|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
O ten:
http://www.yves-rocher.com.pl/peeling_detoks ![]() Nie wiem do kiedy ta oferta jest wazna, po prostu probuj wpisywac kody i sprawdzisz
|
|
#2282 |
|
Konto usunięte
|
Buuu, nikt mnie nie pochwalił za mój najlepszy w tym roku bilans
|
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Nynka, Księżniczko, Hosenko gratulacje. ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Zaraz wstawię bilans na pół strony. ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Zużyte w sierpniu: 1. antyperspirant Activ Ziaja 2. żel pod prysznic brzoskwiniowy Plaisirs Nature YR – 400 ml 3. krem do twarzy Hydrain2 Dermedic 4. krem odżywczo-regenerujący do rąk Galenic – 15 ml 5. mydło wspomagające proces odchudzania Wardi Shan 6. masło do ciała Czarna oliwka Bielenda 7. pasta do zębów ExpertivMed 8. mleczko do opalania SPF 30 Sun Ozon 9. balsam Mango & olej kokosowy Eveline – 500 ml 10. sól do kąpieli lniana Eva Natura 11. maseczka nawilżająca z kwasem hialuronowym AA- saszetka 12. tonik intensywnie nawilżający Minerały + Witaminy Soraya 13. szampon z czarną rzepą Eva Nature Style – 1 litr 14. odżywka do włosów lawendowa Eva Natura 15. żel Rabarbar i limeta Kamill 16. maska algowa Papaja Organique – 30 g 17. glicerynowy krem do rąk Bio Aloes Eveline 18. korektor cellulitu TriLaser Anew Clinical Avon 19. pasta do zębów Sensitive Pro Relief Colgate 20. sól do kąpieli sosnowa Naturia Joanna - saszetka 21. maseczka odżywiająca z olejem arganowym AA - saszetka 22. mydło Illipe Butter I coloniali J&E Atkinsons– 150 g 23. sól z Morza Martwego l'Orient 1 kg 24. szminka ochronna śliwkowa Smackers 25. pasta do zębów Colgate – miniaturka 19 ml 26. sól do kąpieli sosnowa Naturia Joanna – saszetka 27. żel pod prysznic Ginger bread Oriflame 28. kuracja parafinowa do rąk i stóp Gorące piaski Arizony Planet Spa Avon 29. żel pod prysznic zielona cytryna JDM YR 30. płyn micelarny z wyciągiem z 3 herbat YR ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Kupione w sierpniu: 1. maseczka nawilżająca z arbuzem Efektima – saszetka 2. maseczka nawilżająca z arbuzem Efektima – saszetka 3. maseczka nawilżająca z arbuzem Efektima – saszetka 4. maseczka liftingująca z granatem Efektima – saszetka 5. maseczka liftingująca z granatem Efektima – saszetka 6. maseczka liftingująca z granatem Efektima – saszetka 7. maseczka odżywiająca AA – saszetka 8. maseczka odżywiająca AA – saszetka 9. maseczka odżywiająca AA – saszetka 10. maseczka odżywiająca AA – saszetka 11. maseczka nawilżająca AA – saszetka 12. maseczka nawilżająca AA – saszetka 13. maseczka nawilżająca AA – saszetka 14. sól do kąpieli sosnowa Naturia Joanna – saszetka 15. masło żurawinowo-czekoladowe Fruttini 16. krem do twarzy BioHyaluron 4D Eveline 17. balsam Pomarańcza i wanilia Alterra 18. żel pod prysznic Silky Milk Kamill 19. żel pod prysznic Passion Flower & Vanilla Balm Kamill 20. żel pod prysznic Wild Rose Milk Kamill 21. płyn micelarny Ultra Nawilżanie 250 ml AA 22. żel pod prysznic Coco-Cream Kamill 23. pasta do zębów Expertiv Med 24. żel pod prysznic Lawenda Jardins du Monde YR w użyciu potrzebne totalna zachcianka ulubione maseczki w dobrej cenie zużyte Wydane: 78,51 zł
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2012-09-01 o 19:37 |
|
|
|
|
#2284 |
|
Konto usunięte
|
Jak ten śliwkowy Smackers?
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36262973]Jak ten śliwkowy Smackers?
[/QUOTE]Nie miał nic wspólnego ze śliwką. ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- A opakowanie odłożyłam dla Ciebie.
|
#2286 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A opakowanie chętnie przyjmę jak Ci się parę uzbiera ^^ |
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36261934]A nie 9,90zł?[/QUOTE]
Chyba coś w ten deseń... Zaraz zedytuję Dzięki |
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!! Wróciłam z urlopowania ;-) Aż żal było wyjeżdżać... po części napisałam w klubie co u mnie nowego. Z zakupami w sierpniu - tylko YR o którym już chyba pisałam + 2 farby do włosów Joanna i preperat do demakijazu oczu w zelu. Mam sporo zużyć, ale muszę to wszystko powpisywać w statystyki i ogarnąć się. Po niedzieli napiszę Wam jak bilans sierpniowy.
|
#2289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie złożyłam zamówienie i będę mieć 2 żele pod prysznic ,2 płukanki octowe i so elixir ciekawe czy będzie mi się zapach podobał
|
|
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja będę mieć 5 żeli pod prysznic i So elixir
|
|
#2291 |
|
Zadomowienie
|
dawno mnie u Was nie było, wieczorem może Was nadrobię - trochę postów naskrobałyście
.Przelote m zerknęłam na bilanse - niektóre imponujące, oczywiście ogromne gratulacje dla Nynki - śliczne dzieckowklejam sierpniowy bilans, ograniczałam się zakupowo jak mogłam,ale wyszło jak wyszło ![]() Zakupy 1.Essence kredka do oczu ready for boarding 2w1 2.Bell róż nr 01 3.Fructis odżywka do wł.farbowanych 200ml 4.Diplona odżywka do włosów farbowanych 600ml 5.Naility zmywacz do paznokci 200ml 6.Avon SPA mus d.ciała mało shea i trufle 200ml 7.Avon SPA żel d.twarzy z oliwką z oliwek 50ml 8.YR żel p. prysznic brzoskwinia 50ml 9.YR płyn micelarny 50ml 10.YR Cure Solutions maseczka do twarzy 50ml 11.YR woda tolalet.kokos 20ml 12.YR Monoi de Tahiti szampon-żel p. prysznic 150ml 13.Avon Naturals szampon nabłysz. 2w1 mandarynka&kiwi 250ml 14.Avon Herbat szampon do such. i łam. pokrzywa-łopian 250ml 15Avon Anew clinical żel p.oczy 20ml 16.Marion spray ocet z malin&koktail owocowy 120ml 17.Marion kąpiel ocet z malin 130ml. 18.Avon skrub do stóp cynamon&pomarańcza 75ml Zużycia 1.Luksja żel p.prysznic grejpfrut i granat 500ml ![]() 2.Avon naturals maseczka do włosów mandarynka&kiwi 150ml ![]() 3.Baifem pianka do higieny intymnej 150g ![]() 4.Dove deo roll-on original 50ml ![]() 5.BeBeauty żel p. prysznic SPA Bali 300 ml 6.YR odżywka do włosów z mleczkiem z owsa 150ml ![]() 7. Oriflame krem do rąk jojoba i mango 75ml 8.BeBeauty peeling do stóp 75ml 9.Baifem chusteczki do higieny 10 sz ogólnie z sierpnia jestem zadowolona ale przyznam czuję głód zakupowy .Później się przyjrzę Waszym bilansom , ciekawa jestem co nakupowałyście .
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w tym miesiącu już wpadło kilka rzeczy
A nie szykuje się zbyt wiele zużyć
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie tym razem bilansu nie będzie, bo tak dużo rzeczy nakupowałam, że traciłam rachubę i przestałam zapisywać
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam tonik do twarzy Amazonia Ori
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
So elixir jest piękny!Zużyłam już dwie flaszki Ciekawa jestem jak będzie pachnieć ta nowa fioletowa wersja
|
|
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam przegląd kosmetyków - odłożyłam kilkanaście (może nawet więcej) z pielęgnacji i kolorówki do puszczenia w świat. Ile ja tego mam
|
#2298 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Księżniczko - gratuluję pracy! Hosenko - nie do końca zrozumiałam czy ta umowa w pracy na korzyść się rozegrała czy jeszcze nie wiesz.
|
|
#2299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie my chcemy też pozwiedzać, tym bardziej że teraz już wrzesień, więc pogoda nie sprzyja opalaniu, a szkoda Poza tym ja sama nie jestem w stanie leżeć plackiem cały dzień Muszę przeszukać neta.No pięknie No rzeczywiście długaśny Ale nawet dobrze Ci poszło.Cytat:
A co Ci doszło?Cytat:
![]() Ja mam teraz remont łazienki, więc kosmetyki powoli zużywam Nie chce mi się w pokoju wszystkim smarować... A żeby wziąć prysznic, to muszę gdzieś jechać, masakra |
|||
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Koniku - te olejki sa "suche", bardzo ladnie sie wchlaniaja, nie zostawiaja tlustej warstewki na ciele
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Zmywacz do paznokci i 10ml Angela edt
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam peeling Soraya - nareszcie! Nie znosiłam go
|
#2303 |
|
Konto usunięte
|
A ja ten "dziwny" peeling Bielendy położyłam na wannie do rodzinnego użytku.
Chciałam wyrzucić, ale mama i siostra się oburzyły
|
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
zachwycacie sie tym zapachem so elixir a ja nie mam pojecia co to to jest
a mam ochote zamowic te pachnace zele z YR maline i wanilie Cytat:
![]() bilans moglby byc na odwrot, bylby ladniejszy ![]() dziekuje dziewczyny cos mi sie poprzestawialo w klawiaturze i nie pamietam juz jak to zmienic, nie robi mi polskich znakow tylko takie cos á é æ ø wiecie moze jak to naprawic
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Shift+ctrl+ alt
|
|
|
|
#2306 |
|
Konto usunięte
|
Ctrl + Shift
|
|
|
|
#2307 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyny gratuluję bilansów ![]() ja jedynie mogę wkleić zużycia bo zakupów nie zapisywałam ale od następnego miesiąca ,przepraszam od tego miesiąca zapisuję wszystko,bilans będzie mało korzystny bo YR czeka na mnie w Polsce i w niedzielę lecę do PL i mam nadzieję nie polegnę zakupowo bo i tak muszę zabrać kosmetyki z ostatniego pobytu bo mi się wszystko nie zmieściło |
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
).
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sierpniu nakupilam masakrycznie duzo
![]() W tym miesiacu planuje zainwestowac w ciuchy jesienne - buty, jakis fajny szalik ![]() Wsiaklam w rozbiorki perfumowe, na szczescie najczesciej koszt takiej buteleczki nie przekracza 25 zl
|
|
#2310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem bardzo zadowolona. Reszta była potrzebna. ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Mam pierwszy zakup. Kupiłam wczoraj w Biedronie tusz do rzęs Bell za 6 zł. Ta długo łaziłam wokół niego i się zastanawiałam że w końcu ochroniarz zrobił mi przeszukanie bo się zachowywałam podejrzanie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

a co za peelingi wzięłaś?

.Później się przyjrzę Waszym bilansom , ciekawa jestem co nakupowałyście 

Poza tym ja sama nie jestem w stanie leżeć plackiem cały dzień