Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-03, 14:15   #901
Lucy1111
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Zeberko, teraz doczytałam jak "składnie" wyraziłam swoją myśl Pisząc o pleśniawkach na (.)(.) chodziło mi o mleko. Dzieciom karmionym piersią (chyba) rzadko pleśniawki się pojawiają.
edit. doczytałam, że nie ma zwiazku pomiędzy mlekiem a pojawieniem pleśniawek
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 15:26   #902
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

dzien dobry
ja dopiero ozylam. wczoraj byl moj brat wiec spedzilismy maxymalnie czas ze soba. potem koncert i chwila w pubie i spanie po polnocy. dzis o 6 rano pobudka i odebranie kolezanki z lotniska. wracalo sie ciezko, bo autostrda byla zakorkowana wiec bocznymi i zamiast jechac 1,2 godziny, jechalam 2. pozniej znow do brta zanim wyleci, zakupy i lozeczko, zebu dospac. czas na gotowanie obiadu
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 16:20   #903
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Kochana to jeszcze nie jest taka zła godzina zdążysz pobyć po południu z dziewczynami
- krótko ale pobędę. Daria chodzi wcześnie spać.

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Pierwszy dzień w żłobku zaliczony. Emilka spędziła w nowym miejscu 3 godzinki. Ku naszemu zdziwieniu, powitała nas z uśmiechem na twarzy
Panie opiekunki były bardzo zaskoczone tym, jak ładnie potrafi jeść z łyżeczki (potarte jabłuszko i jarzynkę). Zdarzyło jej się popłakać, ale podejrzewam, że było to spowodowane zmęczeniem, bo nie spała. A zwykle ok. 10:00 urządza sobie drzemkę. Na chwilę obecną jestem o nią spokojna.
- no to super!!! Brawo dla dzielnej dziewczynki.

Daria też dobrze, jadła obiadek i spała w żłobku.
Ufff...

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 16:22   #904
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
Moi rodzice pojechali na wczasy do Czarnogóry
moje marzenie. fantastyczny kierunek wyprawy.

Cytat:
Pierwszy dzień w żłobku zaliczony. Emilka spędziła w nowym miejscu 3 godzinki. Ku naszemu zdziwieniu, powitała nas z uśmiechem na twarzy
dla Emilki, i dla mamy.

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
pani- mimo wszystko na pewno czujesz radość, że ta impreza inna od wszystkich była gdyby była przy stole, w innym stroju, z alkoholem w ręce i dużą ilością przygotowanego przez Ciebie jedzenia na talerzach to nie miałabyś takiej radości w sercu
hehe jednak bardzo czesto moje mysli ku Tobie wedrowaly (mialas czkawke w sobote wieczorem?). Ty bys na pewno tort 3 pietrowy strzelila i pare rzeczy na cieplo a ja nawet kremu na twarz nie dalam rady nalozyc... dobrze ze choc wlosy mialam czyste (ale zaroślak ze mnie straszny - w lipu fryzjer sie nalezal)

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 16:59   #905
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
Ufff...
klask i:

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 17:01   #906
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
hehe jednak bardzo czesto moje mysli ku Tobie wedrowaly (mialas czkawke w sobote wieczorem?). Ty bys na pewno tort 3 pietrowy strzelila i pare rzeczy na cieplo a ja nawet kremu na twarz nie dalam rady nalozyc... dobrze ze choc wlosy mialam czyste (ale zaroślak ze mnie straszny - w lipu fryzjer sie nalezal)

chciałam ale w ostateczności przyjmowałam gości chipsami więc trzymaj się tej strategii

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 18:38   #907
Lucy1111
Zakorzenienie

co tu dzisiaj tak pusto?
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-03, 18:41   #908
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
co tu dzisiaj tak pusto?
chyba week dziewczyny sobie przedłużyły.....albo na ROZPOCZECIU BYŁY hehe

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 18:53   #909
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:

jeden z niewielu alkow, ktore mi absolutnie nie podchodza. a juz z woda... ble... z czym pijesz????
u mnie ouzo wchodzi w sklad marynaty do grilla, bo nic inego mi do glowy nie przychodzi...

My po urodzinkach bylo fajnie. wieczorem w sobote wpadla garstka znajomych, usmialam sie jak mops troche mi glupio bylo - przyjecie na mini stoliku lack bylo na chipsach, paluszkach, ciastkach, kabanosach i ogorkach kiszonych. dziwnie mi bylo poza tym ja w pieleszach. jedyne co zdolalam zrobic wokol siebie to pociagniecie pazurow lakierem bezbarwnym smierdzialy mi pol wieczoru.
znajomi naznosili kwiatow (mieczyki z Torresem i Tereska), ksiazek, filmow, pychotek (no ale Torres nie ma ochoty)...
Te dzieciaczki świetne
A uzo - może ja jakoś nie przepadam, ale z sentymentu się napiję łyczka.

Ja wróciłam, jestem zmęczona.
Dziś mija 5 miesięcy.
Dziś ktoś założył wątek mamuś V-VI [oczywiście życzę im jak najlepiej, ale we mnie przywołuje to smutne wspomnienia]
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 18:55   #910
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
:
My po urodzinkach bylo fajnie. wieczorem w sobote wpadla garstka znajomych, usmialam sie jak mops troche mi glupio bylo - przyjecie na mini stoliku lack bylo na chipsach, paluszkach, ciastkach, kabanosach i ogorkach kiszonych. dziwnie mi bylo poza tym ja w pieleszach. jedyne co zdolalam zrobic wokol siebie to pociagniecie pazurow lakierem bezbarwnym smierdzialy mi pol wieczoru.
znajomi naznosili kwiatow (mieczyki z Torresem i Tereska), ksiazek, filmow, pychotek (no ale Torres nie ma ochoty)...
prawdziwi znajomi, rozumieją, pępkowe zrobicie huczne
Cytat:
oddałam dzieci a sama dopiero na 12-ta do pracy. Cały miesiąc pracuję do 16 lub 16:30 - TŻ będzie odbierał dziewczyny.

Cytat:
Mamy- czy piłyście Karmi na laktację? Ponoć wzmaga ale na etykiecie jest napisane, że chociaż bezalkoholowe może zawierać do 0.5%alkoholu
karmiąc nie piłam żadnego piwa, zresztą nie wierzę w takie "cuda" najlepszy sposób to przystawianie częste do piersi.
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
chyba week dziewczyny sobie przedłużyły.....albo na ROZPOCZECIU BYŁY hehe
melduję się
po 5 miesiącach przyjechała moja mama, byliśmy ją powitać
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 19:14   #911
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
cudowne są takie powitania
ja zawsze płaczę jak ktoś bliski z dalekiej i długiej podróży wraca (jak wyjeżdza to też płaczę)

mam szczerą ochotę schudnąć ale nie mam pojęcia co gotować aby było smacznie i niekalorycznie
jedyny mój pomysł to kurczak z warzywami lub ryba z pieczarkami duszona....
muszę opatentować jakieś fajne, zdrowe i niekaloryczne sałatki aby móc je ciągle podjadać jak wchodzę do kuchni
dzisiaj objadałam się mizerią- ilekroć wchodziłam do kuchni zamiast szukać czegoś po szafkach i lodówce jak to mam w zwyczaju podjadałam mizeryjkę.... (ogórek+koperek+ocet+przy prawy)

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-03, 19:23   #912
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
muszę opatentować jakieś fajne, zdrowe i niekaloryczne sałatki aby móc je ciągle podjadać jak wchodzę do kuchni
dzisiaj objadałam się mizerią- ilekroć wchodziłam do kuchni zamiast szukać czegoś po szafkach i lodówce jak to mam w zwyczaju podjadałam mizeryjkę.... (ogórek+koperek+ocet+przy prawy)
- zeberko, jak ograniczysz pieczywo, ziemniaki, słodycze, słodkie napoje i tłuste potrawy to masz zdrową dietę i to wystarczy aby schudnąć. Nie trzeba się katować.

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 19:29   #913
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
karmiąc nie piłam żadnego piwa, zresztą nie wierzę w takie "cuda" najlepszy sposób to przystawianie częste do piersi.
ja myślę, że te "cuda" zadziałają jak ktoś w to wierzy psychika też jest przecież bardzo ważna w karmieniu, jak ktoś sobie będzie mówić będę to pić i będę mieć dużo pokarmu - to zapewne zadziała
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 19:58   #914
kooocur
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36302268]Te dzieciaczki świetne
A uzo - może ja jakoś nie przepadam, ale z sentymentu się napiję łyczka.

Ja wróciłam, jestem zmęczona.
Dziś mija 5 miesięcy.
Dziś ktoś założył wątek mamuś V-VI [oczywiście życzę im jak najlepiej, ale we mnie przywołuje to smutne wspomnienia][/QUOTE]

U mnie dziś mija 3 miech....dopisałam sie do tego watku...może tez tam trafie NA PRZEKÓR LOSOWI

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 20:05   #915
Konto usunięte

Aha, Pani, uzo piję samo albo ze Spritem. Powinno się je pić samo lub ew. z wodą. W Bułgarii jest podobny alkohol o nazwie mastika, też anyżówka. Robi się tam drinki o nazwie "oblaci" (chmury), z tejże mastiki i menty (likier miętowy, który smakuje jak płyn do płukania ust z %). Jednak nie lubię ich.

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
U mnie dziś mija 3 miech....dopisałam sie do tego watku...może tez tam trafie NA PRZEKÓR LOSOWI
Widziałam, trzymam kciuki za Ciebie

Ja się nigdy nie zapiszę już do takiego wątku, w mamusiach V-VI 2012 bardzo się zaaklimatyzowałam, bardzo polubiłam dziewczyny, wiele rzeczy razem przeżywałyśmy. Ciężko mi było odejść z wątku, ale musiałam, dla własnego zdrowia psychicznego.
Ale oczywiście rozumiem Twoje postępowanie, widzę, że wiele dziewczyn tak robi - zaklina rzeczywistość, nie myśli o złym i po prostu cieszy się z dobrych rzeczy - I SUPER! O to chodzi. Tylko ja chyba za bardzo się zdołowałam, żeby tak móc.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 20:19   #916
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:

Lucy super, że Emilka tak dzielnie zniosła pierwszy dzień. A Ty jak się trzymałaś?

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 21:22   #917
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:

czy mogę prosić o kilka dietetycznych smacznych przepisów na obiad?
podbijam pytanie zeberko jak spadek kg?
Stary 2012-09-03, 22:27   #918
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
podbijam pytanie zeberko jak spadek kg?
BERBIE- ale czyj spadek? Bo moje rosną....

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

skończył mi się ostatnio euthyrox a nie wiedziałam, że nie ma już zapasu, prawie miałam wizytę u endo i dostałam receptę ale ciągle o niej zapominałam, dzisiaj Tz-et wykupił ale babka z apteki dzwoniła, że analizuje receptę jeszcze raz i chyba źle wydała lek bo odczytała 75 a ja mam 25...
jutro Tz-et wymieni ale widzimy się dopiero we środę wieczór więc w czwartek zażyję tabletkę....
mogę przynajmniej połudzić się, że to temu kg rosną bo nie zażywałam leku tydzień

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-09-04, 06:51   #919
Konto usunięte

Cześć i miłego!
Stary 2012-09-04, 07:37   #920
fiolusiek
Zakorzenienie

Witam Na razie nie nadrabiam bo wczoraj spędziłam cały dzień z TŻtem Szkoda tylko, że pół dnia schodziliśmy się po sklepach w poszukiwaniu rolety, farby itp. Chciałabym odnowić nasz pokój przed narodzinami Małego A drugie pół dnia byłam u gina i diabetyka.
Kontrole mam za 2 tyg..
Gin dał mi skierowanie do porodu
Pobrał mi wymaz na paciorkowca, zapytałam czy mam brać witaminy, a on, że nie bo mam dobrą morfologie.
Najważniejsze: Staś waży już 2367g Jak to usłyszałam to myślałam, że zemdleję W szpitalu mam stawić się końcem września jak nic nie będzie się działo
Zostało mi 39 dni
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 07:48   #921
anusia1808
Rozeznanie

Dzień dobry,
miłego dnia wszytkim życzę.

MAKSI to pewnie bardzo stęskniłaś się za mamą przez te 5 miesięcy

ZEBERKA jak opatentujesz te dietetyczne sałatki to ja poproszę kilka przepisów bo mnie tez się przydadzą a pomysłów nie mam

PERSE wątek mamuś V-VI założyła dziewczyna która dzień wcześniej zobaczyła II kreski, mam nadzieję że żadna z tego wątku do nas nie trafi

LUCY super że Emilka tak dobrze znosi obecność w żłobku

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Witam Na razie nie nadrabiam bo wczoraj spędziłam cały dzień z TŻtem Szkoda tylko, że pół dnia schodziliśmy się po sklepach w poszukiwaniu rolety, farby itp. Chciałabym odnowić nasz pokój przed narodzinami Małego A drugie pół dnia byłam u gina i diabetyka.
Kontrole mam za 2 tyg..
Pobrał mi wymaz na paciorkowca, zapytałam czy mam brać witaminy, a on, że nie bo mam dobrą morfologie.
Najważniejsze: Staś waży już 2367g Jak to usłyszałam to myślałam, że zemdleję W szpitalu mam stawić się końcem września jak nic nie będzie się działo
Zostało mi 39 dni
Tylko 39 dni??? Ojejku kiedy to zleciało
Masz już wszystko? Jak twoje nastawienie do porodu?

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 08:07   #922
fiolusiek
Zakorzenienie

Moje nastawienie porodowe Ciężko powiedzieć.. Gdybym powiedziała, że się nie boję to skłamałabym Bardziej martwię się o Stasia niż o to jak będzie boleć.
Chciałabym już tulić w ramionach małego
Gin mówił, że już mogę rodzić po połowie września, ale mi marzy się skończyć 37 tc, a najbardziej chciałabym żeby Staś urodził się 8 października, mam duży sentyment do tej daty
Od 8 października jesteśmy razem, wzięliśmy wtedy ślub i jak jeszcze on by się urodził to byłoby cudnie, ale cóż. Wolę nic nie planować
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 08:20   #923
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość

PERSE wątek mamuś V-VI założyła dziewczyna która dzień wcześniej zobaczyła II kreski, mam nadzieję że żadna z tego wątku do nas nie trafi

?

Niestety zawsze, któraz z mam musi dołączyć do mam aniołkowych...

Mam dużą wiare, ze ja tam dołącze..i to egoistyczne, ze tym razem nie bede to ja

Dziewczyny mam duzy dylemat..będziemy kończyć dom a dokładnie pietro. Mamy tam 2 pokoje i łazienke.

Jedno to będzie nasza sypialnia a drugi miał być pokój dla dziecka.
No niestety życie zmieniło plany i teraz nie wiem co zrobić z tym pokojem. Mój mąż powiedział, że nikt tam spać z gości nie będzie bo to pokój dla dziecka i będzie na nie czekał!
Jak mam zagospodarować ten pokój?? Nie zrobie kolorowych ścian ipt. ale tez nie zrobie białych. Myślałam, może jakieś neutralne kolory, zeby póżniej w razie.... domalowac coś ładnego?
Co z wykładziną? Jaki kolor?
Podpowiedzcie coś...bo ja nie wiem jak to rozegrac

Dodam, ze na dole mamy pokój gościnny i nikt faktrycznie spać w tym nowym nie musi.

Synuś
Stary 2012-09-04, 09:00   #924
agatkaa1
Zakorzenienie

BRY

Fio kiedy to zleciało???

Koocurek na SM masz zaproszenie
co do pokoju to hmm.....jakieś neutralne kolorki typu beż, capucino, jasny popiel....ale i jasny fiolecik taki liliowy też może być albo żółty sporo takich jasnych delikatnych farb jest na pewno coś wybierzecie....a na podłodze co macie?? panele parkiet??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-09-04, 09:09   #925
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
BRY

Fio kiedy to zleciało???

Koocurek na SM masz zaproszenie
co do pokoju to hmm.....jakieś neutralne kolorki typu beż, capucino, jasny popiel....ale i jasny fiolecik taki liliowy też może być albo żółty sporo takich jasnych delikatnych farb jest na pewno coś wybierzecie....a na podłodze co macie?? panele parkiet??
Oooo zaraz sprawdze, bo ostatnio nic nie wpisuje prawie

Właśnie nic nie mamy jeszcze. To jest stan surowy.

Chcemy dac wykładzinę z taką specjalna "gąbką" pod spodem zeby wyciszyć podłogi. No i nie wiem jaki kolor tej wykładizny? Może jakiś zielonkawy i liliowe ściany?
Eeee nie wiem..może zanim zaczniemy będzie juz fasolka?

Synuś
Stary 2012-09-04, 09:15   #926
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo zaraz sprawdze, bo ostatnio nic nie wpisuje prawie

Właśnie nic nie mamy jeszcze. To jest stan surowy.

Chcemy dac wykładzinę z taką specjalna "gąbką" pod spodem zeby wyciszyć podłogi. No i nie wiem jaki kolor tej wykładizny? Może jakiś zielonkawy i liliowe ściany?
Eeee nie wiem..może zanim zaczniemy będzie juz fasolka?
Kochana hmm....a nie lepiej coś w brązie?? i liliowe ściany?? nie wiem jakoś mi bardziej pasuje ale wiadomo każdy robi pod siebie i dla siebie nie wiem jakie to te wykładziny i jakie to tam mają wzory i kolorki
Nie ma co a kiedy będziecie kończyć to?? nigdy nie wiadomo może właśnie już będziecie we 3jkę?? życze z całego serduszka

Ewel co u Ciebie?? jak się sprawy mają???

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-09-04, 09:22   #927
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana hmm....a nie lepiej coś w brązie?? i liliowe ściany?? nie wiem jakoś mi bardziej pasuje ale wiadomo każdy robi pod siebie i dla siebie nie wiem jakie to te wykładziny i jakie to tam mają wzory i kolorki
Nie ma co a kiedy będziecie kończyć to?? nigdy nie wiadomo może właśnie już będziecie we 3jkę?? życze z całego serduszka

Ewel co u Ciebie?? jak się sprawy mają???

Właśnie wie wiem jak te kolory pomieszać. Chciałam kolorowo dla dzidzi...aj

Będziemy robic z miesiąc jak przyjdzie nam kasiorka i wrócimy z wczasów(o ile polecimy bo ceny nie spadaja)

Synuś
Stary 2012-09-04, 09:29   #928
ewel28
Rozeznanie

Agatka właśnie @ mi się zaczyna, a to dopiero 22dc trudno namieszałam to tak mam. Wczoraj wyprawiłam TŻ do Gdyni, zabrał mi laptopa i internet
ewel28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:31   #929
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wie wiem jak te kolory pomieszać. Chciałam kolorowo dla dzidzi...aj

Będziemy robic z miesiąc jak przyjdzie nam kasiorka i wrócimy z wczasów(o ile polecimy bo ceny nie spadaja)
No tak tylko wydaje mi się że brązowa wykładzina będzie CI pasować do wszystkiego a zielona to chyba tak już nie bardzo do wszystkiego a ściany to zawsze przemalujesz bo nie wielki koszt a wykładzine już nie zmienisz np co 3 lata tylko już będzie na dłużej....ale to tylko moje zdanie

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-09-04, 09:32   #930
eseska
Zakorzenienie

Dzien dobry!!!!
Cytat:
A to musiało być spotkanie. babcia zachwycona!!!!?????

Cytat:
Kontrole mam za 2 tyg..
Zostało mi 39 dni
AAAAAAAAAAAAAA FIO! ale juz konkretnie Stas wazy duzy chłopak z niego! a czemu przed terminem masz byc juz w szpitalu? o matko jak to blisko u Ciebie!!!!!!!!!

Cytat:
Moje nastawienie porodowe Ciężko powiedzieć.. Gdybym powiedziała, że się nie boję to skłamałabym Bardziej martwię się o Stasia niż o to jak będzie boleć.
Chciałabym już tulić w ramionach małego
Gin mówił, że już mogę rodzić po połowie września, ale mi marzy się skończyć 37 tc, a najbardziej chciałabym żeby Staś urodził się 8 października, mam duży sentyment do tej daty
Od 8 października jesteśmy razem, wzięliśmy wtedy ślub i jak jeszcze on by się urodził to byłoby cudnie, ale cóż. Wolę nic nie planować
Moze Staś Was zaskoczy i wyskoczy 8 października!!!!

Cytat:
Jedno to będzie nasza sypialnia a drugi miał być pokój dla dziecka.
No niestety życie zmieniło plany i teraz nie wiem co zrobić z tym pokojem. Mój mąż powiedział, że nikt tam spać z gości nie będzie bo to pokój dla dziecka i będzie na nie czekał!
Jak mam zagospodarować ten pokój?? Nie zrobie kolorowych ścian ipt. ale tez nie zrobie białych. Myślałam, może jakieś neutralne kolory, zeby póżniej w razie.... domalowac coś ładnego?
Co z wykładziną? Jaki kolor?
Podpowiedzcie coś...bo ja nie wiem jak to rozegrac
KOOOCURKU! ja juz bedąc w tej ciązy sie przeprowadzałam wiec i remont był. Niepokój cay czas we mnie siedział ale wymalowalismy sciany na zółto, meble mamy drewno z zielonym. Na podłodze mamy parkiet. teraz jest to centrum komputerowe ale powoli trzeba bedzie myslec o jakimś przemeblowaniu ale ja jeszcze mam czas, nie?

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości