![]() |
#1801 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak schudnąć?
Kochane Moje i rozstac sie nie moge, ale perfumy Wam polecam - mam nadzieję, że przypadna Wam do gustu - fajnie będzie gdy banda rozwydrzonych Bab będzie waniała tym zamym wozduchem.
Pa Ślicznotki szczuplutkie - może kiedyś dołączę do Tego szacownego Grona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Raczkowanie
|
pa kochane, też spadam zarabiać na fioltetowy trunek;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Pa Świtezianko, TY Kokietko jedna
![]() Już ja bym chciała zobaczyć tę Twoje zwały tłuszczu ![]() Dzisiaj czytałam o tym zapaszku trochę, raczej dla konkkretnych, zdecydowanych, sexownych babek- czyli Nikuś powinien się nadać dla nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Pa, Pa idę spęłnić swój obywatelski obowiązek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
świteziankokochana ja niestety wyłamię się z Waszych perfumowych upodobań, używam zazwyczaj świeżuchów na których woń większość wyrafinowanych dam kręci nosem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Raczkowanie
|
Pragnę podziękować Wam wszystkim zdegenerowanym babeczkom za życzenia imieninowe,TOBIE Dorinko wytrwania w diecie i oczywiście zgrabnej pupki (choć pewnie ją masz)
SABBATH nie martw się tak(jak to mówi moja mała,tylko nigdy nie wiem czy nie martw ,czy nie marszcz się) Jutro pewnie nie będę w stanie z Wami pogadać ,trzymajcie się w swoim nałogu ,anorektyczki kochane!!!!
#1807 |
Raczkowanie
|
Na zdięciu jestem ja (z rok temu)i moich córek.
#1808 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zadomowienie
|
Zapraszam na pierozki,,,,,dzis narobiłam z serem......
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
hej Kobitki,
nie było mnie dziś przy Was, bo jeździłam po klienteli mojej przyszłej krwiożerczej kapitalistycznej firmy (jak to mówi Świtezianka ![]() ![]() Ps. a mnie Małaszyński się podoba ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zadomowienie
|
Lewekjako facet w 'Magdzie M" Małaszynski jest słodki,,,,,ale w Swiadku nie prezentował się,,,jakoś szczególnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aj tam pedofilia, dorosły facet to przecież jest, w pełni sił ![]() ![]() A Ty młoda dupa jesteś, nie marudź kochaniutka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Wiedźma
|
Miłe moje Dziewczyny, Niko Najmilsza,
moje Njasłodsze Szczęście śpi spokojnie. Przetrzymałam go w łóżeczku cały dzionek, a to wyczyn nie lada przy takim wiercipięcie, zrobiłam mu inhalacje, oklepałam dokładnie, a teraz siedzę sobie i słucham jak NIE kaszle. ![]() Obyło się bez lekarza i bez antybiotyku. Mam nadzieję, że to już koniec mojego martwienia się. Teraz tylko wzmożone choróbkowe przytulanie i pieszczoty przez dni parę, a potem ferie. Bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Tobie Niko szczególnie. ![]() Ściskam Was cieplutko Wasz dyżurny Szkieletor ![]()
#1815 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
życze miłego dnia ![]() Sabbath ciesze się że z małym lepiej trzymaj się ciepło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze .Przytulaj Go i wypieść z podwójną siłą. ![]() Dziękuję Sabbathku za miłe slowa ![]() Dziewczynki Moje Slodziutkie,Skarbiątka Najpiekniejsze ,witam i przemiłego dnia życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kobitki!
![]() Udanego dzionka zyczę! |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki Moje Kochane - czyli słodko mowiąc zdeprawowany elemencie społeczny.
Nikuś Kochana, witam Cie cieplutko i serdecznie pozdrawiam. Ciekawa jestem, czy wyprobowałas polecane przeze mnie perfumy? Słodko - ciepły nastroj i ton nas nie opuszcza - choc odrobina zdeprawowania nie zaszkodzi, o chlopach rownież fajnie z Wami pogadać. ![]() Bello Droga, ja też Ciebie bardzo lubie - by nie opuścic wyznań wzajemnych. Nawet wczoraj, tak sobie myślałam - co nader rzadko zdarza sie w mojej egzystencji - mówie o skomplikowanym procesie myslowym - że mam wrażenie jakbym Was wszystkie juz wczesniej znała, tak od zawsze, od zarania dziejów. A z tym chłopai to uzywaj sobie Kochna, nawet z młodszym - jesli wart jest Twojego zainteresowania - domyslam się, że to niezły kąseczek. Całusy ![]() Lewek Kochana, widze , że w Twoim przypadku przebywanie z nami odniosło porządany skutek, staczasz się prawidłowo i sięgasz dna chlając wodę z chłopami - niby to integrując się z klientela Twojej krwiozerczej kapitalistycznej firmy, ale cel uświęca środki, więc deprawuj sie dalej Kochana - masz nasze przyzwolenie. Jesli mowa o chłopach, to mnie rownież wielu sie podoba, ale jakś taka cholera wybredna jestem. Całuję Cię ![]() Dorinko Kochana - jeszcze się biedactwo zapewne z kaca leczysz, bo wczorajszych imieninowych brewriach. Mam nadzieję, że od Ukochanego dostałas nie tylko wymarzone perfumy, ale także wiele innych objawów miłości ![]() Oj Kochana, zdziwisz się jak zobaczysz moje zwały tłuszczu i moja nieciekawą zupełnie fizjonomię - rozczarujesz się, że to ja., ale cóż przyznałam sie juz do zdegenerowania społecznego i licznych wad swojego umysłu i ciała - więc mam nadzieję, że przeżyjesz ten wstrząs. Ciekawa jestem Kochana, czy obwąchałaś juz Crytal Noir? Całuje Cie cieplutko ![]() Wczoraj kupiłam spódnicę w Solarze - oczywiście w Factory - ale Ciebie niestety nie spotkałam ![]() Sabbath Kochana, jesteś tak wrażliwa istota, że twoje słowa wyrażają twoją duszę - byłaś wczoraj smutna i wszystkie to odczułyśmy - byłysmy z Tobą. Cieszę się, że Myszek Twoj Ukochany doszedł już do zdrowia i że spędzacie czas we wzajemnych uściskach i przytulańskach. Mma nadzieję, że dziś będziesz miała już lepszy humor i jak zwykle będziesz nam umilac dzien swoimi trafnymi dygresjami. Całuje Cię najmocniej w świecie ![]() ![]() Dodko Kochana, na zdjęciu prezentujecie się znakomicie. Napisz prosze jak twoje postępy w diecie - zapewne jesteś już szczuplusieńka. Całuję mocno ![]() Nesko Droga, choć bardzo Cie lubie i uwielbiam pisac w Twoim towarzystwie, to wybacz Kochana, ale świeże zapachy perfum to niestety nie dla mnie bajka, ale domyślam się, że właśnie takie nuty zapachowe okreslają znakomicie Twoja osobowośc - dynamiczna, śwież, pełna energii i inwencji. Caluję Cię - jak na zdeprawowany element przystało ![]() Ewitar Kochana, jak tam twoje postępy w pakowaniu się do Polski? napisz Kochana, jak się z tym czujesz i jak sobie radzisz i kiedy ten szczęśliwy - oczywiście dla nas, bowiem jesteśmy zaproszone na denaturat - powrót na łono ojczyzny , planujesz? Ściskam Cie cieplutko i całuski dla Twoich uroczych Dzieciaczków ![]() Toogro Droga, cieszymy się bardoz, że do nas zaglądasz. Nie zapominaj jednak Kochana, że my jako menele zdegenerowane chętnie wpadniemy na twoje pierożki, chałupe Ci tylko zdemolujemy i pożremy wszystko, co tylko możliwe. Uważaj więc Kochana i odzywaj się do nas częściej. Całuski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Wtajemniczenie
|
Taka Taka, cos nam sie nie odzywa, chyba wyłąmała się z zakletego kręgu czarownic, szkieletorow i innej maści zboczeńców?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, dzisiaj nieco osłabiona po wieczorno-nocnej biesiadzie z winkiem. Jak zwykle wypiłam nieco za dużo
![]() Co do diety, to już nie mogę się doczekac drugiego etapu, gdzie wreszcie zjem jabłko i jogurcik ![]() Dostałam moje wymarzone Femme Mont Blanc i spryskałam się nimi i czuję się bardzo wyjątkowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Wtajemniczenie
|
Kochane Moje Mara też się gdzieś zapodziała - martwię sie o Nią - ostatnio - mimo naszych sprośnych tekścików - była w nienajlepszej formie!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry wszystkim pocieszycielkom, troskliwym matkom, degeneratkom i słdkim babeczkom
![]() ja jestem po bieganiu, jeszcze dyszę jakaś szczęśliwa ostatnio jestem, dobrze mi robi taka zawiększona dawka ruchu ostatnio, wzrósł mi poziom szczęścia i dawno już mnie żadne doły i rozterki nie dopadły, a kłopoty też mnie omijają to nie miejsce na takie wynurzenia, ale lepiej na mnie działają poranne biegi niż wieczorne drinki ![]() no to do pracy pa pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
cieszę się, że miałaś wczoraj tak udany dzień i że masz swoje wymarzone perfumy, Ty Kochana zawsze powinnas się czuc wyjątkowo, bowiem wspaniała z Ciebie Kobieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Wtajemniczenie
|
Kochane Moje, ja juz jak wpadne w trans , to nie moge zaprzestać swojego bezsensownego słowotoku.
mam dziś znów mnóstwo obowiązkow, ale będe co jakiś czas zaglądała do Was - więc proszę nie zapominajcie omnie!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Wtajemniczenie
|
Taka Taka Kochana,
dobrze, że sie odezwałaś. Podziwiam Kochana twoją determinacje - oczywiście w bieganiu- ja jakoś nie potrafie sie zmobilizowac, bo i warunki nie takie jakbym od zycia oczekiwała, ale wiem, że nie jest to dobra wymówka. jesteśmy szczęśliwe razem z Toba Kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Świtezianko, bardzo polubiłm bywaine u Was i Was wszystkie
nie pozbęziecie się mnie tak łatwo, ja poprostu wiecznie nie mam czasu, mało piszę ale czytam wszystko i jestem z Wami |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
a tak w kwestii naszych wspólnych upodoban - to czy podobnie jak ja wylewasz na siebie mase perfum, czy "psikasz" sie tylko delikatnie - to mnie bardzo intryguje. Oczywiście nie mam co sie do Ciebie porównywac Skarbie, bowiem Ty z tych wyższych sfer jestes i w dodatku wizualnie duzo lepiej sie prezentujesz, ale pytam tak z czystej babskiej ciekawości? |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Wtajemniczenie
|
Taka Taka Kochana,
Twoje słowa to dla nas bardzo mily komplement, ale pragnę Ci donieśc, że Ty rowniez jestes bardzo bliska naszym sercom - choc tak rzadko do nas zaglądasz - fajna Babka z CCiebie - to sie czuje, mentalnie - oczywiście!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Kochane,
pogońcie mnie do roboty. Widzicie jaka jestem niekonsekwentna i niestabilna emocjonalnie, juz miałam zacząć wykonywanie waznych obowiązkow, ale tak mnie do Was ciągnie, to juz nałóg i prosze kolejne zboczenie mnie dopadło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zadomowienie
|
Switezianko kochana,wyszlam na 10 minut a Ty kochana tyle napisałaś iż zaczynam podejrzewać ,ze pracujesz dla jakiegoś pisma
![]() ![]() Moje kochane Warszawianki spotkajcie sie na tej pizzy ![]() ![]() ![]() ![]() Oj Ty kokietko Moja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.