTE]
Serio wyrażenie 'moje dziecko' Cię irytuje? Skoro to jest ich dziecko to nie rozumiem problemu. Tak samo mój mężu, moja żono, nie widze w tym nic dziwnego. Nie popadajmy w skrajność.
Ale, że wszystkie matki się jakoś zachowują, że masz takie poglądy? Są różni ludzie i różne matki, jedna będzie przesadnie się pieścić mówiąc do dziecka, mój bejbiku, maluszku, kruszynko titututut, a inna będzie zwracać się do miesięcznego dziecka: Władysławie czy przemyślałbyś zaprzestanie płakania? Przesada w jedną lub w drugą stronę to... no właśnie przesada, ale niech każdy zachowuje się, jak uważa i zgodnie ze swoimi przekonaniami, póki nikogo nie krzywdzi Bo takie piętnowanie matek to chyba też lekkie nadużycie.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 16:14   #3502
pierniczek_
Rozeznanie

Dziewczyny, naprawdę jest mnóstwo wątków poświęconych stosunkowi do dzieci i macierzyństwa. Ten do nich raczej nie należy.

Edytowane przez pierniczek_
Czas edycji: 2012-09-02 o 16:16
pierniczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 17:04   #3503
Maschenka
Raczkowanie

A ja relaksuje sie przy CeZiku swietny gosc i pochodzi z mojego miasta
http://www.youtube.com/watch?v=wOqYxP79xrU
Jezeli chodzi o urodowe to nuuudy,ogladalam Karoline i jej tag z kolezanka (nic ciekawego) i oleske,ktora poleca kanaly.
Stary 2012-09-02, 17:17   #3504
greenorchid2
Raczkowanie

Ja wlasnie siadam z kawą i pączkiem i biorę się za ogladanie filmikow, bo od kilku dni nie zaglądalam na YT

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Napisane przez malachite Pokaż wiadomość
Kiedyś obejrzałam kilka filmików, szczególnie te o włosach. Mi się nie podoba w takiej odsłonie, blond i krótka fryzura dodają jej lat.
ale zmiana! nie poznalabym jej
greenorchid2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 17:59   #3505
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Też mnie to zszokowało.
Ja mam całą szufladę przypraw. Choć używam ich naprawdę małe ilości, to nie wyobrażam sobie bez nich jedzenia i diety.

Rozumiem jakieś przyprawy typu kardamon, czy lubczyk nie każdy musi mieć, ale curry, chilli, oregano czy bazylia naprawdę nie są odkrywcze i ja je traktuje niczym sól i pieprz

Ty tak, inni nie. Ja jestem fanką nieprzyprawionego jedzenia, nie sole jajecznicy nawet. Każdy robi jak woli.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 18:19   #3506
201610310857
Konto usunięte

Nie wyobrażam sobiw życia bez soli.

W ogóle, żarcie bez przypraw jest ohydne..

fujj.

Ja dużo przyprawiam, lubie mega pikantne.
Czasem mogę zjeść nieprzyprawione, ale jak nie ma nawet soli to dla mnie to w ogóle nie ma smaku. sadzę, że jakby wycofali sól ze sprzedaży to bym się zapłakała na śmierć.
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 18:34   #3507
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Nie wyobrażam sobiw życia bez soli.

W ogóle, żarcie bez przypraw jest ohydne..

fujj.

Ja dużo przyprawiam, lubie mega pikantne.
Czasem mogę zjeść nieprzyprawione, ale jak nie ma nawet soli to dla mnie to w ogóle nie ma smaku. sadzę, że jakby wycofali sól ze sprzedaży to bym się zapłakała na śmierć.
popieram no ale co kto woli

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 18:36   #3508
201610310857
Konto usunięte

chociaż tż twierdzi, że za dużo sole, ale on nie soli prawie w ogóle, dlatego moje mu się wydaje za słone
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 19:02   #3509
Kayako
BAN stały

Żarcie bez przypraw, to samo żarcie i smak żarcia, nie? Ja też lubię nie-używać, choć nie mówię, że zawsze. No a soli to nie lubię, choć też używam
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 19:02   #3510
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pierniczek_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, naprawdę jest mnóstwo wątków poświęconych stosunkowi do dzieci i macierzyństwa. Ten do nich raczej nie należy.
ten wątek to ostatnio często offtop, więc offtop, jak offtop.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości