Krakowianki - część XIX - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-03, 00:00   #4321
blair witch
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - część XIX

Cytat:
Napisane przez OkoPani Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
moge sie do Was niesmialo przylaczyc
za niedlugo zaczynam prace w Krk, a w przyszlym tygodniu sie przeprowadzam tam ciesze sie niesamowicie, mam nadzieje ze mi pomozecie sie zaaklimatyzowac

Witaj!

Twój podpis spowodował u mnie doła i pomstuję na swój brak silnej woli do diety

Opowiedz coś o sobie, chętnie Cię tu przyjmiemy

Ja ostatnio byłam na fitnessie... 3 dni mnie mięśnie brzucha bolały A w łydkach mam do dziś zakwasy
Stary 2012-09-03, 00:16   #4322
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Kiecka bardzo ładna . Tylko pamiętaj, że owoce powinno się jeść w ciągu pierwszej połowy dnia . Żeby spalić cukier, który mają - jeśli już dbasz o linię . Ja przez tydzień na owocach przytyłam 2kg .
dzięki
Lkwasny: szkoda że tego nie przeczytałam wcześniej, czuje jak mi się cukier odkłada

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Nie wiem, czy bardziej jestem dumna, czy bardziej zazdroszczę wcinam krakersy i popijam żubrówką

Zestaw weselny bardzo ładny, ale co tu dużo mówić - ładnemu we wszystkim ładnie.
oj tam to 1szy zryw, bez peanów bo nie zasłużyłam. za każdym razem po ćwiczeniach stukam się w głowę czemu nie ćwiczę regularnie skoro potem tak fajnie się czuję. cholerny leń

dziękuję

Cytat:
Czesc dziewczyny
za niedlugo zaczynam prace w Krk, a w przyszlym tygodniu sie przeprowadzam tam ciesze sie niesamowicie, mam nadzieje ze mi pomozecie sie zaaklimatyzowac
hej, no pewnie że wbijaj. gdzieś się nam zapodział tzw. zestaw pytań startowych ale może coś sama powiesz więcej o sobie a jak już się przeprowadzisz to przyjdziesz na spotkanie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
1. Ładna ta sukienka! Gdzie kupiłaś? W sklepach już jesienne kolekcje a w centrach typu Tandeta sukienki dla lolitek Lenka, a Ty swoją już masz?

2. Chyba Cię nie poznaję, jak jeszcze powiesz, że na obiad będziesz miała własnoręcznie przyrządzonego kurczaka to spotkam się z Tobą jeszcze w tym tygodniu, żeby sprawdzić czy to naprawdę Ty
1. w Kołobrzegu w ciągu 15min. gdzie jest 3sklepy na krzyż. śmiałam się do Lenki że padnę jak mi się uda tam coś dorwać, bo swoją 1szą sukienkę w życiu kupiłam właśnie tam

2. no bez jaj i takich szaleństw. ciekawe kto by mi go pokroił i przyrządził ale jeżeli dzięki temu się z Tobą spotkam to mogę skłamać niestety nijak mi nie idzie regularne jedzenie- dzisiaj rano jajecznica i ten koktajl owocowy; i jak tu ma się nie odkładać

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
a Ty już nie ćwiczysz?
ja zamierzam wypróbować vacu fit, podobno efekt jest szybszy niż po tradycyjnym fitnessie, a ja się ostatnio trochę zapuściłam
chodziłam na vacu i w sumie mogę polecić- nie było spektakularnych efektów, ale mialam wrażenie że 100x bardziej ćwiczę i to, co zauważyłam to dużo gładsza skóra i jakby mniej w obwodzie ud więc jesli Tobie na tym zależy to spróbuj

Cytat:
Proszek do prania kurczy Ci spodnie, zmień go Na ostatnich fotkach wyglądasz kwitnąco!

i jak można mówić że baby sa wredne

skończył mi się właśnie urlop ja nie chcę do pracy, nie chcę
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 00:30   #4323
OkoPani
Wtajemniczenie

gg22, blair witch,
mam 24lata zaraz, chwilke studiowalam, ale zrezygnowalam na rzecz pracy. pozniej z pracy zrezygnowalam na rzecz milosci i przeprowadzki za granice. mieszkamy z Tz w It, ale mimo usilnych prob nie udalo mi sie znalezc pracy...
ostatecznie wyszlo tak, ze sprobowalam wyslac CV do Polski, nie patrzac nawet na miasto ani co to za praca na nastepny dzien oddzwonili, porobili mi jakies smieszne testy i przesluchania po angielsku i po wlosku i w koncu zaproponowali etat i mnie i Tztowi i taka moja historia przeprowadzki do Krakowa.
oczywiscie jestem chetna na wszelkie spotkania

blair witch, tez jestem na diecie ale to mi nie przeszkadza w jedzeniu slodyczy
od jakiegos czasu robie rozne cwiczenia (poza okresem letnim, takie mielismy upaly ze absolutnie nie dawalam rady), ale od kiedy zaczne prace na pewno zapisze sie gdzies na jakies zajecia, bo firma mi daje multisport wiec musze sie porozgladac

Edytowane przez OkoPani
Czas edycji: 2012-09-03 o 00:32
OkoPani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 08:35   #4324
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Pytanie - ile może kosztować najtańsza przesyłka z USA do PL, taka ważąca ok. kilograma?
lecę do USA za miesiąc, może pomogę? jeśli to coś drobnego może mogłabym przywieźć?

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość

no rozumiem, a wrzuć więcej info bo może i jak bym w takim razie się zebrała chociaż jakiś czas temu wywaliłam 3worki ciuchów
Wrzucam

http://www.miastokobiet.pl/kategorie...iastem-kobiet/
Stary 2012-09-03, 08:56   #4325
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

nienawidzę poniedziałków... jest mi niedobrze, boli mnie żoładek, mam okres, suszy mnie i chyba strułam się prażynkami....
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 09:29   #4326
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
gg22, blair witch,
mam 24lata zaraz, chwilke studiowalam, ale zrezygnowalam na rzecz pracy. pozniej z pracy zrezygnowalam na rzecz milosci i przeprowadzki za granice. mieszkamy z Tz w It, ale mimo usilnych prob nie udalo mi sie znalezc pracy...
ostatecznie wyszlo tak, ze sprobowalam wyslac CV do Polski, nie patrzac nawet na miasto ani co to za praca na nastepny dzien oddzwonili, porobili mi jakies smieszne testy i przesluchania po angielsku i po wlosku i w koncu zaproponowali etat i mnie i Tztowi i taka moja historia przeprowadzki do Krakowa.

od jakiegos czasu robie rozne cwiczenia (poza okresem letnim, takie mielismy upaly ze absolutnie nie dawalam rady), ale od kiedy zaczne prace na pewno zapisze sie gdzies na jakies zajecia, bo firma mi daje multisport wiec musze sie porozgladac
Cześć masz plusa za bloga na wejściu te ciasteczka z mlekiem w proszku zapisałam do wypróbowania, robiłam już raz takie ale nie wycinane, a uwielbiam ten smak i chodzą za mną jakieś ciasteczka wycinankowe, więc...

Tylko widzę, że tradycyjny problem z jakimikolwiek wypiekami z mlekiem w proszku - ultrałatwo je spalić

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36288362]nienawidzę poniedziałków... jest mi niedobrze, boli mnie żoładek, mam okres, suszy mnie i chyba strułam się prażynkami....[/QUOTE]

cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 09:40   #4327
OneMoreDress
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36288362]nienawidzę poniedziałków... jest mi niedobrze, boli mnie żoładek, mam okres, suszy mnie i chyba strułam się prażynkami....[/QUOTE]

Ja mam dzisiaj wolne-chyba Wczoraj na zamknięcie myślałam, że rozwalę jednego faceta Zamykamy teraz wcześniej, byłam sama więc moja mama przyszła mi pomóc...Myję już podłogę, moja mama się kręci i nagle wpada jakiś spóźniony klient-na informacje, że już zamknięte zaczął krzyczeć, że poskarży się szefowi Jak mu wskazałam mamę i powiedziałam, że szefowa stoi przed nim to wydarł się, że powie 'Młodemu szefowi!' Ta, chyba mojemu bratu....Jezuuuuu skąd tacy ludzie się biorą
Stary 2012-09-03, 09:52   #4328
Malla
Nie depcze krokusów

Hiperbiedna
Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Ja ostatnio byłam na fitnessie... 3 dni mnie mięśnie brzucha bolały A w łydkach mam do dziś zakwasy
Im częściej ćwiczysz, tym mniej zakwasów, mnie się już nie zdarzają, a nie jestem wcale wysportowana, tylko wytrwała
Cytat:
Ciekawa historia, mam nadzieję, że kiedyś opiszesz nam szczegóły przy jakimś piwku

Gdzie mieszkacie w IT i do jakiej części Krk się przeprowadzacie?

Cieszę się, że istnieją jeszcze Polacy, którzy wracają z emigracji
Cytat:
Też mam kartę Multi, więc może pójdziemy na coś razem
Stary 2012-09-03, 10:15   #4329
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Cytat:
Hiperbiedna

OMD - ręcę opadają na takich buraków, ale nie pozostaje Ci nic innego jak olać sikiem prostym
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 10:17   #4330
OkoPani
Wtajemniczenie

cholernarejestracja, mleko w proszku ja mam problem spalania z wszystkimi ciasteczkami jak nie pierwsza, to druga albo ostatnia partia zawsze sie troche przysmoli
tez masz ciekawego bloga fajnie miec taka pasje

hiperaktywna,

OneMoreDress, trzeba olewac takich klientow, inaczej czlowiek by chodzil caly czas zalamany a gdzie pracujesz?

Malla, juz sie nie moge doczekac piwka jestesmy w trakcie ogarniania mieszkan, niestety trafilismy akurat na goracy okres przedakademicki... wiec wlasciciele kreca nosem na to, ze mamy zwierzaki. jak na razie udalo nam sie znalezc kawalerke z bardzo sympatycznym wlascicielem, troche daleko od pracy, ale nie az tak, zeby narzekac na Gorce Narodowej.

mieszkalismy jakies 40minut od Parmy. jest sporo osob, ktore mi mowia, ze jestem glupia, bo wracam. ale trzeba posmakowac "zycia na emigracji", zeby moc cokolwiek powiedziec. to nic fajnego byc w calkiem obcym miejscu, do tego byc traktowanym jak szmata przez ewentualnych niedoszlych pracodawcow tylko dlatego, ze jest sie z Polski :/ It ma swoje plusy, ale wole doceniac je z daleka i maksymalnie 2 tygodnie w ciagu roku a Polske Tz uwielbia, mieszkal ze mna rok w Poznaniu i bardzo cieszy sie na Krakow

jak tylko ogarne, co mozna wywalczyc Multi, to sie zapisujemy ze mna bedzie niestety taki problem, ze raz koncze o 16 a raz o 20, wiec jakiekolwiek cykliczne zajecia wchodzace w gre - po 20 wlasnie. no ale moze cos sie znajdzie

Edytowane przez OkoPani
Czas edycji: 2012-09-03 o 10:26
Stary 2012-09-03, 10:24   #4331
Malla
Nie depcze krokusów

OkoPani - a jakie macie zwierzęta? Bywa to czasem problemem, obecnie mam podrapane dywany i śmierdzący szczoszkami fotel :/
Stary 2012-09-03, 10:34   #4332
OkoPani
Wtajemniczenie

Malla, swinke morska (przewaznie siedzi w klatce, jak ja wyciagamy zawsze kreci sie kolo nas, wiec w zyciu nie widziala kabla ) i pinczera miniaturowego, ktory jest absolutnie naidealniejszym psem jakiego mialam kiedykolwiek (a przez moj rodzinny dom przewijalo sie ich sporo) - zalatwia sie na dworze, nie halasuje (zeby szczeknal musimy go wrecz podburzac i zachecac ), poza jednym kapciem we wczesnym szczeniectwie nie zniszczyl absolutnie nic. a jak nie ma nas w domu, grzecznie sobie spi

ale podejrzewam, ze to sa takie rzeczy, ktore mowi o swoim psie kazdy wlasciciel szukajacy mieszkania, wiec wiadomo malo kto mi wierzy, ze np maly pies nie szczeka no ale w tej kawalerce, ktora mamy na oku, wlasciciel powiedzial ze sam tam zawsze mieszkal z psem wiec nie widzi powodu, dla ktorego mialby mi robic problemy
Stary 2012-09-03, 10:44   #4333
Malla
Nie depcze krokusów

Pinczer, który nie drze mordy? Faktycznie wyjątkowy :P
Stary 2012-09-03, 11:09   #4334
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Proszek do prania kurczy Ci spodnie, zmień go Na ostatnich fotkach wyglądasz kwitnąco!
dziękuje! właśnie problem jest w tym, że na fotkach i w ubraniu tego nie widać a ja przed lustrem i bez niczego już widzę. Dążę do takiego mojego ideału, którym jestem ja ze 3 lata temu, kiedy ważyłam ok 4 kg mniej (zapewniam, że nie byłam wtedy wcale za chuda), bo wtedy wyglądałam najlepiej i najlepiej się czułam.

Cytat:
chodziłam na vacu i w sumie mogę polecić- nie było spektakularnych efektów, ale mialam wrażenie że 100x bardziej ćwiczę i to, co zauważyłam to dużo gładsza skóra i jakby mniej w obwodzie ud więc jesli Tobie na tym zależy to spróbuj
dzięki, właśnie dlatego chce spróbować, bo liczę na lepszy stan skóry i mniejsze uda

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 11:15   #4335
cholernarejestracja
Copyraptor

MLH, ja to wciąż mam dla Ciebie ten pojemniczek komu mogę go przekazać?
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 11:54   #4336
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
MLH, ja to wciąż mam dla Ciebie ten pojemniczek komu mogę go przekazać?
a może jak odbierzemy od GG nasz szampon w końcu to uda nam się spotkać osobiście?

a ja przypominam przy okazji, że mam jeszcze krem dla Blair i bluzkę Mistrzyni

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 12:17   #4337
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
gg22, blair witch,

ooo ciekawa historia przenosin. sama podobnie się przemieszczałam, ale bez zaliczenia obczyzny więc to pikuś w porównaniu do Ciebie.
zazdroszczę tak szybkiego znalezienie pracy, a zdradzisz jaki ma charakter? co będziesz robić? nie firmę, bo na forum nie ma sensu tego ujawniać.
a TŻ to Irlandczyk?

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
dzięki, poczytam

o matko kochana! rzeczywiście możesz nienawidzić poniedziałków.

ja postanowiłam, że nic mnie nie wpędzi w pourlopową depresję- zawzięcie wstałam z uśmiechem na ustach mimo że udało mi się usnąć gdzieś dopiero ok.3, otwieram żaluzje- mleko, szaro, zimno... no nic, dam radę. Odwaliłam się jak milion $ i naprzód. 10min. czekałam na tramwaj, musiałam się przesiąść w autobus, jechałam jak sardynka, wywalili mnie na boh. getta i za 8min dopiero miał być tramwaj więc z buta dymałam przez most i dalej do pracy czego efektem było 15min. spóźnienie i na dzień dobry piłam kawę bez mleka.
ale i tak się nie dam a co!

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj wolne-chyba Wczoraj na zamknięcie myślałam, że rozwalę jednego faceta Zamykamy teraz wcześniej, byłam sama więc moja mama przyszła mi pomóc...Myję już podłogę, moja mama się kręci i nagle wpada jakiś spóźniony klient-na informacje, że już zamknięte zaczął krzyczeć, że poskarży się szefowi Jak mu wskazałam mamę i powiedziałam, że szefowa stoi przed nim to wydarł się, że powie 'Młodemu szefowi!' Ta, chyba mojemu bratu....Jezuuuuu skąd tacy ludzie się biorą
i co smażing- plażing?
co za d.upek z typa.
a jak Młodemu poszły regaty czy na czym to on był?

eeejjj dziewczyny, a wy nawet nie wiecie jakiego braciszka ukrywa OMD- faaajny jest

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

spójrzcie na kolor koralowy i morelowy w obu aukcjach- różnią się od siebie?
morelowy
http://moda.allegro.pl/mega-cena-swe...582310754.html
koralowy
http://allegro.pl/okazja-sweterek-ni...601105210.html

z opisu wynika że jeden z nich ma jeszcze złotą nitkę.
OMD który Ty masz?
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 12:20   #4338
Konto usunięte

Cytat:

o matko kochana! rzeczywiście możesz nienawidzić poniedziałków.

ja postanowiłam, że nic mnie nie wpędzi w pourlopową depresję- zawzięcie wstałam z uśmiechem na ustach mimo że udało mi się usnąć gdzieś dopiero ok.3, otwieram żaluzje- mleko, szaro, zimno... no nic, dam radę. Odwaliłam się jak milion $ i naprzód. 10min. czekałam na tramwaj, musiałam się przesiąść w autobus, jechałam jak sardynka, wywalili mnie na boh. getta i za 8min dopiero miał być tramwaj więc z buta dymałam przez most i dalej do pracy czego efektem było 15min. spóźnienie i na dzień dobry piłam kawę bez mleka.
ale i tak się nie dam a co!
Nie mam dzisiaj siły na taką zawziętość... Szczerze podziwiam...
Stary 2012-09-03, 12:31   #4339
OneMoreDress
Zakorzenienie

GG-żaden z tych Mój jest dużo jaśniejszy, beż wpadający w brzoskwinię

A regaty-chyba dobrze, skoro trzeźwieli po nich dwa dni
Stary 2012-09-03, 12:33   #4340
OkoPani
Wtajemniczenie

gg22, dobre podejscie

haha, dlaczego Tz mialby byc Irlandyczykiem? it, wlochy, Tz = Wloch
ja juz mam dosc przeprowadzek, mam nadzieje, ze tym razem przynajmniej 2-3lata w jednym miejscu posiedze
praca polega ogolnie na obsludze klienta. firma, w ktorej mam pracowac jest spora i zajmuje sie roznymi rzeczami, a ja mam sie zajmowac turystyka - odwolywanie i przekladanie rezerwacji, rozwiazywanie roznych lotniskowych problemow. dokladnie Wam napisze po szkoleniu bo sama nie wiem jeszcze jaki jest zakres moich obowiazkow jedyne co wiem, ze to praca za biurkiem i ze pracuje tam sporo osob z roznych krajow

sweterek swietny mi kolor wyglada na ten sam, tyle ze zdjecia zrobione w innym swietle
Stary 2012-09-03, 12:35   #4341
Malla
Nie depcze krokusów

OkoPani - będziesz pracować razem z TŻ? Nie boisz się przywozić Włocha do Polski?
Stary 2012-09-03, 12:38   #4342
Konto usunięte

Malla - dostałaś prezent na FB?

Cytat:
sweterek swietny mi kolor wyglada na ten sam, tyle ze zdjecia zrobione w innym swietle
Jak chcesz to mogę Ci przygarnąć do zamówienia. Wysyłka wychodzi niecałe 2 zł na osobę.
Stary 2012-09-03, 12:40   #4343
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Potwierdzam, również widziałam Twoje zdjęcia na Fb i bardzo ładnie wyglądasz

Cytat:
Czesc dziewczyny
Cześć! Ale masz słodko na tym blogu

Dziewczyny nie wiem czy znacie to miejsce ale gdyby któraś była zainteresowana importowanymi meblami z Niemiec to szukając mojej wymarzonej toaletki dniami i nocami natrafiłam na ogromny sklep meblowy na ul. Zabłocie

Są tam meble nowe i używane, mnóstwo stołów, krzeseł, ławek,szafek pod tv, naprawdę rewelacja jeśli ktoś szuka czegoś tanszego tym bardziej, że te mebelki nie sa zniszczone
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 12:42   #4344
Malla
Nie depcze krokusów

Hiper - dostałam, ale nie wiem, o co chodzi. Nie rejestruję się na stronach w ciemno, a nie mogę otworzyć szczegółów bonu bez logowania.
Stary 2012-09-03, 12:52   #4345
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
gg22, dobre podejscie

haha, dlaczego Tz mialby byc Irlandyczykiem? it, wlochy, Tz = Wloch
ja juz mam dosc przeprowadzek, mam nadzieje, ze tym razem przynajmniej 2-3lata w jednym miejscu posiedze
praca polega ogolnie na obsludze klienta. firma, w ktorej mam pracowac jest spora i zajmuje sie roznymi rzeczami, a ja mam sie zajmowac turystyka - odwolywanie i przekladanie rezerwacji, rozwiazywanie roznych lotniskowych problemow. dokladnie Wam napisze po szkoleniu bo sama nie wiem jeszcze jaki jest zakres moich obowiazkow jedyne co wiem, ze to praca za biurkiem i ze pracuje tam sporo osob z roznych krajow

a czy ta firma miesci się w business parku? bo domyślam się która
Stary 2012-09-03, 12:56   #4346
OkoPani
Wtajemniczenie

hiper, dzieki ale jestem fanka swetrow do tego stopnia, ze mam ich bardzo duzo a ze jeszcze nie wiadomo, jakiej wielkosci bedziemy mieli szafe w mieszkaniu wole nie ryzykowac kupnem kolejnego

Malla, tak, bedziemy pracowac razem tzn. nie wiem jak to wyjdzie w praniu, pewnie bedziemy sie widywac tylko w przerwie na lunch
nie zastanawialam sie nad tym, czy sie boje. juz mieszkalismy razem w Pl przez rok i byl grzeczny, odpieral wszystkie namolne dziewczeta
ostatecznie lepiej go chyba wziac do Pl, gdzie mam na niego oko, niz zostawiac tutaj

Mistrzyni, dzieki teraz troche bloga przyjdzie mi pewnie zapuscic przez te przeprowadzke. mam nadzieje, ze szybko wroce do blogowej formy

Mysia, jesli Business Park to to, co wyskakuje pod ta nazwa na mapie google, to nie - moja jest po drugiej stronie Krakowa

Edytowane przez OkoPani
Czas edycji: 2012-09-03 o 12:58
Stary 2012-09-03, 13:12   #4347

Cytat:
a Polske Tz uwielbia, mieszkal ze mna rok w Poznaniu i bardzo cieszy sie na Krakow
Byłam w te wakacje po raz pierwszy w Poznaniu i od razu przypomniał mi Kraków. Nie potrafię tego wytłumaczyć, ale czułam się tam tak, jak w Krakowie. Jeżeli moje odczucia nie są kosmiczne, to sądzę, że Twój TŻ i w Krakowie będzie się dobrze czuł

W ogóle Poznań wydał mi się szybszy i większy niż Kraków. Nie wiem, czy wiąże się to z tym, iż w Krakowie trochę już przemieszkałam, a w Poznaniu byłam pierwszy raz. A może dlatego, że Poznań wydaje mi się bardzo szybko rozwijającym miastem (ten dworzec )
No i w ogóle - OkoPani, cześć
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 13:21   #4348
OkoPani
Wtajemniczenie

ville, czesc

Poznan to tak jak Krakow baaardzo studenckie miasto i wg mnie tez sie troche przypominaja. atmosfera jest podobna - puby, kawiarnie faktycznie poznan moze sie wydawac szybszy - tam jednak stare miasto to rynek i koniec. w Krk wydaje mi sie, ze wiekszy obszar jest wylaczony z ruchu drogowego. moze to dlatego?
a Tz byl juz w Krakowie z 5 razy (ja tylko raz) i bardzo mu sie podoba do Poznania mamy sentyment, dlatego na poczatku myslelismy, zeby wrocic tam, ale mysle, ze do Krakowa wkrotce tez sie przywiazemy
Stary 2012-09-03, 13:24   #4349
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiem czy znacie to miejsce ale gdyby któraś była zainteresowana importowanymi meblami z Niemiec to szukając mojej wymarzonej toaletki dniami i nocami natrafiłam na ogromny sklep meblowy na ul. Zabłocie
Ty lepiej pokaż jaką toaletkę kupiłaś

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Hiper - dostałam, ale nie wiem, o co chodzi. Nie rejestruję się na stronach w ciemno, a nie mogę otworzyć szczegółów bonu bez logowania.
Ta strona jest sprawdzona, możesz się zalogować przez FB. Wchodzisz i pobierasz sobie kupon na zakupy do merlina

Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Czas edycji: 2012-09-03 o 13:26
Stary 2012-09-03, 13:29   #4350
2016070953
Konto usunięte

hiper, przykro mi
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości