|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
![]() Ja dla przykładu zrobiłam dzisiaj kompot, bo mąż chciał, jako, że z kompotu zostało dużo musu jabłkowego to mąż kusiciel zaproponował żebym zrobiła tartę, no a że on jadł to i ja zjadłam kawałek ![]() na wadze od razu skoczyło 400gram grrr, nawet Jillian pewnie nie pomoże ![]() Cytat:
Teraz się zastanawiam nad jakąś kulką z Hakuro. |
||
|
|
|
#1772 |
|
Raczkowanie
|
Ja od paru miesiecy nie moge trafic na slynny pedzel do bronzera Eco Tools. W zadnym okolicznym sklepie go nie ma. A chce go wyprobowac do nakladania podkladu, bo lubie nakladac podklad pedzlem.
Mam w ogole pytanie -czy pedzle Sonia Kashuk sa dostepne w Polsce? To jedne z moich ulubionych, mialyscie moze okazje uzywac?
|
#1774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W weekendy też bardziej grzeszę z racji wolnego czasu stąd ważąc się w ciągu dnia kontroluję, czy nie zgrzeszyłam zbyt mocno i czy wtedy więcej poćwiczyć czy już nic nie jeść
|
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Na figurę może nie, ale na skórę owszem, dlatego nie powinnam wcinać nic, co zawiera w sobie cukier
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Ósma strona magisterki! Jestem z siebie dumna
|
#1776 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziewczyny, chciałam się pochwalić... od tygodnia wdrożyłam w życie MŻ/WR i mam - 1,5 kg na liczniku I w ogóle brakuje mi 3 obserwatorów do 500, ten dzień jest piękny
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
onemorepanda u mnie nie ma w ogóle cieni miyo. Są tylko lakiery dostępne. Kupiłam jeden ale bardzo rzadki jakiś ;/ a ten różowy cień wygląda nawet ładnie i nie tandetnie
|
|
|
|
#1780 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A w oś nic nie wpisywałam ![]() I tak, wszystko za darmo mamy
|
|
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
Bry.
U mnie notka. Znalazłam siłę, żeby cokolwiek wrzucić. Padło na lakier Kobo. Po tym weekendzie chyba będę cały tydzień odsypiać, ale co tam. Byłam dziś z TŻ na Madagaskarze 3 w kinie i ... nie podobał mi się. Lepsza dla mnie była ostatnia Epoka Lodowcowa. A TŻ ma zgoła odmienne zdanie. Hmm...
|
#1782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i aż 45 kolorów! |
|
|
|
|
#1783 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#1784 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i te nowe mi się podobają
|
|
|
|
|
#1786 |
|
BAN stały
|
Ta: http://www.ladymakeup.pl/sklep/kryol...ek-do-ust.html paletka pomadek z Kryolana wpadła mi w oko, ale nie wiem, czy rzeczywiście jest taka dobra. No i najważniejsze, na jak długo starcza taki pojedynczy wkład? Czy pomadki są dobrze napigmentowane? Paletki LF na pewno bym używała. To nie byłby zakup w stylu: spodobały mi się 2 kolory, a reszta będzie leżała odłogiem. Jestem pewna, że używałabym 12 pomadek.
|
|
|
|
#1787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. A w jakim sklepie pracujesz? Jeśli można spytać .W ogóle dzisiaj byłam w Galerii Dominikanskiej z mamą i siostrą. Mama kupiła mi obiecaną już rok temu kurteczkę na okres jesienny (i w sumie wczesnej zimy ), o, taką - http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...Kurtki/83666/3. Wcześniej planowałam zakup skórzanej (tzn. rok temu ), ale ostatecznie zdecydowałam się na taką - bardzo ładnie leży nawet na takim grubasku jak ja .Oprócz tego, powiem Wam dziewczyny, że nie opłaca się kupować na stronie C&A, ja dałam za kurteczkę (tzn. mama :P) o jakieś 50 zł. mniej... :/ I z tego, co widzę inne rzeczy, jakie widzę na stronie i które widziałam w sklepie, to własnie przez Internet są znacznie droższe... :/ A teraz z innej beczki... Pytałam o to na Twitterze, ale nie uzyskałam w sumie żadnej odpowiedzi... :P Jak część z Was zapewne wie - pracuję w centrum okulistycznym i w związku z tym chciałam napisać notkę nt. laserowej korekcji wad wzroku (tzn. ceny, najczęściej zadawane pytania, jak to działa, itp.). Chciałybyście o czymś takim poczytać? Bo jeśli tak, to koniecznie dajcie znać, ponieważ muszę się do czegoś takiego dość dobrze przygotować .
|
|
|
|
|
#1788 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1789 |
|
Life is a drink ...
|
ja bym chętnie poczytała.
mam wadę minusową ale nie nosze okularów .. i wiem, że jak wada mi się pogłębi to czeka mnie laserówka ...
|
#1790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Tzn. jeśli mowa o korekcji wad wzroku . Polecam czym prędzej udać się do lekarza okulisty, który dobierze okulary lub ewentualnie szkła kontaktowe .
|
|
|
|
|
#1791 |
|
Life is a drink ...
|
Niestety ze względów kosmetycznych nie mogę nosić okularów...
![]() Z drugiej strony ja sama chcę 'się poddać' takiego zabiegowi a nie, że ktoś mnie do tego zmusza
|
#1792 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam filmik z laserowej korekcji wad wzroku i brrrr, byłam przerażona tym, co widziałam i tym, co się dzieje z samym okiem w trakcie
|
#1794 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
to ja dzisiaj w TV widzialam zabieg na twarz i teraz uwaga... na którą nałożono krew z pijawek a pijawki wcześniej lądowały u 'klientki' na brzuchu. nie będę pisała chyba w jakim celu ...
|
|
#1795 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1796 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Cytat:
. Najśmieszniejsze jest to, że soczewki nauczył mnie zakładać mój chłopak, który położył mnie w łazience na podłodze i je po prostu włożył ;P.Cytat:
. W rzeczywistości zabieg trwa kilkanaście minut i jest całkowicie bezbolesny bo jest w znieczuleniu miejscowym, kroplowym . To jest chyba "najłagodniej" wyglądający zabieg przeprowadzany na oczach . Polecam obejrzeć witrektomię albo zabieg usuwania zeza... :P To dopiero hardcore!
|
|||
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ dzisiaj komplemet na ulicy usłyszałam pod swoim adresem ha ha ha,wnie mogę no
|
#1798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1799 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.Kobieto, a co ty u optyka robisz ? Bo mi się zawsze wydawało, że skończyłaś UE .---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Koleżanka mi kiedyś podsyłała takie filmiki, bo sama asystowała przy tego typu operacjach i byłam przerażona. Zwłaszcza jak widziałam taką hakowatą igłę przebijającą się przez ciało szkliste
A nie należę do ludzi, których rusza widok krwi, paskudnej rany, czy operacji.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

Tak to jest, jak się ma okres