|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
Ale przy domu nic się nie dzieje
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
o to to
![]() ja mam darki, a i ochota na glory jest
|
|
#2043 |
|
BAN stały
|
Najgorsze jest, że gdy nawet uda mi się jakimś cudem przybrać 2 kilo, to za chwilę znowu chudnę... To walka z wiatrakami. Chciałabym trochę przybrać na wadze i mieć bardziej kobiece kształty, ale chyba pozostanę bezkształtną tyczką...
Poza tym załapałam doła. TŻ się na mnie obraził, ponieważ stwierdził, że za dużo czasu poświęcam przyjaciółkom. To prawda, że dzisiaj zeszło mi 1,5 h więcej, niż planowałam, ale to akurat nie jest kwestia tego, że się zagadałam z dziewczynami. Jak wracałam, postanowiłam załatwić jedną sprawę w dziekanacie, akurat trafiłam na małą kolejkę. Ale niestety okazało się, że jedna studentka nie potrafi zrozumieć prostego przekazu i pracownica dziekanatu musiała jej to powtarzać kilkanaście razy. Swoją drogą zastanawiam się, gdzie niektórzy mają rozum. Chcą się bronić za tydzień, ale nie mają wszystkich wpisów w indeksie i nie dokończyli jeszcze pracy, ale będą się kłócić o to, że pani w dziekanacie nie chce im podać godziny obrony. |
|
|
|
#2044 |
|
Konto usunięte
|
Moje okulary właśnie wylatują z Szanghaju!
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36330468]Moje okulary właśnie wylatują z Szanghaju!
Moje też Ciekawe do kogo szybciej dotrą
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Muszę wcześniej wstawać
|
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, nie chcę mi się iść dzisiaj do roboty, a wychodzą takie zaje*** kwiatki, że mnie szlag trafia :/
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Powinnam spać, ale pies mi to skutecznie uniemożliwia :/ Grrr. To sobie chociaż mani zrobię
|
#2051 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() Ja dziś znowu idę do dentysty. Tyle lat po aparacie stałym miałam spokój z zębami, a jak się zaczęły psuć to wszystkie na raz :/. |
|
|
|
#2052 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale chętnie wybrałabym się na grzyby i potem troszkę w kuchni pobuszowała Niestety, brak czasu i warunków obecnie ![]() Gratulacje ![]() Cytat:
Współczuję sytuacji z TŻ
|
|
|
#2053 |
|
Konto usunięte
|
Kuuurczę, TŻ nie zdał dziś poprawki egzaminu, czeka mnie cały dzień poprawiania mu humoru
Nie lubię jak jest taki zdołowany
|
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36334146]Kuuurczę, TŻ nie zdał dziś poprawki egzaminu, czeka mnie cały dzień poprawiania mu humoru
Nie lubię jak jest taki zdołowany [/QUOTE]zabierz go gdzieś, może na chwilę zapomni o tym
|
#2055 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2057 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj wrzuciłam w innym miejscu w sieci linka do notki grzee o odżywce eveline 8w1, bo jedna znajoma się nią zachwycała. Dziś inna znajoma z tego samego miejsca w panice zmyła tę odżywkę i okazuje się, że ma już początek masakry na jednym paznokciu :/.
Kurde, nawet jak 5% użytkowniczek ma takie przygody po stosowaniu tej odżywki to i tak powinni ją wycofać moim zdaniem, to nie jest jakieś pitu pitu szczypanie tylko zwyczajne trwałe uszkodzenie płytki paznokcia. |
|
|
|
#2058 |
|
maszyna, nie człowiek
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36334146]Kuuurczę, TŻ nie zdał dziś poprawki egzaminu, czeka mnie cały dzień poprawiania mu humoru
Nie lubię jak jest taki zdołowany [/QUOTE]Ma jeszcze jakiś termin czy warunek? Zresztą - w żadnej z tych sytuacji świat się nie kończy, wy jesteście młodzi a studia to nie cały świat
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
u mnei na blogu o Humavicie i jego efektach Miałam problem z Wordem ,ale sie rozwiązał ![]() Ineczka ja też miałam podobne problemy z tą odżywką Eveline, odstawiłam ją na dobre. Strasznie mnie pazury po niej bolały :/ o cholercia ja nie wiem czy mam wszystkie wpisy a mam do 20 czas aby złożyć pracę....
|
|
|
|
#2060 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2061 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wiem, że zabrzmi to dziwnie, ale ja bardzo chętnie poszłabym do pracy (o ile bym znalazła), gdybym mogła rozluźnić plan zajęć na studiach :P
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie olejek Alverde - paczula&porzeczka
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36330468]Moje okulary właśnie wylatują z Szanghaju!
Moja do mnie dziś dotarły, a były wysłane w piątek ![]() Chorowania ciąg dalszy - teraz jestem jak rasowy gruźlik i dziś mam dzień pod tytułem 'naturalne piękno' przed ślubem - rano robiłam sobie hybrydę na paznokciach, a za 2 godziny lecę sobie przedłużyć rzęsy zróbcie coś, żebym wyzdrowiała tylko do tej soboty...
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie brakuje wpisu za seminarium magisterskie i mam nadzieję, że dostanę go, jak wyślę promotorowi pierwszy rozdział
Chciałabym się obronić w październiku. Na szczęście pierwszy rozdział mam prawie gotowy, chociaż źle mi się go pisze.
|
#2065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Uważaj na rzęsy przy fixerze i przy lakierze do włosów, to bardzo na nich osiada, a potem pod prysznicem zaryczysz się z bólu przy kąpieli po weselu, bo to wszystko leci do oczu. Do soboty wyzdrowiejesz - tylko wiesz, syrop z cebuli, herbatka z sokiem malinowym, wick vaporub na klatę
|
|
|
|
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja diamentowej używam od dobrych hm, dziesięciu miesięcy, i nie wyobrażam sobie bez niej mojej kosmetyczki Fakt że nie używam tak jak zalecają, tzn, na początku owszem - zrobiłam pełną kurację, ale obecnie jak sobie przypomnę to użyję (w ogóle to lubię to, jaki delikatny, pudrowy/mleczny odcień zostawia na paznokciach)Kiedyś tutaj dodałam krótki wpis: http://withi.wordpress.com/2012/02/2...nokci-eveline/ A pierwsze słyszę że komuś coś się działo z paznokciami po jej używaniu
|
|
|
|
|
#2067 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2068 |
|
Zadomowienie
|
do mnie już kurier dzwonił i bd miała je ok.15
|
#2069 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)Czasem gotujemy kompot, wszystko resztę odpada bo ja nie słodzę a przeciery pomidorowe nadal robi mi mama, choć wynika to tylko z braku samochodu, jak tylko owy mieć będziemy to na bank za rok zrobimy wino i jakieś słoiczki ![]() Cytat:
a tak na serio to przez tydzień trochę z brzucha może spaść, z biodrami gorzej A co do soczewek to ja próbowałam, czułam je na oku i było dziwnie ale najgorzej było mi je zdjąć, ale to było jakieś 2 lata temu jak się nie malowałam etc. więc może teraz bym miała mniejszą schizę z dotknięciem oka Ponoc do wszystkiego da się przyzwyczaić
|
|||
|
|
|
#2070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jestem na studiach technicznych więc to chyba trochę inaczej niż w przypadku uniwersytetów/kierunków humanistycznych ![]() Cytat:
ja właśnie czekam na pierwszą poprawkę i mam nadzieję, że nie dostanę całej pracy pokreślonej na czerwono
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.

To chyba jednak na dobry patrzyłam^^
Ale przy domu nic się nie dzieje

おはよう! 

a mam do 20 czas aby złożyć pracę....
Jest mi za obcisła.