|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Cytat:
![]() Chociaż i tak z energią jest o niebo lepiej niż na poczatku ciąży. Wtedy po pracy musiałam się przespać 2-3 godziny, nie było mowy o wyjściu gdziekolwiek, posprzątaniu czy gotowaniu. W tą sobotę pierwszy raz od czerwca byłam z TZ na zakupach w hipermarkecie (tak to jeździ sam), zamówiliśmy też łóżko, kupiliśmy płytki na balkon, ultra maraton. W tamtą środę miałam wolne, bo siostrzenica spała u nas z wtorku na środę i kurcze ... jak odpada pójście do pracy, to zupełnie inne życie. Po śniadaniu poszłam z nią na spacer, potem zrobiłyśmy sok z marchewek i jabłek (zaraz też się biorę), zrobiłam jej jeszcze szparagę z masełkiem i bułką, potem rodzice zabrali ją na działkę a ja z TŻ pojechaliśmy do sklepu oglądnąć wózki (zostajemy przy Bexie), po powrocie zrobiłam obiad, odkurzyłam mieszkanie. Może się to wydać śmieszne, ale w ciąży taki dzień to nie lada wyczyn. Praca znacznie obciąża, więc w tygodniu mały ze mnie pożytek, choć i tak większy niż na początku. Luskap: nooo X-lander to tzw. mercedes wśród wózków. Trochę za drogi
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-09-03 o 19:24 |
|
|
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziecko jest baaardzo aktywne, ciagle sie wierci, nawet w nocy, budzi mnie tym. Musze tez biegac w nocy siusiu, bo niestety mala mi depcze po pecherzu i taki skutek Teraz zaczelam 9 miesiac, wiec powinna powoli myslec o przekrecaniu sie glowka w dol, mam nadzieje, ze jej sie to uda Najsmieszniej jest, jak przejdzie w jedna czesc brzucha wiekszoscia ciala, to jedna polowe brzucha mam zapadnieta, a druga to taka wielgachna bula, przesmiesznie to wyglada ![]() Jeszcze puchna mi stopy, mimo, ze upaly juz sie chyba skonczyly...Chcialabym juz odzyskac moje normalne, kosciste stopki ![]() W tym tygodniu koncze zakupy wyprawkowe, mam nadzieje, ze nie zapomne o czyms waznym...
|
|
|
#2343 |
|
Konto usunięte
|
Przyjechała znajoma z UK i przywiozła mi tubeczkę 20ml kremu BB Misha czy jakoś tak
|
|
|
|
#2344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie w pracy dziś było urwanie głowy (1 dzień szkoły w księgarni , więc podreptałam w ramach relaksu do Biedronki i kupiłam sobie zachciankowo lusterko na nóżce, z myślą wywiezienia do TŻ Wczoraj natomiast kliknęłam na All prezent imieninowo-urodzinowy dla Mamci - KLIK. Wypadają co prawda w październiku, ale szkatuła przyda się od zaraz . Liczę, że może już jutro przyjedzie
|
||
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem wam, ze mimo koncowki ciazy, to nadal sporo chodze
), do spozywczego na male zakupy (lekkie), do urzedow placic rachunki itd.Ciezko sie czlapie z brzucholem, ale daje jakos rade. Trzeba miec troche ruchu, to wszystko dla zdrowia. Oczywiscie, jesli wysilek przekracza mozliwosci ciezarnej, to trzeba zmniejszyc ilosc zajec, wiecej polezec. Dlatego Hosenko, uwazam, ze powinnas w pracy dac znac szefowi, ze juz nie masz tyle sil, co wczesniej, moze pozwoli Ci ograniczyc liczbe zadan? Tak, zebys mogla nadal pracowac, ale na miare swoich mozliwosci?
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Łasiczko: to teraz w każdym momencie powinnaś być przygotowana
![]() Podziwiam, że byłaś tak cierpliwa z zakupami wyprawkowymi. Ja w grudniu chcę mieć już wszystko skompletowane dla siebie i dziecka, żeby nie latać na ostatnią chwilę. Łasiczko: kierownik jak tylko się dowiedział o moje ciązy, to zaczał dawać więcej zadań koleżance zamiast mi i hmmm dziwnie mi z tym Bo do tej pory to ja byłam lepiej poinformowana o wszystkim, wiedziałam co się dzieje. A z drugiej strony to ten weekend znowu zapowiada mi się pracujący Nie w pracy, w biurze a na imprezie plenerowej. Tym razem powiedziałam, że nie będę w stanie być w sobotę i niedziele od rana do popołudnia i o dziwo kierownik powiedział, ze 3-4 godziny wystarczą Hehehe wie, że mam dobre stosunki z "ex prezesem", który nadal o wszystkim decyduje (więc to do niego interweniowałam w sprawie dalszej pracy i jeszcze mi się nagroda trafiła - btw już jej prawie nie ma, bo zamówiliśmy łóżko, zapłacimy za lakobel i jakieś 500 zł powinno zostać, ale już przeznaczyłam na buty zimowe) i już nie próbował mnie szantażować jak w przypadku pracy w niedziele 2 tygodnie temu ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-09-03 o 19:55 |
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na sporo paczek z Allegro
Nie chce mi sie biegac po drogeriach i aptekach, wiec zamawiam do domu W sobote jeszcze przejade sie z mezem po Tesco, Pepco i Rossmannie i KONIEC ![]() A potem juz tylko czekanie na dzidzie...
|
|
#2349 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W tym miesiącu nie będzie tyle zakupów ![]() Cytat:
![]() Sporo nakupowałaś, a mało zużyłaś Byłam dziś w YR. O dziwo w tym miesiącu dostałam ulotkę, jakiś cud normalnie Bardzo się ucieszyłam, bo gratis za zakupy od 69 zł był tusz Sexy Pulp, na który się czaiłam Poza tym z kuponu do SP wzięłam peeling Daxa. Nie przewiduję w tym miesiącu już żadnych zakupów.
|
||||||
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Ledwo skończył mi się okres, a znów zaczyna mnie wypryszczać
. Przyłączam się do grona Niszczycielek
|
|
|
|
#2351 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() złożyłam zamówienie w YR. Gratisowa woda So Elixir pójdzie do żony leśniczego ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- moj TZ miał w LO ksywę TRUMNIAK
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mi się skonczy to zamierzam wypróbować żel do golenia z lidla- może to będzie kolejny ich produkt, który pokocham Od kilku miesięcy specjalnie jeżdzę do lidla po nici dentystyczne, płyn do jamy ustnej oraz płatki do demakijażu.Fajne zakupy w YR Daj znać jak Ci się sprawuje Sexy Pulp. Ja go uwielbiam
|
|
|
|
|
#2353 |
|
Wtajemniczenie
|
nusia7 jaki peeling daxa kupiłaś?
Łasiczko ja w 9 miesiącu wogóle już spać w nocy nie mogłam przez okropne zgagi ja pracowalam do końca 8 miesiąca, codziennie chodziłam do pracy w dwie strony tylko jak deszcz padał to mąż mnie rano odwoził. normalnie szłam do pracy 20 min a pod koniec ciąży 1h w jedną stronę ale chcialam tak chodzić bo w pracy tylko siedziałam więc takie siedzenie tez niezbyt dobre. Pamiętam że w dniu kiedy miałam wyznaczony poród żeby nie myśleć za dużo wybrałam się do miasta a żeby dojść do domu trzeba wyjść pod ogromną górę i z powrotem szłam pod tą górę a w nocy wody mi odeszły ![]() Hosenko na kiedy masz termin? |
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro wieczorem go wypróbuję Potem zostawię mamie, żeby sobie też zobaczyła.Wygładzający, bo tylko ten był na zniżkę. |
|
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ ma z tej serii masło i uwielbiam się nim maziać
)
|
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że ja nogę mam szczupłą, ale stopy mam szerokie i wysokie podbicie No nic, przyjdą pewnie w czwartek to zobaczymy co to jest Najwyżej wystawię na all spowrotem Kochana w tym miesiącu muszę się zaopatrzyć ciuchowo, więc kosmetyki schodzą na dalszy plan. Na ten moment kupiłam tylko 2 odlewki perfum (tzn drugą kupuję za kilka dni, bo się czaję na Botrytisa Ginestet, więc muszę go mieć Na buty mi TŻ pożyczył, bo pewnie do mojej wypłaty to by ich już nie było na all
|
|
#2359 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam tusz do rzes Day2Night Rimmel, bardzo dobry, polecam, bo mocno pogrubia
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt, zużyć było sporo, może dlatego, że mama mi pomagała zużywać trochę Planów zakupowych nie mam, ale TŻ ma urodziny i chciałam mu kupić perfumy. Podobają mu się Pacco Rabane One Million czy jakoś tak, mam kartę do Sephory na 100 zł, ale i tak mnie to pociągnie po kieszeni... Kupuj So Elixir!
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Moj So Elixir powinien dzis przybyc, no gdzie ten listonosz
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36311535]Dobrze, że mówisz, ja też mam szerokie jak płetwy...[/QUOTE]
Mam nadzieję, że jednak będą na mnie dobre
|
#2364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię i masła i peelingi
![]() Cytat:
No to dobrze, ciuchy dobra rzecz ![]() Cytat:
Też mam kilka przebarwień po trądziku (wyleczonym na przełomie gimnazjum/liceum), ale już przestałam się nimi przejmować.A dla mnie So Elixir jest śmierdziuchem
|
||
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Testowałaś już może podkład? Jak wrażenia? ![]() Heh, te peelingi Daxa mam chyba za każdym razem w kuponach SP. Raz się skusiłam, akurat używam - ciężko mi się pracuje taką cukrową mazią i zapach średnio przyjemny jak na lato (za to na jesienne wieczory będzie ok), ale bardzo podoba mi się ta przyjemnie tłusta powłoczka na ciele, jaka zostaje po spłukaniu peelingu.
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zazwyczaj i tam nakładam balsam - z przyzwyczajenia Ale czasem mi się wybitnie nie chce i wtedy jestem wdzięczna Dax-owi za tą warstewkę ![]() EDIT: Co do tego, że nie przewiduję już zakupów we wrześniu... Przyjdzie mi tylko jeszcze róż Essence, który wyśle mi Agniesia ( Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-09-04 o 13:06 |
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Byl listonosz
![]() So Elixir EDP pachnie
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie też ulotki nie docierają. Rok temu interweniowałam w salonie, ale nic się nie zmieniło. Ostatnia papierowa ulotka dotarła do mnie chyba na początku maja i też byłam zdziwiona, że coś przyszło. Na maila też ich nie dostaję.
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wrzucili oferte wysylkowa do paczki z So Elixir
![]() Taki katalog i formularze do zamawiania. Dostalam dwie oferty - z torbami rozowymi (2 szt.) i z kremem BIO do twarzy lub So Elixir EDT i prezent niespodzianka.
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
To napisz do nich, że nie dochodzą mimo interwencji i że chciałabyś dostawać chociaż na maila. Tylko oni je wysyłają dopiero pod koniec miesiąca...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

bez przerwy go zawożą na reklamację

)

)

Testowałaś już może podkład? Jak wrażenia?