|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X
mam straszną ochotę na budyń..pojde po mleko
![]() męża sie pytam czy chce budyn a on nooo a ja -no to idz po mleko co nie dal sie złapac stwierdzilo ze byl dzis z psem dwa razy a ja nie bylam wogole ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- tak ja mam siatkowe chyba 2 szt kupowalam na allegro ale nei wiem czy 2 szt czy 5 , one są wielorazowe, zawsze mozna przeplukac w wodzie z mydlem w szpitalu chyba |
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
jeeeeeeej ale bedzie jutro ślub w pierwszej miłosci hehe
ok koniec serialu nr 1 potem na wspólnej ![]()
|
|
#4623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() obejrzałam jeszcze Klan, bo tak namawiałyście i powiem Wam, że się wynudziłam. Tylko ta teściowa Michała to ![]() jeszcze M jak miłość sobie obejrzę. W ramach nicnierobienia pomalowałam paznokcie
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Przebrnelam przez wszytsko ale oczywiscie malo co pamietam na co odp ![]() Gratuluje wszystkim nowych tygodni Natalka piekny Karola jestes moim guru Weronika ![]() ![]() ![]() Sliczny brzunio!!!!!!!!!!!!!Justys ja mam z Amy posciel-dwa komplety-i wklady wyjmowane rowniez z ochraniaczy Agus dobrze ze juz wrocilas i wszytsko dobrze sie skonczylo!! Anielko a Twoje dziecie o 700gr ciezsze od mego cukrzycowego super ze wszytsko ok![]() Tai za wynik!!Kamila mysle ze czas najwyzszy na L4 i byczenie sie ![]() Perelko piekny kacik-zazdroszcze osobnego pokoju.u nas okazalo sie ze zostalo sporo msc kolo lozeczk i kupujemy jeszcze do kompletu komode do loeczka(ktore mialo byc w takim samym kolorze jak ciemne elementy mebli a jest o wiele ciemniejsze wiec nie bede brala komody jeszcze z innej parafi tylko dokupie do kompletu)pokoj takie pustawy bo nie mam wazonikow etc ale chce meza do ikei wyciagnac to wtedy kupie ![]() Wiecej grzechow nie pamietam :brzydal :![]() u nas stuknela 30 bede miaa dodatkow komode to co ma pusta stac nie??
|
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Marti
Podziwiam ze tyle zapamietalas .. Juz po Pierwszej Milosci .. teraz czas na M jak Milosc .. ![]() Wreszcie jest co ogladac A ja czekam na mojego ukochanego ( z obiadkiem ), fajnie znowu jest miec dla kogo gotowac .. uwielbiam byc kurką domową .. tesknilam za tym strasznie ..
|
#4626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:a pewno nie żałuj sobie ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
|
|
|
#4627 |
|
Rozeznanie
|
Zrobiłam symulację ostatnich zakupów wyprawkowych na allegro - wyszło 340zł za te wszystkie pierdołki
Chyba to dziś zamówię, to zostanie mi tylko łóżeczko i pościel Co myślicie o proszku Biały Jeleń?
|
#4628 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4629 |
|
Zadomowienie
|
Marti gratulacje 30
![]() zmulilo mnie i pospalam sobie podziwiam Was,ze sie nie pogubilyscie w tych serialach,dla mnie to one sie strasznie ciagna wole programy, takie jak: Gwiazdy lombardu (wlasnie leci), Wojny magazynowe, Łowcy okazji, Piekelna kuchnia czy Zaklinacz psów ale nie chce tak bardzo odstawac,wiec jeden serial bede ogladac - Lekarzy, w telewizji sa o 21.30 dzisiaj. Z filmow dobra sensacja na polsacie o 20: Metro strachu - polecam,jak ktos nie ogladal. Uwielbiam Denzela Washingtona
|
|
#4630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- jak zrobić symulację zakupów na allegro? ![]() I jak kupić kilka przedmiotów od jednego sprzedawcy, żeby raz za przesyłkę zapłacić? Wiem, że już kiedyś to tłumaczyłyście, ale nie mogę znaleźć
|
|
#4631 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kupilismy obraczki, na zywo lepiej wygladaja,sa takie fajne satynowe: http://www.apart.pl/pl/srebro,c,kole...i_srebrne,3155
|
|
|
#4632 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja polecam sprzedawcę http://allegro.pl/listing/user.php/us_id,4479760 stanislaw167 - za przesyłkę płacisz raz, ma duży wybór i dobre ceny. Aerien u niego zamawiała
|
|
#4633 |
|
Rozeznanie
|
Heeej
Podczytuję Was sobie ostatnio, ale nie mam czasu pisać. Od jutra znowu siadam do magisterki więc będę tu częściej ![]() Na weselu było super! Góralski klimat, imprezę prowadził dj. Zawsze myślałam, że zespoły lepiej to robią i chciałam powiedzieć, że byłam w błędzie. Gość był genialny, 0 kiczu, 100% dobrej zabawy aż żałuję, że nie było go na naszym weselu.Pobawiłam się do 4, starsze panie krzywo na mnie spoglądały na parkiecie, ale co tam mój mąż poszedł w tango, a ja za nim. Dziś posprzątałam CAŁE mieszkanie, zrobiłam pranie. Jutro nie będę mieć wymówek że mam coś ważniejszego na głowie od pisania pracy tylko zakupy mnie czekają. A za pół godz. Na wspólnej! Wreeeeszcie! ![]() Dziewczyny wiecie, co u Muminka? ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Peperoniku bardzo ładne a jakie grube! 6,8 hoho
Edytowane przez AnnaEf Czas edycji: 2012-09-03 o 19:40 |
|
|
|
#4634 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czyli zanim zrobię przelew mam do niego napisać maila, żeby mi napisał ile zapłacę za te rzeczy tak? Czyli mam mu wypisać w mailu co kupiłam? Sorry za banalne pytania, ale wolę się upewnić ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
|
|
#4635 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4636 |
|
Zadomowienie
|
Witam się po kilkudniowej przerwie i za chwilkę uciekam z powrotem świętować - dziś nasza pierwsza rocznica
![]() Jesteśmy po wizycie. Niestety, USG nie mieliśmy, bo lekarz miał godzinną obsuwę (pojawiła się jakaś pacjentka z bólami, musiał ją przyjąć) i nie zdążyłby na wykład inauguracyjny na uczelnię Ale i tak najważniejsza informacja, że wszystko jest w porządku. Z zaleceń czekolada i kakao Nie wiem, ile Mały waży, ale serduszko w normie, więc jestem spokojna. Z mniej przyjemnych informacji, to szyjka skróciła się do 2cm, także musimy kontrolować sytuację...no i czeka mnie 75 glukozy ![]() Ściskam Was wszystkie mocno, pewnie wpadnę się zameldować dopiero w nowym wątku, bo mamy trochę młyn...
|
#4637 |
|
Rozeznanie
|
Dziś cały dzień przewija się temat wagi dzidziusiów to ja przypomnę, że moja Nelka ważyła w 31 tyg + 3 dzień miała 1800 gram
|
#4638 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczynki
Mam grube palce,wiec dobrze takie grubsze obraczki wygladaja. z psami trzeba isc,a nie chce mi sie, dajcie jakiegos kopa na rozped Kasiu to spora dziewczynka jest ![]() wlasnie dzwonila siostra w 32 tc i maly wazy 2200 i jej gin powiedzial,ze moze byc kolo 4 kg,wiec siostra jest w szoku,ale ja mysle,ze to chyba nie musi sie na 100% sprawdzic, przeciez to sa orientacyjne pomiary.
Edytowane przez peperonik Czas edycji: 2012-09-03 o 20:03 |
|
|
|
#4639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet ciocia powiedziala ze bawila sie lepiej na moim weselu niz u wlasnej córki ![]() haha a starsze panie zawsze krzywo beda patrzec. Ja dzis zrobilam sobie makijaz fajny, ubrałam koturny na stopy i co ? masaaakra zjadłyby mnie ![]() Cytat:
![]() a ja na glukoze ide jutro ![]()
|
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Tez zamawialam u tego Stanislawa .. i jestem bardzo zadowolona , ja napisalam maila z prosba o podanie calkowitego kosztu wliczajac w to tylko jedna przesylke ..
Cytat:
|
|
#4641 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
My też swoją mieliśmy niedawno Dobrze, że wszystko ok. A z tą szyjką, to może powinnaś zwolnić tempo i trochę poodpoczywać, co?
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Magdaef - ha . no widzisz .. a moj '' genialny '' lekarz chcial mnie polozyc do szpitala z szyjka 34 mm
|
#4643 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a jakie smoczki kupujecie? podajcie jakieś konkretne modele
![]() i jakie wanienki - te na 102cm czy mniejsze?? |
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wanienke wzielam wieksza bo wiadomo ze maluszka bedzie sie jeszcze dlugo dlugo w niej kapał .. a jak wiadomo dzieci rosna
Na pamiątkę ... ''Pod moim sercem, inne serce bije... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..'' 12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście ! Edytowane przez DeKajka Czas edycji: 2012-09-03 o 20:16 |
|
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
magdaef, gratuluję rocznicy
i dbaj o szyjkępeperonik, śliczne obrączki Kasia, faktycznie duża dziewczynka ![]() tak piszecie o tej wadze. Ja miałam ostatnie usg 6 tygodni temu i tęsknię za widokiem mojego maluszka. Na następnej wizycie ma mi zrobić, więc do 21 muszę się wstrzymać
|
#4646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie mam za dużo miejsca w naszym mieszkanku.a smoczek taki 0-3m kupowałaś? |
|
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam od mamci, poplotkowałam, inkę wypiłam i klan obejrzałam... teraz czekam na m jak miłość ; p a na wspólnej z rana na necie sobie oglądne bo nie mam tvn'u ; /
ale macie już duże dzieciaczki... nasz synuś miał 760g ostatnio... ale to był dopiero 24 tydzień, zobaczymy na wizycie za 2 tygodnie ile będzie ważył : )) |
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
tez polecam stanislawa167.tez u niego dzis drugi raz zamawiam
![]() kasiu tez sie zastanawialam nad tym bialym jeleniem ale to chcesz dla dzidzi? ja mam smoczki 0-3 m do butelek, butelki mam dwie, jedna 250 ml druga 150 ml jakos tak i do tego po dwa smoczki |
|
|
|
#4649 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A wanienkę dostałam gratis do wózka, więc wyboru nie miałam, ale jestem bardzo zadowolona, bo jest duża i wygląda na wygodną. Wysyłam link: http://allegro.pl/ok-baby-wanna-onda...578990286.html Gdybym sama wybierała- to kupiłabym najzwyklejszą, ale dużą, żeby mała mogła z niej długo korzystać
|
|
#4650 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Dziewczyny zaraz się biorę za nadrabianie Was. Napiszcie proszę czy była tu ostatnio Kasia, bo jestem ciekawa czy kupiła tego Maclarena ? Chciałabym poznać jej opinię, bo może jutro i ja się zdecyduję.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.

nie dal sie złapac stwierdzilo ze byl dzis z psem dwa razy a ja nie bylam wogole 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Przebrnelam przez wszytsko ale oczywiscie malo co pamietam na co odp 
za wynik!!

), fajnie znowu jest miec dla kogo gotowac .. uwielbiam byc kurką domową .. tesknilam za tym strasznie ..
klask i: