|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Ja chce za jakiś czas właśnie spróbować (przeszłam już 2kuracje antybiotykowe i dalej mam jakaś bakterie, choć już się pytałam po znajomości innej gin i mówi, że to leczenie co moja dała to ok, bo miałam normalnie wszystko badane w sanepidzie itd. kilka razy- nic się nie da w końcu przeskoczyć).Wczoraj zjadłam jak wstałam dwie kromki z salami, a potem rosół i moja mama zrobiła kurczaka zapiekanego w piekarniku z warzywami. Oraz wafelka I trochę ciasta francuskiego ;p Ale tak już po 17 nic nie wzięłam do ust, a spać poszłam ok. 24 i rano tez mi się nic nie chciało. Zjadłam trochę sałatki, przed jazdą batona i teraz pije jogurt. Nie mam coś pomysłu na obiad- na nic nie mam ochoty. A przecież dużo nie jadłam więc nie wiem o co chodzi- raczej powinnam umierac z głodu ;p Cięzko mi idzie namawianie tatusia na samochód- chce coś małego byle dojechało do szkoły. Wiem, że może dla większości da się życ bez, ale ja mieszkam na wsi, mam 4autobusy do szkoły (dwa rano, dwa popołudniu) i na tym się kończy. O 16 ostatni i koniec. A czuje, że będę trochę dłużej w szkole. Nie mówiąc, że bilet kosztuje 170zł czyli troszeczkę więcej wydam na gaz. No i to, że czasem rodzice muszą mnie odbierać. Tak to narzekał ,a teraz, że będzie jezdził. Normalnie uparty;p Nie było to by dla niego żadnym problemem, tylko coś go w środku skręca ;p A ja płacze z powodu swojego dojazdu- tragedia. Nigdzie bez samochodu się w sumie nie ruszę z mojej wsi. A potrzebuje coś na rok co będzie jezdzic. Muszę mu wiercić dziurę w brzuchu- sam to bez samochodu się prawie nie ruszy ;p ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Chce dziś jechać na basen- a moja mama wciąz nie zdecydowana ;p Najwyzej sama pojade ;p |
|
|
|
|
#3692 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Ladywithweapon i monia ja wole do babki mimo wszystko. Zdziwilam się.. Jak zadzwonilam zeby się umówić to wizyta milaby już byc w tą srode... Troche to dziwne bo z tego co wiem to z reguły trzeba czekać pare tygodni a tu takie coś. Moja kolezanka chyba tylko po tabsy chodzi i miala cytologie robioną, Wybiore innego raczej, te opinie mnie zraziły. Wole kobiete bo przed facetem nie umilabym sie rozebrać. A nóż by mi jakiś przystojniak wyskoczył... to bym uciekła;p hahahha A wy chodzicie prywatnie?? Ja chce z NFZ nie mam zamiaru placic 100zł za wizyte..
u mnie z dieta kieeeepsko, bardzo kiepsko.. Cały czas jem słodycze, wszystko jem. eh... po tym cholernym weselu nie umiem dojsc do siebie. Co prawda na wadze było dzisiaj rano 61, czyli wiele nie przytyłam... Jednak czuje sie spuchnięta;/ Tż rano mi powiedział ze mam okrąglutki brzuszek ostatnio... myslałam że go zabiję;> Widział moją minę i powiedział że żartował.
|
#3693 |
|
Zadomowienie
|
Ja chodzę prywatnie- płace teraz 70zł. No chyba nie będziesz tam chodzić codziennie- wydać raz na jakiś czas na lekarza tyle to idzie przeżyć. Ja bym nie poszła na fundusz- zawsze wszędzie piszą, że gin wtedy gorzej bada i w ogóle. Chyba bym się bała- teraz to już tak jest, ze każdy płaci
|
|
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Monia Nawet nie zajrzałam na wizaz jem obiad i tak pomyślalam, a dodam jeszcze jajko
I patrzę, a Ty mi jajo radzisz ![]() Co do jedzenia w pracy, pisałam że "jem" tam, ale mogę coś naprawdę na szybko, typu jogurt, kefir, tak na raz. Stoję na galowo, albo w sukni wieczorowej, cały czas muszę zajmować się ludźmi, ja raz myślałam, że zwariuję bo nie mogłam iść do toalety:/ I nie mam przerwy bo pracuję w trakcie trwania festiwalu, od do i koniec ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
|
|
#3695 |
|
Zadomowienie
|
Zośka a chociaż dobrze płacą? :P
Idę umyć samochód- może mamusia da żebym potem pojechala sobie na basen skoro ona nie chce- potem nie będzie okazji- jak nie to bieganie wieczorem ;p |
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze chodziłam na fundusz,a raz tylko byłam prywatnie i żałuje.Płacąc za wizytę nie ma wcale gwarancji,ze zostaniesz lepiej potraktowana.
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do diety żeby było śmieszne mój tż też juz narzeka wrócił z Holandi fizyczna praca sie skończyła i przytył chyba z 5kg tak mówi. Wiec mamy zakład póki co na miesiąc, żadnych fast foodów, chipsów, słodycze tylko np 4 ciastka albo 1 batonik dziennie. Kto złamie reguły robi zakupy drugiej osobie za 200zł ![]() dzisiaj jedzonko wyglądało tak: ś- płatki z mlekiem 2ś- pół bułki z serkiem tartare O- zupa pomidorowa p- kawa i 2 ciasteczka zaraz mam zamiar jedze jakiegos owoca zjesc k- planuje jajecznice
|
|
|
|
|
#3699 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie laseczki
Ja dziś po pracy zmęczona I jaki mam grafik beznadziejny Ja zawsze chodzę na fundusz, nie wyobrażam sobie za standardowe badanie płacić kasę, tym bardziej, że tyle mi z pensji zabierają na składki zdrowotne ![]() Lekarze, na których się natykam są zazwyczaj ok, niezbyt wylewni, ale ginekolog taki powinien być moim zdaniem - powściągliwy. 1 raz w roku robię cytologie i 1 raz USG piersi, raz na 2 lata USG ginekologiczne. A za to 1 raz poszłam prywatnie, to taki chłop wredny, że masakra, nie zapłaciłam za wizytę, bo mnie nie zbadał tylko powiedział, że on nie uznaje moich wyników, żeby mi przedłużyć pigułki, tylko mam zrobić nowe badania u nich w klinice (płatne) A specjalnie poszłam prywatnie, bo mi się tabsy kończyły i nie chciałam czekac państwowo ![]() Gdybym była w ciąży to chodziłabym i do przychodni i prywatnie, tak dla pewności A tak to mam jednego stałego gina w przychodni, i drugiego rezerwowo, jak tamtego nie ma
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2012-09-03 o 17:57 |
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
No cześć laseczki!
tęskniłam! ![]() Żyjęęęęęę i mam się dobrze przepraszam, że tyle nie pisałam, ale najpierw troszkę chorowałam, ale dosyć szybko Coldrex postawił mnie na nogi Monia, ze zdrówkiem już okej wcale tak często nie choruję, coś Ty Co do zdjęć: to powtórzę po raz nie wiem który: lachon! kwitniesz! Milenka, wowwww Zoooośka! Jak tam exam? ![]() Co do gina, to ja też tylko do faceta baby to wredne stworzenia
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3701 |
|
Zadomowienie
|
Miałam jechać na basen ale samej mi się nie chce ;p Nudna taka jazda szczególnie w tym kierunku coś mi się dłuzy. Pojde w piątek może ;p
Zaraz bieganie ;p chyba zjem szybciej coś lekkiego. Do ćwiczen mogę dorzucić to, że ponad godzine szorowałam samochód. Więc jest wysiłek ;p Chyba usiąde wieczorem do matmy i powtórze chociaż trochę. I w ogóle teraz ciągle mam na wadze 67,8, a jak przyszłam tutaj było 68,9 czyli jest jakiś efekt hahaha Polecacie jakieś cwiczenia na pupe? Mam prawie płaską i przy jezdzeniu rowerkiem raczej mi sie nie wyrobi... ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- W końcu skusiłam się na dwa kawałki chlebka wasa z twarogiem i do tego ogórki w musztardzie ;p |
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Heroine Nie mam pojęcia jak egzamin
Na serio nie wiem jak mi poszedł, wydaje mi sie że ok, ale czy zdam...okaże się w poniedziałek ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- W ogóle jest mi tak niedobrze po tym obiedzie:/ CHyba jajko było nieświeże bo brzuch mnie bolał, bolał, aż zwymiotowałam:/ już jest lepiej, ale coś dzisiaj nie mój dzień Od rana mi niedobrze, słabo, wszystko boli nic się nie chce
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Zooska, to ja zrobię z jednej. TŻ się zbuntował i powiedział że nie chce mu się robić, woli kupić. Ale ja może w sobotę narobię
Baaardzo dziękuję ![]() Milenko, super że wesele się udało. Pięknie wyglądałaś! Super fryzurka! A tak się martwiłaś! ![]() Heroine, no czeeeeeść Takie środowisko naprawdę odpręża.Ladyww, jmi się pupsa meeeega podniosła po ćwiczeniach Chodakowskiej. Ale jak masz rowerek to nie warto marnować na to czasu. Rozgrzej się na rowerku, a potem zrób 8 min. buns - założę się że zauważysz różnicę. Bo ta seria 8 min to są podobne ćwiczenia do Chodakowskiej, tylko podzielone i można sobie wybierać, przestawiać, itp. Naprawdę polecam! Ja na dziś kończę naukę. Wkułam trochę teorii na egzamin, przerobiłam trochę gramy i słówek do pracy. Już mnie głowa boli. Acha. Dziś TŻ odebrał zamówione na All makarony. Bardzo fajnie teraz pokój wygląda. Jeszcze przydałby się jakiś dywanik no i spory obraz na dużą pustą ścianę. ALe z tym jeszcze musimy poczekać. Najpierw zakupy jesienne ![]() No i jak obcinałam te makarony (bo były za długie) to pierdyknęłam sobie po palcu nożyczkami (a to fryzjerskie, straaasznie ostre). No i TŻ mnie zabandażował (a PO to on chyba daaaawno musiał mieć bo mam tak zabandażowane jak czasem na kreskówkach pokazują U mnie jedzeniowo dziś spoko: śniad: owsianka II śniad: jabłko i troszkę płatków kukurydzianych (ale to naprawdę resztki) obiad: 4 pierogi kolacja: jeszcze nie jadłam ale pewnie 2 wafelki ryżowe albo..pół budyniu jeszcze mam o to to!
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spoko, bo za mało. A gdze podwieczorek? A jabłko to nie II śniadanie... i obiad jak dla wróbla. Mnie sie wcale nie podoba dzisiejszy jadłospis...
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Halo
trzeci raz piszę posta, cos mi net szwankuje i wszystko mi się skasowało jak chciałam wysłać ![]() Coś ostatnio nie mam weny do pisania, tylko czytam co tam u Was ![]() Milenko szczęścia na nowej drodze życia ślicznie wyglądałaś ![]() Heroine cieszę się, że już zdrowa jesteś i Coldrex ( ) postawił Cię na nogi my tez dziś zrobiliśmy zapas Coldrexu i innych leków do Niemiec ![]() Monia co do ginów to ja chodzę do babki i naprawdę jest spoko miła sympatyczna i delikatna badanie robi bezboleśnie także nie każda babka to wredota ![]() Aaa jakie fajne zdjęcia chudzinko Ty, śliczna jak zawsze widać, że szczęśliwi jesteście super! oby tak dalej ![]() Dzaga jej jak Ty malutko jesz ja bym chyba padła 4 pierogi na obiad też miałam dziś pierogi ale zjadłam 7 Jesteś na utrzymaniu w dodatku ćwiczysz a Twoje menu jest takie jak na redukcji kg :/---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- A wpiszę moje menu, jestem na utrzymaniu, ale możecie ocenić czy jest ok ![]() ś: 2 garście płatków + szklanka mleka 1,5 % 2ś: kawa z mlekiem ( kubek 350 ml ) banan o: 7 pierogów z kapustą i grzybami + szklanka barszczu p: kawa + dwa jabłka k: bułka z ziarnami ( taka podłużna z Biedry ) z serem żółtym i pomidorem No i między czasie woda i herbata
|
#3706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzaga, to za mało stanowczo ![]() Monia, ja też tylko do facetów, u rożnych już byłam i na ogół fajnie lub po prostu bez emocji, ale nie trafiło mi się jeszcze, żeby takie zwykłe badanie mogło boleć.... Może jak się ma jakieś dolegliwości to boli, bo tak normalnie to nie wydaje mi się.... A u babki nigdy nie byłam, więc nie wiem, co można by powiedzieć, ale wstydziłabym się chyba bardziej.... Nigdy w życiu nie rozbierałam się do naga przed obcą kobietą.... To nie do końca logiczne, ale do facetów się przyzwyczaiłam i się nie wstydzę aż tak bardzo ![]() Medzik, menu ok , a moje tragedia dziś:1. mleko z miodem i drożdżami ![]() 2. bułka z wędliną 3. pieczone udko z łyżką bigosu 4. sucharki z rodzynkami 5. cała paczka Delicji malinowych A w lodówce świeże ogórki, pomidorki, cukinia... to miała być kolacja, a delicje chciałam tylko spróbować Po co ja je kupiłam?
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2012-09-03 o 19:53 |
|
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Patiuszka koleżanka była u gina babki i po badaniu szła okrakiem tak ją bolało
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Patiuszka dziękuję a co do delicji to nie dziwię Ci się, ja uwielbiam delicje i dlatego nie kupuję, bo nie potrafię się powstrzymać Nie ma co się przejmować, już trudno jutro za to musi być ładnie
|
#3708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz to już na pewno nie pójdę, tyle lat się obeszło to ja i na przyszłość podziękuję meeedzik, ja jednak muszę odpokutować choć trochę dziś, bo aż mi niedobrze Idę na początek porobić brzuszki i ściski Potem się wypilinguję i masaż A jak mi lenistwo pozwoli to jeszcze coś pooglądam na Twisterku Trzymajcie kciuki żeby plan się powiódł
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2012-09-03 o 20:07 |
|
|
|
|
#3709 |
|
Zadomowienie
|
Faceci podobno po prostu delikatniejsi ;p Ja do dobrej trafiłam, więc nie narzekam
Ale zapewne potem się na faceta przestawie ;p Pobiegałam Biegłam już o wiele więcej niż ostatnio. Jak wracałam to nie wypruwałam sobie płuc. Teraz nogi pod koniec mnie bolały, ale się ruszyłam :P Jak mi ustalą plan to dogadam się co do siłowni Nie ma co się obijać Jutro do szkoły wezmę zwykłą bułkę zapewne z szynką i serem. Może jakiś ogórek znajdę... Nie chce mi się kombinować, a w szkole zawsze jestem głodna to jakoś się muszę wypełnić :P Zobacze jak to będzie. Na siłowni mam takie fajne coś i myślę, że będzie idealne na tyłek- takie narty Raczej moi rodzice nie kupią mi nic innego do ćwiczeń- mam rowerek Uznają, że potem nikt nie będzie używał (rowerek był mamy, ale oczywiście ostatecznie służył jako wieszak, potem sobie stał, a teraz go zabrałam ). Tylko musicie mnie motywować, żebym się ruszyła codziennie do ćwiczeń hahaha No i do nauki! W tym roku matura, a moja matma... Wciąż nie wiem co zdawać- czy podstawę czy rozszerzenie. Jednak nie chce odchodzić z rozszerzenia, bo chociaż będe mieć wpisany kurs. Normalnie problem jak nie wiem co Ja się matury z geo nie mogę doczekać Idę się kąpać i pomyślę jak jutro sie ubiorę, żeby jutro rano na autobus się nie spóznić. Boze! musze wstać o 6 ;///// ja nie wiem jak tak można... |
|
|
|
#3710 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jeśli chodzi o ginekologa to jak dla mnie facet-bez dwóch zdań
Choć wiadomo,że do każdej reguły istnieje wyjątek.Moje dzisiejsze jedzenie to tragedia
prócz kromeczki z twarożkiem rano,resztę dnia spędziłam na konsumowaniu słodyczy a wieczorem kilka chipsów i Desperados ![]() Za to 3 razy dziennie ćwiczyłam ![]()
|
|
#3711 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
sobie pomyslalam ze jest coś nie tak;/ Dziwna sprawaCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam postanowienie... Od tego wesela nie umiem się oprzeć słodyczom. Mama ma pyszny tort w lodówce, ja popijam herbate z pokrzywy żeby zapić ciągotki... Jakoś musze sobie radzić. Przestałam jeśc zrowe jedzenie a zapycham się w zamian słodyczami;/ Dzisiaj zrobiłam 100 pierogów z serem i dżemem, będe miała jak zaczne jeździć do szkoły![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Ladywithweapon jak patrze na Twój podpis to widze siebie. Jeszcze 1,5 roku temu ważyłam tyle co ty, jestem tego samego wzrostu. Jak ciężko było mi zejść... przez tyle lat się męczyłam, a teraz... marzę o 5 z przodu... ale już niedługo
CEL - 56kg Edytowane przez mielnus Czas edycji: 2012-09-03 o 21:03 |
||||||
|
|
|
#3712 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli potrzebujesz postawowych badań to idz na fundusz- ja zęby usuwam też na fundusz
Nie wyobrażam sobie wydać teraz 500zl za wyrwanie dwoch zebow Poza tym jak się udasz do fajnej kliniki to będzie na pewno tez dobrze Ja chodzę prywatnie, bo raczej średnio u mnie z dostępem do dobrego gina na fundusz. Dopiero w takim gabinecie bałabym się rozebrać ;p Choć obok teraz otworzyli klinikę i znowu planuje wizytę, więc może sprawdze czy coś tam jest ;p ale mam mobilizacje poki co Ja na gina tyle kasy już wydałam- zabiegi i w ogóle. Dwa razy antybiotyki po 200zł, zawsze wychodzę z jakimiś tabletkami na wzmocnienie- masakra. Ale się ambitnie lecze ![]() Poza tym pamiętaj- jak ci nie pasuje to bądz twarda i wyjdz. Masz do tego prawo. Jeśli zauważysz, że cos jest zle nie ma na co czekac- może cię uszkodzic do końca życia nawet głupim badaniem. Ja ciagle myśle o sprawdzeniu piersi. Mam je duże, biorę tabletki i czasem mnie pobolewały. Muszę się umówic i w końcu pójsc- bede lepiej się czuć ![]() Jestem wykończona po tym bieganiu- ale za to jakie efekty kiedyś będą :P Popatrze jak będę mieć czas na te 8min, bo znowu szkoła. Ale będzie zapierdziel z matmą. Położe się i coś włączę, żeby się odstresować a jutro walczę ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Mielenus liczę, że do 65 szybko dojdę, a potem się uspokoje, żeby dalej zrzucać. Ja tak zawsze kończe po wakacjach, ale potem to tak lekko ponad 60 się utrzymuje do nastepnych wakacji ;p Licze, ze w końcu zejde poniżej 60 ;p kiedys latwo mi się chudło wiec licze, że i teraz tak będzie
|
|
|
|
#3713 |
|
Zadomowienie
|
Lady, ja w ogóle do dentysty kiedyś chodziłam prywatnie a teraz na fundusz
Ale oczywiście jak pójdziesz prywatnie to dostaniesz super wypasiona plombę za 350 zł/sztuka
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także ja osobiście juz na NFZ nie pójde. Ja w ramach ćwiczeń poskakałam na skakance (współczuje sasiadom bo skakalismy z tż na zmiane
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zadomowienie
|
Moj brat chodził kiedyś do miejscowej dentystki i to była tragedia- ma ładne, duże zęby nie tak ściśnięte (czyli jeden od drugiego nie zachoruje)- leczenie kanałowe itd. i powiedziała, ze trzeba usuwać. Mama powiedziała, ze zdrowych nie usunie i pojechała do innej, u której leczymy się do dziś. Zostawiliśmy u niej fortunę
Ja przez 5lat nosiłam aparat to były stałe wizyty, moi bracia chodzili, nawet tato raz- zapłacił, ale do dziś ma zęby w całości, a moja mama to już w ogóle. Po prostu fajna babka i wiadomo, że nie rozdziabie i nie zostawi. Będzie męczyć ile się da- powie co i jak. Wolimy zapłacić niz się bać- w końcu zęby są jedne Teraz po studniowce chce znowu załozyc aparat... z ponad rok będę go nosić to teraz kazda kontrola 70zł+ wszystko co będzie robić. Znowu fortuna, ale muszę to doprowadzic do końca Potem nosek zoperuje i będę piękna hahah muszę się chyba pofarbować... Dobra laski- ja idę spać, bo jutro nie wstane. Mamusia mysli, czy nie pojedzie rowerkiem do pracy, póki ładna pogoda- a niech jedzie Zostawi mi samochod
|
|
|
|
#3716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- LikeAW Ja zawsze chodziłam do babki, a zaczynałam od 2 facetów i z płaczem z gabinetu wyszłam:/ ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
Wczoraj robiłam...a dzisiaj przeleżałam dzien w łóżku z helikopterem we łbie Zaraz się owinę folią i do Ciebie dołączę!^^To sąsiadom dubstep zafundowaliście !
|
|
#3717 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc trzymam ![]() Cytat:
może Ciebie też jakieś choróbsko bierze? ![]() Cytat:
no wypoczęłam fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Coldrex jest niezastąpiony ![]() ![]() Twóje jadło pyyycha ![]() Cytat:
jutro będziesz grzeczna i się wyrówna
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
|
|
|
#3718 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O to to Cytat:
![]() Cytat:
też już więcej nie pójdę na fundusz. Babka mi spier.niczyła połowę zębów No brawo za ćwiczonka sąsiedzi z pewnością się ucieszyli ![]() Cytat:
Ja też dzisiaj poćwiczyłam
|
||||
|
|
|
#3719 |
|
Zadomowienie
|
A ja kiedyś poprawiałam po prywatnym dentyście
Koniec końców w życiu wyrwałam tylko raz jeden jedyny ząb i to na własne życzenie, bo mi ósemka przygryzała policzek... A ogólnie zęby mam słabe, bo szybko mi się psują, i większość blombowanych , ale niektóre plomby mam po 20 lat i nic się z nimi nie dzieje złego aparatu ani wybielania tez nie potrzebuję, bo na szczęście są równe i białe
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz oglądam nowy serial: "Lekarze"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

żartują, śmieją się, pogadają, są delikatni i wszystko spokojnie tłumaczą. Radzę Ci poszukać innego ginekologa - faceta.
Ja chce za jakiś czas właśnie spróbować (przeszłam już 2kuracje antybiotykowe i dalej mam jakaś bakterie, choć już się pytałam po znajomości innej gin i mówi, że to leczenie co moja dała to ok, bo miałam normalnie wszystko badane w sanepidzie itd. kilka razy- nic się nie da w końcu przeskoczyć).
I trochę ciasta francuskiego ;p Ale tak już po 17 nic nie wzięłam do ust, a spać poszłam ok. 24 i rano tez mi się nic nie chciało. Zjadłam trochę sałatki, przed jazdą batona i teraz pije jogurt. Nie mam coś pomysłu na obiad- na nic nie mam ochoty. A przecież dużo nie jadłam więc nie wiem o co chodzi- raczej powinnam umierac z głodu ;p 

Zawsze chodziłam na fundusz,a raz tylko byłam prywatnie i żałuje.Płacąc za wizytę nie ma wcale gwarancji,ze zostaniesz lepiej potraktowana.

ja bym chyba padła
4 pierogi na obiad
też miałam dziś pierogi ale zjadłam 7 

Choć wiadomo,że do każdej reguły istnieje wyjątek.