|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7801 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Jak się cieszę, że ktoś się cieszy, że jestem...
Jestem ale ledwo zipie.. hihi Też tak macie, że jak się zaczyna nowe półrocze to macie wielkie postanowienia typu bede sie systematycznie uczyła, odrabiała prace domowe i takie tam bla bla bla... No ja mam ale chyba tylko przez pierwszy tydzień.. Później moje jedyne postanowienie brzmi " Byle jak tylko, żeby dotrwać (w najlepszym przypadku bez pały) do piątku"
|
#7802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam powiedziec, ze bardzo bym chciała, żeby nasz wątek wszelkie konflikty ominely, tak jak to było do tej pory..a jesli któs chce się kłócic to nie tutaj ![]() Em- ![]() Patitcz- jak ja Cie rozumiem...
|
|
|
#7803 |
|
Zakorzenienie
|
Olu mam zdjęcia zaraz załączę
|
#7804 |
|
Zadomowienie
|
Cały czas mam schizy że w tym wątku pojawi się ktoś znajomy, wcześniej się jakoś nie martwiłam ,może to intuicja
Więc mam komutikat dla mich znajomych którzy mogą tu być: A możecie mnie wszyscy pocałować w.... i tak będę tu pisać a jak napiszę coś ważnego to będę edytować(jestem normalna, naprawdę Hej Ola ,miło Cię widzieć Mam tak samo jak Ty-wielkie plany z których nic nie wychodzi "bo mi się nie chce"
|
#7805 |
|
Rozeznanie
|
oja tak fajnie ale brzydka i tak jestem... NIE ŚMIAĆ SIĘ BO W NOSKI DOSTANIECIE
|
#7806 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#7807 |
|
Konto usunięte
|
Mathilda, Oli czekam na zdjęcia
|
|
|
|
#7808 |
|
Zakorzenienie
|
Śleiczne fotki Olu super fryzurka, fajnego masz faceta ![]() Ps. aleś Ty chudziutka
'[...] bo oto on stanął, wózek zatrzymał i "Kocham Cię" mówi, w tym parku, pod manierystyczną jakąś rzeźbą, fontanną fauna, chuja jakiegoś rokokowego.' Edytowane przez mathilda Czas edycji: 2007-03-19 o 18:10 |
|
|
|
#7809 |
|
Zakorzenienie
|
Durga przez Ciebie zrobiłam sobie placki zeimiaczane, pyyyszne
hehehe
|
#7810 |
|
Rozeznanie
|
|
#7811 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też czekam na zdjęcia i objecuję nie będę się śmiać ![]() O i zanim napisałam to zdjęcia już są..
|
|
#7812 |
|
Konto usunięte
|
Oli - fryzurka fantastyczna
Własnie chce sobie podobną zrobić bo miałam w wakacje ale ściełam głupia wlosy i teraz muszę do niej zapuszczać :/ I rzeczywiście szczuplutka jestes
|
|
|
|
#7813 |
|
Rozeznanie
|
Moja wymarzona no może nie dokońca ale nawet mi sie podobała... Walczyłam z fryzjerka i mama bo chciały mnie uczesać w koka na co nie chciałam się zgodzić.... Wiem chuda jestem no ale co mam zrobić nie moge za nic w świecie przytyć .. Niektórzy się śmieją ze mnie,że taka chuda jestem ale mam ich w nosie...
Co do TŻ to wyszedł na zdjeciu okropnie z dużą głowoą niby wiecie, że dużo w niej ma tam rozumu ale raczej przeciwnie ale nie to, że głupi czy coś... czasem jak się upije to głupi
|
#7814 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#7815 |
|
Zakorzenienie
|
Martusia w pełni popieram Twój podpis!! Też chcę lato!!!
|
#7816 |
|
Zadomowienie
|
Na początku chce zaznaczyc że się nie nie podlizuje ale:
-jak już było wspomniane świetna fryzura -zgodzę się z Durgą że szczuplutka jesteś -i że tak powiem takie ...ciepło bije od Ciebie No to wyszłam na lizusa
|
#7817 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Często osoby, które mnie nie znają mówią, że głupia jestem mnie to wkurza bo nie znają a oceniają
|
|
#7818 |
|
Rozeznanie
|
C H C E M Y ! !
|
#7819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a taboretami nie warto się przejmowaćA oglądając Twoje zdjęcie przypomniało mi się że na str. mojej szkoły są zdjęcie z półmetka i na jednym jestem, nie widać mnie dokładnie ale jeśli chcecie to mogę załączyć bo aparatu nie ma więc zdjęć nie zrobie.
|
|
#7820 |
|
Zakorzenienie
|
Olu
mnie też wkurza jak ktoś mówi że jestem głupia zresztą chyba wszystkich...Durga co pijesz jak jesz placki?? Ja mleko, tak samo z frytkami, wszyscy się dziwią bo mają przyzwyczajenie z McDonalda do picia pepsi itp Właśnie jem placuszki i piję mleczko prosto od krowy (heheh jakie mam skojarzenia krowa i placki to chyba coś z naszą Krówką heh
|
#7821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7822 |
|
Zakorzenienie
|
Oli- ale symaptyczna z Ciebie dziewczynka
Ładne zdjeciaDurga, Amanda- ja też się boje, ze ktoś znajomy czyta moje posty...Na razie jest to chyba bezpodstawne, ale ciaglą myśle, ze kiedys mnie znajdą Też lubię placki ziemniaczane! Ale to niemożliwe, zeby 1 mial 180kcal, bo to znaczyło by, ze ja mogę jednorazowo pochłonać jakie 2000 ![]()
|
|
#7823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja do placków barszczyk czerwony pijam. Z mlekiem sobie nie wyobraża, choć to moze dziwne ![]() Amanda- pokaż fotke!!
|
|
|
#7824 |
|
Zadomowienie
|
Chceta to mata
Proszę nie patrzeć na buty bo zamówiłam na Allegro ale nie doszły i musiałam wziąć siostry które były za duże i z naderwanym paskiem który urwałam
Edytowane przez Amanda:) Czas edycji: 2007-02-20 o 22:04 |
|
|
|
#7825 |
|
Wtajemniczenie
|
Amanda bardzo ładnie wyglądałaś
![]() Ola też bardzo ładnie wyglądałaś i w ogóle na super sympatyczną wyglądasz ![]() Mathilda, Ola miło, że popieracie mój pomysł, że chcemy lata Krówka czemu ja mam być znowu boska? ![]() Placki ziemniaczane i frytki też jem z mlekiem, wtedy sa wg mnie najlepsze ![]() Też często zastanawiam się czy ktoś znajomy czyta moje posty, ale jak nawet to mniejsza o to... Mnie już chyba nic na tym świecie nie zdziwi |
|
|
|
#7826 |
|
Rozeznanie
|
Amanda słodko wygladałas a butow nie widać
![]() Ja mam chcice na jajecznice, bo zobaczyłam jak jedzą Lubicze w Klanie Macie dobry przepis na jajecznice z jakimiś dodatkami?
|
#7827 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nie mam żadnego przepisu, bo nie umiem gotować i kucharstwo(?) mnie nie interesuje
Należy to czytać, że jestem typowym beztalenciem co do gotowania |
|
|
|
#7828 |
|
Zadomowienie
|
Martusia, Ola -dziękuje
Jak oglądam to zdjęcie to sie zastanawiam z czego ja się tak śmiałam Co do jajecznicy to ja jem standardowo ze szczypiorkiem albo z papryką
|
#7829 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nudze sie okrutnie... Przeglądam wątek Lumpeksy ciucholandy od początku... Super ciuchy kupują... Szkoda ze ja mieszkam na takim zadupiu
|
|
#7830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

miło Cię widzieć 

, jakaś niewyżyta dzisiaj jestem 

i tak będę tu pisać a jak napiszę coś ważnego to będę edytować

hehehe

jak się upije to głupi
mnie też wkurza jak ktoś mówi że jestem głupia