|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
Już wiem czemu Plaster się ujawnił , oglądajcie od 2:50
http://www.youtube.com/watch?v=Mi76eiua01Y O saruni7771 też jest http://www.youtube.com/watch?v=u4BS0...hannel&list=UL Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2012-09-04 o 12:28 |
|
|
|
#3722 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Źle mi z tym, że czekam na filmik Saruni, żeby się z niej pośmiać. ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
Ale to w jaki sposób wyśmiewa ją ta dziewuszka mi się już nie podoba. |
||
|
|
|
#3723 |
|
Rozeznanie
|
Mi również, jest strasznie chamska i chyba myśli że to jest zabawne :/
|
|
|
|
#3724 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe, czy naprawdę sprzedała kilkanaście sztuk używanych ciuchów w rozmiarze L za 700 zł. To chyba musiała kupić jakaś największa fanka Saruni.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=3CJeL3dzvk0&feature=plcp |
|
|
|
#3725 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36295269]ojej na prawdę piękna
![]() no i dziewczyna używa samych kosmetyków wyższej półki i ma profesjonalnie zmontowane filmiki. To jakaś znana osobistość?;> [/QUOTE]Piosenkarka. ![]() Tu jej blog modowy http://www.karolinabaszak.com/
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
#3726 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Przy tej blogerce modowej mówi ile to ludzi żółci wylewają w komentarzach że są słabi i mają kompleksy i że w Stanach tego nie ma a sama wylała żółć na Sarunie7771 , Prowadząca za głupotę .pokazała właśnie prawdziwy przykład tych zakompleksionych ludzi .
|
||
|
|
|
#3727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj odwiedzilam kanal raaadzki i bardzo zaciekawil mnie jej opis min. kontakt: kontakt@radzka.pl Chesz reklamę za darmo?: Nie marnuj swojego i mojego czasu, nie pisz ;-) (ciekawe ile sobie zyczy za reklame?)
Edytowane przez Maschenka Czas edycji: 2012-09-04 o 12:54 |
|
|
|
|
#3728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja to musiałam kiedyś niedokładnie przeczytać, bo zrozumialam to tak, że Radzka nie chce w ogóle, żeby ktokolwiek ją prosił o reklamę, że ona takih rzeczy nie robi. Ale hm, nieprawda... Widocznie ona takich rzeczy nie robi ZA DARMO. |
|
|
|
|
#3730 |
|
Zadomowienie
|
Mi się podoba strój szusz z Londynu. I taki typ filmiku ze strojem dnia też przypadł mi do gusty. Jest szybko i konkretnie. Widzę wszystko co chcę zobaczyć i nie ma zbędnego za przeproszeniem pieprzenia. Nigdy nie oglądam OOTD, wyłączam po 5 sekundach gdy zobaczę strój. Równie dobrze mogłabym patrzeć na zdjęcie, więc taki krótki 'profesjonalny' filmik dla mnie jest strzałem w 10!
Fakt, wygląda baaaardzo chudo i ja nie wierzę, że tak po prostu schudła. To musi być albo jakaś dieta, albo niestety choroba. Chociaż powiem Wam, że ona i tak z tą chudością nie wygląda tragicznie. Jak cyowiek duej yawiesi wyrok to jedznie nogi wyglądają jak dwie zapałki, ale ratuj j biust. Gdyby nie jej piersi wyglądałaby jak taki zasuszona trzcinka ![]() Szusz, przytyj kilka kg! Wiem, że chodzisz na siłownie, idzie jesień i zima, więc zdrowo popracuj nad masą ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Właśnie zobaczyłam te syrenkitv i powiem Wam szczerze, że komentarze tej baby nie są nawet zabawne, są po prostu głupie i nie ciekawe. Jak chce wyśmiewać kogoś w takiej formie i stawia na chamstwo, to niech to robi umiejętnie, bo na razie poziom jest zerowy. Wczoraj oglądałam najnowszy filmik Saruni i doszłam do wniosku, że ona jest prosta dziewczyna, ale ogólnie sympatyczna i taka swojska (aż za bardzo czasem ) i to chyba jej fenomen. Zauważcie, że wiele osób ogląda ją dla jej samej, chociaż nic nie wyności z treści jej filmiku. (np ja )
|
|
|
|
#3731 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj odsubskrybowalam asd jakos nie mam ochoty wiecej jej ogladac .
Edytowane przez Maschenka Czas edycji: 2012-09-04 o 14:18 |
|
|
|
|
#3732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kojarzy mi się z moimi początkami na yt (jako widz oczywiście). Niestety bardzo szybko anulowałam suba, bo zupełnie nie mogłam się skupić na tym co asd mówi, chyba przez taki senny i monotonny ton jakim operowała. coś się zmieniło w tej kwestii?
|
|
|
|
|
#3733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3734 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Coś mi się obiło o uszy że ona nie lubi tego i się w to nie bawi ( z reklamami) Cytat:
Jak dla mnie najgorszy kanał na YT , jej sposób mówienia doprowadzał mnie do szału i już dawno ją od sub. , wiało też nudą bo zaczęła swoje gotowanie na ekranie w tym czasie . |
||
|
|
|
#3735 |
|
summer vibes;)
|
Ja też Asd nie oglądam. Monotonia w jej głosie dobija.
|
|
|
|
#3736 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I jej figura też mi się podoba, lubię szczupłe i wysokie dziewczyny. Mam parę koleżanek, które wyglądają podobnie i nikt im nigdy nie wytknął, że są za chude, wręcz odwrotnie i na pewno nie jest to kwestia kurtuazji, więc każdemu co innego się podoba i dobrze
|
|
|
|
|
#3737 | ||
|
Karo
|
Tak sobie oglądam i doszłam do wniosku, że jak już sobie kręcą te filmiki mogliby się postarać o dykcję, bo co poniektórych się słuchać nie da
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3738 |
|
Rozeznanie
|
Jak tam wrażenia po najnowszym odcinku programu Hani? Dzisiejsze makijaże też raczej za specjalne nie były, o wiele ciekawsze robi na swoim kanale... No ale wciąż liczę, że się rozkręci. Swoją drogą, czy mi się wydaje, czy widziałam kosmetyki Essence (podkład i korektor)? Ciekawe, co Maxi/Ramona na to
|
|
|
|
#3739 |
|
Klientka w krawacie
|
Chlorofilek dodała filmik
|
#3740 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3741 |
|
Raczkowanie
|
1982paulinka wlosy obciela, fajnie wyglada
|
|
|
|
#3742 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zgadłam? ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
Nie będę oglądać bo akurat jego sekrety mnie nie interesują. |
||
|
|
|
#3743 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=j3-Ku...1&feature=plcp Nisia i recenzja podkładu, którego cena wzbudziła kontrowersje
|
|
|
|
#3744 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3745 |
|
Raczkowanie
|
Opowiedzcie co było dziś w programie Hani, bo nie widziałam. I chyba nie będę oglądać, bo nie będę codziennie do rodziców jeździć na te pół godziny.
Aha i taka sugestia - jak mówicie o jakimś filmiku to wklejcie link, tak będzie prościej. |
|
|
|
#3746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3747 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3748 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czy Plaster jest gejem czy nie jest mało mnie to interesuje, w dalszym ciągu jednak uważam, że odbyt jest JEDNOKIERUNKOWY. |
|
|
|
|
#3749 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3750 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

[/QUOTE]
za głupotę .pokazała właśnie prawdziwy przykład tych zakompleksionych ludzi .

) i to chyba jej fenomen. Zauważcie, że wiele osób ogląda ją dla jej samej, chociaż nic nie wyności z treści jej filmiku. (np ja
)

Coś mi się obiło o uszy że ona nie lubi tego i się w to nie bawi ( z reklamami)