Krakowianki - część XIX - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-04, 22:03   #4471
30128d4098f00e9b8565e1b01a10bd578c02c712
Konto usunięte

Dot.: Krakowianki - część XIX

Ja właśnie wczoraj sprzedałam swój stolik z IKEI o którym pisałyście kilka(naście) postów temu, kupiony za 39,99 oddałam za 20.... Cóż.
30128d4098f00e9b8565e1b01a10bd578c02c712 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 22:55   #4472
ola_gie
Zakorzenienie

Chciałam trochę pocytować, ale chyba część mi wcięło...

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
w sumie to sekretarzyk ale taki jakiego szukałam bo nie podobały mi się toaletki z lustrami przytwierdzonymi do blatu
Super, że znalazłaś swój ideał ja właśnie jestem na etapie projektowania pokoju, ale jestem bardzo ograniczona przestrzennie i nie wcisnę tam toaletki ale myślę o jakimś rozkładanym blacie, żebym chociaż miała miejsce na toaletowanie się
Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Jestem przerażona-mam auto
Super!
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Lecę do stanów za miesiąc i planuje sobie kupić na ebay LASHFOOD. Maja w ofercie bardzo tanie mini opakowania 1,5 ml wychodzi ok 5-7 dolarów, gdzie pełna 5 ml kosztuje 70 $. W związku z tym mam pytanie czy któraś by chciała te mniejsze 1,5 ml? Jeśli nie będzie dużo chętnych mogę założyć ze swoich pieniązków Przywiozłabym je 14go października.

Tak to cudo wygląda:
http://www.ebay.com/itm/230846729613...84.m1438.l2649
Ja bym chciała na pewno!
Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Jadę na przejażdżkę do Rumunii!
Ciekawe masz tegoroczne wakacje super
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
tiaa chyba jak mydło z otrębami :P

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
A, ok
Troszczę się o Wasze portfele skoro o mój nie mogę

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam wielką prośbę - szukam osób, które w czwartek albo piątek, od 10-17 znajdą pół godzinki, żeby się zjawić w Simply User na ul. Lwowskiej na badaniach, które potrzebuję zrobić żeby zaliczyć kurs. Badanie jest szybciutkie, trwa pół godzinki, polega na tym, że siedzi się przed komputerem i wybiera telefony na takich matrycach, a specjalne urządzenie monitoruje, gdzie patrzymy czy któraś z was by mogła? Baaaardzo proszę

Jakiś słodki drobiazg chyba czeka na badanych na miejscu
Na 90% ja bym mogła, ale czy muszę już deklarować godziny itp.?
[1=30128d4098f00e9b8565e1b 01a10bd578c02c712;3632805 4]Ja właśnie wczoraj sprzedałam swój stolik z IKEI o którym pisałyście kilka(naście) postów temu, kupiony za 39,99 oddałam za 20.... Cóż.[/QUOTE]
A czemu tak?

Hiper, trochę nie rozumiem, o co chodzi ze sweterkami - bo na stronie mają bodajże 3 modele w różnych cena, a Ty piszesz, że wszystkie możemy zamówić za 25,99?

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 23:00   #4473
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Hiper, trochę nie rozumiem, o co chodzi ze sweterkami - bo na stronie mają bodajże 3 modele w różnych cena, a Ty piszesz, że wszystkie możemy zamówić za 25,99?
Nie wszystkie, tylko te które teraz kosztują 26,99 zł

Edit: widzę że z powrotem zmienili cenę na 25,99 zł

Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Czas edycji: 2012-09-04 o 23:01
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 23:19   #4474
Tomaszynka
Raczkowanie

Nie było mnie tu tylko kilka dni, a nadrobić Was to jakiś wyczyn! Opanujcie się!

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Co powiecie na spotkanie w sobotę? Chętnie bym się z Wami zobaczyła Wątek w klubie

O jaaaacie. Tak bardzo chciałam przyjść na jakiekolwiek spotkanie, ale jak na złość w ten weekend idę na weselicho.

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Dodatkowo ukłony w stronę wszelkich osób pracujących jako nianie. Dla mnie to byłaby tragedia. Nie dość, że zdarzają się dzieci bardzo niegrzeczne, to jeszcze trzeba używać wyszukanych metod, by je ustawić do pionu.
Chociaż jeszcze gorsi są niereagujący rodzice

I myślałam o moim przyszłym, hipotetycznym dziecku, jeżeli będę je miała w przyszłości. Wiadomo, że się prosi los o to, żeby było zdrowe. To jest oczywistość. Ale ostatnio się zastanawiałam nad jedną rzeczą. Zdrowie - oczywiście. Ale żeby to dziecko nie było głupie. Jak ja nie chciałabym mieć głupiego dziecka.

A myślałam że tylko ja jestem taka wyrodna i wymagam od mojego potencjalnego dziecka takich rzeczy. Dobrze że nie jestem sama w tych obawach.

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Nie pytaj!

W temacie: http://chatolandia.pl/wp-content/upl...3/pregnant.jpg

[i tak najlepszy jest fragment ,,moja wiedza przekracza kompetencje internisty..]

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
pochwalę się kieckę i butami taaaa dam!

E, no! Super! Tak cukierkowo, ale bardzo na +

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość

w sumie to sekretarzyk ale taki jakiego szukałam bo nie podobały mi się toaletki z lustrami przytwierdzonymi do blatu

BOSKI!

Cytat:
Weryfikacja z awanti w klubie

Niestety do klubu dostępu nie mam - ale jeśli są tam jakieś istotne informacje dotyczące mojego zamówienia, proszę napisz.

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
OMD, na jaką brykę się zdcydowałaś ?

Madzia ma zepsutą szybę i nie mogę nią jeździć :Cry:

Madzia = Mazda? Mój TŻ ma Mazdę i mówi na nią właśnie "Madzia", w dodatku z taką czułością w głosie jakby to ona była jago kochanką.

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36302078]zrobiłam sobie piękny próbnik z wszystkimi lakierami do paznokci jakie posiadam [/QUOTE]

Łojezusie! Ile lakierów!

Cytat:
Dziewczyny, mam wielką prośbę - szukam osób, które w czwartek albo piątek, od 10-17 znajdą pół godzinki, żeby się zjawić w Simply User na ul. Lwowskiej na badaniach, które potrzebuję zrobić żeby zaliczyć kurs. Badanie jest szybciutkie, trwa pół godzinki, polega na tym, że siedzi się przed komputerem i wybiera telefony na takich matrycach, a specjalne urządzenie monitoruje, gdzie patrzymy czy któraś z was by mogła? Baaaardzo proszę

Jakiś słodki drobiazg chyba czeka na badanych na miejscu

Kurcze, gdybym tylko nie miała kilku dorywczych godzin w starej pracy to chętnie bym podeszła.

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość

Jestem na TAK!

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
i ja mam biały

Ja też jestem posiadaczką owych tanich stolików IKEJOWSKICH - jak na tą cenę to rewelacyjne rozwiązanie.

kasiencja - Twój blog jest tak wychwalany, aż chętnie tam zajrzę jeśli masz ochotę mi podać adres.

d0minika_1992, OkoPani - Cześć! Też dopiero powoli się tutaj wciskam w to zżyte grono.

----
Uf, koniec...! Nadrabiałam Was kilka dobrych godzin!
Stary 2012-09-04, 23:21   #4475
blair witch
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36329404]Nie wszystkie, tylko te które teraz kosztują 26,99 zł

Edit: widzę że z powrotem zmienili cenę na 25,99 zł[/QUOTE]

Wstawili też inną aukcję i zdjęcia tych ze złotą nitką, i są brzydkie. Ładniej wyglądają te bez nitek Zmieniam link w zamówieniu po raz 3ci
Stary 2012-09-04, 23:25   #4476
d0minika_1992
Zakorzenienie

GG do d0minika_1992

Tomaszynka No hej Widzę, że żeby to wszystko ogarnąć zajmie mi trochę czasu

d0minika_1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 23:37   #4477
gg22
Zakorzenienie

30min biegania+ 30 min ćwiczeń- jestem z siebie dumna!

Ola, Mysia
-nie odpowiedziałyście mi o szafobraniu

Cytat:

Przecież tam jest podany wymiar tego stołu, nad czym dywagujecie? 80/80/74wys.
ja tam nie wnikałam w wymiaru bo rzuciłam tylko pobieżnie okiem

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
1. Hahaha, przecieraj szlaki, bo chyba będę miała to samo z ogólnoeuropejską A gdzie masz zorganizować - na terenie PL czy w Krakowie? Ten nowo wybudowany ośrodek ma 32 sale konferencyjne http://www.hotelnarvil.pl/konferencje. Zastanawiam się tylko jak duże jest ryzyko organizacji tak wielkiego wydarzenia w nowym obiekcie, na ile obsługa jest doświadczona itd. Możesz pogooglować za opiniami.
Ja właśnie łapię się za głowę, bo mam zorganizować wyjazd na koniec listopada i weryfikacja otrzymanych ofert to istna masakra. Jest tyle niuansów, które muszę wziąć pod uwagę, osobistych preferencji poszczególnych osób i wymogów formalno-finansowych, że wydaje się niemożliwością znaleźć miejsce, spełniające to wszystko
2. Też nie mam, za słabo mi pojechałaś z boczkami Chociaż nie.... na tyle skutecznie, że chyba wyciągnę Cię na poszukiwania nowej sukienki, a tamtą zostawię na czas "jak schudnę".
1. ogólnoeuropejsk? masakra! z narvilem prowadzę rozmowy od czerwca ale wypisuję się z tego układu z wielu względów, ale to opowiem bo nie chce mi się pisać.
na bardzo duże bierz Ossę w Rawie- już Ci mówiłam.
wiesz już rozumiem jakie to wkurzające co opowiadałaś, że musisz brać kilka ofert, sprawdzać niuanse i przedstawiać szefowi. moja wariatka zaczęła robić dokładnie to samo i rozwala mi robotę

2. Kochana Ty NIE MASZ żadnych boczków! nie masz! kiecka leży bosko i wcale nie musisz kupować nowej a tak poważnie to daj spokój, wystarczą Ci majty wyszczuplające i będzie sia lala. mówiłam, że nie jest źle tylko lekko się zarysowuje. albo jak rozmawiałyśmy- przez miesiąc podreperuj figurę chociażby lekkim jedzeniem

Cytat:
Mialam go, bardzo dobrze sie nosil Ja do intimo wybiore sie znow dopiero w pazdzierniku, teraz znam ich oferte juz na pamiec

Malla zycze Ci zdobywania samych szczytow!
idę z Tobą!

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
przed 8 czy przed 9? kurde, bo ja próbuję dojeżdżania na Kazimierz dookoła, tzn. przez Rondo Grunwaldzkie i Dietla, ale też stoję w korku i przesiadki jakieś mało wygodne i schodzi mi 40 minut . ciekawe czy pchając się w Wielicką stoi się jeszcze dłużej?
za to powrót udał mi się względnie szybki, bo przystanek Pl.Boh.Getta-Powstańców Wlkp. przeszłam pieszo i wyprzedziłam autobus tyle że hoho

przepraszam muszę popracować nad tym żeby włączać dźwięk w telefonie i wyjmować go z torebki, bo tak to o tym zapominam i po kilku godzinach mam jakieś smsy i połączenia i mi głupio już odpisywać
przed 9. wcześniej jeździłam do matecznego ale to też bez sensu bo długo się czekało na tramwaj i to przechodzenie przez rondo dzisiaj o 18 był korek na dobre 30min. stania więc do dworcowej doszłam piechotą płacąc za to obtartą piętą

wybaczam

Cytat:
gg - ten ,,Twój" stół jest tylko czerwony.
zniszczyłaś mi dzieciństwo!

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Wstawili też inną aukcję i zdjęcia tych ze złotą nitką, i są brzydkie. Ładniej wyglądają te bez nitek Zmieniam link w zamówieniu po raz 3ci
drogą dedukcji zmieniłam na bez nitki stwierdziłam że może trącać wiejszczyzną
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 00:04   #4478
ola_gie
Zakorzenienie

Tomaszynka, wysłałam Ci chwilę temu info na maila

gg, idziemy na 15 ale nie wiem, czy są jeszcze miejsca, bo zapisywałam się z tydzień temu, a Mysia mówiła, że "wejściówki" rozchodzą się na pniu ale fajnie by było jakby Ci się udało iść z nami

Nie planuje ktoś w najbliższym czasie jakiegoś zamówienia z mazideł, bu, zsk?

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

A co do sweterków to dziewczyna na wątku allegrowym polecała ten model: http://allegro.pl/okazja-bluzka-niet...606983557.html
Poprosiłam ją też o foto

Tak właśnie.
Stary 2012-09-05, 00:45   #4479
jojla
Zakorzenienie

Człowieka nie ma kilka dni i nie daje rady nadrobić

Cytat:

jojla Mam Twoje leginsy od oli_gie Właściwie to mogłabym Ci je razem z waxem kiedyś podrzucić jak będę na mieście, chcesz? Jeśli nie masz czasu to mogą spokojnie u mnie poleżeć
legginsy
Jak mogą to niech u Ciebie na razie sobie poleżą, bo ja nie wiem kiedy by mi pasowało odebrać te rzeczy jak dojrzeję do odebrania to będę do Ciebie pisać, może tak być?

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 06:54   #4480
201608010929
Konto usunięte

Za jakąś godzinę wyjeżdżam służbowo do Warszawy ale jakoś nie mogę się pozbierać :P

201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 07:00   #4481
kasiencja
Pani Buka

gg22, wystarczy chyba przejść pieszo sam odcinek Plac-Powstańców Wlkp., bo stamtąd nawet jak jest wcześniej korek to już jakoś się toczy.
zaraz muszę wyjść jak chcę zdążyć pewnie mam parę dni na opracowanie najlepszego wariantu bo na razie nie ma szefa i jak się spóźniam to nikt się tym nie przejmuje

Tomaszynka ---> podpis

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 08:29   #4482
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Mnie też się te bez zlotej nitki bardziej podobają

Cytat:

A co do sweterków to dziewczyna na wątku allegrowym polecała ten model: http://allegro.pl/okazja-bluzka-niet...606983557.html
Poprosiłam ją też o foto
Oooo, fajnie
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 08:56   #4483
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:

Ola, Mysia
-nie odpowiedziałyście mi o szafobraniu

http://www.miastokobiet.pl/szafobran...biet/?pid=2925

idziemy na 15 może jeszcze będą miejsca

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Tomaszynka Pokaż wiadomość

Madzia = Mazda? Mój TŻ ma Mazdę i mówi na nią właśnie "Madzia", w dodatku z taką czułością w głosie jakby to ona była jago kochanką.
bo Mazdy są cuudne moja też jest Madzią
Stary 2012-09-05, 09:17   #4484
blair witch
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36331566]Mnie też się te bez zlotej nitki bardziej podobają

[/QUOTE]

O ile na jednej aukcji wyglądają tak dość ciekawie, to na drugiej się świecą po wiejsku jak psu jajca po prostu
Stary 2012-09-05, 09:18   #4485
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
gg22, wystarczy chyba przejść pieszo sam odcinek Plac-Powstańców Wlkp., bo stamtąd nawet jak jest wcześniej korek to już jakoś się toczy.
zaraz muszę wyjść jak chcę zdążyć pewnie mam parę dni na opracowanie najlepszego wariantu bo na razie nie ma szefa i jak się spóźniam to nikt się tym nie przejmuje
U mnie też nie ma szefa i co? Koleżaneczka spóźnia się po pół godziny i nie możemy jej zwrócić uwagi, bo "nie jesteśmy jej szefem".

Obróciliśmy to już z zespołem w żart i dzień zaczynamy od zakładów, ile się spóźni Stawka: złotówka. Do tej pory byłam naiwna, obstawiałam krótkie czasy i ani razu nie wygrałam, chyba jej wyślę fakturę :P
Stary 2012-09-05, 09:20   #4486
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Na 90% ja bym mogła, ale czy muszę już deklarować godziny itp.?
No, biorąc pod uwagę, że to jutro i pojutrze to raczej tak
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 09:32   #4487
2016070953
Konto usunięte

głupi dzień, głupi ludzie i ich głupie problemy :/
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 09:50   #4488
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

a ja dziś zostałam w domu, jakiś wirus albo grupa żołądkowa mnie dopadły wczoraj i męczyła całą noc.
Teraz juz lepiej ale i tak idę do lekarza na 14.
Mało co spałam w nocy wiec ide do wyrka...
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 09:57   #4489
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
no właśnie, przydałoby się szybko, bo nie mam czym do pracy jeździć
O a jak tam praca? Napisałabyś coś więcej co to za robota i w ogóle...

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Podobno ja używam revitalash ale chce spróbować lashfood to przywioze ze 3 wiecej dla chetnych
To ja się zdecydowanie piszę na jeden Jak coś to mogę Ci wcześniej przelać pieniążki

Cytat:

2. Kochana Ty NIE MASZ żadnych boczków! nie masz! kiecka leży bosko i wcale nie musisz kupować nowej a tak poważnie to daj spokój, wystarczą Ci majty wyszczuplające i będzie sia lala. mówiłam, że nie jest źle tylko lekko się zarysowuje. albo jak rozmawiałyśmy- przez miesiąc podreperuj figurę chociażby lekkim jedzeniem
Po pierwsze-gratuluję A po drugie to zapędzajcie się razem z Lenką do roboty, zawsze to raźniej we dwie I jaka cwana się z tymi majtami zrobiłaś, ciekawe kto cie przekonał do tego patentu

Bajeczna będziesz zamawiać to body? Bo ja bym chciała takie
Stary 2012-09-05, 10:17   #4490
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
a ja dziś zostałam w domu, jakiś wirus albo grupa żołądkowa mnie dopadły wczoraj i męczyła całą noc.
Ojej, biedactwo, mam nadzieję, że nie dorwie Małej

PS. Ma to swoje plusy - szybka dieta
Cytat:
Stary 2012-09-05, 10:27   #4491
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
No, biorąc pod uwagę, że to jutro i pojutrze to raczej tak
Myślałam, że to na zasadzie, że można tam podejść po prostu w tych godzinach, bez umawiania się bo nie jestem teraz się w stanie określić.

Tak właśnie.
Stary 2012-09-05, 10:31   #4492
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dziewczyny zainteresowane LASHFOOD, napiszcie mi proszę na priv żebym wiedziała ile ich kupić. Rozmiar to 1,5 ml cena to 7 $ (może uda się coś taniej przy większej ilości) , do odbioru będą po 14 października.
Stary 2012-09-05, 11:48   #4493
Konto usunięte

Mam paczkę ze szczotami TT

Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Czas edycji: 2012-09-05 o 11:49
Stary 2012-09-05, 12:20   #4494
Tomaszynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez d0minika_1992 Pokaż wiadomość
Tomaszynka No hej Widzę, że żeby to wszystko ogarnąć zajmie mi trochę czasu
Oj, tak...

Cytat:
Tomaszynka, wysłałam Ci chwilę temu info na maila

Ni ma wszystkich rzeczy.

Cytat:
Tomaszynka ---> podpis

<gapa>
Jaaacie! Nie mogę wchodzić na Twojego bloga bo mnie zazdrość bierze. Tyle pięknych miejsc, a ja w tym roku nigdzie nie miałam czasu pojechać.

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość

Cytat:
Bajeczna będziesz zamawiać to body? Bo ja bym chciała takie

Też się zastanawiam nad zakupem...

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36335434]Mam paczkę ze szczotami TT
[/QUOTE]

Namyśliłam się i w zasadzie chyba sobie sprawię taką na urodziny. O ile dobrze przeczytałam zamawiałaś je wcześniej z allegro, tak? Mogłabym dostać namiar od kogo, żeby zamówić od sprawdzonego?
Stary 2012-09-05, 12:26   #4495
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Tomaszynka Pokaż wiadomość
Namyśliłam się i w zasadzie chyba sobie sprawię taką na urodziny. O ile dobrze przeczytałam zamawiałaś je wcześniej z allegro, tak? Mogłabym dostać namiar od kogo, żeby zamówić od sprawdzonego?
Nie, zamawiałam stąd - http://sklep.tangle-teezer.pl/
Stary 2012-09-05, 12:40   #4496
Lenkapuma
Zakorzenienie

Próbowała któraś z Was laminowania włosów? https://wizaz.pl/Fryzury/Stylizacja-...osow?nid=53750

Edit: Całkiem kusząco to wygląda http://anwena.blogspot.com/2012/08/m...od-mojego.html

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-09-05 o 12:46
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 12:47   #4497
nicRu
maszyna, nie człowiek

Pytanei już było
Ja (i ktoś jeszcze) próbowałam. Troszkę zmodyfikowałam proporcje i skróciłam czas trzymania tego na głowie do 30 minut... Efekt jest, utrzymywał się u mnie do 3-4 myć. Podobno proteiny z żelatyny sa zdrowsze od podobnego w efekcie silikonowania włosów i nie jest to szczelne oblepienie włosa jak przy silikonach, ale nie wiem na ile to prawda (może niech wypowie się jakaś chemiczka?).
Minus - jeśli się nie wie o możliwości przeproteinowania włosów i za wcześnie ponowi zabieg, to można uzyskać efekt siana zamiast nabłyszczenia.
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 12:53   #4498
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Próbowała któraś z Was laminowania włosów? https://wizaz.pl/Fryzury/Stylizacja-...osow?nid=53750

Edit: Całkiem kusząco to wygląda http://anwena.blogspot.com/2012/08/m...od-mojego.html
Zrobiłam wczoraj, włosy super

robiłam z cytryną i olejem kokosowym a potem wysuszyłam na sztywno i od razu zmyłam
Stary 2012-09-05, 13:00   #4499
Lenkapuma
Zakorzenienie

Dzięki wielkie, dziewczyny
Moje włosy są za puszyste, a że nie mam wypracowanej metody dbania o nie, to tak skaczę po produktach w zależności od tego w jakim sklepie jestem i co mi w ręce wpadnie
Z chęcią zmniejszyłabym puch i zwiększyła gładkość włosów, więc prawdopodobnie przetestuję na sobie laminowanie.

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 13:03   #4500
Tomaszynka
Raczkowanie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36336439]Nie, zamawiałam stąd - http://sklep.tangle-teezer.pl/ [/QUOTE]

Aha, musiało mi się coś pomylić. Mam wrażenie że jesteś bardziej obyta, więc może wiesz czym się różni szczotka zwykła TT, od TT Salon? Chodzi o gabaryty czy coś specjalnego?

Upatrzyłam właśnie taką, ale nie wiem czy one się różnią.
http://allegro.pl/tangle-teezer-salo...586351702.html - wydaje mi się że oryginał, ale co ja mogę wiedzieć. Cenowo też nieźle, jak na ten produkt...

Cytat:

Chyba dziś spróbuję bo wszystkie tak wychwalają że ho ho.

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości