|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Cytat:
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#903 |
|
Konto usunięte
|
Moja kuzynka to Agata, i moja córa też
|
|
|
|
#904 |
|
Zadomowienie
|
w moje imieninki, bo 28 obchodzę i zaczełam kupować ciuszki dla dziewczynki wiec mam nadzieje, ze sie nie zmieni
Marsi nie przejmuj sie, sen taki dlatego ze sie denerwujesz i martwisz to i ci sie przysnila taka rzecz. Ja tez zawsze sie boje wizyty, najchetniej codziennie bym sprawdzala co sie dzieje u dzidzi |
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
no niby tak ale bedzie takie samo imie i nazwisko... że też one wszystkie musza być na K te jego siostry.... :P
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Nie na temat no ale.. oglądałyście Zieloną milę? Zmarł czarnoskóry aktor z tego filmu
http://film.interia.pl/wiadomosci/fi...can,1838802,38 Która nie oglądała to szczerze polecam - rewelacyjny film!!! |
|
|
|
#907 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Pogoda dzisiaj tylko do spania, nie mogłam się zwlec z łóżka, a jak już wstałam to i tak śpię Ja się boję glukozy bo na czczo mi słodkie nie wchodzi. Gdybym na pusty żołądek zjadła dwie kostki czekolady to mam cały dzień z głowy i już nic nie przełknę, tylko woda. Coś przeziębiona trochę jestem, ale to zaś wina pogody |
|
|
|
#908 |
|
Zadomowienie
|
siostra moja Sara ale mi głupio by było wtedy nie wiadomo do kogo sie zwracasz jakby tak samo dać, kuzynka Oliwia tez mi sie bardzo podoba ale prawdopodobnie bedzie chrzestna wiec tez tak glupio, nie wiadomo do kogo sie zwracasz, ale kazdy ma wybor i inne zdanie
\ a Natasza Was sie nie podoba? bo mi bardzo chociaz nie wiem, od kilku lat myslalam, ze dam Nadia no ale pojawila sie w rodzinie, a nie chce zeby pozniej mowili ze zgapilam |
|
|
|
#909 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Więc w nocy staram się spać w koszulce bez majtek żeby trochę dać żyć i oddychać tym narządom No i właśnie niektóre żele do higieny intymnej lub ich nadmiar źle działają na florę. Ja staram się myć samą wodą. Współczuję... wiem jakie to irytujące![]() Cytat:
![]() Cytat:
W ciąży takie dramatyczne sny to podobno norma. Jesteś silna babka nic się nie może nie udać![]() Mi się wczoraj śniło, że ginekolożka mi powiedziała, że będę miała dwie córeczki, bliźniaczki. Ja jej na to, ze nie urodzę, bo miał być jeden chłopiec MarsiPewnie dziwnie Ci po urlopie? Ja wróciłam tydzień temu i ciągle nie mogę się ogarnąć, najchętniej zostałabym z rodziną w Grecji bo tak przyjemnie jak w tym roku to nigdy nie było ![]() Dziewczyny jakieś ciśnienie jest chyba do dupy dziś.... Z allegro zdecydowałam się na takie dzinsy (dla mnie to bardziej legginsy bo wyglądają na cienkie) zależało mi żeby nie miały przetarć i niepotrzebnych dodatków: http://allegro.pl/jeansy-rurki-ciazo...591751955.html Może dziś dojdą to dam znać czy było warto. Jeszcze pytanie dla doświadczonych Mam: wanienki zwykłe czy te profilowane? http://allegro.pl/wanienka-anatomicz...577834276.html |
|||
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
http://forum.gazeta.pl/forum/f,92646...pie_Wozek.html
forum jest mało czytelne ale to kwestia przyzwyczajenia |
|
|
|
#911 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiedyś pewnie obie zmienią nazwiska :p---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
też mi się podoba ja mam brata i męża Mateusza
|
|||
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie jak byłam na wakacjach to zastanawiałam się jak tam Twoja Grecja, chciałam nawet wątek przeszukać ale wczoraj już mi sił zabrakło, powiedz jak rodzina? płacz już był na lotnisku? wiesz,że ja kocham Grecje najmocniej na świecie- ale w Chorwacji też było za☠☠☠i....scie nawet miałam okazję baklave pojeść bo żona właściciela knajpy była z Grecji mogę powiedzieć,że też ten wyjazd był jeden z cudowniejszych |
|
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez dzis chodze spiaca i nie dozycia... rano nie moglam oczu otworzyc a pobudka niestety mialam o 7 :/
|
|
#914 |
|
Konto usunięte
|
Ja też o 7, śniadanie, mycie, ubieranie i do przedszkola
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę, bo my w tym roku nigdzie nie byliśmy ![]() Dziewczyny mam taką chcicę na słodycze, że masakra. Ciągle mogłabym jeść coś słodkiego
|
|
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejrzewam jednak że doświadczone mamy powiedzą że to zbędny wydatek, że zwykła wystarczy w zupełności
|
|
|
|
|
#917 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja wlasnie nie, ale jakby malenstwo dalo o sobie znac to bym byla spokojniejsza... Cytat:
![]() Twoj bobasek kopie, wiec jednak czujesz jego obecnosc. Dziwne to takie, ze mimo wszystko leki pozostaja... Dobrze, ze nie jestem z tym sama. Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36314523]Ja też o 7, śniadanie, mycie, ubieranie i do przedszkola [/QUOTE]Ja bede miec to samo przez kilka dni, bo siostra zaczela chodzic do zerowki
|
||||
|
|
|
#918 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przepraszam, ale któryś raz na to zdanie trafiam i smarkam Cytat:
![]() Powiem tak: kupiłam, celowo i rozmyślnie, najtańszą, najzwyklejszą wanienkę dużą - nie tę maleńką na 75-80cm, bo ona starczy na 3-4mce max, tylko taką chyba na 100-102cm: http://allegro.pl/wanna-wanienka-kol...581210059.html żółtą mamy :d Córkę kąpaliśmy w niej do 11mca, potem przesiadka do brodzika. Na dno wanienki tetrówka zwykła. |
||
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36314731]Przepraszam, ale któryś raz na to zdanie trafiam i smarkam
A po kij taka profilowana? ![]() Powiem tak: kupiłam, celowo i rozmyślnie, najtańszą, najzwyklejszą wanienkę dużą - nie tę maleńką na 75-80cm, bo ona starczy na 3-4mce max, tylko taką chyba na 100-102cm: http://allegro.pl/wanna-wanienka-kol...581210059.html żółtą mamy :d Córkę kąpaliśmy w niej do 11mca, potem przesiadka do brodzika. Na dno wanienki tetrówka zwykła.[/QUOTE] ja tez mialam tą zwykla wieksza i tez tetrowke na spod dawalam i calkowicie mi to odpowiadalo ![]() pozniej przesiadka juz do duzej wanny i jaka frajda dla corci
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#921 |
|
Konto usunięte
|
Eff8, a stojak miałaś?
Ja olałam, stół w kuchni sprawdza się świetnie, bo obok od razu ręcznik kładłam, na to ten z kapturkiem (odnośnie wcześniejszych pytań - mam 2, fajna rzecz, bo wygodnie główkę wycierać) i tylko hop dziecko z wanienki, wycieranie, smarowanie ewentualne, ubieranie, przez jakieś 3 tygodnie dawałam jeszcze czapeczkę bo niosłam do pokoju i tyle. |
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36314826]Eff8, a stojak miałaś?
Ja olałam, stół w kuchni sprawdza się świetnie, bo obok od razu ręcznik kładłam, na to ten z kapturkiem (odnośnie wcześniejszych pytań - mam 2, fajna rzecz, bo wygodnie główkę wycierać) i tylko hop dziecko z wanienki, wycieranie, smarowanie ewentualne, ubieranie, przez jakieś 3 tygodnie dawałam jeszcze czapeczkę bo niosłam do pokoju i tyle.[/QUOTE] ja tez olalam, mi stól w salonie spasowal
|
#923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem jak kichnę to tez mam wrazenie ze mnie rozerwie zaraz poszłam się zdrzemnąć i kicha... fajne te jeansy, szkoda ze kieszonek z tyłu nie mają, ale pewnie w takie też się zaopatrzę ja stelaża nie kupuje, tez stół w salonie mi wystarczy ;p omg, jakie buty, nie lubie zielonego koloru na scianach i butach ale te buty ...... mega.. ajjjjj aaaaaaaaaaaa!!! http://pinterest.com/pin/106186503685233270/
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-09-04 o 12:52 |
|
|
|
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale jestem szczęśliwa
![]() Właśnie dostałam wiadomość od mojej przyjaciółki z UK że jest w ciąży ![]() Tak się cieszę chyba bardziej niż gdy dowiedziałam się o swojej ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#925 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dużo się zmieniło przez te 2 lata-miło widzieć, że żyją własnym życiem, gadają po grecku, mają dużo przyjaciół, są wyluzowani i bardzo odmłodnieli Co do jedzenia to jadłam głównie Tatowe żarcie bo strasznie za tym tęskniłam, więc tylko zamawiałam a Tata gotował. Ale pysznych owoców sobie podjadłam: pachnącego arbuza, figi, melony No i jedyne zmartwienie codzień to na jaką plaże idziemy-żyć nie umierać Bardzo mi brakuje w Polsce takiej uprzejmości, bezpieczeństwa (rodzice zostawiają klucz w drzwiach jak wychodzą) nikt nawet nie myśli o tym żeby Cię okraść-nawet turyści. Tutaj wszystkim się stresujemy, latamy po tych lekarzach i urzędach... Jak już odchowam dzieciaki to na pewno wyjeżdzam tam na stałe Mój TŻ też zadowolony jak nie wiem. Za 2 lata jedziemy tam z dzieciakiem samochodem
|
|
|
|
|
#927 |
|
Raczkowanie
|
Kalina
U mnie jak będzie dziewczynka to NA PEWNO będzie Kalinka. Takie śliczne dziewczęce imię i dosyć mało popularne. Karina to już tak bardziej "twardo". Dla chłopca nie mam dalej imienia,nie mam weny ostatnio i nic mi się nie podoba.Niby to tylko imię no ale... Z tym podbrzuszem to też tak mam.Boli mnie też często w lewej pachwinie lub w prawym boku.Jakby wyrostek. Lekarz mnie badał i mówił że wszystko ok.Jeszcze zrobił USG by mnie uspokoić.Może tak ma być? Musze wam się wygadać bo własnej frustracji nie mogę ogarnąć. Jestem sama w domu całe dnie. Nie mam do kogo iść ani z kim pogadać,pośmiać się. Do głowy przychodzą mi tylko kłopoty i przykre wspomienia. Mam tak że zmywam naczynia i wyje. Wyje nawet teraz pisząc to. Wcześniej żyłam pracą i nawet nie miałam czasu na żałobę po tacie. Teraz mi wszystko wraca. Kłopotem staje się wszystko. W koło tylko osoby albo dużo starsze ode mnie lub młode. Miałam dzisiaj jechać do kuzyna dziewczyny bo mnie prosiła ale...po co? Gadać o imprezach (na których nigdy nie byłam) o tym ile wypiła i jaka była pijana? Bo tylko o tym się z nią rozmawia. Ona jest na etapie w którym ja byłam z 6 lat temu. Eh szkoda gadać. Jutro może pojadę do mojej dobrej koleżanki ? |
|
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#929 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() heeej ![]() myślałam o Tobie jak tam Ci dobrze ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i moje koleżanki też żyją sobie imprezkami niewiadomo czym.....Ale staram sie o tym nie myśleć zaciskać zeby i robic to co trzeba.... bo nikt za mnie tego nie zrobi. Mieszkanie z nieba tez mi nie spadnie..... eh....
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

No i właśnie niektóre żele do higieny intymnej lub ich nadmiar źle działają na florę. Ja staram się myć samą wodą. Współczuję... wiem jakie to irytujące

W ciąży takie dramatyczne sny to podobno norma. Jesteś silna babka nic się nie może nie udać

22.05.2008
14.08.2011