|
|
#361 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: The Lying Game
Co do tego, że Rebeca nie wie, że są dwie to trochę smieszne. Jak matka może nie widzieć, że nosi bliźniaki to raz. Poza tym w wątku z Annie Hobbs było, że ona widziała jak Rebeca rodzi i mówiła, że ich nie chce.
Ja mam tylko nadzieje, że rozwieją nasze wątpliwości. To chyba jedyny serial który oglądam z takim chaosem w fabule! Za bardzo się skupili na pierdołach zamiast o poważne rzeczy zadbać ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
Co to Rebeci to ona jest siostrą matki tej ich 3 przyjaciółki, która pod koniec wyjechała bo jej matka poszła na odwyk. Jej prawdziwe imie to Annie ale ona zmieniła sobie na Rebece po tym jak wyjechała z miasta. I teraz można sobie dopowiedzieć, że ta siostra tak jej nie lubiła bo wiedziała, że urodziła dziewczynki i zrobiła taki gryps. Poza tym coś mi przyszło teraz do głowy. Możliwe, że E i S są córkami Aleca jednak.. Może Alec albo Ted bo już nie wiem którego obstawiać ja zgwałcił? I dlatego się mści. |
|
|
|
|
|
#362 |
|
Zadomowienie
|
a może Ted zdradził doktorową, ten telefon, który odebrał podczas operacji to Rebekah, która mówi, że jest w ciąży. Ted mówi Alecowi a ten zmusza ją do oddania dzieci, bo ma jakiegoś haka. Ja mam taką teorię
|
|
|
|
|
#363 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc nie widziałam jeszcze tak pomieszanego serialu z wielona niewyjaśnionymi watkami że sami scenarzyści się gubią.
|
|
#364 |
|
Zadomowienie
|
obejrzałam ten ostatni odcinek i się trochę zawiodłam
![]() nie wyobrażam sobie teraz żeby nie było kolejnego sezonu, muszą wrócić i wszystko wyjaśnić ![]() co do Rebeki to mi się wydaje że to ona zabiła Dereca i chcąc się zemścić wrobiła w to Aleca Co do S i E to na bank Ted będzie ich ojcem bo przecież Alec powiedział że Kristin jeszcze nie zna połowy prawdy ![]() i wracając jeszcze do R i A to mi się wydaje że Alec ją zmusił żeby oddała dzieci i pewnie powiedział że Ted weźmie dwójkę a później się dowiedziała że wziął jedno a drugie gdzieś się błąka, a Ted albo nie wiedział że są dwie albo Alec mu powiedział że jedno umarło ![]() zastanawia mnie jeszcze w którym momencie S dowiedziała się że R jest ich matką i czemu nie powiedziała o tym E? poza tym jak dla mnie to Emma jest głupia i naiwna, skreśliła swoje życie żeby mieszkać w domu Sutton, chodzi za nią do szkoły itp a ta ją traktuje jak nie wiadomo kogo i nie ździwię się jak na końcu S ją wywali i zostanie bez niczego Edytowane przez qeres Czas edycji: 2012-03-08 o 19:19 |
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to było, Emma kiedyś była u rodziny (chyba w LA), facet dał Sutton zdjęcie małej Emmy I ktoś Emmę od nich zabrał? Nie pamiętam |
|
|
|
|
#366 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Mam zamiar dziś obejrzeć najnowszy odcinek. Wasze info brzmią ciekawie.
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, no i wg mnie ten pręt (w torbie od golfa) podłożyła Rebeca
Szkoda tylko, że wyszło wszystko na Thylera, że to on odwrócił się przeciwko ojcu.
|
|
|
|
|
#368 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo mieszkanie w rodzinie zastepczej z agresywna 'matka' i wciaz molestujacym cie 'bratem' nie nazwalabym 'swoim zyciem' ![]() tym bardziej, ze oskarzyli ja o kradziec, o ile pamietam, i cos tam jej grozilo nie dziwie sie, ze zniknela z LV i raczej nie zostanie bez niczego, bo jak by nie patrzac zyskala przyjaciol, ludzi, ktorym na niej zalezy, w dodatku niektorzy z nich maja kase, wiec z pewnoscia jej pomoga w razie czego zawsze moze wyjechac z Ethanem na rancho... a tak poza tym to postac Char jest jedna z najbardziej bezsensownych postaci jakie widzialam chyba tylko po to byla wprowadzona do serialu, zeby potem moc wprowadzic Rebeke, zeby ta miala gdzie mieszkac ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
chcialam tez zauwazyc, ze Sutton byla u Dereka na chwile przed smiercia, moze planowala, ze rozdygotany Derek zadzwoni do Aleca sie poskarzyc czy cos pewnie tez ona poinformowala policje, gdzie przebywa Ethan Edytowane przez trawa_morska Czas edycji: 2012-03-09 o 12:57 |
||
|
|
|
|
#369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ten facet powiedział że to matka ją zabrała, zaś ta cała Annie Hobs twierdziła że zabrała ja ze szpitala, ciężko się połapać jak co chwilę zmieniają wersje
|
|
|
|
|
|
#371 |
|
|
Dziwny odcinek, wszystko zakręcone
Mam nadzieję, że sami się nie pogubią i wszystko nam wyjaśnią Rebecca i Sutton jako duet, no nieźle. Ciekawe, keidy Emma się zorientuje...
|
|
#372 | |
|
Zadomowienie
|
być może dowiemy co tak naprawdę knuje Sutton i Rebeka
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#374 |
|
|
Ja jakoś nie tęsknię, ale oczywiście będę oglądać
|
|
#375 |
|
Rozeznanie
|
Obejrzałam cały pierwszy sezon w dwa dni i szczerze mówiąc średnio mi się podobał.. Bardzo mało się dzieje i akcja baardzo się ciągnie. Może teraz zacznie się robić ciekawiej.
Mnie coś nie pasuję z tą Annie Hobbs.. Bardzo dziwnie zakończyli jej wątek Wydaje mi się, że ona musi być kimś więcej niż jakąś psycholką kradnącą dzieci. Dlaczego Alec płaci za jej ośrodek i tak ją tam pilnuje? Do tego te obrazy z bliźniaczkami i to, ze tak dużo o nich wiedziała. Poza tym skoro ona po prostu zobaczyła dzieci w szpitalu czemu tak jej na nich zależało? Musiała mieć akurat tą bliźniaczkę i zadała sobie tyle trudu.. No i jeszcze później ta ucieczka ze szpitala i ratunek Sutton..I też zastanawia mnie właśnie to kiedy Sutton poznała Rebekę itd. Wydaje mi się, że po tym wypadku w tym motelu musiało zdarzyć się coś więcej. To właśnie wtedy S zaczęła się moim zdaniem dziwnie zachowywać. Miała plany żeby się ujawnić, była taka zdesperowana i nagle jej przeszło. Co do Teda to pewnie nic nie wie, moim zdaniem nie wiem też o drugiej bliźniaczce. I dziwi mnie to, że Alec zadaje sobie tyle trudu żeby prawda wyszła na jaw. Tutaj musi chodzić o coś więcej niż o rodzinę Sutton. I muszę powiedzieć, że strasznie mnie irytuje imię Sutton O no i nie wiem bo co wprowadzają tyle bezużytecznych wątków, które trwają góra 2 odcinki
|
|
|
|
|
#376 |
|
Zadomowienie
|
i mamy pewną wiadomość, będzie 2 sezon : http://tvline.com/2012/04/24/abc-fam...game-season-2/
ciekawe tylko czy będzie aż tak ciekawy i pełen akcji jak 1 sezon ![]() Bo pierwszy to tyle się działo że nie nadążałam, te zwroty akcji co kilka minut
|
|
#377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#378 |
|
|
Hmm, nie cieszy mnie jakoś wiadomość o 2. sezonie. Szczerze? Zapomniałam, że oglądam ten serial
|
|
#379 |
|
Rozeznanie
|
Ja mimo, że obejrzałam 1 sezon niedawno to nie pamiętam o co tam dokładnie chodziło
|
|
|
|
|
#380 |
|
Zadomowienie
|
Też jakoś z radości nie skaczę bo serial mnie zraził, tyle czasu oglądałam i nic się nie dowiedziałam, więc 2 sezon pewno taki sam będzie.
Nie pamiętam co w pierwszym było a co dopiero na 2 się skupiać
|
|
#381 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#382 | |
|
Zadomowienie
|
ktoś jeszcze pamięta?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
ja pamiętam
|
|
|
#384 |
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
już myślałam, że to koniec
Ale fajnie, choć dość naiwny serial to fajnie się oglądało
|
|
|
|
|
#386 |
|
|
A ja jakoś nie tęskniłam. Nie lubię Sutton, ale zobaczymy, co tam wymyślą...
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
Nie no padnę zaraz. W pracy przy braku zajęć, przypomniało mi się, że oglądałam ten serial. Troszkę zaczęłam żałować, że już nie wróci, a tu proszę, wchodzę na wizaż, wątek odkopany i okazuje się- powrót
|
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
też się zastanawiałam czy wznowią, ale pamiętałam że oglądałam
|
|
|
#389 |
|
|
Ciekawe, co wniosą nowe odcinki...
|
|
#390 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez pamietam
Tzn ze ogladalam i nawet zdarzalo mi sie jakies dluzsze wywody pisac ![]() Wiec pewnie i wezme sie za 2. sezon, chociaz raczej nie bedzie to jakis piorytet Ale moze drugi sezon bedzie lepszy, jakos tak bardziej bedzie trzymal sie kupy i cos ciekawego wymysla, co czesto sie zdarza, gdy pierwszy sezon jest taka jakby rozgrzewka. W sumie paru rzeczy bym sie chetnie dowiedziala, na czele z - o co tam naprawde chodzi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

I ktoś Emmę od nich zabrał? Nie pamiętam
Szkoda tylko, że wyszło wszystko na Thylera, że to on odwrócił się przeciwko ojcu.

Wydaje mi się, że ona musi być kimś więcej niż jakąś psycholką kradnącą dzieci. Dlaczego Alec płaci za jej ośrodek i tak ją tam pilnuje? Do tego te obrazy z bliźniaczkami i to, ze tak dużo o nich wiedziała. Poza tym skoro ona po prostu zobaczyła dzieci w szpitalu czemu tak jej na nich zależało? Musiała mieć akurat tą bliźniaczkę i zadała sobie tyle trudu..