|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kubki!
Cytat:
Jestem po 24 h testowania So Elixir Purple na moich biednych sponiewieranych nadgarstkach Powiem tak - chyba za mocno chcieli, ale im nie wyszło... Jedyne co mnie w nim urzeka, to nuty klasyka, ta słodzona miodem herbatka Earl Gray, która mnie otula w zimne dni Matko, ten wątek się rozrasta w tempie kwadratowym
|
|
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Też mnie to zaskakuje - pamiętam że pierwszy wątek ciągnął się latami...
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na poczatek zamowie miniaturke zobacze co to za cuda, no chyba ze przejde sie do stacjonarki |
|
|
|
|
#3514 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Garstka szalonych wielbicielek YR walcząca o jak najlepsze oferty.... Ale zabrzmiało heroicznie Cytat:
moja mama już chyba te 3 buteleczki TODAY zużyła, a mimo że nie przepada za jaśminem Tendre Jasmine bardzo jej przypadł do gustu Edytowane przez Kylpie Czas edycji: 2012-09-04 o 21:55 |
||
|
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy daje mocno kwiatkami... Moja skóra ma niesamowitą tendencję do przesładzania zapachów i też zapachy takie słodkawe bardzo fajnie się na niej rozwijają. Niesłodkie i kwiatowe wypadają bardzo blado...Ten bym zaliczyła jako miodowo-słodki, raczej mało kwiatowy, taki... otulający, ciepły U mnie się sprawdza.Mam nadzieję, że Ci się spodoba |
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
Dziewczyny, nie wchodzą mi kody do oferty wysyłkowej z września z pierwszego posta
też tak macie?
|
#3519 |
|
Konto usunięte
|
nikomu nie wchodzą na razie.
|
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Vanille Noir, mam w tej chwili na sobie. Rzeczywiście "dark" taka extra wytrawna wanilia. Ale ma swój urok Niestety przesławnego Cocona jeszcze nie próbowałam...
|
|
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to na kokonie ,ktory mial byc czekoladowy zawiodlam sie bardzo i polecial w swiat
|
|
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię ciężkie zapchy, bo ciężko się noszę i świeżaki czy kwiatuszki do mnie nie pasują ![]() Te irysy, róże i inne kwiatki omijam, bo nie moja bajka. Ale Vanille już kiedyś wąchałam i na zimę jak znalazł.
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2012-09-04 o 22:34 |
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Przy pierwszych testach Cocoon mi niestety nie podszedł - pewnie przez tą paczulę ziemistą, ale odkąd przekonałam się do Angela edp (jeszcze więcej paczuli) to i Cocoon mi nie straszny
|
|
#3526 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A Vanille Noir na zimne dni... dobrze, jesteśmy rozsiane po całym kraju...Cytat:
|
||
|
|
|
#3527 |
|
Raczkowanie
|
Przy jednym z zamówień z darmową wysyłką dostałam husteczkę zapachową Tendre Jasmin i się zakochałam. Rozumiem już wasze zachwyty nad perfumani z serii Secrets d'Essences - kiedyś odrzuciło mnie Iris Noir a teraz wszystkie mi się podobają
tylko jak tu zrobić, żeby któreś dostać w gratisie A tak poza tym to jest nowy newsletter. http://www.yves-rocher.com.pl/newsle...705cf11ca78c26
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
YR ma kilka ciekawych zapachów, ale niestety większość ich perfum ma jedną dyskwalifikującą u mnie wadę- brak trwałości.
|
|
|
|
#3529 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.fragrantica.com.pl/perfum...Today-808.html Niestety, żmudna trochę robota z tym szukaniem, ale na pewno coś znajdziesz, powodzenia! ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze i ja kilka slow napisze nie cierpie kwiatowych zapachow, wole ambre, oud, drewno, kadzidlo, nuty korzenne itp w zeszlym roku jak testowalam So Elixir (tez byl dodawany jako gratis do zamowienia) nie bardzo mi sie podobal, ale tym razem chyba potrzebowalam tej slodyczy edp i zywotnosci na skorze edt teraz, to jeden z niewielu zapachow, ktory posiada w sobie nuty kwiatowe i moge go nosic z uwielbieniem kurcze, chyba dzisiaj zamowie telefonicznie z oferty na wrzesien z Vanille Noire ![]() edit i kupilam malutki flakonik mini nowego So Elixir na all za grosze ![]() zobaczymy
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2012-09-05 o 07:48 |
|
|
|
|
#3531 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie zalezalo mi jakos bardzo ale zdenerwowalam sie wtedy na babke bo wlasnie tutaj czytałam, że dostawalyscie zastępcza ulotke w takiej sytuacji |
|
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamówiłam za kwotę 60 zł i na potwierdzeniu mailowym mam odbitą zniżkę i bezpłatny koszt wysyłki - czyli całe zamówienie za 40 zł.
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
całkiem w porzadku ten newsleter
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Coś w tym jest! Ale prawdą jest, że tu prędzej człowiek znajdzie najświeższe info, niż na oficjalnej stronie yR lub na ich profilu na FB
|
|
|
|
|
#3535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko, że przy kodach zniżkowych z FB jakoś dziwnie im te kody ginęły i później w historii zamówień nie były uwzględniane a w mailu było cacy A jak się do nich zadzwoni, że z kodu się skorzystało to pewnie wytkną tą nieścisłość że kod niby od 90zł miał działać a działał od 60zł
|
|
#3536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie trochę kiepski, liczyłam chociaż na to nowe mleczko
miniatur tego mam zapas, dodawali w zeszłym roku przy każdej możliwej okazji.
|
#3539 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak nie moge zamówic narazie bo jestem w Olsztynie nie wiem jak długo jeszcze i boje sie ze jak tu zamowie to nie dojdzie , a do domu te nie moge teraz zamowić bo tam tez nikogo nie bedzie kto by to odebrał. Musze czekac az wróce do domu i tam na spokojnie wysyłkowa ogarne (moze do tego czasu bedzie juz wchodzic przez neta) i e-sklep (moe do tego czasu dowiemy się co jest niespodzianką)btw. juz pytałam ale nikt nie odpowiedział. Miniaturki zapachów mozna zamawiac tylko w wsysyłkowej?? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

Powiem tak - chyba za mocno chcieli, ale im nie wyszło... Jedyne co mnie w nim urzeka, to nuty klasyka, ta słodzona miodem herbatka Earl Gray, która mnie otula w zimne dni 
moja mama już chyba te 3 buteleczki TODAY zużyła, a mimo że nie przepada za jaśminem Tendre Jasmine bardzo jej przypadł do gustu
U mnie się sprawdza.

też tak macie?

06.09.2014