|
|
#901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Nauczycielki super, że jesteście zadowolone z pierwszego dnia pracy po wakacjach
Mi dziś było dziwnie nie iśc do pracy. Ale z drugiej strony jak pomyślę ile mi papierologi teraz odpadnie to
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liczę, że od października będzie luźniej. Za karnet na 4 wejścia na miesiąc płacę 40zł.Katuniu jesteś wielka!!!! Szkoda, że Tomcio jednak jest w Twojej grupie, mam jednak nadzieję, ze z czasem będzie możliwość zmiany. Dzień dobry! Dzieć się właśnie obudził, zjemy śniadanko i lecimy na zakupy, bo zachciało mi się dzisiaj żeberek na obiad Wczoraj byłam w dużym lumpku, ale troszkę nędza jak chodzi o ciuszki na wagę. Z wycenionych udało mi się małej kupić kurteczkę taką na późną jesień, 2 bluzeczki i spodnie. Muszę jeszcze obskoczyć inne lumpki, bo Marcela powyrastała z ubrań, a na jesień spodenki 3/4 raczej się nie nadają.
|
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia ja tez bym chciała 2 razy w tyg ale odpowiada mi jedynie godzina poniedziałkowa bo jest między karmieniami
![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- u nas dzień 3 marudy rozpoczęty
|
#905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
India, Aniaaa dzięki wielkie. Nie wiem czy jestem od rzeczy niemożliwych, ale staram się ogarniać rzeczy, przy ktorych inni rozkładają ręce A tak na prawdę to w większości szczęście mi dopisuje \Ktosia żeberka, mrrr! A jak robisz? I mam nadzieje, że upolujesz fajne ciuszki dla małej. Witajcie Wczoraj mieliśmy miłe popołudnie. W końcu kupiliśmy lampę do sypialni. Na tę ikeową nie mogłam już patrzyć, także mała rzecz a cieszy Dzisiaj mąż będzie montował . Do tego odwiedziliśmy naszych znajomych, byliśmy na kawie. Super było. odrazu umówiliśmy się na sobotę, żeby się na spokojnie nagadać Kazali mi przygotować kolacje, także nie pozostaje mi nic jak coś przygotować ![]() Jedno co to nie zdążyłam upiec szarlotki, a mam jabłka, także dzisiaj ją dopadnę Jedno co, to mam do Was pytanie jak pieczecie ciasto to z termoobiegiem? i jaka temperatura? ostatnio jak piekłam to zjarała mi się góra, a dół miałam niedopieczony , a tym razem chciałabym żeby mi wyszła tym bardziej, że mam już do niej lody
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu według teorii to temperatura z termoobiegiem powinna być niższa o jakieś 20 stopni. Ja zazwyczaj piekę na 170-180 stopniach z grzałką dolna i termo.
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zrobię tak, że będę piekła na górnym i dolnym i na koniec włączę termo. I temperatura, idąc za Tobą będzie 190-200 stopni. No to teraz musi mi wyjść ![]() Dziękuje
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() śliweńko ja tez mam dzień marudy od 2 dni Maja chyba ma ten skok rozwojowy teraz. Co prawda nie jest jakoś bardzo źle, ale czasami tak marudzi, że by chciał być tylko na rękach. Na szczęście łapie ją to dopiero wieczorem Bo rano się bawi z moim mężem, to tylko jej śmiech na całe mieszkanie słychać ![]() Dziś idziemy do Poradni ryzyka okołoporodowego z Mają a potem na grilla do rodziców bo mają 30 rocznicę ślubu
|
|
|
|
#909 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() z termo to zawsze z 20stopni mniej i ciut krócej ![]() jesoo nie potrafie się ogranąć muszę papiery skończyć i mieszkanie sprzątnąć bo po tym remoncie mam syf, a w czwartek zebranie, w piątek wyjeżdżam...
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Mona potwierdzam, warto kupić karuzelkę.
Byłam z małą w poradni. Wszystko dobrze. Sprawdzała jej tez odruchy i napięcie mięśniowe i wszystko dobrze. Dostałam zaświadczenie dla pediatry, że wszystko jest dobrze i więcej nie muszę już tam przychodzić I jeszcze małą na drugie usg bioderek zarejestrowałam na 8 października.
|
|
|
|
#911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale za to pieczarkową się mogę popisać bo własnie gotuję i pachnie w całym domu, aż ślinka cieknie ![]() Jaką lampę kupiliście? Co do termoobiegu to tak jak dziewczyny piszą ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
My się stołujemy u mojej mamy jak Tż nie ma...
Sprzedałam dziecko siostrze na spacer a sama uczę się szydełkować mam 25 lat a dopiero dzisiaj nauczyłam się robić słupki
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za to umiem haftować i robić na drutach (prawo-lewo, ale zawsze )![]() Marta buziak dla Pata ode mnie i Marcelki Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-09-04 o 13:39 |
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu ja haftować też potrafię (richelieu tylko) no i podobnie jak ty druty
lewo prawo, lewo prawo
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zbieram do nauki na drutach już chyba 8 rok
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak w ciąży byłam to też umiałam haftować, czym popadnie
|
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
a to w ciąży to ja też haftowałam
krzyżykowym kiedyś też robiłam, ale nie podobało mi się jakoś. Do tej pory mam napoczęty obrazek z misiem
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() odliczam dni do piątku!!!!!
|
|
|
#919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ha! nawet nie mam planów się uczyc ![]() laski wymiękam, w pracy zwaliło sie na mnie 1500 obowiazków i chyba tego nie dźwigne. Mam dziś powazną chwilę zwątpienia
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
dziewczyny napiszcie mi proszę czy ma któraś kontakt ze Scio....
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam ale patrzyłam u niej na profilu ostatni wpis miałam 21 czerwca, ale Ostatnia aktywność: 2012-09-01 20:42 więc.... nie wiem..
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Nie mam teraz za bardzo czasu na wizaz Wczoraj posprzatalam caly dom umylam okna , wszystko w szafkach itp jeszcze tylko lazienki mi zostaly do umycia. ![]() Domino ma infekcje oczka od piatku dajemu kropelki 3razy dziennie ... ![]() Musze zmykac wlasnie maly sie obudzil i ... gada do karuzeli takze mona jak najbardziej polecam
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-09-04 o 19:48 |
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki potrzebuje pomocy przy kupnie prezentu dla chrzesniaka. Mamuśki pomozcie proszę w k
|
|
|
|
#924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie mówię o Guci oczywiście, która doszła do tego, że cuda zajmują jej 24 godziny Też dojdziesz do takiej wprawyWróciłam z zumby, wkręcam się coraz bardziej, to drugie zajęcia a już pamiętam kroki w niektórych układach, jeszcze z 100005000109000 lekcji i będę się ruszac jak pani instruktorka ![]() Samba odpisałam ![]() właśnie spojrzałam przez okno i nie mogę uwierzyć w to co widzę, jest 20.30 a ciemno jak w d........ OMG! idzie jesień
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-09-04 o 20:29 |
||
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Dalam rade - 8.30-18.00 w pracy z dziecmi! Teraz papiery,papiery i jeszcze raz papiery gryyy Ja uwlebiam wyszywac, haftowac, na szydelku robic - umiej kwiatki robic Robilamna studiach kolezankom takie broszkihttp://3.bp.blogspot.com/_GVciKQpyXn...0/100_4943.jpg |
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu
![]() Katunia super. Ale sie objadłam na grillu ![]() Rozmawiałam z koleżanką i podobno w tym roku mam taką grupę, że sama stwierdziła, że fajnie, ze siedze w domu Same ewenementy + kilka osób z orzeczeniami.
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
A jak to będzie jak wrócisz do pracy? Przejmujesz tą grupę od osoby, która Cię zastępuje, czy wracasz dopiero od następnego roku szkolnego?
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak przejmuję ją od tej osoby co mnie zastępuje. Ona ma umowę tylko na czas mojej nieobecności. Ja wracam chyba od 1 stycznia, będe w szkole to się dowiem dokładnie jak mi wszystko wyliczyli.
|
|
|
|
#929 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie, że Tom bez problemu odnalazł Cytat:
![]() Nie umniejszaj sobie swoich zasług Guciu jesteś MISZCZEM ![]() Cytat:
u mnie zebranie jutro ![]() gdzie to wybywasz w piątek ??Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zdrówka dla Domina Cytat:
![]() yyyy ja dziś miałam inaugurację roku w Maluszkach o czizassssss, niby to pierwszy tydzień więc szybko się rozchodzą, ale została dziś taka czwórka, że nadrobiła z powodzeniem za całą grupę z mało przyjemnych spraw szykuje nam się wydatek powyżej tysiaka na bank, zawieszenie zwraca się dość głośno z prośbą o wymianę...:/
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2012-09-04 o 22:29 |
|||||||||
|
|
|
#930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
że już szarówka niezła...Cytat:
![]() ja kiedyś próbowałam wyszywać obrazek mulinką, ale to nie na moje nerwy za to moja mama ma ich... masę a je jeden i tylko maly kawałek haha
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.

Jeździłam do pracy, w czasie wolnym oraz na wakacjach, ale teraz juz koniec. Przerwa do przyszłego roku

i mało mi

Wczoraj posprzatalam caly dom umylam okna , wszystko w szafkach itp jeszcze tylko lazienki mi

??
że już szarówka niezła...