Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-04, 08:21   #2101
marylka80
Zadomowienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Dzien doberek

Ale dzis piekna pogoda! Uwielbiam takie cieple, mgliste, pozno letnie poranki

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja mam blaszkę ale ostatnio mi chodzą po glowie te silikonowe formy...

muszę jeszcze znaleźć sposób na to żeby mi się nie kleiły do papilotek bo okropnie mi się kleją
Jakims wybitnym znawca od pieczenia nie jestem, ale muffinek troszke juz przerobilam i wydaje mi sie ze taki w nich urok ze sie lepia do papilotki

Milego dzionka!

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dlatego ja gotuje póki mogę bo od października będzie cieżko
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 08:22   #2102
maruda80
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

Pisała chyba Kicia o sukience, LadyS swoją sprzedała szybciutko a ja początkowo chciałam więcej kasy, teraz jest wystawiona za połowę ceny a i tak zero odzewu
wątpię czy ją sprzedam
Ja próbuję sprzedać sukienkę już pół roku i nic.
Wystawiłam za 400zł ostatecznie- chciałabym tylko się jej pozbyć z szafy bo nie mam gdzie trzymać i aby zwróciły mi się koszty pralni chemicznej.
Myślałam że będzie łatwiej...

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 08:52   #2103
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

ja swoja musialam w poniedzialek po slubie oddac do salonu to nie mam teraz problemu z jej sprzedaniem

Ale jak patrze na np tablice.pl to teraz po okresie tym letnich ślubów codziennie przybywa po kilkanascie sukienek!!
jak bym mogla cofnac czas to bym sobie kupila uzywana jakas za 400zł

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 08:56   #2104
kachna21
Raczkowanie

czesc czolem !!! robie kawke co slychac??
kachna21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 08:57   #2105
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
My robiliśmy sesję nocną przy hali stulecia i w centrum. A w drugi dzień w Leśnicy, na wzgórzu partyzantów i w takiej kamienicy koło wzgórza. Chcieliśmy jeszcze robić na Brochowie w tym labiryncie i przy politechnice ale zabrakło nam czasu. Oprócz tego można oczywiście na rynku, ostrowie itd. ale tam codziennie spotykaliśmy mnóstwo par prawie trzeba by się bić o miejsce.
A tak poza tym to nie wiem gdzie bo ja nie z Wrocławia

Byłam na 2 weselach gdzie nie było winietek.. masakra. Nie polecam.
Dzieki ale chyba jesteście z okolicy, skoro tu sesja? Czyli ten ładny zameczek na pierwszym zdjęciu to Leśnica?

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Właśnie nie bardzo. Życzę tylko udanego wyjazdu i tyle. Staram sie ucinać w tym momencie rozmowę.
Ja też, staram się ucinać. ale różnie to wychodzi. Ale nie mówmy już o niej, nie chcę psuć sobie humoru
Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Hej Laski

Wróciłam z Wronek i mam sukienkę Jest taka jaką sobie wymarzyłam czuję się w niej niesamowicie, jest lekka jak piórko, zwiewna po prostu idealna pod koniec września jadę jeszcze na ostatnie dopasowanie, wszystkie poprawki są w cenie sukienki, po prostu lepiej trafić nie mogłam. Czuję się w niej sobą była to pierwsza sukienka którą przymierzyłam i od razu wiedziałam, że to ta jedyna a resztę mierzyłam z czystej ciekawości. Wklejam zdjęcie nie wiem czy przypadnie Wam do gustu ale dla mnie to ideał
Przepięknie wyglądasz! Bardzo mi się podobasz w tej sukni. Dobry wybór
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

nie ziewaj bo zarażasz

Dzisiaj po pracy jadę z przyszłą teściową po żakiet dla niej na sobotę. A jutro odbieram suknię Poza tym jakoś mamy dziwnie, bo się nie kłócimy. Jest tak zaj@#$%^ście że głowa mała. Wczoraj spotkaliśmy się parą, która ma ślub przed nami i poszliśmy do kwiaciarki ustalić wszystko. I spoko: 700 zł na pół.

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 08:59   #2106
maruda80
Zakorzenienie

ja piję herbatę miętową
- od wczoraj mam problemy i nie mogę nic jeść (jakiś wirus się przyplątał - ból głowy i żołądka, gorączka) Nikomu nie życzę.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:04   #2107
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
To jest jakaś epidemia głupich snów, u mnie co noc to dziwniejsze

Dziś 11 ddś

Dziewczyny, na co trzeba zwracać uwagę przy kupowaniu pralki?? (poza ceną oczywiście)
Na energooszczędność, pojemność (w końcu nie będziemy prały po 3 ciuszki na raz) i chyba głośność (a raczej jej ograniczenie) pracy.

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
nie ziewaj bo zarażasz
Nie mogę. Geba mi się sama drze
Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
ja piję herbatę miętową
- od wczoraj mam problemy i nie mogę nic jeść (jakiś wirus się przyplątał - ból głowy i żołądka, gorączka) Nikomu nie życzę.
Uuuu, to chyba cos jest w powietrzu, bo moją kumpelę też tak poskładała, a tydzień wcześniej jej męża. Jak się coś do mnie przyplącze, to sie pochlastam.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:08   #2108
Magdzia0108
Zadomowienie

cierpliwosc własnie zastanawiałam się czy paczka dotarła. A jakie kwiaty planujesz w bukiecie? To może wtedy takie wpleć do tego welonu

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:26   #2109
kachna21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
cierpliwosc własnie zastanawiałam się czy paczka dotarła. A jakie kwiaty planujesz w bukiecie? To może wtedy takie wpleć do tego welonu
magdzia skad mialas welon? bo szukam wlasnie takiego dlugiego prostego smietankowego
kachna21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:27   #2110
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Miciu z tego co mi się wydaję to nie ma przeciwwskazań do zameldowania dziecka gdzie indziej. Znam ludzi, którzy meldowali dziecko u dziadków gdy chcieli je posłać do przedszkola w dziadków miejscowości np.
Na razie Ciebie to nie dotyczy, ale jeżeli macie rejonizację przedszkoli, to będziesz mogła posłać dziecko tylko tam gdzie jest zameldowane. U mnie jest tak np w gminie całej. Ale na to masz jeszcze jakieś 3.5r czasu, tylko dziecko musi być rok czy pół wcześniej przed pójściem do przedszkola już zameldowane w tym miejscu.
oh to mnie uspokoiłaś wiesz.
Sądzę, że za max 2 lata to już na swoim bedziemy bo nie wyobrażam sobie gnieździć się z 2-3 letnim dzieckiem w jednym pokoju oooo nie

heloł

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:36   #2111
jagata
Wtajemniczenie

heloł lasencje!
Od wczoraj zaczął się sezon serialowy i jak usiadłam o 20 przez tv to wyłączyłam go po 23... nie powiem, ale się od tego odzwyczaiłam i kaszankę zamiast mózgu miałam

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
jagata pokaż Twoje wlosy jak Ci ciachnelamialas miec "moją " fryzure
Napiszę tyle - nie wyszło to co miało być - jest krócej i za mała różnica między tyłem a prodzem (powinien być o wiele mocniejszy skos). A i kobietka lekko mi wycieniowała włosy (za moją zgodą) co dla moich włosów to jest najgorsze co mogłam im zrobić.
Pomimo tego wszystkiego nie jest źle i czekam aż mi włosy torchę odrosną i zrobię podejście nr 2.
Zdjęcia zrobię, ale dopiero w sobotę - wtedy będziemy na weselu i będę miała pretekst aby mi mąż trochę fotek zrobił
Stary 2012-09-04, 09:39   #2112
kasia_kuku
Zakorzenienie

;(

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:43   #2113
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
;(
co się dzieje?
Stary 2012-09-04, 09:43   #2114
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy wniosek o wymianę karty NFZ (woj śląskie) mogę złożyc listownie? i czy da się ten wniosek pobrac przez internet? bo muszę tą cholerną kartę wymienic a nie mam jak jechac do NFZtu
no niestety z tego co wiem trzeba osobiście albo napisać komuś upoważnienie. Mnie mąż załatwia wszystko, bo nie mam czasu jeździć. Wniosku jako tako nie ma. Podaje się pesel i oni wydają kartę. Można to załatwiać w wielu miejscach. Nie wiem, gdzie masz najbliżej. Generalnie można kogoś z tym wysłać, tu masz wszystkie informacje http://www.nfz-katowice.pl/?k0=02_ub...ia_zdrowotnego
Cytat:
ja piję herbatę miętową
uuu, krążą teraz wirusy, jeśli to tylko wirus to niestety trzeba przeżyć, i pić, pić, pić....zdrówka!
Stary 2012-09-04, 09:43   #2115
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

poka poka
wrzucam fotki
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
poka,poka. Ja swoje ściełam w piątek, ale nie jest to do końca co chciałam, ale za 24 zł i tak uważam że jest lux
ja dałam prawie 200 ale z farbowaniem

Cytat:
dlatego nawet nie jeżdzę do US tylko wszystko wysyłam pocztą i rozliczam się przez Internet.
A tutaj informacje na temat aktualizacji informacji w US:
https://ewnioski.pl/formularze/zap-3...nej/informacje
dzięki wielkie, ale już za późno tak jakby, kazano mi złożyć aktualizację to złożyłam
a ponieważ mieszkam na przeciwko US to ja wręcz przeciwnie, jak coś potrzebuję to zawsze idę i pytam, nawet dzwonić mi się nie chce tak więc całe to składanie aktualizacji mi zajęło 10 minut razem z dojściem i wypisaniem więc jakaś strasznie stratna nie jestem Za to innym PMkom na pewno się to przyda większość jednak zmienia miejsce zamieszkania po ślubie, więc i tak będą musiały aktualizację złożyć
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy wniosek o wymianę karty NFZ (woj śląskie) mogę złożyc listownie? i czy da się ten wniosek pobrac przez internet? bo muszę tą cholerną kartę wymienic a nie mam jak jechac do NFZtu
Madziu na majowych żonkach kiedyś była bardzo obszerna dyskusja na ten temat (chyba w okolicy początku lipca o ile dobrze kojarzę) i z tego co pamiętam to listownie można to załatwić, tylko nie wiem jakie dokumenty trzeba dokładnie posłać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f1.jpg (109,6 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f2.jpg (92,6 KB, 40 załadowań)

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:46   #2116
kasia_kuku
Zakorzenienie

Pokłóciłam się z TŻ, zauważyłam że fryzjerka mi spieprzyła włosy a dziś rocznica zaręczyn i się przez to wszystko powyłam jak bóbr.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:50   #2117
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
wrzucam fotki

dzięki wielkie, ale już za późno tak jakby, kazano mi złożyć aktualizację to złożyłam
a ponieważ mieszkam na przeciwko US to ja wręcz przeciwnie, jak coś potrzebuję to zawsze idę i pytam, nawet dzwonić mi się nie chce tak więc całe to składanie aktualizacji mi zajęło 10 minut razem z dojściem i wypisaniem więc jakaś strasznie stratna nie jestem Za to innym PMkom na pewno się to przyda większość jednak zmienia miejsce zamieszkania po ślubie, więc i tak będą musiały aktualizację złożyć

Madziu na majowych żonkach kiedyś była bardzo obszerna dyskusja na ten temat (chyba w okolicy początku lipca o ile dobrze kojarzę) i z tego co pamiętam to listownie można to załatwić, tylko nie wiem jakie dokumenty trzeba dokładnie posłać
Jak mi fryzjerka powiedziała ile za ścięcie chce to nie mogłam uwierzyć Ciekawa jestem ile w takim razie za farbowanie by wzięła. Na razie się boje u niej farbować i szukam takiego fryzjera, który poza dobrym farbowaniem będzie potrafił mi dopasować kolor farby.

U mnie cokolwiek załatwić w jakimkolwiek urzedzie to jest po prostu wycieczka. Albo muszę załatwić sprawę przed pracą tak by do 9 dojechać do biura albo brać kilka godzin w ciągu dnia a potem je odrabiać

No i fryzurka fajna
Stary 2012-09-04, 09:52   #2118
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
;(
CO jest kochana??

Cytat:
Ja próbuję sprzedać sukienkę już pół roku i nic.
Wystawiłam za 400zł ostatecznie- chciałabym tylko się jej pozbyć z szafy bo nie mam gdzie trzymać i aby zwróciły mi się koszty pralni chemicznej.
Myślałam że będzie łatwiej...
Też się tak spodziewam, że sprzedać będzie ciężko...
Na początku myślałam o wypożyczeniu ale jak sie dowiedziałam, że koszt to 1900zł plus kaucja, której ponoć nigdy nie oddają bo zawsze coś znajdą to zwątpiłam...

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Pokłóciłam się z TŻ, zauważyłam że fryzjerka mi spieprzyła włosy a dziś rocznica zaręczyn i się przez to wszystko powyłam jak bóbr.
Na pewno się dogadacie!

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:53   #2119
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
uuu, to niedobrze, ale to dopiero początek dnia, więc do wieczora jeszcze wiele dobrego może się wydarzyć
I przypomniałaś mi, że nam dzisiaj mija 2 lata od zaręczyn, ale pewnie mąż nie będzie o tym pamiętał :/

dobra laski wracam do pracy bo dziś już muszę koniecznie wszystko zakończyć bo jak się wstrzymam jeszcze jeden dzień to mi z ... jesień średniowiecza zrobią....

Edytowane przez jagata
Czas edycji: 2012-09-04 o 09:55 Powód: dopisek
jagata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:57   #2120
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Hej dziewczyny

Dzięki za miłe słowa odnośnie sukienki. Teraz mam do Was prośbę bo na kolejnej wizycie mam miec ze sobą buty tylko nie wiem jakie będą pasowac do sukienki greckiej w październiku Proszę pomóżcie

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 10:07   #2121
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
no niestety z tego co wiem trzeba osobiście albo napisać komuś upoważnienie. Mnie mąż załatwia wszystko, bo nie mam czasu jeździć. Wniosku jako tako nie ma. Podaje się pesel i oni wydają kartę. Można to załatwiać w wielu miejscach. Nie wiem, gdzie masz najbliżej. Generalnie można kogoś z tym wysłać, tu masz wszystkie informacje http://www.nfz-katowice.pl/?k0=02_ub...ia_zdrowotnego
chyba faktycznie jednak nie da się listownie... wiem ze ktoś mi mówił ze można, ale nie mogę teraz znaleźć takiej informacji....
Cytat:
Jak mi fryzjerka powiedziała ile za ścięcie chce to nie mogłam uwierzyć Ciekawa jestem ile w takim razie za farbowanie by wzięła. Na razie się boje u niej farbować i szukam takiego fryzjera, który poza dobrym farbowaniem będzie potrafił mi dopasować kolor farby.
no właśnie ja mam takiego fryzjera, oni tam mają wszystko w systemie, jakie kolory miałam poprzednio kładzione, jaka pielęgnację, wszystko więc tylko mnie widzą i juz wiedza jaką farbę szykować

Cytat:
No i fryzurka fajna

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2012-09-04, 10:12   #2122
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
wrzucam fotki

świetnie
Zastanawiam sie nad taką grzywką
Stary 2012-09-04, 10:12   #2123
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
wrzucam fotki
Bardzo ładna fryzurka.

Cytat:
Ja Ci moge polecić dziewczynę, która fajnie dobiera kolory ale ma salon na dalekim (przynajmniej dla mnie) Ruczaju, więc nie wiem czy będzie Ci się chciało jeździć.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 10:18   #2124
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Dzięki za miłe słowa odnośnie sukienki. Teraz mam do Was prośbę bo na kolejnej wizycie mam miec ze sobą buty tylko nie wiem jakie będą pasowac do sukienki greckiej w październiku Proszę pomóżcie
wiesz co no moim zdaniem to jakieś lekkie szpileczki ślubne. Nie jakieś tam mega ozdobne itp.
No i zależy też jak sie w obcasach bedziesz czuła.

Kuku nie smutaj, ani sie nie obejrzysz i juz bedzie dobrze

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 10:18   #2125
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
chyba faktycznie jednak nie da się listownie... wiem ze ktoś mi mówił ze można, ale nie mogę teraz znaleźć takiej informacji....

no właśnie ja mam takiego fryzjera, oni tam mają wszystko w systemie, jakie kolory miałam poprzednio kładzione, jaka pielęgnację, wszystko więc tylko mnie widzą i juz wiedza jaką farbę szykować

takiego właśnie fryzjera potrzebuję by wiedział co było ostatnio robione

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Bardzo ładna fryzurka.

Ja Ci moge polecić dziewczynę, która fajnie dobiera kolory ale ma salon na dalekim (przynajmniej dla mnie) Ruczaju, więc nie wiem czy będzie Ci się chciało jeździć.
Odkąd mieszkam w Krk nigdy nie byłam na Ruczaju - w tamtych okolicach najdalej byłam w Tesco na Kapelance Ogólnie dzielnice po drugiej stronie Wisły są dla mnie nieznane.
Stary 2012-09-04, 10:19   #2126
iceflower
Przyjaciółka KWC

Moim zdaniem nic nie tracisz nie będąc tam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 10:20   #2127
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
świetnie
Zastanawiam sie nad taką grzywką

wydaje mi się ze by Ci pasowała taka grzywka
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Bardzo ładna fryzurka.

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2012-09-04, 10:26   #2128
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Bejbe, nie smutaj!!!! Będzie dobrze

Ewusia ładne cięcie i ładny kolor

Perełka chcesz buty białe czy kolorowe??? Ja jestem za czółenkami/szpileczkami.

Ja już 9 dzień po zabiegu i dalej boli, niestety kość się goi i jeszcze trochę się pomęczę. Chciałabym tylko dzisiaj wbić się do gabinetu na zdjęcie szwów.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 10:27   #2129
Madziuniusia
Zakorzenienie

jadę dziś po sukieneczkę, ale nie ma mi kto fotek porobić
Stary 2012-09-04, 10:33   #2130
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

Pisała chyba Kicia o sukience, LadyS swoją sprzedała szybciutko a ja początkowo chciałam więcej kasy, teraz jest wystawiona za połowę ceny a i tak zero odzewu
wątpię czy ją sprzedam
w sumie wiesz już jest wrzesień sezon powoli się kończy... może na wiosne szybko CI się uda sprzedać

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Jakims wybitnym znawca od pieczenia nie jestem, ale muffinek troszke juz przerobilam i wydaje mi sie ze taki w nich urok ze sie lepia do papilotki

Milego dzionka!
dobrze wiedzieć że nie tylko mi się kleją właśnie uskuteczniam jedzenie jednej z nich np połowa na papilotce i dłubie i dłubie żeby wyciągnąć

Cytat:
ojej ale jak Ci spieprzyła włosy a z TŻ na pewno się pogodzicie

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

nie zacytowało mi Ewusi.... super fryzurka podoba mi sie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości