|
|
#3511 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: No dobrze... ale co z MOTORAMI? :)
Ja jak pomyślę, że ktoś miałby widzieć, jak jeżdżę, albo np ktoś by mnie z forum skojarzył i jechałby samochodem i też by mnie widział... Og aż mi się słabo robi
|
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;36209339]Ja jak pomyślę, że ktoś miałby widzieć, jak jeżdżę, albo np ktoś by mnie z forum skojarzył i jechałby samochodem i też by mnie widział... Og aż mi się słabo robi[/QUOTE]
Dlaczego? Przecież jeździsz po mieście, ludzie Cię widzą ![]() Miałam podobnie, w sumie dalej trochę mam, ale przechodzi mi jazda to jazda i tyle, każdy zaczynał i popełniał błędy. Wolę przy znajomych i innych motocyklistach jeździć niż po ulicach między puszkami, z których jacyś kolesie rzucają niewybredne komentarze
|
|
#3513 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;36209933]ale nie wiedzą, że to ja
[/QUOTE]Hehehe, aś gópia no
|
|
#3515 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;36210438]
[/QUOTE]No już już U mnie to akurat jest tak, że mam masę znajomych, a miasteczko małe. Tylko wczoraj słyszałam dwa razy "widziałem Cię wczoraj na moto" jak podjadę na fajkę, to też zawsze ktoś znajomy jest na parkingu. Oswajam się
|
|
#3517 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Fajnie by było, jakbym ja się kiedyś z tym oswoiła Bo nawet do roboty mi głupio podjechać moim rowerem![]()
|
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;36211015]Fajnie by było, jakbym ja się kiedyś z tym oswoiła
Bo nawet do roboty mi głupio podjechać moim rowerem![]() [/QUOTE]Jak to mi maleństwo kilka miesięcy temu napisała - ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć!
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Pojeździłam chwilę dzisiaj
ale masę znajomych spotkałam w drodze/na postoju i pierwszy raz całkiem na lajcie jeździłam po mieście kurde, jednak niemal codzienna jazda taaaaak dużo zmienia w samopoczuciu na moto, że to aż niesamowite
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
miałam dać znać jak już się na kurs zapiszę, więc się zapisałam dziś byłam na teorii, minęło trochę tych zajęć ale mnie instruktor przyjął
a ponieważ niedawno zdawałam na B to się strasznie nudziłam na tych zajęciach. W sobotę byłam na jezdzie próbnej, gdzie instruktor wraz z kursantem zabrali mnie na normalne jazdy.. po prostu obserwowałam jak sobie radzi kursant i czy mi się to podoba, na placu chciał żebym spróbowała oczywiście jak to ja, panika, ze nie dam sobie rady.. ale powoli wszystko mi pokazał, usiadł za mną i przejechałam po raz pierwszy - z asekuracją, kilka metrów, jestem mega zadowolona.szczerze mówiąc nie mogę się doczekać praktyki, mam nadzieję że jakoś fatalnie mi nie pójdzie. na kurs idę razem z moją połówką będziemy w przyszłości śmigać razem. Bynajmniej mam taką nadzieję
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie wiem, czy dobrze zrozumiałam ja się boję i chyba nigdy nie przewiozę pasażera. A musisz chodzić na teorię? Nie możesz sobie załatwić od razu jazd? Ja nie chodziłam w ogóle na wykłady, chociaż prawko na B robiłam 7 lat tremu ![]() Jazda jazdą, ale przez moje motocyklowe szarże tak się załatwiłam (zamiast kurować przeziębienie, to jeździłam), że dzisiaj nie mogę nic przełknąć kurde, czuję się jak kupa, mój wyjazd na rekrutację jutro stoi pod znakiem zapytania...
|
|
|
#3522 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja chyba nigdy nie wsiąde na miejsce pasażera chodź nie ostatnio na wycieczce parę km tam siedziałem ale tylko dlatego że już mnie pupsko bolała od siedzenia na swoim miejscu to się przesiadłem tam ![]() no to pięknie narozrabiałaś
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taaa, nie wsiądziesz na miejsce pasażera, a kto mnie namawiał, żebym Cię przewiozła? ![]() Powiedzcie mi ludzie, jeździcie w kominiarkach/kołnierzach?
|
|
|
#3524 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja w kominiarce dlatego zeby nie zapocić kasku, kominiarę łatwiej się pierze no i jak ją dobrze założe to mi nie wieje pod kołnierz./
Edytowane przez szarak Czas edycji: 2012-08-31 o 10:15 |
|
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko, ja tam Ci się przypomnę kiedyś, jak mi się uda w trasę wybić w Twoje strony
|
|
|
#3526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
para ? ale że jak ? no ja myślę ![]() mam nie fart, wczoraj sobie rozwaliłem małego palca u lewej ręki ![]() moja kominiara
Edytowane przez szarak Czas edycji: 2012-08-31 o 10:43 |
|
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3528 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tu nic się nie dzieje, czasem nos wystawiam z kominiarki jedynie co to jak jest zimniej lub deszczowo to paruje szybka w kasku ale to nie ma znaczenia czy z kominiarą czy bez
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, czekam jeszcze aż się kumpel na necie pojawi, bo miał fajną stronę z kominiarkami i za dobre pieniądze.
|
|
|
#3530 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
już prawie dwa tygodnie nie jeździłem . chyba czas pomyśleć o jakimś OeSie
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Ty to masz pecha, co zrobiłeś w palucha?
|
|
#3532 |
|
Rozeznanie
|
niestety muszę się z Tobą zgodzić
bo na początku roku przyszło do mnie szczęście ... przyszło się pożegnać ... no i fart też mnie opuścił, zawsze jak coś robiłem to tak normalnie a teraz to uważam żeby sobie nic nie zrobić a i tak zawsze coś mi się stanie
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiesz co, wolę pochodzić na teorię, inaczej to wygląda, że jednak nie robię to dla swojego kaprysu i mam szacunek dla instruktora. ![]() poza tym zawsze przed teorią można pośmiać się z jego spaniałą żoną
|
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi by się nie chciało ![]() Aaaaa, byłam dzisiaj z paczką z tego forum podkarpackiego w Rożnowie macie zdjęcia: https://picasaweb.google.com/justyna...C65u7fk5Xw3wE#
|
|
|
#3537 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja znów nie mam na paliwo
|
|
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie ![]() Z bracholem dzisiaj pojeździłam - stękał, że zamulam na zakrętach, a i tak jechałam szybciej niż jakbym jechała sama Ale wiem cholera, że mogę zakręt przejechać szybciej, a i tak zamulam! Cykor Jestem tzw. mistrz prostej P.S. W reklamie metafenu babka ma krzywe zęby Wybaczcie, musiałam, to moje zboczenie, bo nosiłam aparat i krzywe zęby dojrzę wszędzie P.S.2. Dwa razy prawie się wywaliłam. O sorry, 3 Dwa razy oczywiście najechałam dziko na koleinę (oczywiście w trakcie wyprzedzania i mną "mojtło") a raz na parkingu jak cofałam Noga mi "ućkła" Ale jestem z siebie dumna - sama wyprowadziłam motor z garażu i wprowadziłam - prawie wyrżnęłam w ojca virażkę ;p, ale ciii... Po wyprowadzeniu moto wleciałam do domu cała mokra i krzyk do męża "piiiiiić!!!!!", a on podobno już był gotowy do startu, żeby mi pomóc wyprowadzać, a nie dać pić, bo był święcie przekonany, że nie dam rady
Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2012-09-02 o 22:35 |
|
|
|
|
#3539 |
|
Zadomowienie
|
Witam po krótkiej przerwie spowodowanej wakacjami.
![]() Jeździłam po torze kartingowym, sper zabawa. Justyna widać, że wyprawa udana. ![]() Jutro mam aż 3 h jazd ale uwaga, poza miasto. Boje się jak nie wiem bo mam potworne problemy z ruszaniem na tej durnej 125. Szarak koniecznie idź do lekarza, to nie są żarty.
|
|
#3540 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

jazda to jazda i tyle, każdy zaczynał i popełniał błędy. Wolę przy znajomych i innych motocyklistach jeździć niż po ulicach między puszkami, z których jacyś kolesie rzucają niewybredne komentarze 

ale masę znajomych spotkałam w drodze/na postoju
i pierwszy raz całkiem na lajcie jeździłam po mieście 
bo nie wiem, czy dobrze zrozumiałam 

tu nic się nie dzieje, czasem nos wystawiam z kominiarki