|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
Złożyłam właśnie aplikację na fajne ogłoszenie, tylko że tak dosłownie na za pięć dwunasta, bo do jutra...
Zgodnie z zasadami, o których ostatnio się naczytałam - kwadrans przed pełną godziną, ale za to w poniedziałek Cóż Pewnie nic z tego i tak by nie wyszło..Ale nigdzie tego ogłoszenia wcześniej nie było, tylko na stronie Orange... Gdzie indziej znalazłam dopiero wczoraj. |
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1145 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam jakiegoś doła. Przesilenie jesienne i jeszcze kryzys ćwierćwieku :|
Nie mam dziś na co się wysłać, ogłoszeń zero. Wątpię w te studia totalnie. Nic to nie zmieni. Mąż sam mnie dołuje, że może "powinnam iść na kasę, bo pieniądze takie same" :/ Czad. W weekend zrobił jeszcze taki obiad, że ja to jestem jakimś kuchennym ciołkiem przy nim
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;36291901]Ja mam jakiegoś doła. Przesilenie jesienne i jeszcze kryzys ćwierćwieku :|
Nie mam dziś na co się wysłać, ogłoszeń zero. Wątpię w te studia totalnie. Nic to nie zmieni. Mąż sam mnie dołuje, że może "powinnam iść na kasę, bo pieniądze takie same" :/ Czad. W weekend zrobił jeszcze taki obiad, że ja to jestem jakimś kuchennym ciołkiem przy nim [/QUOTE]nie możesz sama siebie utwierdzać w tak złym przekonaniu, zawsze są lepsze i gorsze okresy, ja jestem meega wkurzona bo przez to, że nie mam pracy nie mogę iść na magisterkę w tym roku (kasa, kasa, kasa i jeszcze raz kasa), a przez to, że nie mogę znaleźć pracy wkurzam się jheszcze bardziej, bo Zuzia jest na tyle duża żeby iść już do przedszkola a ja mimo to pracy nie mam |
|
|
|
#1147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1148 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki za kciuki
![]() Mam cichą nadzieję, że może mnie zaproszą na rozmowę... W końcu to zastępstwo, a firma duża i księgowość ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;36291901]Ja mam jakiegoś doła. Przesilenie jesienne i jeszcze kryzys ćwierćwieku :| Nie mam dziś na co się wysłać, ogłoszeń zero. Wątpię w te studia totalnie. Nic to nie zmieni. Mąż sam mnie dołuje, że może "powinnam iść na kasę, bo pieniądze takie same" :/ Czad. W weekend zrobił jeszcze taki obiad, że ja to jestem jakimś kuchennym ciołkiem przy nim [/QUOTE]Kochana, ja mam przewlekłego doła i skoro obecnie (pomimo właśnie rozpoczętej miesiączki studia, faktycznie - uważam, że to jakoś sporo nie musi zmienić... choć też nie zaprzeczam, że może... Ale ja osobiście mam sceptyczne już podejście do studiów ( nie, że w ogóle, ale robienia kolejnych stopni, zmieniania profilu, posiadania kilku dyplomów z różnych dziedzin). Natomiast nie dołuj się tym, co Ci mąż powiedział - mój facet też ma właśnie taką wrażliwość w tej kwestii... to jest z jego strony taka forma realizmu. Ostatnio mi powiedział, żebym może faktycznie się zgłaszała na ogłoszenia z telemarketingu, skoro się nadaję i chcą mnie do tego. W ogóle nie wziął pod uwagę tego, że jest to dla mnie mało ambitne i absolutnie źle się w tym czuję! Nie idź na kasę, bo Ty się będziesz z tym źle czuła, ale nie obrażaj się na męża... A z tego co pamiętam i koleżanka, z którą szukałam pracy od tamtego roku, mi przypomniała, to ofert dużo pojawić się powinno w 2 połowie września. Sama pamiętam, że od wtedy do grudnia dużo wysyłałam... Więc poczekajmy I jeszcze jedno. Przypomnieć Ci Twoją karkówkę z zapiekanymi warzywami? Mówiłaś, że była o niebo lepsza od tej, którą zrobił Twój TŻ Także już, koniec mazania! Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2012-09-03 o 12:39 |
|
|
|
#1149 |
|
Konto usunięte
|
Tusia, ja mam to samo;/ Ciągle tylko słucham, że nie powinnam się napalać na pracę w zawodzie, że będzie mi ciężko bla bla bla i w ogóle to on mi radzi wyjechać za granicę, zacząć inne studia i tam żyć. A ja nie chcę, tzn to jest mój plan B, który mam na wypadek jakby się A nie udał...Ale czasami sobie myślę, że może rzeczywiście tak byłoby lepiej no i sama juz nie wiem.
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
w liceum był bardzo niegrzeczny, ale ja lubię niegrzecznych chłopców
|
|
|
|
#1151 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1153 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
lodówka świeci pustkami a ja jestem głodna
|
|
|
|
#1155 |
|
Konto usunięte
|
nieśmiertelne spagetti, albo - tanim kosztem, makaron smażony na masełku z kiełbaską
|
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dziś krokiety, tzn. robie dla TŻta bo ja nie będę jadła. Właśnie wróciłam z zakupów, napełniłam lodówkę Wszędzie pełno dzieci się kręci, a przecież dziś pierwszy dzień roku szkolnego
|
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paczka mięsa (500g), opakowanie oregano, makaron spaghetti, 1-2 koncentraty, takie w małych słoiczkach, 2 cebule, sól,pieprz, cukier - 5 łyżeczek ![]() Wszystko wrzucamy do garnka i gotujemy 30min Po tym czasie dodajemy koncentrat i jeszcze chwilę gotujemy. Doprawiamy do smaku, na to ser, świeża bazylia i smacznego Zawsze robi fuforę ![]() Zapomniałam o 2 szklankach wody
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2012-09-03 o 13:49 |
|
|
|
|
#1159 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jeśli masz twaróg, masło i cukier (+ cukier wanilinowy ;P) A tak normalniej, to ja mam zawsze w pogotowiu puszę pomidorów, która mi robi za sos, gdy pustki w lodówce ![]() Zaczynam od podsmażenia na patelni warzywek, które mam (często samą cebulkę, czosnek i np. paprykę/pieczarki), przy tym sporo przyprawiam czym mi się podoba, dodaję puszkę pomidorów, zasypuję ziołami i chwilę podduszam pod przykryciem. W międzyczasie akurat ugotuje się makaron
|
|
|
|
|
#1160 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze czasem robię makaron z sosem z pomidorami z puszki,tuńczykiem, czosnkiem i przyprawami do smaku
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;36294178]tym razem pójdzie w cycki
[COLOR="Silver"]:[/QUOTE] oby chociaż większych chyba bym nie chciała
|
|
|
|
#1163 |
|
Konto usunięte
|
Nie jadłaś nigdy?
![]() Dla jednych smak dzieciństwa ( ), dla innych koszmar, bo w stołówkach podawali niezbyt smaczną tego wersję ![]() Zwykłe świderki (mogą też być kolanka, rurki) gotujesz na miękko (al dente niesmaczne w tym wypadku) w osolonej wodzie, twaróg w kostce miażdżysz widelcem, dodajesz i mieszasz z cukrem ![]() Gorący i ugotowany makaron pozostaw w garnku, dodaj masło, twaróg z cukrem i mieszasz. Odstawiasz pod przykryciem na kilka minut, żeby się przegryzło ![]() Wcinasz
|
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo jogurtem. Ale wersja z masłem brzmi ciekawiej ![]() Ja w ogóle uwielbiam wszystko co ma twaróg! Począwszy od sernika Mogłabym życ na pierogach, knedlach, naleśnikach i kopytkach
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2012-09-03 o 14:01 |
|
|
|
|
#1165 |
|
Konto usunięte
|
Mi właśnie Tż przywiózł skrzyneczkę brzoskwinek i gruszek, bo rodzice Jego mu przywieźli dla nas
Pytanie co ja zrobię z taką ilością ![]() Najgorsze, że myślę o serniczku na zimno, tylko to znów takie kalorie... |
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
I ja chętnie się przyczynię do podziału kalorii
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
|
#1170 |
|
Konto usunięte
|
oo ja jadłam kluski normalne gotowane z cukrem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

Pewnie nic z tego i tak by nie wyszło..

No i usłyszałam, że chciał tak za co najmniej 1000 zł, także śpię spokojnie 

), dla innych koszmar, bo w stołówkach podawali niezbyt smaczną tego wersję