|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Korale z zagranicy - LISTA PEWNIAKÓW:)
qbek:
komplet 0,4 (gr I) - 16,40zł komplet 0,6 (gr I) - 9,6zł przekładki Naili (8 szt) - 7,89zł motylki (4szt kolor żółty) - 5,1zł przesyłka 1. - 1,5zł przesyłka 2. - 5zł ubezpieczenie - 1zł razem:46,49zł
![]() Edytowane przez qbek! Czas edycji: 2007-02-05 o 21:07 |
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Lawenda,szkoda że nie masz czasu,bo ja zapraszam
Moje zakupy: 100 6mm 5F=30 zl 40 4mm 2,6F=15,6zl przesyłka na pół z Nailą=5,85 przesyłka do Wawy=płaci na razie Kot ubezpieczenie=płaci na razie Lawenda -------------------------------- Suma:51,45zl
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
Te żółte motylki oczywiście biorę
La-ra podlicza: 0,4 - 16,40 4 motylki - 5,10 przesyłka -1,50 + 5,00= 6,50 ubezpiecz. - 1,00 Razem: 29,00 Mam nadzieję, że nic nie sknociłam ![]() |
|
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam,wpłacę po południu...Teraz muszę lecieć
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
Wpłaciłam wczoraj
Dzięki i buziak wielki dla Farfalliny i Aeterny |
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
czyli w końcu płacimy to ubezpieczenia, tak?
PS. moge wysłać złotówe priorytetem do Aeterny? |
|
|
|
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
Rany boskie, jaka złotówka??? Aeterna, ja cię bardzo przepraszam, nie wpłaciłam ci zotówki żadnej, tylko przesyłkę, 1,5zł dla Far, no i koszt kryształów
Nie mam własnego konta internetowego, jak tylko kogoś znajomego na GG złapię z kontem internetowym, od razu ci prześlę. Przepraszam, nie wiedziałam
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Ale tej złotówki to w koncu chyba nie trzeba?? Bo my liczylismy funta po 6 zl a on stoi tak miedzy 5,8 a 5,9 więc to sie jakos wyrówna..
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
no własnie też wydawało mi się, że tak było ustalone, ale jakoś wszyscy wpłacają. Czy ja o czymś nie wiem?
może się wymigam .. ?
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Naila:
mix 4mm Swarovskie - 2 komplety po 100szt (2 grupa) -> 2x16,40zł = 32,8zł mix 6mm Swarovskie - 2 komplety po 30szt (2 grupa) -> 2x7,80zł = 15,6zł motylki żółte - 1 komplet po 4 szt -> 5,10zł przekładki z kryształkami Crystal - 1 zestaw po 30 szt -> 28,8zł razem powyższe: 82,3zł dodatkowo: 8mm Swarovski Bicone Crystal AB - 1 komplet po 50szt -> 6,45 funtów = 38,7zł 4mm Swarovski Bicone Crystal AB - 4 komplety po 50szt -> 9,2 funtów = 55,2zł razem dodatkowo: 93,9zł przesyłki: przesyłka od sprzedawcy do Farfalliny - 1,50zł przesyłka dodatkowych do Farfalliny: 1.95 funta /2 (na pół z Caffi) = 5,85zł ubezpieczenie, ew. do czekolady - 1zł przesyłka z Wrocławia do mnie - 5zł Ogólnie: koraliki i przesyłka UK do Farfalliny: 176,2 + 8,35 = 184,55 zł przesyłka z Wrocławia do mnie - 5zł Wszystko razem: 189,55zł Edytowane przez naila Czas edycji: 2007-02-07 o 13:09 Powód: Niechcący wykasowałam- wklejam ponownie. |
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
wow..
Naila pobiłaś wszystkich..:p a to ja myślałam ze duzo wydałam..:P
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
O matko!
sama jestem w strachu... zapowiedziałam w domu, że do końca m-ca ziemniaczki marchewką na obiad, śniadanie i kolację Ja oczywiście wsuwam kryształki A wszystko to przez moje znajome, które wymyśliły naszyjniki ze Swarovskimi - jak z tego nic nie wyjdzie, to będę w poduszki wszywać
|
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
Wpłaciłam za swoje zakupy właśnie.Aete sprawdz czy doszło za jakiś czas.
|
|
#104 |
|
Joanna d'Moder
|
no Naila ale poszalałaś
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem w szoku! Wszystko jest ok i sa przeeeeeee - piekne Co do reszty to dostalam rano maila, ze juz wyslane, wiec jutro powinnam miec ![]() Dam znac
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Joanna d'Moder
|
może jakieś zdjęcie?
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Popieram. Nie mogę się doczekać - dziś oglądałam w Empiku Swarovskie i napawałam się tym, że bedę miała dwie stówki takich, w różnych kolorach i cenie kilkukrotnie mniejszej.
Ale jak patrzyłam objętościowo - to w sumie tylko garstka.
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Sprobuje...ale nie wiem czy wyjdzie cos w tych ciemnosciach. W swietle naprawde pieknie sie blyszcza. Szczegolnie te AB, ktore maja dodatkowy polysk.
Ale jestem happy...jeszcze nie mialam tak ekspresowej przesylki ![]() takze trzymajmy kciuki, zeby reszta doszla jutro. Chociaz na 99% pownna, bo ta osoba (beadsgirls) mieszka w tym samym hrabstwie co ja
|
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
Te AB 40sztuk idzie do mnie...aaaa
Boże,ja już chce na nie patrzeć Żal mi będzie
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak mam z większością moich korali.
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
No to dziewczyny...SIEDZICIE wygodnie?
![]() Oto fotki....200szt 4mm razem z 50szt 6mm na pierwszej fotce oraz same 50szt 6mm na drugim zdjeciu ![]() jest jeszcze 40 4mm dodatkowo dla caffi...ale juz nie kladlam do zdjecia, bo balam sie, ze mi sie wszystkie rozsypia ![]() Sa naprawde cudowne!!! nawet moj ukochany je podziwial ![]() Teraz zaluje, ze ja sobie nie zamowilam...moze w przyszlym tygodniu.. ![]() P.S. Juz sie nie moge doczekac reszty dostawy Bede jak taka krolewna wsrod tych wszystkich drogich krysztalkow heheEDIT: Sorki za fotki, ale tylko takie udalo mi sie zrobic o tej porze. Ogolnie sa jeszcze ladniejsze te krysztalki. |
|
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Ciesze sie caffi, ze krysztalki sie podobaja. Ja nie moge sie na nie napatrzec
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
ooo
![]() Far, przez Ciebie nie bede mogłą zasnąć ![]()
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Jakoś na zdjęciach nie wyglądają zachęcająco. Ale dziś w Empiku przyjrzałam im sie lepiej - i wzroku oderwać nie mogłam - jak one ślicznie błyszczały! Właśnie próbuję sobie wyobrazić jak mieni się 200 kryształków naraz.
|
|
|
|
|
#116 |
|
Joanna d'Moder
|
hehe 200,a co dopiero 2500
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Toniu...no tak jak pisalam...takie akurat mi wyszly te fotki...ale na zywo swieca sie 10 razy bardziej i sa sliczniutkie
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Far, mówiłam o wszystkich zdjęciach jakie widziałam, a nie konkretnie o Twoich.
To szkło trzeba zobaczyć na żywo - dopiero wtedy można zrozumieć czemu baby tak się nim zachwycają.
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie policzyłam swoje swarovskie
Wyszło mi 189 sztuk taka maluteńka kupka Mieści sie akurat w takim pudełeczku po kryształkach, w jakim są sprzedawane w Empiku. Pewnie będziecie zawiedzione tym, ze jest ich tak mało "wizualnie". Ale jak się zaczyna liczyć to co dopiero widać ile ich jest. Fajnie się trzyma taką małą garść
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

Nie mam własnego konta internetowego, jak tylko kogoś znajomego na GG złapię z kontem internetowym, od razu ci prześlę. Przepraszam, nie wiedziałam 

jestem również
Naila pobiłaś wszystkich..:p a to ja myślałam ze duzo wydałam..:P