Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-03, 08:04   #1921
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

hejo

dzisiaj pierwszy dzien po slubie do roboty, i to na cały dzien

eh.... ciezki dzien sie zapowiada

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 08:39   #1922
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
kochane moje,
z dekoracja wymyslilam tak, że znalazlam dekoratora doslownie w ostatniej chwili przez moją znajomą, która robila bukiet ślubny. Dekorator zgodzil sie zrobic mi dekoracje, musialam mu tylko kupic bordo świece, ktore mi sie marzyly i na szybkiego material do obwiązania siedzisk PM, bo nie mial bordo, ale kupilam co chciał. Byl poslizg, bo to w ostatniej chwili wyszlo i przez to na sali na czas nie bylo obiadu, ale poza tym wyszlo jak chcialam

jajeczną widzialam doslownie przez moment, my wsiadalismy, oni podjechali limuzyną. Nie wiem, co powiedziala na dekoracje, bo zabralam swoje swiece ze wszystkich swiecznikow (tzn swiadkowa zabrala). Najlepsze jest to, że ani razu nie zainteresowala sie, co z dekoracja, bo wiedziala, ze ja nie pozwole, by nie bylo zadnej w kosciele, wiec nie myslala nawet o tym, tylko przyszla na gotowe.

super sie bawilam na weselu. Moja rodzina doslownie rozniosła impreze. Po I tancu wszystkie pary ruszyły na parkiet, doslownie wszystkie ode mnie, od TŻ 1 para poszla sie bawic. Cale wesele az do 6 rano moja rodzina nie schodzila z parkietu, gdy orkiestra grala. Ja przetanczylam wesele na swoich szpilach 12 cm i mam obtarte nogi do krwi, ale co tam jutro sesja foto
Super, że udało Ci się znaleźć dekoratora

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 08:42   #1923
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hejo

dzisiaj pierwszy dzien po slubie do roboty, i to na cały dzien

eh.... ciezki dzien sie zapowiada
Oby szybko Ci zleciało

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 08:50   #1924
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Oby szybko Ci zleciało

dziekuje

zmykam juz!

Do wieczora

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 08:55   #1925
nuna2
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki powrót do rzeczywistości jutro jade po sukienke iboje sie jak nie wiem. teraz pora was nadrobić:p
Stary 2012-09-03, 09:14   #1926
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Hej dziewczyny

Dziękuję Wszystkim za życzenia. Dzisiaj od rana żyję tym wyjazdem pod Poznań i niestety boję się, że nic na siebie nie znajdę

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 09:27   #1927
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
idę się pożalić... miałam dzisiaj potwierdzenie przybycia:/ z mojej strony zadzwonił tylko mój brat!!
A ze strony TŻ kilka odmów, w tym chrzestna... Ogólnie doszliśmy do wniosku, że jak nie będzie ponad 70 osób to będzie porażka...
witamy w szarej rzeczywistości... chyba każda tak ma.... ale ja sie powoli na to uodparniam...
Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość

Skoro już dodaję tyle zdjęć to pochwalę się jeszcze ostatnio nabytą biżuterią. Grzebyk do włosów i spinki - kwiatki, które będą zdobiły wstążkę na bukiecie.
fryzurka super
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Helloł!!!!

Jamee cieszę się, że porozmawialiście sobie z T. Oby teraz było tylko lepiej!!!

Audrey chyba Ty pisałaś coś nt. pogrzebów w dniu ślubu, że zmieniłabyś kościół itp.
Wiesz jak było u mnie. Ja miałam 2 pogrzeby w dniu mojego ślubu, jeden o 9 rano, (mój ślub o 12.30), a drugi o 14. I nie miałam dywanu/chodnika przez cały kościół, po Mszy zbieraliśmy się szybko na salę, bo przychodzili już na pogrzeb. I powiem Ci nie raziło mnie to. Nawet bym nie pomyślała, by ktoś miał przekładać pogrzeb w inny dzień z powodu mojego ślubu, lub miałabym szukać innego kościoła. Niestety tragedie się zdarzają, takie życie, jedni się rodzą, inni biorą ślub, a jeszcze inni tego dnia umierają. I to nie tylko jest kwestia księdza kiedy jest pogrzeb, ale i rodziny. I przed ta rodziną byłoby mi wstyd. Ja w tym dniu się ogromnie cieszyłam, oni mieli swoje najgorsze chwile, po co miałabym im jeszcze bardziej przeszkadzać, utrudniać. Jeden pogrzeb był nawet ojca kumpla TŻta. Niestety nie poszliśmy, bo jak. On też nas przepraszał, że na ślub nie przyszedł i o prezencie zapomniał. Nie mam najmniejszych pretensji do niego.
No i w dniu ślubu człowiek jest w takich emocjach, że nawet pogrzeb mu humoru nie zepsuje.
I mało tego, w naszej restauracji, tylko na innej sali odbywała się stypa po jednym z tych pogrzebów. Szczerze, w dniu wesela nawet nie zauważyłam tych osób.
No ale wiadomo, każdy jest inny, ma inne potrzeby. Ja bym jednak z tego tragedii nie robiła
święte słowa lepiej bym tego nie ujeła....
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Ale mnie ciotka wpieniła!! Moja mama rozmawiała z nią, więc mówię do mamy, żeby ciotka podała nazwiska osób towarzyszących jej dzieci. A ta, że po co. No to mówię, że do winietek. A ta, ze po co to, że pousadzam i goście niezadowoleni będą, każdy se siądzie jak będzie chciał!
mialam to samo... az sobie pomyslalam czy to ja napisalam przez sen....
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
chyba nie, bo on jest specjalny
wiecie co kurcze ten dzień jest raz w życiu, i chciałabym go przeżyc jak należy, ślub kościelny i potem wspólna zabawa, jakoś mnie osobiście nie rajcują przyjęcia w domu po ślubie, wolałabym poczekac rok czy dwa ale uzbierac na to wesele, ale niech on sobie robi co chce
wdg mnie jesli ktoś ma być nie zadowolony to lepiej niech zrobi obiad. A moze im zalezec bedzie tylko na małzenstwie a za kase zrobią co innego

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Madziunusia WSPÓŁCZUJE SIOSTRZYCZKI. Ale łazki bez jakby miała potem wam na wszystko narzekać, żeby tylko zrobić przykrośc;/
Stary 2012-09-03, 09:56   #1928
klaudusk_a
Zakorzenienie

melody kilianna gratulacje świeże żonki super, że wasza najważniejsza w życiu impreza się udała czekamy na relacje

a ja siedzę jak na szpilkach bo mąż pojechał odebrać nasz nowy samochód i już się doczekać nie mogę aż wróci

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 10:15   #1929
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Ja ! i dosłownie za minutkę na poczcie malutka zapowiedź naszego pleneru

..aaaachh..

pytałam bo jedziemy do Karpacza i znalazłam ogłoszenie dizewcyzny która za symboliczną opłatą robi plener ale tylko we Wrocławiu niestety woleli byśmy w górach ale chodzi mi to ciągle po głowie... ale z drugiej strony... już mam obcięte włosy

przyszła pierwsza fotoksiążka jest meeegaa
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 10:19   #1930
justyna_g4
Zakorzenienie

Hejo!

My wczoraj zaprosiliśmy już ostatnich gości tu na miejscu jeszcze sobota do Krk i już koniec
Cieszę się bardzo bo strasznie męczące to było. Wiecznie nas w domu nie było...
Teraz zacznie sie stres. Cieszę się, że suknie mam w domu, pomysł na poprawinową w głowie muszę tylko zawieźć materiał do krawcowej. Menu i kartki na stoły już praktycznie stworzyłam. Cały czas się boję że nie zdążę wszystkiego ogarnąć.

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki powrót do rzeczywistości jutro jade po sukienke iboje sie jak nie wiem. teraz pora was nadrobić:p
A jaką w końcu wybrałaś?? Chyba przegapiłam albo nie pamiętam.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 10:24   #1931
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Hejo!

My wczoraj zaprosiliśmy już ostatnich gości tu na miejscu jeszcze sobota do Krk i już koniec
Cieszę się bardzo bo strasznie męczące to było. Wiecznie nas w domu nie było...
Teraz zacznie sie stres. Cieszę się, że suknie mam w domu, pomysł na poprawinową w głowie muszę tylko zawieźć materiał do krawcowej. Menu i kartki na stoły już praktycznie stworzyłam. Cały czas się boję że nie zdążę wszystkiego ogarnąć.

A jaką w końcu wybrałaś?? Chyba przegapiłam albo nie pamiętam.
byla tu gdzies wrzucona chyba w tamtym watku a zkompa wrzucilam, żeby P nie widział ale może jutro zrobie foo to wrzuce jeszcze raz
Stary 2012-09-03, 10:26   #1932
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Zabijcie mnie! Wróciła z urlopu koleżanka z biura. To jest panikara do n-tej potęgi. Dobrze na nie usiadla, a już piszczy, że się nie wyrobi, że nie zdąży. To ja się pytam, po jakiego grzyba pojechała na urlop w takim terminie Normalnie zaraz wyskocze oknem, bo inaczej to pouszkadzam wszytskich w koło. Normalnie to mnie to śmieszy, ale ile można wysłuchiwać, miesiąc w miesiąc, że ona biedna nie zdąży. Grrrr... Dodam, że pod jej nieobecność, mimo że musiałam robić swoje i jej, czułam się jak na wakacjach, a to dlatego, że nie musiałam wysłuchiwać jej paniki. czy takich ludzi można jakoś zreformować?
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 10:40   #1933
nuna2
Zakorzenienie

dziewczyny znacie jakieś specyfiki, żeby nie wyskakiwały pryszcze?? kurde w tym tyg już drugi wyskoczyła a miałam tyle czasu spokoju
Stary 2012-09-03, 10:45   #1934
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny znacie jakieś specyfiki, żeby nie wyskakiwały pryszcze?? kurde w tym tyg już drugi wyskoczyła a miałam tyle czasu spokoju

to przez stres.... ja też długi czas nie miałam a w poniedziałek przed ślubem wyrósł mi taki ogromniasty... niestety sposobów nie znam bo ja problemów z cerą jako tako nie mam a stresu nie da się wyeliminować... ja jak poszłam do kosmetyczki to coś tam mi przy nim pokombinowała i od środy do soboty się zagoił jak nigdy

Stary 2012-09-03, 10:45   #1935
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak tylko widzę, że coś się pojawia to smaruję to miejsce sudocremem na noc. Szybciej się goi i pryszcz potrafi zniknąć przez jedną noc nawet, ale zaznaczam, że to w moim przypadku Jak jest jakiś większy to potrzeba trochę więcej czasu.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 11:03   #1936
nuna2
Zakorzenienie

do ślubu 19 dni a mi to zaczyna wyskakiwać jak ja będe wyglądać @ sie pewnie bedzie przedłużac do tygodnia w dniu slubu, pryszcze i co jeszcze, pewnie oprycha...
Stary 2012-09-03, 11:08   #1937
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Zabijcie mnie! Wróciła z urlopu koleżanka z biura. To jest panikara do n-tej potęgi. Dobrze na nie usiadla, a już piszczy, że się nie wyrobi, że nie zdąży. To ja się pytam, po jakiego grzyba pojechała na urlop w takim terminie Normalnie zaraz wyskocze oknem, bo inaczej to pouszkadzam wszytskich w koło. Normalnie to mnie to śmieszy, ale ile można wysłuchiwać, miesiąc w miesiąc, że ona biedna nie zdąży. Grrrr... Dodam, że pod jej nieobecność, mimo że musiałam robić swoje i jej, czułam się jak na wakacjach, a to dlatego, że nie musiałam wysłuchiwać jej paniki. czy takich ludzi można jakoś zreformować?
tacy ludzie sa niereformowalni taki jeden byl jednym z powodow przez ktore zwolnilam sie z jednego biura, co wiecej pol dnia zajmowalo mu bieganie po firmie i mowienie ile to ma pracy, a tak naprawde poza tym bieganiem nie robil nic

dzisiaj poniedzialek w zwiazku z czym czekam tylko aby ten dzien sie skonczyl

w miedzyczasie sie zakochalam http://www.bridelle.pl/?p=39887
sa cudowne

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 11:11   #1938
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
tacy ludzie sa niereformowalni taki jeden byl jednym z powodow przez ktore zwolnilam sie z jednego biura, co wiecej pol dnia zajmowalo mu bieganie po firmie i mowienie ile to ma pracy, a tak naprawde poza tym bieganiem nie robil nic

dzisiaj poniedzialek w zwiazku z czym czekam tylko aby ten dzien sie skonczyl

w miedzyczasie sie zakochalam http://www.bridelle.pl/?p=39887
sa cudowne
U mojej mamy w pracy jest taka kobieta. Panikara straszna.
Dokładnie ten sam typ - chodzi i narzeka, panikuje że nie zdąży(to panikowanie zajmuje jej sporą część dnia). W efekcie koleżanki odwalają część roboty za nią aby wyjść o ludzkiej porze z pracy.
Sposób "na litość"

Tez czekam aż ten dzień się skończy...

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2012-09-03 o 11:12
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 11:11   #1939
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Ooo, dokładnie, identyczny typ.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 11:20   #1940
jagata
Wtajemniczenie

hej, hej,
I znów w autobusach pojawili się uczniowie. Perełka z zasłyszanej rozmowy: picie mleka 0% jest lansem
Z gorszych informacji- szefu nie zrobił przelewów w piątek i przez cały weekend byłam bez kasy... mam nadzieje, że nie wysłał mi na stare konto bo kolejnego dnia z 0 na koncie nie wytrzymam...
Stary 2012-09-03, 11:20   #1941
kingsof
Raczkowanie

Czeeeeść
I tak na nieco ponad miesiąc przed ślubem mamy pewnych 56 osób... z ok. 80. Do dziś mieliśmy potwierdzenie i weekend trochę informacji dostaliśmy. Pisałam do mojej kuzynki ( tej o której Wam pisałam, że nagle urwała kontakt na 2 miesiące przed ślubem) , że "uprzejmie prosimy o potwierdzenie uczestnictwa w przyjęciu weselnym" a ona- Potwierdzenie a niepotwierdzenie jest jednoznaczne z tym, że NIE MAM ZAMIARU przyjść na ślub i wesele. No kopara mi opadła, ale ze spokojem odpisałam, że serdecznie dziękujemy za informację. Odmówił kuzyn tż, taki mruk więc trochę się tego spodziewaliśmy, aczkolwiek gdy byliśmy im dać zaproszenie to jego żona bardzo entuzjastycznie zareagowała, odmówiła też moja kuzynka, która po miesiącu od wysłania jej zaproszenie odpisała - dopiero znalazłam w korespondencji waszą !!!!!KARTKĘ!!!!! i niestety ale nie dotrzemy.... Odmówiła kuzynka TŻ ale ona dlatego, że na jednej z imprez miałam bardzo przykre zdarzenie z jej mężem i pewnie jest jej wstyd, odmówił także kuzyn tż pracujący za granicą, bo żona sama nie pójdzie. Ale mam postanowienie, że nie będę robić żadnej wiochy i dopraszać nikogo choćby miało zostać 50 osób.
Stary 2012-09-03, 11:25   #1942
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
jaki zawód?
masażysta

Kilianna
bardzo się cieszę, że tak dobrze się bawiliście

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 11:30   #1943
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Czeeeeść
I tak na nieco ponad miesiąc przed ślubem mamy pewnych 56 osób... z ok. 80. Do dziś mieliśmy potwierdzenie i weekend trochę informacji dostaliśmy. Pisałam do mojej kuzynki ( tej o której Wam pisałam, że nagle urwała kontakt na 2 miesiące przed ślubem) , że "uprzejmie prosimy o potwierdzenie uczestnictwa w przyjęciu weselnym" a ona- Potwierdzenie a niepotwierdzenie jest jednoznaczne z tym, że NIE MAM ZAMIARU przyjść na ślub i wesele. No kopara mi opadła, ale ze spokojem odpisałam, że serdecznie dziękujemy za informację. Odmówił kuzyn tż, taki mruk więc trochę się tego spodziewaliśmy, aczkolwiek gdy byliśmy im dać zaproszenie to jego żona bardzo entuzjastycznie zareagowała, odmówiła też moja kuzynka, która po miesiącu od wysłania jej zaproszenie odpisała - dopiero znalazłam w korespondencji waszą !!!!!KARTKĘ!!!!! i niestety ale nie dotrzemy.... Odmówiła kuzynka TŻ ale ona dlatego, że na jednej z imprez miałam bardzo przykre zdarzenie z jej mężem i pewnie jest jej wstyd, odmówił także kuzyn tż pracujący za granicą, bo żona sama nie pójdzie. Ale mam postanowienie, że nie będę robić żadnej wiochy i dopraszać nikogo choćby miało zostać 50 osób.
po ślubie mam chęc napisać :
dziękuje tym co byli, mam w dupie tycjh co nie przybyli
Stary 2012-09-03, 11:37   #1944
kingsof
Raczkowanie

Cytat:

Stary 2012-09-03, 11:38   #1945
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

też miałam tak na fb napisać (większość osób które odmówiła ma fb) ale byłam po weselu tak szczęśliwa (tzn nadal jestem) że nie wyleciało mi to z głowy

Stary 2012-09-03, 11:41   #1946
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
też miałam tak na fb napisać (większość osób które odmówiła ma fb) ale byłam po weselu tak szczęśliwa (tzn nadal jestem) że nie wyleciało mi to z głowy
wiesz powiem Ci, że śmieszy mnie tylko to, jak każdy zapewniał, że będzie a potem boi sie zadzwonić i przekazuje przez osoby 3...
Stary 2012-09-03, 11:59   #1947
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Cytat:
wiesz powiem Ci, że śmieszy mnie tylko to, jak każdy zapewniał, że będzie a potem boi sie zadzwonić i przekazuje przez osoby 3...
e tam i po co sie tym tak przejmować? Zawsze trafi się ktoś, kto najpierw zapewniał, że będzie a potem wymiguje się od poetwierdzenia lub niepotwierdzenia.
Nie powiem, ale odpowiedź koleżanki kingsof jest chamska i bezczelna, ale dla Ciebie duże za to, że się nie zniżyłaś do jej poziomu i odpowiedziałaś bardzo kulturalnie. Myślę, że ją to o wiele bardziej ubodło niż gdyby dostała od Ciebie chamską odpowiedź.
Stary 2012-09-03, 12:00   #1948
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
u nas też tak gadali a potem podawali wymyslone powody i to jedna z ciotek moja imienniczka ktorą lubiłam najbardziej ze wszystkich wypieła się na nas

Stary 2012-09-03, 12:02   #1949
kingsof
Raczkowanie

Cytat:
i tym sposobem z mojej strony będzie jakieś 12 osób dziewczyna mojego brata nie pójdzie bo powiedziała, że nikogo nie zna i będzie się źle czuła i brat idzie sam, moje kuzynki, z którymi do tych 3 miesięcy wstecz miałam dobry kontakt odmówiły, a kolega mojego taty przyjdzie i właściwie koledzy i znajomi których zarosiliśmy przyjdą bez wyjątku, tylko z tą rodziną dupa
Stary 2012-09-03, 12:02   #1950
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
e tam i po co sie tym tak przejmować? Zawsze trafi się ktoś, kto najpierw zapewniał, że będzie a potem wymiguje się od poetwierdzenia lub niepotwierdzenia.
Nie powiem, ale odpowiedź koleżanki kingsof jest chamska i bezczelna, ale dla Ciebie duże za to, że się nie zniżyłaś do jej poziomu i odpowiedziałaś bardzo kulturalnie. Myślę, że ją to o wiele bardziej ubodło niż gdyby dostała od Ciebie chamską odpowiedź.

tylko wiesz dla mnie kłamstwo o własnej chorobie nowotworowej jest zagraniem poniżej pasa i nigdy im tego nie zapomnę bo takich rzeczy ja im nie życzę a w takich sprawach się nie kłamie jak nawet bliska rodzina powiedziała nam prawdę... wolała bym żeby osobiście powiedzieli że nie nie przyjdą bo my nie byliśmy 10 lat temu na weselu ich córki niż żeby przez inną córkę przekazywali że nie przyjdą bo wujek jest chory na raka (a nie jest)

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-09-03 o 12:04
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości