|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Problem
Witam !
Mam taki oto problemik : moje włosy przetłuszczaja się u nasady ale za to koncówki sa wiecznie przesuszone i rozdwajaja się . Moim celem jest zapuszczenie włosów (w tej chwili sa do ramion) i zrobienie sobie trwałej , ponieważ marzę o kreconych włoskach . Stosuje sie do wszystkich wskazówek odnosnie takiego rodzaju włosów , czyli szampon (do włosów przetłuszczajacych się ) nakładam tylko u nasady , odżywkę tylko na końcowki , oprócz tego raz w tyg. maseczka błotna z serii "Pozegnanie z afryką" i serum na zniszczone końcówki . Niestety u mnie to nie zdaje rezultatu , nie mam tez czasu co m-ąc podcinac końcówek . Może ktos miał taki sam problem jak ja i sobie z tym poradził ? W czwartek ide do fryzjera zafarbować się i w końcu podciąć te nieszczęsne koncówki ; może macie jakkieś rady dotyczące fryzurki przy takich włosach ? Uff ale się rozwlekłam . Z góry dziękuje za wszystkie wskazówki
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem
skoro masz takie problemy z wlosami to lepiej je zetnij i nie farbuj...bo po pierwsze pogorszych ich stan a farba i tak sie nie utrzyma.
Stosowalas naturalne preparaty typu jajko i olej rycynowy????? ps. nastepnym razem postaraj sie zakalc temat bardziej jasny niz "pomocy" bo ciezko z niego cos wywnioskowac
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.

. Z góry dziękuje za wszystkie wskazówki