|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
w Poznaniu dr S.I. obcokrajowiec, pierwsza konsultacje mialam u dr M.Sz. w Warszawie ale konsultacja tam przeszla moje najsmielsze oczekiwania! 40 minut czekalam na wizyte w tym czasie zostaly "obsluzone" 4 inne kobiety a po mnie czekaly kolejne 4 osoby! Ja w gabinecie spedzilam 16 minut, po wjesciu od razu rozbiorka i " no dla Pani 300 mysle ale moze byc 350 ciecie wokol brodawki, asymetria zostaje a teraz mozliwe powiklania..." po prostu masakra, a dr z Poznania zupelne przeciwienstwo, jesli jest ktos konkretnie zaineteresowany moge napisac wyczerpujaco o przebiegu konsultacji
|
|
|
|
#2942 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
|
|
|
#2943 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
im szybciej sie tym zajmiesz tym szybciej Twoj kompleks zniknie---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
jak masz wokolbrodawki to potem nie mozesz karmic dziecka
|
||
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki
![]() anika a patrzylas w triumphie u mnie w miescie? wiem ze moja "kolezanka" tam brala jak dowiedziala sie ze ja mam takie ![]() ![]() ![]() ibogaina własnie jezeli tak bardzo boisz sie wizji podwieszania to musisz dobrze wybrac lekarza bo własnie aniczko pisalam o Tobie cudenka masz![]() Klaudeczko udanego wypoczynku ![]() czekam na zdjecia pod palemka![]() ![]() horo oj z ta praca bedzie ciezko, ja jeszcze z malego miasteczka no ale obok sa wieksze miasta kiedys mam zamiar uciec z tej nory ![]() dziunia777 ja mam ciecie pod piersia i pomimo tego ze nawet 2 miesiace nie mam piersi to mojego ciecia nie widac jest tak ulozone mysle ze to juz zalezy od Ciebie wybor ciecia. Jezeli chodzi o tropiki to ja bym sie nie opalala po 2 miesiacach a plywac juz raczej mozna![]() pochwal sie jaki implancik bedziesz miala? ![]() ibogaina rozumiem Cie jezeli chodzi o krepowanie sie przed facetem ja jak jechalam na konsultacje to bylam w wiekszym stresie niz jak jechalam na operacje a na operacje jak jechalam to zaczelam sie stresowac tak powaznie jak doktor mnie rysowal a od tej chwili do operacji to bylo kilka minut wiec duzo sie nie nastresowalam uffl ale tak jak Gipsy pisala to ich praca codziennie widza rozne piersi itp. Wiec nie masz sie czego stresowac![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Wczoraj ogladalam "sekrety chirurgii" bardzo ciekawi mnie ten program poniewaz na poczatku myslalam tylko nad doktorem M.Sz. No i ta kobieta ktora przyszla ze ma brzydki brzuch i kolana piersi tez miala no moze nie duze ale miala to jeszcze rozumiem ale tymi kolanami to mnie dziewczyna rozwalila!. Czekam na caly pelny odcinek bo to bylo chyba jakies wprowadzenie.
|
#2945 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny za pomoc, wlasnie najprawdopodobniej wybiore ciecie pod biustem, lekarz zdecydowanie takie zalecal. Tak bardzo nie chce przekladac operacji zeby jechac na wakcje juz z nowym biustem, lekarz powiedzial ze jesli zaslonie i zakleje blizny to moge sie opalac ale chce tez poznac Wasze zdanie bo wiekszosc dziewczyn jest juz po operacji i wie kiedy zdecydowala sie na pierwsze wczasowanie. czy dwumiesieczny biust jest juz na tyle uformowany ze mozna nosic go w bikini dwa tygodnie?
Jesli chodzi o implant to bedzie mentor albo allergan 330 ml okragly, teraz mam b70 pelne ladny ksztalt, lekarz zaleca allergan ale powiedzial zebym sama wybrala co wole. |
|
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Formowanie sie biustu to sprawa indywidualna. Ja moje piersi juz ubieram w bikini ale tylko przed lustrem opalac bym sie nie odwazyla tak jak pisalam, moim zdaniem 2 miesiace to krotki czas. Ale sama zadecydujesz, bilety zamowione to mozna jechac, jak nie bedziesz sie opalac to swiat sie nie zawali chyba? ja bym z wakacji nie rezygnowala tylko bym sie nie opalala i tyle bedzie korcic zeby chodzic w bluzeczkach bez staniczka szczegolnie jak bedzie goraco no ale jak sie chce ladne piersi miec to sportowca zakladac i w cieniu siedziec jezeli sie znajdzie ))
|
|
#2947 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Jestem tu nowa (przyszła Cycolina) ![]() Tytułem wstępu: 28 września - konsultacja u dr Szczyta - nie mogę się doczekać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .
|
|
|
|
#2948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2949 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym sie chyba nie odwazyka jechac na egzotyczne wakacje. Bo w sumie nie po to sie tam jedzie zeby chowac sie w cieniu. W sumie chyba cj zostanie pod parasolem siedzenie i luskanie sie delikatnie w basenie
ja bym sie nie odwazyla chyba zalozyc bikini od razu ale ja tez mialam inne zalecenia. Prawda jest ze nie ma na to terminu ale warto wiedziec ze torebka w okol implantu przebudowuje sie mniej wiecej tyle co blizna wiec do roku. Jak bedziesz dbala o biust tozaprocentuje pozniej. Poza tym biust po operacji wyglada jak z gumy, w bikini cycki sa sztywne a poza tym skora sie blyszczy bo jest mocno naciagnieta i pozbawiona swojej warstwy lipidoeej (?), mozna ja latwo podraznic i spalic na sloncu.
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Dziewczyny, chyba pozostaje mi przelozyc operacje w takim razie, bo nie chce ani zepsuc nowych piersi ani wakcji
Dwutygodniowa meczarnia, brak swobody i pewnie ciagly strach czy cos nie stanie sie z piersiami nie sa warte tego. Poki co nie jest tak zle zebym wstydzila sie pokazac na plazy Z reszta ten pospiech we wszystkim to dla mnie tylko niepotrzebny stres
|
|
|
|
#2951 |
|
Zadomowienie
|
Dzidwczyny sorry za bledy ale pisze z telefonu. Ostro pracuje w sadzie :P odpowiadam na pyt odnosnie tegl czy sie balam... W sumie jestem mloda ale czego mam sie bac? Bardziej sie balam ze zostane cale zycie bez cyckow, chcialam robic jak najszybciej bo szkoda bylo mi czasu na umizgi nad swoim kompleksem. 22lata mialam wiec to nie tak malo. Ale to byl dobry czas dla mnie na operacje pod kazdym wzgledem. Nawet pani dr mi powiedziala ze psychicznie super nastawienie co widac.
|
#2952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale na pewno będę robiła częściej, bo efekty super I powiem Wam, że wydaje mi się, że mam dłużej świeżą głowę. Tzn. Nie muszę jej myć tak często jak wcześniej, bo przestała się tak szybko przetłuszczać A zapach żelatyny powododuje u mnie odruch wymiotny Toniu Myi też to laminowanie nie podpasowało, więc chyba wszystko zależy od włosów. Ja spłukałam to zimną wodą i było okej. Olivko pytałaś o żelatynę-tak ma być taka w proszku ![]() A co do Martyny Wojciechowskiej-ona w wieku chyba 16 czy 17 lat miała raka piersi i jedną jej odjęli, więc raczej ma robione
Edytowane przez Fuksja132 Czas edycji: 2012-09-02 o 17:25 |
|
|
|
|
#2953 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ale to Twoja decyzja.Cytat:
![]() A co Ty w tym sadzie robisz i po co?
Edytowane przez Gipsy Czas edycji: 2012-09-02 o 17:46 |
||
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
dziunia ja poproszę pw ze szczegółami co i jak,też jestem z Pń
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Gwen w sądzie czy w sadzie?
bo u mnie w telefonie nie ma polskich znakow wiec moze u Ciebie tez nie ma dlatego pytam ![]() ![]() Wczoraj zamowilam sobie staniczek ciesze sie jak glupia choc to zwykly sportowniec![]() Kupilam zelatyne ale zamiast odzywki uzyje maski dziewczyna pisala tam ze maski uzyla zobacze co wyjdzie mam nadzieje ze na mnie zadziala bo moije wlosy to istny koszmar ![]()
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
Trawe kosic, psa wykapac , takie rozne
w jakim celu? Zarabiam na € bo jak moj wyjazd dojcie do skutku pod koniec wrzesnia to Tata musi dolozyc to dokladanie to jak w reklamie;-) 2/3 srodki pomocowe a 1/3 moje wlasne ))
|
#2957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2958 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
na szczęście miałam za małe sutki na takie 'bajery' więc mam cięcie pod. a Horo ostatnio pisała, że razem z Nią leżała jakaś dziewczyna co miała cięcie wokół brodawki i nie mogła karmić.i zastanawiam się jak to jest. pokarm się zbiera i nie idzie tego 'wydostać'? czy pokarmu w ogóle nie ma? |
||
|
|
|
#2959 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
zanim wszystko przeczytasz może zejść trochę więc jak masz jakieś pytania to śmiało W miarę możliwości pomożemy. A i mamy zasadę, że nie wymieniamy pełnych nazwisk lekarzy w postach tylko ich inicjały i miasto.Dziewczynki zalaminowałam dziś włoski i hmmm...u mnie żadnego efektu nie ma Robiłam to z odżywką więc następnym razem spróbuję może z jakimś olejem czy coś...poczytam jeszcze o tym. Żabulek włosy można laminować co 3-4 mycie, nie za często bo można je przeproteinowić i efekt będzie odwrotny - jest o tym cały artykuł na wizażu.
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-09-02 o 22:09 |
||
|
|
|
#2960 |
|
Raczkowanie
|
Kurde już teraz sama nie wiem co robić, zadzwonie najlepiej jutro jeszcze raz do lekarza i porozmawiam o tym. u mnie tez wlasnie bedzie to rowno 7 tydzien. a nie bolaly Cie juz wtedy piersi mi narazie ciezko to sobie wyobrazic jak one beda sie czuly w tym bikini i ja razem z nimi
|
|
|
|
#2961 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
One włściwie wogóle mnie nie bolą są raczej takie drętwe, no ja np. dołu piersi wogóle nie czuje. Delikatny ból odczuwam jak masuje blizne i czuje je jak coś kombinuje z rekami. Takie ciągnięcie w środku ale to nie jest ból tylko czucie. Jak pływałam w morzu pierwszy raz to miałam problem bo właśnie takie ciągnięcie było i jakby za krótkie mięśnie i się wystraszyłam i poszłam ćwiczyć do basenu, po 3 dniach wróciłam do morza i ćwiczyłam dalej, po tygodniu juz w miare normalnie żabką pływałam Ale ja tak strasznie ostrożnie do tych moich cycek podchodze i jak coś tylko mnie w srodku pociągnie to już panika....Zarówno na wakacjach jak i teraz nie dzwigam i generalnie się oszczędzam jeśli chodzi o ręce - takie zalecenia dostałam ![]() Wiesz co ale jednak przegadaj to ze swoim lekarzem, on doradzi najlepiej. Tu juz się przekonałyśmy wielokrotnie, że każdy lekarz ma troszke inne metody a juz zalecenia to całkiem różne
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-09-02 o 22:41 |
||
|
|
|
#2962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale tak jak pisala gwen piersi sie sie jeszcze swieca wiec srednio to wyglada no i czasami zdarzaja sie jakies wypryski po operacji w okolicach dekoltu i piersi ale oczywiscie regula to nie jest wiec jakos bikini teraz by mi sie nie usmiechalo do tego tez skora mi schodzi ale to rowniez indywidualnie jest wiec sie mna nie sugeruj ja na Twoim miejscu jesli masz taka mozliwosc przelozylabym operacje i wyszalala sie na wakacjach przynajmniej przed sie odstresujesz heh a potem spokojnie operacja bo jechac i w pelni nie skorzystac z opalania hm no jak uwazasz powiem Ci ze ja op mialam w lato i zalowalam ze jestem taki bladzioch a tu opalac sie nie mozna ale oczywiscie lato to byla swiadoma decyzja a Ty bedziesz na fajnych wakacjach hm i tak w cieniu??przemysl |
|
|
|
|
#2963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po tym laminowaniu id dup*
wlosy jak sie puszyly tak sie pusza wiec chyba na mnie tez nie dziala![]() obejrzalam dzis znowu ten program na tvn style bo wczoraj do konca nie obejrzalam, bo TZ kazal przelaczyc jak nos lamali no koles co chcial wygladac jak gwiazda rozwalil mnie..czlowiek chyba wiekszych zmartwien nie ma. Mialam to ogladac ale chyba zrezygnuje bo nie wytrzymam nerwowo![]() pytanie: robiłyscie piersi dla samych siebie czy tez dla Waszych partnerow, lub dla otoczenia?
|
#2965 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Mi podrażniła strasznie dziąsła, więc ja nie polecę
A szkoda, bo efekty zapowiadały się raczej zadowalająco, ale nie miałam ochoty z rozwalonymi dziąsłami łazić Cytat:
Cytat:
Aż się człowiekowi papa uśmiecha, pomimo że to nie o moje cycki chodzi ![]() Cytat:
Podobnie jak Ty farbuję włosy na blond, więc też mam ten problem. Niby na bieżąco walczę "jakimiś tam" odżywkami, ale to wszystko tak naprawdę na chwilę da efekt i po chwili to samo. Kicha ogólnie. Zobaczę co z tym laminowaniem wyjdzie ![]() Co do pracy - momentami odnoszę wrażenie, że jestem dożywotnio skazana na dziadowską pracę w markecie Na moim zadupiu to chyba tylko znajomych, bo nawet na rozmowę nie da radę się wcisnąć Cytat:
Ale widzę, że na myśl, że miałabym mieć w końcu ładny, okrągły, kształtny biust dostaje biedak rozkojarzonego spojrzenia |
||||
|
|
|
#2966 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki,
napisałam się posta i mi go wcięło Więc znów, ale w skrócie: 1. dziękuję jeszcze raz za wszystkie gratulacje i komentarze w albumikach jednocześnie chwaląc się, ze brzusio powoli ulega redukcji ![]() 2. ja również nie używam niczego na włoski poza szamponami i odżywkami... zero pianek, lakierów, wszelkich gum, czy żeli... a wloski mam suche i kruche ![]() 3. Olivko, pracę można znaleźć ![]() 4. Ibogaina, Dr nie ma co się krępować Zrzucenia stanika przed którymkolwiek z nich (u mnie był akurat Dr starszy po 55-tce i jego syn po 25-tce) to pikuś... ![]() 5. Toniu, ja też byłam zaskoczona, ze dziewczyna po cięciu wokół otoczki nie może karmić bo byłam przekonana, że to jednak możliwe.Ale położna jej ładnie wytłumaczyła o poprzecinanych kanalikach mlecznych i że to jest powód a chyba nie wypada mi pisać u kogo robiła piersi, bo jest na forum kilka dziewczyn od tego Dr ...
|
|
#2967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do otoczenia to im nie dogodzisz slyszalam kilka razy jakies opinie ze mam male cycki,ze nie mam ich wcale,ze stanik mi dziwnie lezy itp podejrzewam ze podobne dyskuje byly by teraz gdyby wiedzieli o powiekszaniu wali mnie to nie zamierzam sie tlumaczyc i potwierdzac moja kasa,moja sprawa...wrr a TY oliwko??bo sama nie odpowiedzialas![]() co do programu to tak sceny sa drastyczne ale ludzie czasami tez ![]() mimo to zamierzam ogladac![]() ja to jak wioche przegladam albo fb to czasem to nie na moja nerwy glupota ludzka nie zna granic nie wiem jak mozna zamieszczac takie foty ze szok a wpisy na fb tez mnie czasami rowzalaja ![]()
|
|
|
|
|
#2968 |
|
BAN stały
|
Horo! właśnie powróciłam po 2 tygodniowym urlopie, wchodzę na forum i patrzę, a Ty urodziłaś już!!! gratuluję! mam nadzieję, że Ty i Twoja córunia dobrze się czujecie!
No i sto lat dla Twoich 3 letnich cycuszków ![]() No i teraz będę nadrabiać wizazowe zaległości
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Horo dobrze zrozumiałam że z powodu pracy przeprowadziłaś się z całą rodziną na drugi koniec Pl?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2970 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szybko się uwinęłam ![]() ![]() Cytat:
co jakiś czas muszę wyjechać, ale większość czasu pracuję przy komputerze i dokumentach, a gotowe rzeczy wysyłam mailem ... więc praca idealna dla mamusi
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

Co więcej musiałabym się pewno rozebrać, a to już nie tak fajnie... :/
wiem ze moja "kolezanka" tam brala jak dowiedziala sie ze ja mam takie
bo własnie aniczko pisalam o Tobie
no ale obok sa wieksze miasta kiedys mam zamiar uciec z tej nory
piersi tez miala no moze nie duze ale miala to jeszcze rozumiem ale tymi kolanami to mnie dziewczyna rozwalila!. Czekam na caly pelny odcinek bo to bylo chyba jakies wprowadzenie.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
), a wyczytałam, że cięcie wokół brodawki oznacza nacięcie gruczołu, co z kolei uniemożliwia karmienie piersią. Nie spodziewam się też nie-wiadomo-jakich efektów operacji, chciałabym tylko móc w końcu śmiało wyjść na plażę, bez obaw, że wysunie mi się wkładka itp. Chciałabym pewnie ściągnąć stanik przy facecie... Strasznie mnie to męczy. No i chciałabym w końcu ubrać stanik, który by mnie nie męczył, nie wpijał się, nie był usztywniany. Takie proste przyziemne rzeczy... 

bo byłam przekonana, że to jednak możliwe.