Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-05, 07:56   #2371
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
dziewczyny: ile miałyscie par pończoch?? i czy miałyście coś zamiast ponczoch??
Miałam jedne zapasowe ale nie zmieniałam. Jak zdjęłam suknię to dopiero zobaczyłam, że w tych co miałam na sobie duzym paluchem wywirciłam dziurę... No ale cóż przy takich tańcach i wygibasach to była mała i jak sie okazało niezauważalna strata
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 07:58   #2372
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
przeczytałam wszystko od wczoraj, więc wiem co u kogo słychać. zdjęć niestety nie ma, chyba że mi mama zrobiła jak gadałam z babka. Kuku dużo ta JA kosztuje... ja zapłacilam za uszytą 950 zł i uważam, że jest piękna.
Ślub za 2,5 tyg a jeszcze tyle nie zrobione....
wiesz, przy JA płaci się za markę, pewie samo uszycie takiej sukni kosztuje niewiele więcej iż twojej

Cytat:
koniecznie coś na zmianę
ale...
1. pewie nie zauwazysz, że pierwsza para się podarła
2.druga para też sie może podrzeć

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 08:04   #2373
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
To kup po cichu i podmień Nie dostałas z suknią próbki materiału?
myslalam o tym:P
suknie kupowalam w komisie, ale tam, gdzie robilam poprawki, pani miala kawalek materialu wlasnie w tym kolorze i mi dala. takze bede poszukiwac...

moj promotor nadrabia, za to, ze nie interesowal sie nami, jak byl na to czas;] wyslalam mu wczoraj prace do sprawdzenia- odeslal juz poprawiona
ale i tak musze isc do niego jeszcze, bo pracy Tz nie ruszyl.

a w ogole to chcialam pieknie podziekowac za wszystkie komplementy w kierunku mojej sukni... nawet nie wiecie jak sie stresowalam w zwiazku z nia... szczegolnie czy sie dosune!! ale udalo sie! no i nie bylam pewna do konca czy nie jest za strojna... ale jak na nia patrze to j kocham normalnie

a co do koszuli tz to zrobimy tak... jak uda mi sie znalesc to czego musze poszukac to ja kupie.. no chyba ze jej cena mnie zabije;]
a jak nie to... ostatecznie tz wystaje tylko mankiet, i kawalek przy krawacie...

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2012-09-05 o 08:07
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 08:11   #2374
E87
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36317820]stare ale jare

pięknie Ci w niej i brzuszek fajnie widać

targuj się nowej nie warto kupować, połowę ceny powinna chcieć

a ma więcej żeby dać?

pięknie

idę do lekarza trzymajcie kciuki żeby mnie nie skierował do szpitała[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
helo

Kuku ja bym wziela tą sukienke w ciemno skoro mierzylas już ją, wiesz ze ten rozmiar itd Niech Ci ja wysle , ale za polowe ceny, bo 3000 to za duzo..

super fryzurka!

ale cudnie!

duzo zdrowia dla męza!

bedziesz piekną PM a z moim bylym bolerkiem bedzie super

z takimi oszustami najlpeij nie pisac wogole. Moj TZ kiedys tez wystawial cos wartosciowegoo i ile ofert takiech dostal.. no masakra...
Niestety niekotrzy dają sie nabrac..

: jupi:
Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Gratulacje i wszystkiego najlepszego dla mężatek z soboty 1 września

Śliczne zdjęcia

Dziewczyny, jak tak czytam o tych Waszych przygotowaniach to tak Wam zazdroszczę. Ten cały rozgardiasz, bieganina są może męczące, ale mnie po tym został mega sentyment i brakuje mi tego troszkę Także cieszcie się przygotowaniami, póki możecie i nie denerwujcie się rzeczami, które nie są tego warte.

Jesteśmy po obiedzie, ja nadzoruję pana, który poprawia nam kable, a Tż jest u teściowej porobić coś przy jej samochodzie. Wieczorem jedziemy z prezentem do mojej Mamy - ma urodziny
Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Paula gratulacje zostania ciocia to pewno teraz chrzestna zostaniesz

E87 fajne fotki, szczegolnie ta na trawie gdzie tz ma cie na rekach sie mi podoba

Kuku wg mnie nie ma sensu zebys 1000 km gnala zeby te kiecke przymierzyc. Skoro laska chce za nia 3 tys to znaczy ze wszystko z nia w porzadku, nie ma zadnych uszkodzen. Rozmiar jest twoj, kolor mniemam tez. Wiec dogadaj sie tylko co do ceny i niech ci ja przysle z zastrzezeniem ze w razie gdyby sie okazalo ze cos z nia jest nie tak, w sensie ze nie zgadza sie z oisem, albo ma jakies uszkodzenia to masz prawo ja odeslc a ona musi ci przyslac kase. A w najgorszym wypadku, zawsze mozesz ja pozniej odsprzedac, jest tak unikatowa ze na pewno znajdziesz chetnych. Tylko pamietaj, max polowa ceny salonowej!
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
wiedziałam że skądś znam to miejsce byliśmy tam i jest tam naprawdę pięknie
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

śliczne zdjęcia

wyglądasz pięknie

no i super

ja miałam 2 pary pończoch i jedne rajstopy, ale nie używałam w ogóle tych na zmianę wprawdzie pończochy które miałam od początku na sobie mi się potargały, ale zauważyła to dopiero jak zdjęłam suknię i buty
Dziekuje Wam wszystkim za opinie szczerze mam troche niedosyt po fotkach bo przy tej pogodzie niestety nie widac tych pieknych widokow i nie wyjechalismy na gore Zar, no ale juz trudno nie bede sie raczej wybeirac na 2 sesje. Marylko dziekuje - tez bardzo lubie to zdjecie, mam jeszcze jedno z bliska jak mnie Tż kreci na rekach - ciekawe jak to wyjdzie na kamerce
A Żywiec jest przepiekny... uwielbiam to miejsce

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Malwus duzo zdrowka zycze mezowi! Opiekuj sie nim mocno
Madziuniusia slicznie wygladasz tez nie widze zadnej zoltej sukni
Nuna super ze Ci butki wymienily, sa jeszcze normalni sprzedawcy na tym swiecie!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 08:15   #2375
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
a w ogole to chcialam pieknie podziekowac za wszystkie komplementy w kierunku mojej sukni... nawet nie wiecie jak sie stresowalam w zwiazku z nia... szczegolnie czy sie dosune!! ale udalo sie! no i nie bylam pewna do konca czy nie jest za strojna... ale jak na nia patrze to j kocham normalnie

małe sprostowanie:
komplemety były dla Ciebie
bedziesz śliczną PM-ką w piękej sukni

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 08:19   #2376
klaudusk_a
Zakorzenienie

cześć dziołchy
chyba ta moja poczta rzeczywiście cos szwankuje bo od 2 dni czekam na przesyłkę i ani widu, ani słychu

wczoraj cały dzień przemęczyłam się z bólem głowy i jedyną rzeczą jaką zrobiłam to ugotowałam obiad, ale dziś nadrobię straty i ogarnę dom

Lubelskie pmki gdzie miałyście swoje plenery? byłam wczoraj u naszego foto i szczerze mówiąc nie wiedziałam nawet jakie miejsce mu podać na sesję, ale powiedział, że on coś wymyśli

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 08:21   #2377
nuna2
Zakorzenienie

no z butami to jestem przeszczęśliwa... Już nie są tak ładne jak tamte były ale tamten był jeden ewidentnie żółty.
a powiedzcie mi: nie da sie zrobic tak, żeby uszyć coś podobnego do JA tylko zmienić kilka elementów, żeby nie było kopii??
Stary 2012-09-05, 08:27   #2378
klaudusk_a
Zakorzenienie

ponieważ wizażowe kciuki czynią cuda, proszę o nie dla mojej siostry która dzisiaj ma pierwszy egzamin na prawo jazdy

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 08:31   #2379
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

czesc krejzolki

z tych emocji ze siostra pękła nie mogłam zasnać

jestem chrzestna

chyba dopiero w piatek mozemy pojechac do niej do szpitala

ale cały week bedziemy u niej

wczoraj wieczorem troszke mnie maz wkurzyl to sie odwrocilam plecami do niego i poszlam spac, a dzisiaj rano budze sie opetana jego rekoma i nogami tak sie przytulał do mnie :brzyda l:

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 08:35   #2380
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
A tak poza tym, to odliczanie czas zacząć:
10
Nie wierze że i mnie to spotyka

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
ponieważ wizażowe kciuki czynią cuda, proszę o nie dla mojej siostry która dzisiaj ma pierwszy egzamin na prawo jazdy
Wczoraj siostra Tż też miała swój pierwszy egzamin i zdała

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 08:59   #2381
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość

czesc krejzolki

z tych emocji ze siostra pękła nie mogłam zasnać

jestem chrzestna

chyba dopiero w piatek mozemy pojechac do niej do szpitala

ale cały week bedziemy u niej

wczoraj wieczorem troszke mnie maz wkurzyl to sie odwrocilam plecami do niego i poszlam spac, a dzisiaj rano budze sie opetana jego rekoma i nogami tak sie przytulał do mnie :brzyda l:
Gratulacje dla siostry no i dla Ciebie w koncu ladny zaszczyt Cie kopnal Powodzenia w pelnieniu takiej odpowiedzialnej funkcji
A Tz przefajny
Stary 2012-09-05, 09:12   #2382
nuna2
Zakorzenienie

wiecie co??:P mam wrażenie,. że do momentu slubu to ja na zawał zejde... została mi dzisiaj jeszcze podłoga do umycia. Musi sie szklić bo tescie przyjeżdżają
Stary 2012-09-05, 09:16   #2383
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Audrey nie wiem od czego to zalezy a sprzedajesz tylko suknie? ja dalam duzo gratisow, w sumie wszystko co mialam, etole, ktorej nie uzylam, podwiazke (ktorej tez nie uzylam, bo zapomnialam) i costam jeszcze co mi zostalo, bo w sumie po co mi to

Jestes mega przykladna zona , ja jestem okropna, i do tego jeszcze gorsza niz przed slubem bo wczesniej jak mieszkalam sama to gotowalam co kilka dni cokolwiek dla siebie, dla TZta tez czasami, a teraz nie musze, bo rodzice gotuja codziennie wiec zaproponowali, zebysmy jedli obiady razem z nimi. I od slubu to zrobilam chyba 2 razy obiad kiedys pieklam ciasta prawie co sobote, a teraz ani nie mam czasu, ani potrzeby, bo dostajemy na zmiane albo od tesciowej, albo od babci, albo od mamy jakies ciasto fajnie jest byc mlodym malzenstwem Ale sie rozleniwiam
No suknia, halka, welon, podwiązka, kolczyki (oczywiście nie z etsy tylko t które kupiłam pierwsze). Więcej rzeczy do niej nie mam ;P Czekam na foty od fotografa- będa za tydzień i podejście part II.

U nas z obiadami jest identyczna sprawa... z tym, że to nie mama gotuje, a ja Ona obiad robi tylko w weekend, a cały tydzień robię go ja. Jakoś tak już przywykłam, że siedzę w domu to robię mnóstwo rzeczy, o których większość ludzi by nie pomyślała

Cytat:
dziewczyny ale zaczynam sie bac... czuje sie w ciemnej dupie. Pierwszy taniec nie ruszony, Piosenki na przerwe w graniu orkiestry nie wybrane, tyle rzeczy jeszcze nie załatwione...
spokojnie... pierwszy taniec "próbowaliśmy" w piątek przed weselem. puściliśmy piosenkę, pobuujaliśmy się, skończyła się i poszliśmy robić co innego Piosenek na przerwę też nie wybraliśmy, zaufaliśmy DJowi.

Cytat:
0. Zamiast ponczoch miałam balsam do ciała żeby się nogi ładnie błyszczały

za Klaudusi Sis
Stary 2012-09-05, 09:17   #2384
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 09:18   #2385
Nattiv
Zakorzenienie

Zwariuję z tą pogodą dziś pokazuje, że w dniu ślubu będzie u mnie tylko 10 stopni!, ale słonecznie Jeszcze się okaże, że śnieg spadnie

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 09:25   #2386
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
myslalam o tym:P
suknie kupowalam w komisie, ale tam, gdzie robilam poprawki, pani miala kawalek materialu wlasnie w tym kolorze i mi dala. takze bede poszukiwac...
.
Owocnych poszukiwań!

Cytat:
Kciuki!
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 09:30   #2387
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
spokojnie... pierwszy taniec "próbowaliśmy" w piątek przed weselem. puściliśmy piosenkę, pobuujaliśmy się, skończyła się i poszliśmy robić co innego Piosenek na przerwę też nie wybraliśmy, zaufaliśmy DJowi.

0. Zamiast ponczoch miałam balsam do ciała żeby się nogi ładnie błyszczały

za Klaudusi Sis
tylko problem w tym, że my jesteśmy kompletne łamagi w tancu

a co do dja to my mamy orkiestre ale w przerwach nie chce, żeby było cicho...
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Zwariuję z tą pogodą dziś pokazuje, że w dniu ślubu będzie u mnie tylko 10 stopni!, ale słonecznie Jeszcze się okaże, że śnieg spadnie
nie strasz bo mam tydzien później i nie chce śniegu
Stary 2012-09-05, 09:39   #2388
E87
Wtajemniczenie

Na poczcie jeszcze kilka fotek z pleneru
Stary 2012-09-05, 09:42   #2389
nuna2
Zakorzenienie

kurde... myslałam, że znajdę robotę i umówiłam się na próbny na 16... ale teraz jak sobie tak mysle, jak sprawdze czy makijaż się utrzyma, skoro będę go miała na sobie 3 h??.... spróbowac przełożyć na rano??
Stary 2012-09-05, 09:44   #2390
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
kurde... myslałam, że znajdę robotę i umówiłam się na próbny na 16... ale teraz jak sobie tak mysle, jak sprawdze czy makijaż się utrzyma, skoro będę go miała na sobie 3 h??.... spróbowac przełożyć na rano??
zdecydowanie
Stary 2012-09-05, 09:53   #2391
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
ja akurat mialam makijaz robiony popołudniu kiedy w PL byly rekordowe upaly a wieczorem poszlam na tance takze wiedzialam na 100% ze makijaz wytrzyma. Takze zadzwon i zapytak czy nie ma mozliwosci wykonania go rano..Moze akurat. A jesli nie to mysle ze powinnas cos zrobic aby sie zmeczyc i zobaczyc czy nic nie splywa

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 09:54   #2392
nuna2
Zakorzenienie

następnego dnia mam wieczór panienski, ale na sobote sie nie dało na probny....
Stary 2012-09-05, 09:55   #2393
melod_y
Zakorzenienie

Dziewczyny taki mam kupic ten vanish? Nic mi sie nie stanie z suknia?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vanish-oxi-action-odplamiacz-do-tkanin---plyn.jpg (16,5 KB, 4 załadowań)

Stary 2012-09-05, 09:58   #2394
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
uff... ściska mi cały żołądek... po ślubie musze sie za siebie wziąć i schudnąć z 5 kg bo teraz juz nie bede kombinowac.
Powiem Ci, że ja mam 52 dni do ślubu i też mam ściśnięty żołądek jak sobie pomyślę. Jak kładę się spać i myślę o ślubie to nie mogę zasnąć...Boję się cały czas, że nie uda nam się dopiąć wszystkiego na ostatni guzik, że ciężko mi będzie tańczyć w mojej sukni i najbardziej, że w butach nie wytrzymam. Chodzę w nich po domu i nie jest źle i mam nadzieję, że dam radę.

Cytat:
to może wezmę w takim razie jeszcze rajstopy,... też mam te pończochy silikonowe i pewnie mnie odparzą...
Wiecie co?? wiem, że mnie nie znacie ale jesteście dla mnie wielkim wsparciem... Chciałabym kiedys którąś z Was spotkać...
To jak będziesz w moich stronach daj znać to coś zorganizujemy.

Cytat:
no z butami to jestem przeszczęśliwa... Już nie są tak ładne jak tamte były ale tamten był jeden ewidentnie żółty.
a powiedzcie mi: nie da sie zrobic tak, żeby uszyć coś podobnego do JA tylko zmienić kilka elementów, żeby nie było kopii??
Myślę, że może nawet by się bardzo podobną udało uszyć i myślę, że nie było by, żadnych problemów jeżeli byłaby rozgarnięta krawcowa.
Na pewno byłby problem z kupieniem podobnej koronki na górę bo podejrzewam, że na identyczną nie ma szans. Ale nie każdy chce szyć i ma do tego prawo. Jakby nie takie warunki jakie dała mi krawcowa to też bym się nie zdecydowała chyba.

Cytat:

Cytat:
Ja myślę, żeby na panieński zrobić sobie próbny wtedy na pewno sprawdzę czy się trzyma.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 10:02   #2395
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Dziewczyny taki mam kupic ten vanish? Nic mi sie nie stanie z suknia?
Sprobuj moze najpierw na maly kawalku cos sprac i poczekaj az wyschnie jesli sie nie nie stanie to wypierz cala?
Stary 2012-09-05, 10:06   #2396
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Powiem Ci, że ja mam 52 dni do ślubu i też mam ściśnięty żołądek jak sobie pomyślę. Jak kładę się spać i myślę o ślubie to nie mogę zasnąć...Boję się cały czas, że nie uda nam się dopiąć wszystkiego na ostatni guzik, że ciężko mi będzie tańczyć w mojej sukni i najbardziej, że w butach nie wytrzymam. Chodzę w nich po domu i nie jest źle i mam nadzieję, że dam radę.

To jak będziesz w moich stronach daj znać to coś zorganizujemy.

Myślę, że może nawet by się bardzo podobną udało uszyć i myślę, że nie było by, żadnych problemów jeżeli byłaby rozgarnięta krawcowa.
Na pewno byłby problem z kupieniem podobnej koronki na górę bo podejrzewam, że na identyczną nie ma szans. Ale nie każdy chce szyć i ma do tego prawo. Jakby nie takie warunki jakie dała mi krawcowa to też bym się nie zdecydowała chyba.

Ja myślę, żeby na panieński zrobić sobie próbny wtedy na pewno sprawdzę czy się trzyma.
tylko wątpię czy będzie miała jaki kolwiek termin skoro na 22 wrzesnia miała tylko na 10:20...

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

a co do spotkania to ja tam jestem czesto to trzeba sie spiknąc na jakąś kawę właśnie sobie tak myślę, że najczęsciej śluby sa do 16 a kosmetyczka pracuje do 15... to może sie uda... tylko co z fryzjerką... no chyba, że poprostu wyprostuje włosy i mi zrobi makijaż a fryzure spróbuje w inny dzien?? poradzcie
Stary 2012-09-05, 10:10   #2397
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
tylko wątpię czy będzie miała jaki kolwiek termin skoro na 22 wrzesnia miała tylko na 10:20...

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

a co do spotkania to ja tam jestem czesto to trzeba sie spiknąc na jakąś kawę właśnie sobie tak myślę, że najczęsciej śluby sa do 16 a kosmetyczka pracuje do 15... to może sie uda... tylko co z fryzjerką... no chyba, że poprostu wyprostuje włosy i mi zrobi makijaż a fryzure spróbuje w inny dzien?? poradzcie
No ja nie będę robić próbnej fryzury na panieński bo najprawdopodobniej będę mieć wplecioną koronkę wiec nie pójdę z białą koronką we włosach do knajpy.

Laura

Stary 2012-09-05, 10:15   #2398
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Kochana... Wiem co to stres bo chyba na wizazu nie bylo bardziej zestresowanej dziewczyny niz ja...
I powiem Ci ze w dniu slubu bedzie Ci juz obojetne troche czy bukiet jest identyczny jak chcialas, czy pogoda dopisze, czy wszystko bedzie na tip top. Bedziesz tak zmeczona ze bedziesz tylko marzyc aby sie polozyc spac... I tutaj zlota rada przewijajaca sie od dawna... Zostawiajcie jak najmniej rzczy do zalatwienia na piatek.. U mnie byla istna tragedia..

Co do butow... Mialam dwie pary... jedna za 160 PIEKNA, i druga kupiona przypadkiem za 40 zl... i jeszcze tuningowana gdzie podeszwy byly kanciate i doklejane
Wybierz wygodne buty... Nawet brzydkie ale wygodne... Ja o 22 mialam juz pecherze wielkosci 5zl.. chociaz w domu sprawidzily sie super.. Przez to nie moglam tanczyc z nikim poza TZ bo on wiedzial jakie kroki nie sprawiaja mi bolu... Kiedy ktos prosil mnie do tanca czesto niestety musialam odmowic.
Zreszta wpadlam na pomysl sciagniecia butow ale to bylo jeszcze gorsze uczucie niz wtedy kiedy mialam je na nogach

Jesli chodzi o slub/wesele wszytsko potoczy sie tak jak powinno. Nie ma co stresowac sie wczesniej. CO z tego ze moze cos nie wyjsc.. Przeciez masz wokol siebie tylko najblizsza rodzine
jak przeczytacie jakie ja wpadki mialam z TZ 1.09 to zlapiecie sie za glowe ale pomimo tegol nikt nic nam nie wypomnial/ nie zasmial sie tylko mowili ze to bylo wspaniale wesele

takze luz na szelkach bedzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Sprobuj moze najpierw na maly kawalku cos sprac i poczekaj az wyschnie jesli sie nie nie stanie to wypierz cala?
jejku sama juz nie wiem :/ moze faktycznie dam ja do pralni.. troche sie boje ze ja zniszcze.... W zyciu nic nie odplamialam i nie mam doswiadczenia z takimi specyfikami

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:

ja fryzure i makijaz mialam robiony w inne dni. I na szczescie mialam na fryzure wiecej czasu poniewaz dlugo kombinowalysmy fryzurke ktora w pelni mnie zadowoli

Stary 2012-09-05, 10:20   #2399
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Kochana... Wiem co to stres bo chyba na wizazu nie bylo bardziej zestresowanej dziewczyny niz ja...
I powiem Ci ze w dniu slubu bedzie Ci juz obojetne troche czy bukiet jest identyczny jak chcialas, czy pogoda dopisze, czy wszystko bedzie na tip top. Bedziesz tak zmeczona ze bedziesz tylko marzyc aby sie polozyc spac... I tutaj zlota rada przewijajaca sie od dawna... Zostawiajcie jak najmniej rzczy do zalatwienia na piatek.. U mnie byla istna tragedia..

Co do butow... Mialam dwie pary... jedna za 160 PIEKNA, i druga kupiona przypadkiem za 40 zl... i jeszcze tuningowana gdzie podeszwy byly kanciate i doklejane
Wybierz wygodne buty... Nawet brzydkie ale wygodne... Ja o 22 mialam juz pecherze wielkosci 5zl.. chociaz w domu sprawidzily sie super.. Przez to nie moglam tanczyc z nikim poza TZ bo on wiedzial jakie kroki nie sprawiaja mi bolu... Kiedy ktos prosil mnie do tanca czesto niestety musialam odmowic.
Zreszta wpadlam na pomysl sciagniecia butow ale to bylo jeszcze gorsze uczucie niz wtedy kiedy mialam je na nogach

Jesli chodzi o slub/wesele wszytsko potoczy sie tak jak powinno. Nie ma co stresowac sie wczesniej. CO z tego ze moze cos nie wyjsc.. Przeciez masz wokol siebie tylko najblizsza rodzine
jak przeczytacie jakie ja wpadki mialam z TZ 1.09 to zlapiecie sie za glowe ale pomimo tegol nikt nic nam nie wypomnial/ nie zasmial sie tylko mowili ze to bylo wspaniale wesele

takze luz na szelkach bedzie dobrze.

Już wiem, że bedę zmęczona bo na bank nie będę mogła spać z piątku na sobotę. Po weselu się nie wyśpię bo na pewno wrócimy późno i nie będę długo spała bo fryzjer...

Co do butów to ja też dałam za swoje ponad 160zł i liczyłam, że będą lepsze. Chciałam kupić jakieś zapasowe nie ważne za ile byle wygodne ale jeszcze takich w sklepach nie spotkałam...
Mam jedne na takim obcasie w domu ale są czarne...
Ja chyba wykorkuje przez te prawie 2 miesiące!

Dzięki za rady

Laura

Stary 2012-09-05, 10:21   #2400
niusia_87
Zakorzenienie

Nie nawidze tego jak tyle się naodpisuje i mi się wiadomość skasowała
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości