|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
|
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3363 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moglibyśmy się zebrać do sklepu i ten zapach obczaić, ale nie chce mi się póki co ![]() Cytat:
|
|
#3366 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
19,90 za to chcą, czyli standardowo.Cytat:
Edytowane przez Kylpie Czas edycji: 2012-09-03 o 15:10 |
|||
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro założyłam kartę w stacjonarnym YR, to powinnam dostawać od nich jakieś oferty pocztą? Kiedy je zwykle rozsyłają?
|
|
|
|
#3368 |
|
Konto usunięte
|
powinnaś dostawać mailing ze zniżkami i gratisami raz w miesiącu. zazwyczaj w drugiej połowie miesiąca/pod koniec miesiąca dostaniesz ulotkę obowiązującą do końca kolejnego miesiąca.
mailing wrześniowy: http://beauty-police.blogspot.com/20...ien-karta.html |
|
|
|
#3369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A interesuje nas to, bo w pierwszym poście tworzymy zbiór wszystkich przydatnych kodów
|
|
|
|
|
#3370 |
|
Konto usunięte
|
kody pojedynczych miniatur podanych przez Kylpie są inne od tych, które mamy w 1. poście, obydwie wersje są poprawne?
|
|
|
|
#3371 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
walnęłam się z tego nadmiaru szczęścia ![]() Sprawdziłam jeszcze raz na fakturze. Kod 72712 dotyczy miniatur So Elixir Purple, Vanille i Jasmin. Moment de Bonheur jest w zestawie 3 mini produktów. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie, ale te faktury też są zamotane ![]() obiecuję się poprawić Hmmm... Sprawdziłam jeszcze raz. Takie są na fakturze... Hmmm... Edytowane przez Kylpie Czas edycji: 2012-09-03 o 15:26 |
|
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3374 |
|
Raczkowanie
|
Zdjęcia faktury. Tak chyba będzie najprościej
|
|
|
|
#3375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W pierwszym poście są kody miniatur w wersji 15 ml. Na zagranicznych stronach można tez zakupić te miniatury które u nas są w zestawach, czyli po 5 albo po 7,5 ml. Kylpie kody które podałaś dotyczą tych malutkich miniaturek? edit: już wszystko wiadomo
Edytowane przez fragari Czas edycji: 2012-09-03 o 15:38 Powód: poprzedni post ;) |
|
|
|
|
#3376 |
|
Konto usunięte
|
oferta dla nowych klientów PYB3FR06 ma w gratisie krem Ovale Lifting. Ty chyba skorzystałaś z tej z kremem Cure Solutions, numery do wyboru:
pyb3fr02/pyb3fr03/pyb3fr04/pyb3fr07/pyb3fr08/pyb3fr09
|
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
ja w tym miesiącu nie dostałam ani ulotki ani oferty wysyłkowej
YR stwierdził, że za dużo kupuję
|
#3378 |
|
Konto usunięte
|
aj, faktycznie, tamte mają 15ml, zapomniałam.
Kylpie, co było prezentem niespodzianką za 6,90? |
|
|
|
#3379 | |
|
Raczkowanie
|
Dostalam wiadomosc od BOK-u.Zapytalam sie czy oferta na wiosne-lato juz sie skonczyla, odpowiedziala, ze jest wazna do konca roku 2012 takze mozecie jeszcze zamawiac i zamawiac
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie o ten wspolny kod zestawu mi chodzilo ![]() Dziekuje
|
|
#3381 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
wydaje mi się, że PYB3FR05 było z kremem Oval Lifting... Ale się bałagan zrobił Dopisek: Tak, tylko PYB3FR05 jest z Ovale Lifting, Reszta z CS. Wpisałam i PYB3FR05 i PYB3FR06 no i nie chce wyjść inaczej ![]() W ogóle to jest skandal, żebyśmy musiały się tak z tym gimnastykować w celu założenia jakiegoś fajnego zamówienia... Oferty albo nie przychodzą, albo mają prezenty do d... A prezent to biżuteria z ametystem. Wrzuciłam wcześniej fotkę. Edytowane przez Kylpie Czas edycji: 2012-09-03 o 16:12 |
||
|
|
|
#3382 |
|
Konto usunięte
|
Ja też mam już swoją pakę.
Szampon rewitalizujący (anti-age)- zawiera SLES na pierwszym miejscu Myślałam, że szampony roślinne YR go nie zawierają. Mam rozjaśniane blond włosy i boję się, że ten detergent zrobi mi z nich stereotypowe suche tlenione siano. Od kilku lat używam wyłacznnie BD i mam włosy miękkie jak dziecko i błyszczące, a szamponu z SLES nie używałam chyba od dekady. No nic, będą testy. Pachnie szamponowo-mydlano , jak np szampony Elseve albo head&shoulders. Za to ten z łopianem przeciw wypadaniu to 100% zapach łąki latem. A nabłyszczający z nagietkiem pachnie mi jak stare polskie szampony familijne, jakimś zielskiem. |
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie odebrałam paczki.
I... lekko się zdziwiłam bo zamiast So Elixir EDT dostałam z jednej oferty Comme Une Evidence EDP 50 ml. I miski. No ale niech im będzie. Bardzo lubię CUE więc albo sobie zostawię albo dam mamie na prezent. Bo do tej pory miała tylko EDT a nie EDP. Kolejny SE capnę innym razem. Na szczęście jedno EDP z oferty Orchidea bezpiecznie do mnie dotarło. A co do misek- w sumie byłam ich ciekawa ale nie miałam odwagi zamawiać bo TŻ nie lubi takich gratów a tak dostałam je fuksem. ![]() I nawet się TŻ'towi spodobały. TŻ właśnie zachwyca się wodami Cedr i Werbena. |
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
I o finanse
![]() Wkurzyłam się trochę pojechałam do YR specjalnie, żeby kupić 50ml So Elixir Purple z kuponem zniżkowym a tu
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam kolejną paczkę z miniaturkami
. Uwielbiam takie promocje!Ktoś sprzedaje zestaw tych miniaturek na allegro za 15zł + koszty wysyłki
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-09-03 o 17:43 |
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba wszystkie roślinne mają ALS i powinni się tego trzymać. Ja nic generalnie do SLES nie mam, bo mi nie wysusza włosów czy skalpu, ale jak mają dobre szampony z lżejszym detergentem, to wolę jednak ich się trzymać. Ciekawe jaki skład ma maska Do silikonów też nic nie mam, ale na moich mega krótkich włosach nie są mi w ogóle potrzebne, więc nie kupuję specyfików z nimi.Dziękuję Ci, że napisałaś o tym i przestrzegłaś A jesteś pewna, że na pierwszym miejscu? Zwykle na pierwszym jest woda. Mi się strasznie podoba szampon na objętość, no cudo. Już podczas mycia i spłukiwania włosy są mięciutkie, jak po odżywce niemalże
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2012-09-03 o 18:53 |
|
|
|
|
#3387 |
|
Raczkowanie
|
Szampony roślinne mają bardzo fajne. Najbardziej lubię nagietek. Miałam też i malwe, i pokrzywe i nasturcje i wszystkie były ok.
Ten z łubinem przeciw wypadaniu też miałam ale tam już mi się skład nie podobał. Nie wiem czy tez nie miał SLES. Na KWC nie ma składu (jak ktoś ma to niech zerknie). Powiedzialam, ze wiecej nie kupie bo sklad gorszy, drozszy a efektow nie ma ;P |
|
|
|
#3388 |
|
Konto usunięte
|
Kylpie masz rację, już poprawiłam 1. post.
|
|
|
|
#3389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.yves-rocher.com.pl/makija...cien_do_powiek dokłądnie o te chodzi i kobiety bardzi ogarnięte tam pracują dis nawet pytała mnie cy wiełam ksiązeczke sieprniową i gdybym wizieła to by mi rabaty z niej naliczyła dodatkowo no ale nie miałam a Pani w sklepie znalec nie mogła ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3390 |
|
Konto usunięte
|
to super, jutro zajdę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

walnęłam się z tego nadmiaru szczęścia 

06.09.2014
wydaje mi się, że PYB3FR05 było z kremem Oval Lifting... Ale się bałagan zrobił 
Myślałam, że szampony roślinne YR go nie zawierają. Mam rozjaśniane blond włosy i boję się, że ten detergent zrobi mi z nich stereotypowe suche tlenione siano. Od kilku lat używam wyłacznnie BD i mam włosy miękkie jak dziecko i błyszczące, a szamponu z SLES nie używałam chyba od dekady. No nic, będą testy. Pachnie szamponowo-mydlano , jak np szampony Elseve albo head&shoulders.