|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XIII + przeogromna dawka plotek!!
Dobry.
Dziewczyny idę się dziś zapisać na kurs prawka ![]() Matko... trzeba było to zrobić zaraz po osiemnastce, ale nie... wtedy to mi się nie chciało, myślałam że się nie nadaję... autobusem wszędzie dojadę... Miałabym to dawno z głowy
|
|
|
|
#1322 |
|
Strażnik Wizażu
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XIII + przeogromna dawka plotek!!
Obejrzałam zdjęcia
jak z obrazka Młoda podobna do Mamy wg mnie ![]() Nieeee! jest przepiękna...
|
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Ka-boom (ta mgiełka jest niebieska, ale za cholere nie chce tak wygladac na zdjeciu)
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1324 | ||
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3633284 9]Dobry.
Dziewczyny idę się dziś zapisać na kurs prawka ![]() Matko... trzeba było to zrobić zaraz po osiemnastce, ale nie... wtedy to mi się nie chciało, myślałam że się nie nadaję... autobusem wszędzie dojadę... Miałabym to dawno z głowy [/QUOTE]Znam ten ból.... Cytat:
![]() Ma. Nie pamiętam jaką. Sprawdzę w domku. Cytat:
Ładnie Ci w tym kształcie |
||
|
|
|
#1325 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba wracam... Okaże się w praniu ![]() Cytat:
![]() Po raz tysięczny już chyba: to nie jest obrona. Pisząc egzamin licencjacki mam na myśli nic innego, jak egzamin. Cytat:
![]() Trzymajcie kciuki, trzymajcie ![]() Czemu? Cóż, zdanie tego w drugim terminie jest niewykonalne: jak zdać pytania otwarte, skoro test abc uwaliłam? ![]() Cytat:
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Śniegowa
dobrze, że mi ładnie, bo pewnie jeszcze sobie poczekam na odrośnięcie :P---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Rudzielcu dobrze, ze jestes
|
|
|
|
#1327 | |
|
Konto usunięte
|
Loli cudowne są
Uwielbiam Twoje migdałkowe pazurki ale te też Ci okropnie uroku dodają, takie dziewczęce są i wdzięczne ![]() Cytat:
Pesymizm to najlepsza droga do niezdania... Wyobrażam sobie jak Ci ciężko, ale to wcale się tak nie musi skończyć. Ode mnie: POWODZENIA! ![]() Agrrr... jak ja mam się na to prawko zapisać jak nie umiem się nawet na szkołę zdecydować? Za pół godziny wychodzę z domu i jeszcze nie wiem do której mam iść... mam dwie ostatnie do wyboru. Jesooo... jak leming normalnie, polezę tam gdzie się zapatrzę... |
|
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
automatyczne skojarzenie- wata cukrowa. Ja miałam walkę z telefonem czego efektem był zdarty lakier na kciuku, ale poradziłam i zrobiłam "łatkę", która ma wytrzymać do jutra Lepsze to niż zdarcie :P
|
|
|
|
|
#1329 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#1330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Ale zaraz zaraz, skorotak myślałaś to znaczy, że łatka nie jest zła Cytat:
Bo ja nad kształtem to ubolewam bo nie wiem jak je piłować ![]() Są tu jakieś osoby ze Śląska ?
"Now You all know The bards and their songs When hours have gone by I'll close my eyes In a world far away We may meet again..." Edytowane przez ameljja Czas edycji: 2012-09-05 o 12:35 |
||
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Ameljja - ja poniekąd, ale z opolskiego
|
|
|
|
#1332 |
|
Zadomowienie
|
Także jestem z opolskiego, choć czasem z dolnego, ale nie jestem dziewczyną
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Zmieniłam
W Opolskim ostatnio byłam w wakacje, w Opolu w zoo |
|
|
|
#1334 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja cierpię! Mam okres, uczulenie na twarzy i generalny weltszmerc. Życie to... córa koryntu.
|
|
|
|
#1336 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
błyskotki no bez sensu.. chociaż czy w świecie lakieromaniaczek jest to bezsensowne? ![]() póki co będę się starać powstrzymac przed jego kupnem... Cytat:
![]() Aa no tak, ale one są jeszcze nieużywane, ale może jak spróbujesz to któreś z nich okażą się ulubieńcami i bedziesz sięgać po nie częściej ![]() a nad tymi użytymi raz które nie bardzo przypadły do gustu można się zastanowić chyba... chociaż mi jest szkoda wszystkich wstydź się śliczne lekko żołte, ale mi to nie przeszkadza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na pewno spróbuję.Ale muszę powiedzieć że chyba minimalny postęp moich kłaków jest umyłam tylko i dałam Bingo shea i algi. Mam spięte więc do konca wyglądu ocenić nie mogę, ale są na pewno gładsze i przyjemnie w dotyku, na razie puchu nie ma
|
||||
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1338 | |
|
Placuszek racuszek
|
ja 2 lata temu byłam także ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- One są całe, ale chyba chodziło Ci o to, że więcej? ![]() Cytat:
Już 3 rok mam na 7:10 ale nigdy nie miałam prawie całego tygodnia tak dziś mi sie fajnie wstawało![]() oj troszkę boli, jak się wspomni o wakacjach.. ale nie jest najgorzej |
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
Judytka - oj narzekam, narzekam
ale dzisiaj nie poleżę, może wieczorem A w ogóle to pokazuj pazury:P
|
|
|
|
#1340 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3631156 2] Trochę mnie ten pędzelek martwi. Nie wiem, czy mój nie jest jakiś felerny, bo raz że jeden kłaczek mu wystawał a dwa... a nie będę tłumaczyć - popatrzcie. Przez to ścięcie z jednej strony moje niewprawne łapki nie umieją domalować rożków na brzegach paznokci... ![]() [/QUOTE] nie kuście tą czekoladą a tego typu pędzelki to chyba dosyć często tak nierówno przycięte... [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;36320104]Złamałam tego paznokcia u kciuka co próbowałam go ratować.Nie zetne reszty,poczekam na niego [/QUOTE]uu, bardzo źle? a resztę możesz skrócić trochę, nie całkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja jak mialam w liceum na 7.10 to autobus miałam o 5.36... a potem godzina czekania na 1 lekcję, ehh. płytka mega ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
a co to za mgiełka? ja mam takie podobne właśnie transparentne piegi i ich też nie można uchwycić dobrze na zdjęciach...Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak się prezentują tylko z odżywką (a w pracy się nabijają że dopiero środa a mi już bije i robie sobie zdjęcia ręki)
|
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Aniu
Przeszłam samą siebie iswoje postanowienie- pomalowałam pazurki, mam teraz 2 warstwy NT, 2 odżywki Sensique + jedna z mgiełki fajnie to wygląda, podoba mi się ^^
|
#1343 | |||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
O maaasz. Na co uczulenie? Mnie się chyba oprych kluje Cytat:
Pęknieta. Dobre ![]() Cytat:
Pokaż jakieś lepsze fotki, bo słabo widać, a dorze się zapowiadają. |
|||
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Judyta OMG jaka długa płytka! Zamrodowałabym za taką, jest piękna!
Anulko te piegi to selenka Preziu pamiętam o numerach lakierów dla Ciebie! ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Śniegowa nie wiem na co uczulenie, ale w okolicach miesiączki często wyłażą mi masowo krostki w okolicach ust i generalnie w dolnych partiach twarzy. Potem się wysuszają, skóra się złuszcza i schodzi. Całość trwa kilka dni. |
|
|
|
#1345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wzruszyłam się.
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3633492 7] Nie mów tak, nie myśl tak! Pesymizm to najlepsza droga do niezdania... Wyobrażam sobie jak Ci ciężko, ale to wcale się tak nie musi skończyć. Ode mnie: POWODZENIA! ![]() [/QUOTE] Sralimuchy. Nie chce tego zdać, w gruncie rzeczy. Chcę iść do pracy i mieć rok przerwy od studiów. Ale nie mówcie tego mojej mamie ![]() Ja z niemalże-niedaleka. Opolskie łamane przez dolnośląskie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ogłoszenia parafialne: Mieszkania szukam na gwałt!
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Trelle, dopiero cofnęłam się na poprzednią stronę- mam podobnie, jak słyszę motocykl na ulicy to aż mi się ciepło robi
Kurde, to jest nieopanowana miłość do motorów, ale mi to pasuje Niekoniecznie mojemu ukochanemu...
|
#1348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście to co złe szybko mija. Cytat:
![]() JudytaKas bardzo ładna płytka Czekam na dalsze efekt zapuszczania.Cytat:
![]() W ogóle mam remont i gładź kładzioną i dopiero co skończyłam sprzątać i kicham jak opętana
"Now You all know The bards and their songs When hours have gone by I'll close my eyes In a world far away We may meet again..." Edytowane przez ameljja Czas edycji: 2012-09-05 o 14:30 |
|||
|
|
|
#1349 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Mało rozsądne. Nie będzie Ci się chciało wracać. |
|
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokażę Wam moją "kolekcję". Jakbyście chciały zobaczyć któryś kolor na paznokciach to wołać w kolejności: dziwaki, zielenie, ciemne, niebieskie, delikatesy, czerwienie i róże, żółte i żółto-podobne :P WYBACZCIE ten syf na parapecie
"Now You all know The bards and their songs When hours have gone by I'll close my eyes In a world far away We may meet again..." Edytowane przez ameljja Czas edycji: 2012-09-05 o 14:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

jak z obrazka 

jest przepiękna...

będzie dobrze! 
dobrze, ze jestes 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Mieszkania szukam na gwałt!
Na szczęście to co złe szybko mija.