Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-03, 19:26   #2101
janeczka7891
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
aniolinko wiem co czujesz, ja tylko czekam az u mojej pojawi sie katar... mam nadzieje ze sie nie doczekam :-/
Nie wywołujcie wilka z lasu
Stary 2012-09-03, 19:35   #2102
wariateczka88
Zadomowienie

u mojej niuni katar zwalczony w zarodku,ale u mnie juz tak pieknie nie bylo ehh,jak ja nie lubie byc przeziebiona,najgorsze jest to ze kilku lat nigdy nie goraczkuje nawet jak jestem chora,moze po kicham po prycham i samo przejdzie

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 19:59   #2103
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Kochana mam jeszcze sporo tego, w wolnej chwili wrzucę

Zakupiłam botki Deichmann raz na parę lat naprawdę wyprodukuję cudeńko I w przystępnej cenie

Lecę na solarke zaraz, brąza podłapać Bo mam jeszcze prawie cały karnet do wykorzystania

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Kurtki nie było... buuuu Bo ja poluję w jednym sklepie, bo tam zawsze mają super ciuszki. Była dostawa, ale akurat nie ten stajl co mi potrzeba Także ino botki Ale i tak sie cieszę jak dziecko

do małża mówisz...

Uuuu hu hu dawaj foto manterko

Na Solarkę sama dziś chciałam pójść, ale zamknięta, jutro teściowa ma dzień więc lipton, dopiero mogę iść w Środę to się nazywa buuuuuuu

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość
baha a czemu twoj tz sam na wsi?on tam pracuje czy co?bo chyba nie zalapalam,jak nie chcesz nie musisz odpowiadac oczywiscie
Rolnikiem nie jest, orze w domu

Handluje częściami do aut, czasami też autami. Tam jest dużo miejsca, więc właśnie na wsi ma swoje królestwo pracy
A tj dom po teścia babci, więc jak jeździmy z Michałem jest gdzie obiad odgrzać, poopalać się, jarzynki zerwać i popilnować małża

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Miło mi się zrobiło

Oto moje cudeńka

HOT centkowa maminko a widziałaś te na niższym obcasie ? ładne są na żywo ?

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2012-09-03 o 19:57
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 20:04   #2104
owieczka86
Zadomowienie

Witam wieczorowo ...,
No i robiłam placki ziemniaczane ,ale pojadłam :-D
Tz ogląda tv a ja pacze co u Was :-D
Filip gorączkuje,po 19 miał 39mierzone pod pachą i daliśmy czopka i spadło jak mierzyłam do 37,7... Mam nadzieję że jutro będzie duuuzo lepiej
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 20:25   #2105
Bahamadia_25
Zakorzenienie

A ja właśnie najadłam się frytek ... jutro mam ochotę zrobić bigos, ale najpierw musi mi się zechcieć iść do piwnicy po kapuchę

Byłaś u lekarza ?
Stary 2012-09-03, 20:31   #2106
owieczka86
Zadomowienie

Byłam...nie pisałam o tym kurde byłam przekonana że na wizażu też napisałam bo na fb to napewno...
Pani doktor powiedziała że to 3dni,ówka lub początek infekcji gardła bo jest trochę rozpulchnione dała syrop bactrim i cebion
Filip waży 9200 i ma 81cm i jutro kończy 10miesięcy:-D
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 20:34   #2107
Bahamadia_25
Zakorzenienie

aaa no to jest jakieś pocieszenie - i ile w takiej sprawie można tak napisać ...

Pewnie zęby mu idą. Ładna waga

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-03, 20:54   #2108
Seona
Zakorzenienie

Współczuję Wam tych katarów. U nas na razie sucho

Ela, Ty mnie kobieto zadziwiasz i zawstydzasz

bahamadia, owieczka
, jak bym zjadła!! miałam ćwiczyć a siedzę tu i czytam. a zaraz perfekcyjna pani domu.

olka, bahamadia
, a mi już się tęskni za szaleństwami już czekam aż dzieci podrosną i wyślę je na jakąś kolonię "wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni"

Operacja Taty trwała 4 godziny. Wybudził się ładnie i zaraz później dzwonił do mnie. Głos miał zachrypnięty, ale to przez tą rurkę, którą miał w gardle. Ale powiedział, że czuje się, bardzo źle, słabo, boli go ramię i jest dużo gorzej niż po tej operacji 4 m-ce temu No ale był bardzo głodny, więc apetyt ma No ale skoro rak szybko po operacji zadzwonił to znaczy, że nie jest źle! Bo wtedy to normalnie gadał i chodził jakby był u kosmetyczki a teraz głos miał faktycznie słaby O 17 dzwoniłyśmy z Mamą jeszcze raz, to już chodził, był w wc sam, więc nie jest źle, tylko mówił, że kręci mu się w głowie (ale to po narkozie na pewno!) i że słabo się czuje i boli go ręka

Jezu, no żeby doszedł do siebie. Kompletnie nie wyobrażam sobie, że trzeba będzie nim się opiekować, że sam nigdzie nie pójdzie Zapalony rowerzysta, nie usiedzi w miejscu.

Ale to może tak po operacji tylko Jeszcze nabierze sił, kondycji

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 20:56   #2109
dygotka8
Zakorzenienie

Seonko-a przypomnij co tat miał za operację??i w którym szpitalu leży??

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 21:00   #2110
basiula19
Zadomowienie

a moje dzieko dzisiaj dało mi w kość nie wiem co mu sie dzisiaj działo tempki niby nie miał a taki był płaczliwy okropnie praktycznie nic nie jadł tylko cycusia chyba te trójki mu dokuczają czy co no ale jakoś dałam rade zrobić soczek ze śliwek i powidło śliwkowe i chyba już kończe wekowanie na ten sezon bo tż sie już na mnie drze, że narobie a później nie ma kto tego wszystkiego jeść a ja tylko tak niuniowi chciałam zapas soczku na zime zrobić i ma malinowy, jabłkowy, czarną porzeczke i śliwke (nie lubi tak samo jak mamusia) i dżemik mam malinowy, jabłkowy, śliwkowy i brzoskwiniowy

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 21:03   #2111
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
Seonko-a przypomnij co tat miał za operację??i w którym szpitalu leży??
ma nawrót raka ale teraz guz pojawił się na ramieniu bo wcześniej był w płucu. W szpitalu w w-wie, qrde teraz sobie nie przypomnę w tym samym co moja bratowa też na raka 2 lata temu i za cholerę nie pamiętam

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

basiula ja nigdy nic nie zawekowałam wszystko mam od rodziców.

Ślub
Pati
Lili

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-03, 21:09   #2112
dygotka8
Zakorzenienie

Seona- to pewnie w onkologicznym.duuzo zdrówka zyczę dla taty

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 21:15   #2113
basiula19
Zadomowienie

ja robiłąm wczesniej w domu ale śliwki to pierwszy raz i chyba osttanio bo po pierwsze nie za bardzo przepadam za nimi a po drugie to kurcze dłogo trzeba smażyć.......

Stary 2012-09-03, 21:28   #2114
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Współczuję Wam tych katarów. U nas na razie sucho

Ela, Ty mnie kobieto zadziwiasz i zawstydzasz

bahamadia, owieczka
, jak bym zjadła!! miałam ćwiczyć a siedzę tu i czytam. a zaraz perfekcyjna pani domu.

olka, bahamadia
, a mi już się tęskni za szaleństwami już czekam aż dzieci podrosną i wyślę je na jakąś kolonię "wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni"

Operacja Taty trwała 4 godziny. Wybudził się ładnie i zaraz później dzwonił do mnie. Głos miał zachrypnięty, ale to przez tą rurkę, którą miał w gardle. Ale powiedział, że czuje się, bardzo źle, słabo, boli go ramię i jest dużo gorzej niż po tej operacji 4 m-ce temu No ale był bardzo głodny, więc apetyt ma No ale skoro rak szybko po operacji zadzwonił to znaczy, że nie jest źle! Bo wtedy to normalnie gadał i chodził jakby był u kosmetyczki a teraz głos miał faktycznie słaby O 17 dzwoniłyśmy z Mamą jeszcze raz, to już chodził, był w wc sam, więc nie jest źle, tylko mówił, że kręci mu się w głowie (ale to po narkozie na pewno!) i że słabo się czuje i boli go ręka

Jezu, no żeby doszedł do siebie. Kompletnie nie wyobrażam sobie, że trzeba będzie nim się opiekować, że sam nigdzie nie pójdzie Zapalony rowerzysta, nie usiedzi w miejscu.

Ale to może tak po operacji tylko Jeszcze nabierze sił, kondycji
teraz będzie tylko lepiej nie możecie tez myśleć inaczej nasza potęga podświadomości jest tak silna że ho ho

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
a moje dzieko dzisiaj dało mi w kość nie wiem co mu sie dzisiaj działo tempki niby nie miał a taki był płaczliwy okropnie praktycznie nic nie jadł tylko cycusia chyba te trójki mu dokuczają czy co no ale jakoś dałam rade zrobić soczek ze śliwek i powidło śliwkowe i chyba już kończe wekowanie na ten sezon bo tż sie już na mnie drze, że narobie a później nie ma kto tego wszystkiego jeść a ja tylko tak niuniowi chciałam zapas soczku na zime zrobić i ma malinowy, jabłkowy, czarną porzeczke i śliwke (nie lubi tak samo jak mamusia) i dżemik mam malinowy, jabłkowy, śliwkowy i brzoskwiniowy
wow jakie zapasy
malutki na pewno z powodu tych zabków taki marudny

Patrzał ktoś na "Lekarze" ??
Stary 2012-09-03, 21:41   #2115
basiula19
Zadomowienie

ja oglądałam i powiem, że nawet fajny ten film chyba bede oglądała hehehe

ej laski ja myślałam, że u mnie jest burdello bum bum jak nie sprzątam np tydzien z powodu braku czasu, siły bądź natchnienia ale te panienki w perfekcyjnej pani to dopiero mają syfffffffffff nawet nie wyobrażałam sobie że można tak chałpe zapuścić chyba bym sie zapłakała teraz tam sprzątać masakraaaaaa

Stary 2012-09-03, 22:11   #2116
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
Patrzał ktoś na "Lekarze" ??
ja i podobalo mi się czyli kolejny serial w który się wciągnę

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

a ja zrobiłam sobie pazurki dzisiaj juz najwyższy czas był bo mi 4 odpadły

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Seonko dużo zdrowia dla Taty

dobranoc

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 22:14   #2117
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
ja oglądałam i powiem, że nawet fajny ten film chyba bede oglądała hehehe

ej laski ja myślałam, że u mnie jest burdello bum bum jak nie sprzątam np tydzien z powodu braku czasu, siły bądź natchnienia ale te panienki w perfekcyjnej pani to dopiero mają syfffffffffff nawet nie wyobrażałam sobie że można tak chałpe zapuścić chyba bym sie zapłakała teraz tam sprzątać masakraaaaaa
jej no ja też tego nie wyobrażam sobie tak mieszkanie zapuścić.... buehhhhhh podpaska w zabawkach dziecka - masakra

Oli mi też się podobał i też pewnie będę oglądać... także wieczory z głowy hehe

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Pazurki też bym chętnie sobie zrobiła ale sprzęt mam w Polsce tu mi zostaje tylko lakier a i tak są krótkie i się łamią
Stary 2012-09-03, 22:15   #2118
basiula19
Zadomowienie

hhehehehe dokładnie "co w tym strasznego, że czysta pachnaca podpaska jest w zabawkach dziecka" o żalllllll

Stary 2012-09-03, 22:29   #2119
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
hhehehehe dokładnie "co w tym strasznego, że czysta pachnaca podpaska jest w zabawkach dziecka" o żalllllll
no ale fakt fakt doprowadziła to do ładu, kurcze takie fajne przestronne mieszkanie ehhh 150 metrów i tak zagracic to na prawdę trzeba mieć talent
Ile ja bym dała za tak wielkie M )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-03, 23:15   #2120
Seona
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Basiula, Janeczka
też oglądałam PErfekcyjną Panią Domu. Ja bym wygrała ten program Widziałyście mój "salon" kiedy ś Na szczęście od tamtej pory to się nie powtórzyło

Ślub
Pati
Lili
Stary 2012-09-03, 23:22   #2121
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny

Basiula, Janeczka
też oglądałam PErfekcyjną Panią Domu. Ja bym wygrała ten program Widziałyście mój "salon" kiedy ś Na szczęście od tamtej pory to się nie powtórzyło
hmmm też był w takim kiepskim stanie???? jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić
Stary 2012-09-04, 06:38   #2122
olka1610
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
pochwal się pewnie wiecej co za ulga ja też się nie tykam...chociaz nie, w tym roku coś tam sianka trochę odwracałam i raz jechałam ciagnikiem tż wszystko mi ustawia a ja kieruję i naciskam hamulec
ale ja się chciałam pożalić i Ciebie pocieszyć a nie pochwalić bo nie ma czym no sporo ma ale on się tym zajmuje "zawodowo", ciągnik ma 10 razy więcej warty niż samochód , i radio ma w nim lepsze, klime no zajarany jest na tym punkcie.
to jestes wymarzoną żoną dla mojego tz, ja się nie dotykam do żadnych sprzętów bo po pierwsze mnie to nie kręci a po drugie boję się że coś zepsuje .

Witamy się i my. Wczoraj mnie koleżanka odwiedziła, pogadałyśmy sobie, wypiłyśmy piwko i od razu humor lepszy . Z tż znowu ściezka wojenna ale olewam to :P.

Mnie też przerażają te babki w perfekcyjnej pani domu . Ale z drugiej strony to podziwiam i zazdroszczę że mogą pójść spać w takim burdelu ja nie zasnę jak mam nierówno ustawione kapcie koło łóżka

Edytowane przez olka1610
Czas edycji: 2012-09-04 o 06:53
olka1610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 06:53   #2123
glamourous
Zakorzenienie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-04, 06:59   #2124
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 07:21   #2125
pokszyfka
Zadomowienie

seona każda operacja jest wyczerpująca, mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej

olka mój tż to też taki zapalony rolnik...trochę też z sentymentu, ale nie ma co się oszukiwać, jak ktos potrafi zrobić użytek z tego co ma, to dostanie ładny pieniążek - chociaż nie ma co, trzeba się narobić...sąsiad niedawno dostał dotację i kupił pewnie coś takiego - ciągnik jaki wy macie. tż chodził i podziwiałpowiedzi ał, że jakby taki miał, to by w nim nawet spał

janeczka chciałoby ci się sprzątać takie 150m ??
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 07:28   #2126
nikaa2
Wtajemniczenie

Seonko
będzie dobrze nie moze być inaczej... szybciej wsiadzie na rower niż myślsisz

głowa zaczyna mnie boleć
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 07:41   #2127
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
HOT centkowa maminko a widziałaś te na niższym obcasie ? ładne są na żywo ?
Dzięki dzięki

A widziałam, fajne i myślę, że są stworzone for you Bo też sexy, ale niższe by Twego kręgosłupa nie dobijać

DOBRY

Jeju jak ja się stęskniłam za niunią. Jak ją zobaczyłam wczoraj w aucie to podleciałam jak szalona, a ona banan i telepanie rączkami i nóżkami - wzięłam ją i tuliłam, całowałam

Spała troszkę niespokojnie, coś tam mamrotała kilka razy w nocy. Może zębol albo powrót do domku to emocji dużo. Ale ogólnie 6:40 wstałyśmy.

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Filip gorączkuje,po 19 miał 39mierzone pod pachą i daliśmy czopka i spadło jak mierzyłam do 37,7... Mam nadzieję że jutro będzie duuuzo lepiej
Bidulek.. A co lekarz zalecił?

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Byłam...nie pisałam o tym kurde byłam przekonana że na wizażu też napisałam bo na fb to napewno...
Pani doktor powiedziała że to 3dni,ówka lub początek infekcji gardła bo jest trochę rozpulchnione dała syrop bactrim i cebion
Filip waży 9200 i ma 81cm i jutro kończy 10miesięcy:-D
Aha

Dzisiaj Wasze jupiiiii

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Seona siły dla taty
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-04, 07:50   #2128
OlusiaS
Wtajemniczenie

Żyje,czytam,ale wzięłam się za porządki i czasu brak .ostatnio tez humor niemajlepsxy,jestem zmęczona,bolą mnie plecy.lece dalej szorowac okna i resztę,odezwę się moze wieczorkiem
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 08:16   #2130
Oliveira79
Zadomowienie

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości