|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XIX
Cytat:
Witaj! Twój podpis spowodował u mnie doła i pomstuję na swój brak silnej woli do diety ![]() Opowiedz coś o sobie, chętnie Cię tu przyjmiemy Ja ostatnio byłam na fitnessie... 3 dni mnie mięśnie brzucha bolały
|
|
#4322 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lkwasny: szkoda że tego nie przeczytałam wcześniej, czuje jak mi się cukier odkłada ![]() Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w ciągu 15min. gdzie jest 3sklepy na krzyż. śmiałam się do Lenki że padnę jak mi się uda tam coś dorwać, bo swoją 1szą sukienkę w życiu kupiłam właśnie tam2. no bez jaj i takich szaleństw. ciekawe kto by mi go pokroił i przyrządził Cytat:
Cytat:
i jak można mówić że baby sa wredne ![]() skończył mi się właśnie urlop
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
#4323 |
|
Wtajemniczenie
|
gg22, blair witch,
![]() mam 24lata zaraz, chwilke studiowalam, ale zrezygnowalam na rzecz pracy. pozniej z pracy zrezygnowalam na rzecz milosci i przeprowadzki za granice. mieszkamy z Tz w It, ale mimo usilnych prob nie udalo mi sie znalezc pracy... ostatecznie wyszlo tak, ze sprobowalam wyslac CV do Polski, nie patrzac nawet na miasto ani co to za praca na nastepny dzien oddzwonili, porobili mi jakies smieszne testy i przesluchania po angielsku i po wlosku i w koncu zaproponowali etat i mnie i Tztowi i taka moja historia przeprowadzki do Krakowa.oczywiscie jestem chetna na wszelkie spotkania blair witch, tez jestem na diecie od jakiegos czasu robie rozne cwiczenia (poza okresem letnim, takie mielismy upaly ze absolutnie nie dawalam rady), ale od kiedy zaczne prace na pewno zapisze sie gdzies na jakies zajecia, bo firma mi daje multisport
64....61.5.....53kg Edytowane przez OkoPani Czas edycji: 2012-09-03 o 00:32 |
|
|
|
#4324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
![]() http://www.miastokobiet.pl/kategorie...iastem-kobiet/
|
|
|
#4325 |
|
Konto usunięte
|
nienawidzę poniedziałków... jest mi niedobrze, boli mnie żoładek, mam okres, suszy mnie i chyba strułam się prażynkami....
|
|
|
|
#4326 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
masz plusa za bloga na wejściu te ciasteczka z mlekiem w proszku zapisałam do wypróbowania, robiłam już raz takie ale nie wycinane, a uwielbiam ten smak ![]() Tylko widzę, że tradycyjny problem z jakimikolwiek wypiekami z mlekiem w proszku - ultrałatwo je spalić [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36288362]nienawidzę poniedziałków... jest mi niedobrze, boli mnie żoładek, mam okres, suszy mnie i chyba strułam się prażynkami....[/QUOTE]
|
|
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36288362]nienawidzę poniedziałków... jest mi niedobrze, boli mnie żoładek, mam okres, suszy mnie i chyba strułam się prażynkami....[/QUOTE]
Ja mam dzisiaj wolne-chyba Wczoraj na zamknięcie myślałam, że rozwalę jednego faceta Zamykamy teraz wcześniej, byłam sama więc moja mama przyszła mi pomóc...Myję już podłogę, moja mama się kręci i nagle wpada jakiś spóźniony klient-na informacje, że już zamknięte zaczął krzyczeć, że poskarży się szefowi Jak mu wskazałam mamę i powiedziałam, że szefowa stoi przed nim to wydarł się, że powie 'Młodemu szefowi!'
|
|
#4328 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36288362]nienawidzę poniedziałków... jest mi niedobrze, boli mnie żoładek, mam okres, suszy mnie i chyba strułam się prażynkami....[/QUOTE]
Hiperbiedna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdzie mieszkacie w IT i do jakiej części Krk się przeprowadzacie? Cieszę się, że istnieją jeszcze Polacy, którzy wracają z emigracji ![]() Cytat:
|
|
|
#4329 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4330 |
|
Wtajemniczenie
|
cholernarejestracja, mleko w proszku
tez masz ciekawego bloga ![]() hiperaktywna, OneMoreDress, trzeba olewac takich klientow, inaczej czlowiek by chodzil caly czas zalamany Malla, juz sie nie moge doczekac piwka jestesmy w trakcie ogarniania mieszkan, niestety trafilismy akurat na goracy okres przedakademicki... wiec wlasciciele kreca nosem na to, ze mamy zwierzaki. jak na razie udalo nam sie znalezc kawalerke z bardzo sympatycznym wlascicielem, troche daleko od pracy, ale nie az tak, zeby narzekac na Gorce Narodowej.mieszkalismy jakies 40minut od Parmy. jest sporo osob, ktore mi mowia, ze jestem glupia, bo wracam. ale trzeba posmakowac "zycia na emigracji", zeby moc cokolwiek powiedziec. to nic fajnego byc w calkiem obcym miejscu, do tego byc traktowanym jak szmata przez ewentualnych niedoszlych pracodawcow tylko dlatego, ze jest sie z Polski :/ It ma swoje plusy, ale wole doceniac je z daleka i maksymalnie 2 tygodnie w ciagu roku ![]() jak tylko ogarne, co mozna wywalczyc Multi, to sie zapisujemy ze mna bedzie niestety taki problem, ze raz koncze o 16 a raz o 20, wiec jakiekolwiek cykliczne zajecia wchodzace w gre - po 20 wlasnie. no ale moze cos sie znajdzie
64....61.5.....53kg Edytowane przez OkoPani Czas edycji: 2012-09-03 o 10:26 |
|
|
|
#4331 |
|
Nie depcze krokusów
|
OkoPani - a jakie macie zwierzęta? Bywa to czasem problemem, obecnie mam podrapane dywany i śmierdzący szczoszkami fotel :/
|
|
#4332 |
|
Wtajemniczenie
|
Malla, swinke morska (przewaznie siedzi w klatce, jak ja wyciagamy zawsze kreci sie kolo nas, wiec w zyciu nie widziala kabla
![]() ale podejrzewam, ze to sa takie rzeczy, ktore mowi o swoim psie kazdy wlasciciel szukajacy mieszkania, wiec wiadomo malo kto mi wierzy, ze np maly pies nie szczeka
|
#4333 |
|
Nie depcze krokusów
|
Pinczer, który nie drze mordy?
Faktycznie wyjątkowy :P
|
|
#4334 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja przed lustrem i bez niczego już widzę. Dążę do takiego mojego ideału, którym jestem ja ze 3 lata temu, kiedy ważyłam ok 4 kg mniej (zapewniam, że nie byłam wtedy wcale za chuda), bo wtedy wyglądałam najlepiej i najlepiej się czułam.Cytat:
|
|
#4335 |
|
Copyraptor
|
MLH, ja to wciąż mam dla Ciebie ten pojemniczek
komu mogę go przekazać?
|
|
|
|
#4336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ja przypominam przy okazji, że mam jeszcze krem dla Blair i bluzkę Mistrzyni
|
|
#4337 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo ciekawa historia przenosin. sama podobnie się przemieszczałam, ale bez zaliczenia obczyzny więc to pikuś w porównaniu do Ciebie. zazdroszczę tak szybkiego znalezienie pracy, a zdradzisz jaki ma charakter? co będziesz robić? nie firmę, bo na forum nie ma sensu tego ujawniać. a TŻ to Irlandczyk? ![]() Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36288362]nienawidzę poniedziałków... jest mi niedobrze, boli mnie żoładek, mam okres, suszy mnie i chyba strułam się prażynkami....[/QUOTE] o matko kochana! rzeczywiście możesz nienawidzić poniedziałków.ja postanowiłam, że nic mnie nie wpędzi w pourlopową depresję- zawzięcie wstałam z uśmiechem na ustach mimo że udało mi się usnąć gdzieś dopiero ok.3, otwieram żaluzje- mleko, szaro, zimno... no nic, dam radę. Odwaliłam się jak milion $ i naprzód. 10min. czekałam na tramwaj, musiałam się przesiąść w autobus, jechałam jak sardynka, wywalili mnie na boh. getta i za 8min dopiero miał być tramwaj więc z buta dymałam przez most i dalej do pracy czego efektem było 15min. spóźnienie i na dzień dobry piłam kawę bez mleka.ale i tak się nie dam a co!Cytat:
![]() co za d.upek z typa. a jak Młodemu poszły regaty czy na czym to on był? eeejjj dziewczyny, a wy nawet nie wiecie jakiego braciszka ukrywa OMD- faaajny jest ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- spójrzcie na kolor koralowy i morelowy w obu aukcjach- różnią się od siebie? morelowy http://moda.allegro.pl/mega-cena-swe...582310754.html koralowy http://allegro.pl/okazja-sweterek-ni...601105210.html z opisu wynika że jeden z nich ma jeszcze złotą nitkę. OMD który Ty masz?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#4338 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
GG-żaden z tych
Mój jest dużo jaśniejszy, beż wpadający w brzoskwinię ![]() A regaty-chyba dobrze, skoro trzeźwieli po nich dwa dni
|
|
#4340 |
|
Wtajemniczenie
|
gg22, dobre podejscie
haha, dlaczego Tz mialby byc Irlandyczykiem? ![]() ja juz mam dosc przeprowadzek, mam nadzieje, ze tym razem przynajmniej 2-3lata w jednym miejscu posiedze ![]() praca polega ogolnie na obsludze klienta. firma, w ktorej mam pracowac jest spora i zajmuje sie roznymi rzeczami, a ja mam sie zajmowac turystyka - odwolywanie i przekladanie rezerwacji, rozwiazywanie roznych lotniskowych problemow. dokladnie Wam napisze po szkoleniu bo sama nie wiem jeszcze jaki jest zakres moich obowiazkow ![]() sweterek swietny
|
#4341 |
|
Nie depcze krokusów
|
OkoPani - będziesz pracować razem z TŻ? Nie boisz się przywozić Włocha do Polski?
|
|
#4342 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4343 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny nie wiem czy znacie to miejsce ale gdyby któraś była zainteresowana importowanymi meblami z Niemiec to szukając mojej wymarzonej toaletki dniami i nocami natrafiłam na ogromny sklep meblowy na ul. Zabłocie Są tam meble nowe i używane, mnóstwo stołów, krzeseł, ławek,szafek pod tv, naprawdę rewelacja jeśli ktoś szuka czegoś tanszego tym bardziej, że te mebelki nie sa zniszczone |
||
|
|
|
#4344 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hiper - dostałam, ale nie wiem, o co chodzi. Nie rejestruję się na stronach w ciemno, a nie mogę otworzyć szczegółów bonu bez logowania.
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo domyślam się która
|
|
|
#4346 |
|
Wtajemniczenie
|
hiper, dzieki
ale jestem fanka swetrow do tego stopnia, ze mam ich bardzo duzo a ze jeszcze nie wiadomo, jakiej wielkosci bedziemy mieli szafe w mieszkaniu wole nie ryzykowac kupnem kolejnego Malla, tak, bedziemy pracowac razem tzn. nie wiem jak to wyjdzie w praniu, pewnie bedziemy sie widywac tylko w przerwie na lunch nie zastanawialam sie nad tym, czy sie boje. juz mieszkalismy razem w Pl przez rok i byl grzeczny, odpieral wszystkie namolne dziewczeta ostatecznie lepiej go chyba wziac do Pl, gdzie mam na niego oko, niz zostawiac tutaj Mistrzyni, dzieki teraz troche bloga przyjdzie mi pewnie zapuscic przez te przeprowadzke. mam nadzieje, ze szybko wroce do blogowej formy ![]() Mysia, jesli Business Park to to, co wyskakuje pod ta nazwa na mapie google, to nie - moja jest po drugiej stronie Krakowa
64....61.5.....53kg Edytowane przez OkoPani Czas edycji: 2012-09-03 o 12:58 |
|
|
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle Poznań wydał mi się szybszy i większy niż Kraków. Nie wiem, czy wiąże się to z tym, iż w Krakowie trochę już przemieszkałam, a w Poznaniu byłam pierwszy raz. A może dlatego, że Poznań wydaje mi się bardzo szybko rozwijającym miastem (ten dworzec )No i w ogóle - OkoPani, cześć
|
|
|
|
|
#4348 |
|
Wtajemniczenie
|
ville, czesc
![]() Poznan to tak jak Krakow baaardzo studenckie miasto i wg mnie tez sie troche przypominaja. atmosfera jest podobna - puby, kawiarnie a Tz byl juz w Krakowie z 5 razy (ja tylko raz) i bardzo mu sie podoba
|
#4349 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 Czas edycji: 2012-09-03 o 13:26 |
||
|
|
|
#4350 |
|
Konto usunięte
|
hiper, przykro mi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

. Ja przez tydzień na owocach przytyłam 2kg 

wcinam krakersy i popijam żubrówką 

Lenka, a Ty swoją już masz?
Jak mu wskazałam mamę i powiedziałam, że szefowa stoi przed nim to wydarł się, że powie 'Młodemu szefowi!'