|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Hej
Właśnie wróciłam od Tż mało napisałyście to zaraz nadrobię ![]() Byłam na targu chciałam kupić buty ale nic mi w oko nie wpadło
|
|
|
|
#1982 |
|
Konto usunięte
|
Po dokładniejszej obczajce Rossmannowych kosmetyków stwierdzam, że jestem baaardzo zadowolona i na pewno wszystkie te kosmetyki zostaną ze mną do denka (a części pozbywam się po zrecenzowaniu). Tylko zapach żelu mnie nie przekonuje, kojarzy mi się z jakimś syropem...
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, załatwiłam zaświadczenie, czyli jutro - kierunek Kraków
![]() Wiecie, dwóch facetów powiedziało mi w mieście komplement, co się dzieje?
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1985 | ||||
|
Zakorzenienie
|
O to muszę wcześniej przyjechać i obrabować szafę miyo
![]() Cytat:
ja bym padła po 100m![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A i kupiłam jeszcze 3 lakiery Essence u Tż za 3,99 ![]() Wysłano dziś moje paletki to może pojutrze będą
|
||||
|
|
|
#1986 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36319636]
Oby! Nie po to siedzę 3h dziennie na siłce i katuję się dietą! (Żeby nie było, głodówki nie mam Ale jest tyyyyle dobroci, których teraz jeść nie mogę...)[/QUOTE] 3h dziennie na siłce podziwiam - za to, że masz siły i przede wszystkim czas A propo diety, dziewczyny właśnie grzeszę...jem pierogi z serem z musem malinowym ale tak mi się chciało nooo...kobiety mogą mieć czasem zachcianki nie?
|
|
|
|
#1987 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Jeden w kolejce u lekarza powiedział mi, że mam cudowne włosy (wielbiciel loków czy co?).
A drugi to busista ![]() Może wielkiego polotu w tym nie było, ale miło mi się zrobiło
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() wada się zatrzymała, okulista powiedział, że już nie powinna postępować Czy któraś z Was nosi szkła kontaktowe ? |
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Busiści to w ogóle agenci są
Kiedyś jeden to mnie już z daleka poznawał i często na mnie... trąbił. Nie wspominając o zaproszeniach na kawę
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Akurat ten jest znajomym mojego brata (o czym pan kierowca nawet nie wie ), nawet mi się podoba, chyba się zdecyduję na spotkanie
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja za to się wybawię w końcu na imprezie w Wawce, no!
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mi się właśnie na jakąś imprezę zachciało
Buuu. Lipa, trzeba pracować
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Nadal żyję, choć nieco alergicznie Musze nadrobić Was bo od kilku dni nie miałam nawet czasu porządnie poczytać Błyszczyków w Schlekerze nadal nie dorwałam, ale jutro mam szansę Wzbogaciłam się natomiast o 4 lakiery, to tak w ramach ograniczania zakupowych szaleństw Cytat:
Edytowane przez Myszołapka Czas edycji: 2012-09-04 o 19:56 |
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to było na początku ? Bo mam zamiar wypróbować przez miesiąc, lekarz mi wystawił receptę i mogę mieć prawie za darmo , tylko groszowe sprawy są i zastanawiam się nad tym...
|
|
|
|
#1998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie imprezka jutro, i cały przyszły weekend, ale wcześniej - odgruzowywanie mieszkania xD Cytat:
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam właśnie oglądać Dzień Świra.. i właściwie mogę powiedzieć, że czuję niesmak i niedosyt, i raz to przeważa, raz to. Nie podobał mi się ten film, a patrząc na recenzję i zachwyt i że to trzeba obejrzeć to.. no cóż.
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja przyjaciółka natomiast od razu po założeniu stwierdziła, że nie ma żadnego dyskomfortu ![]() Noszę miesięczne albo kwartalne, nigdy nie miałam żadnych schorzeń w okolicach oka.
|
|
#2001 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36320603]Po dokładniejszej obczajce Rossmannowych kosmetyków stwierdzam, że jestem baaardzo zadowolona i na pewno wszystkie te kosmetyki zostaną ze mną do denka (a części pozbywam się po zrecenzowaniu). Tylko zapach żelu mnie nie przekonuje, kojarzy mi się z jakimś syropem...
też mi się podobają, tylko ja zużywam je później do końca krem do rąk mógłby mocniej pachnieć, ale reszta bardzo podoba mi się |
|
|
|
#2002 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
), chodziło mi o inne kosmetyki, które dostałam do recenzji, a nie zachwyciły mnie - resztki opakowań często daję znajomym czy rodzinie do wypróbowania, dlatego mam mało denek zwykle
|
|
|
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2004 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Moja znajoma nie polubiłą się z soczewkami, wręcz przeżyłą to szlochając, że jest skazana na bycie okularową brzydulą (ona z tych dziwadeł, dla których okulary=szpetota, bo nie potrafią sobie oprawek dobrać). Odczekała trochę i w końcu poszło. Aż przyszło moda na kujonki i uznała, że okulary są piękniejsze
|
|
|
|
#2005 |
|
Zadomowienie
|
Dżisas, nie umiem robić zdjęć, wolę malować pod fotografa
.Najpierw parę dni temu zrobiłam na sobie makijaż na konkurs, to sama nie umiałam zrobić zdjęcia, a mąż przyszedł na tyle późno, że alergia mi zmarnowała oczy. Dziś umalowałam koleżankę, bo łatwiej zrobić potem zdjęcie komuś niż sobie. I co? I nic, nie będzie mejkapu na konkurs, bo zrobiłam zdjęcia bez okularów i nic nie widać. Ale trudno. A wczoraj dostałam takie w**rwa na jeden urząd państwowy w poznaniu, że aż z tych nerwów kupiłam sobie trzy nowe spinki w haemie i cztery inglotowe cienie . Aczkolwiek mam wrażenie, że uspokoiłaby mnie tylko wizyta u fryzjera Z plusów - dostałam maila od mamy malowanej w sobotę panny młodej z podziękowaniem za makijaże. Napisała mi tyle miłych słów, że chyba sobie to wydrukuję i będę czytać w chwilach zwątpienia. |
|
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziś jest Dzień Darmowej Dostawy w Szkla. com, jeśli jesteś zainteresowana ![]() Sama chodzę w soflensach (tanie), porównanie mam z frequensami(4x droższe) - dla mnie żadnej różnicy nie ma.
|
|
#2007 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
zdrówka!!! miejmy nadzieję, że "do wesela się zagoi" )) [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36313683] I jeszcze się pożalę, że waga stoi mi w miejscu od tygodnia [/QUOTE] poczekaj do następnego ważenia i mierzenia. Czasem się spadek wagi zatrzymuje ale potem po 2 tyg widać mniej w obwodach. I nie katuj się za bardzoi na siłce, jak nie chcesz mieć mułów to 1,5h w zupełności wystarczy, z przewagą ćwiczeń kardio Cytat:
jedna po 56
|
||
|
|
|
#2008 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Boję się tej części typowo siłowej, sami wielcy faceci tam ciągle pakują
|
|
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak się zdecyduję to na pewno będę tam zaglądać bo widziałam, że czasem można dobrze trafić. Dobrze wiedzieć
|
|
|
|
|
#2010 | |
|
Raczkowanie
|
witajcie
![]() mało mnie ostatnio ale uprawiam przetwórstwo domowe też robicie przetwory czy tylko ja taka głupia i sobie robotę wyszukuję i jak sobie cały dzień w kuchni postoję to wieczorem padam na twarz nic to aby do soboty - wybieram się na zakupy ![]() u mnie nowy wpis o kremie do biustu ![]() Cytat:
![]() wygrałam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

Właśnie wróciłam. Na razie to tylko 5 km, ale na pierwszy raz, to i tak dobrze
ja bym padła po 100m

ale tak mi się chciało nooo...kobiety mogą mieć czasem zachcianki nie?