jak schudnąć? - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-06, 14:53   #1801
switezianka
Wtajemniczenie

Dot.: jak schudnąć?

Kochane Moje i rozstac sie nie moge, ale perfumy Wam polecam - mam nadzieję, że przypadna Wam do gustu - fajnie będzie gdy banda rozwydrzonych Bab będzie waniała tym zamym wozduchem.
Pa Ślicznotki szczuplutkie - może kiedyś dołączę do Tego szacownego Grona
switezianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 14:55   #1802
Bella72
Raczkowanie

pa kochane, też spadam zarabiać na fioltetowy trunek;-)
Bella72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 15:05   #1803
dorinka30
Zakorzenienie

Pa Świtezianko, TY Kokietko jedna
Już ja bym chciała zobaczyć tę Twoje zwały tłuszczu

Dzisiaj czytałam o tym zapaszku trochę, raczej dla konkkretnych, zdecydowanych, sexownych babek- czyli Nikuś powinien się nadać dla nas
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 15:24   #1804
dorinka30
Zakorzenienie

Pa, Pa idę spęłnić swój obywatelski obowiązek
Stary 2007-02-06, 17:25   #1805
neska951
Zakorzenienie

świteziankokochana ja niestety wyłamię się z Waszych perfumowych upodobań, używam zazwyczaj świeżuchów na których woń większość wyrafinowanych dam kręci nosem
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 17:42   #1806
dodka1968
Raczkowanie

GG do dodka1968

Pragnę podziękować Wam wszystkim zdegenerowanym babeczkom za życzenia imieninowe,TOBIE Dorinko wytrwania w diecie i oczywiście zgrabnej pupki (choć pewnie ją masz)
SABBATH nie martw się tak(jak to mówi moja mała,tylko nigdy nie wiem czy nie martw ,czy nie marszcz się)
Jutro pewnie nie będę w stanie z Wami pogadać ,trzymajcie się w swoim nałogu ,anorektyczki kochane!!!!
Stary 2007-02-06, 17:45   #1807
dodka1968
Raczkowanie

GG do dodka1968

Na zdięciu jestem ja (z rok temu)i moich córek.
Stary 2007-02-06, 18:21   #1808
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodka1968 Pokaż wiadomość
Na zdięciu jestem ja (z rok temu)i moich córek.
takie malutkie nic nie widać...
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 19:15   #1809
Toogra
Zadomowienie

Zapraszam na pierozki,,,,,dzis narobiłam z serem......
Toogra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 19:20   #1810
Lewek
Zakorzenienie

hej Kobitki,
nie było mnie dziś przy Was, bo jeździłam po klienteli mojej przyszłej krwiożerczej kapitalistycznej firmy (jak to mówi Świtezianka ) Klientela postawiłą flachę, więc - dla dobra sprawy -trzeba było wychylić parę głębszych (no dobra, zdegenerowana jestem i dzień bez kielicha jest dniem straconym )

Ps. a mnie Małaszyński się podoba Zresztą, mimo że jestem generalnie wybredna, to teraz podoba mi się wielu mężczyzn Chyba jestem zdesperowana Brak chłopa daje się we znaki
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 19:33   #1811
Toogra
Zadomowienie

Lewekjako facet w 'Magdzie M" Małaszynski jest słodki,,,,,ale w Swiadku nie prezentował się,,,jakoś szczególnie.
Toogra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-06, 21:54   #1812
Bella72
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez switezianka Pokaż wiadomość
Bello Kochana,
to juz prawie pedofilia, ja zas powinnam wybrac dziedzinę medycyny zwana geriatrią
A nie pediatrią?
Aj tam pedofilia, dorosły facet to przecież jest, w pełni sił
A Ty młoda dupa jesteś, nie marudź kochaniutka Człowiek ma tyle lat na ile się czuje , czyli mogę zaryzykować, że ten mój nauczyciel, to jest nawet starszy, hihi
Stary 2007-02-06, 21:58   #1813
Bella72
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez switezianka Pokaż wiadomość
Bella, Ty strasznie Kochana zdegenerowana jestes i rozpustna - lubię Cięza to
Bo kto z kim przestaje, takim się staje
A ja Ciebie tak lubię, że nawet nie wiesz jak bardzo
Stary 2007-02-07, 03:20   #1814
Sabbath
Wiedźma

Miłe moje Dziewczyny, Niko Najmilsza,
moje Njasłodsze Szczęście śpi spokojnie. Przetrzymałam go w łóżeczku cały dzionek, a to wyczyn nie lada przy takim wiercipięcie, zrobiłam mu inhalacje, oklepałam dokładnie, a teraz siedzę sobie i słucham jak NIE kaszle.
Obyło się bez lekarza i bez antybiotyku. Mam nadzieję, że to już koniec mojego martwienia się. Teraz tylko wzmożone choróbkowe przytulanie i pieszczoty przez dni parę, a potem ferie.
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Tobie Niko szczególnie.
Ściskam Was cieplutko
Wasz dyżurny Szkieletor
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 06:43   #1815
EWITAR
Raczkowanie

cześć dziewczyny
życze miłego dnia

Sabbath ciesze się że z małym lepiej trzymaj się ciepło
EWITAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 07:23   #1816
nika672
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath;
Wasz dyżurny Szkieletor
Witaj nasz Kochany Szkieletorze,bardzo sie cieszę ,że Myszek,czuje sie
dobrze .Przytulaj Go i wypieść z podwójną siłą.
Dziękuję Sabbathku za miłe slowa

Dziewczynki Moje Slodziutkie,Skarbiątka Najpiekniejsze ,witam i przemiłego dnia życzę
nika672 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 07:48   #1817
Lewek
Zakorzenienie

Witajcie Kobitki!

Udanego dzionka zyczę!
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 08:10   #1818
switezianka
Wtajemniczenie

Dziewczynki Moje Kochane - czyli słodko mowiąc zdeprawowany elemencie społeczny.

Nikuś Kochana
, witam Cie cieplutko i serdecznie pozdrawiam. Ciekawa jestem, czy wyprobowałas polecane przeze mnie perfumy?
Słodko - ciepły nastroj i ton nas nie opuszcza - choc odrobina zdeprawowania nie zaszkodzi, o chlopach rownież fajnie z Wami pogadać.

Bello Droga, ja też Ciebie bardzo lubie - by nie opuścic wyznań wzajemnych. Nawet wczoraj, tak sobie myślałam - co nader rzadko zdarza sie w mojej egzystencji - mówie o skomplikowanym procesie myslowym - że mam wrażenie jakbym Was wszystkie juz wczesniej znała, tak od zawsze, od zarania dziejów. A z tym chłopai to uzywaj sobie Kochna, nawet z młodszym - jesli wart jest Twojego zainteresowania - domyslam się, że to niezły kąseczek. Całusy

Lewek Kochana,
widze , że w Twoim przypadku przebywanie z nami odniosło porządany skutek, staczasz się prawidłowo i sięgasz dna chlając wodę z chłopami - niby to integrując się z klientela Twojej krwiozerczej kapitalistycznej firmy, ale cel uświęca środki, więc deprawuj sie dalej Kochana - masz nasze przyzwolenie. Jesli mowa o chłopach, to mnie rownież wielu sie podoba, ale jakś taka cholera wybredna jestem. Całuję Cię

Dorinko Kochana - jeszcze się biedactwo zapewne z kaca leczysz, bo wczorajszych imieninowych brewriach. Mam nadzieję, że od Ukochanego dostałas nie tylko wymarzone perfumy, ale także wiele innych objawów miłości.
Oj Kochana, zdziwisz się jak zobaczysz moje zwały tłuszczu i moja nieciekawą zupełnie fizjonomię - rozczarujesz się, że to ja., ale cóż przyznałam sie juz do zdegenerowania społecznego i licznych wad swojego umysłu i ciała - więc mam nadzieję, że przeżyjesz ten wstrząs.
Ciekawa jestem Kochana, czy obwąchałaś juz Crytal Noir? Całuje Cie cieplutko
Wczoraj kupiłam spódnicę w Solarze - oczywiście w Factory - ale Ciebie niestety nie spotkałam. Mam nadzieję, że to nadrobimy.

Sabbath Kochana, jesteś tak wrażliwa istota, że twoje słowa wyrażają twoją duszę - byłaś wczoraj smutna i wszystkie to odczułyśmy - byłysmy z Tobą. Cieszę się, że Myszek Twoj Ukochany doszedł już do zdrowia i że spędzacie czas we wzajemnych uściskach i przytulańskach. Mma nadzieję, że dziś będziesz miała już lepszy humor i jak zwykle będziesz nam umilac dzien swoimi trafnymi dygresjami. Całuje Cię najmocniej w świecie Uściskaj od nas Myszka

Dodko Kochana,
na zdjęciu prezentujecie się znakomicie.
Napisz prosze jak twoje postępy w diecie - zapewne jesteś już szczuplusieńka. Całuję mocno

Nesko Droga, choć bardzo Cie lubie i uwielbiam pisac w Twoim towarzystwie, to wybacz Kochana, ale świeże zapachy perfum to niestety nie dla mnie bajka, ale domyślam się, że właśnie takie nuty zapachowe okreslają znakomicie Twoja osobowośc - dynamiczna, śwież, pełna energii i inwencji.
Caluję Cię - jak na zdeprawowany element przystało

Ewitar Kochana,
jak tam twoje postępy w pakowaniu się do Polski?
napisz Kochana, jak się z tym czujesz i jak sobie radzisz i kiedy ten szczęśliwy - oczywiście dla nas, bowiem jesteśmy zaproszone na denaturat - powrót na łono ojczyzny , planujesz?
Ściskam Cie cieplutko i całuski dla Twoich uroczych Dzieciaczków

Toogro Droga,

cieszymy się bardoz, że do nas zaglądasz. Nie zapominaj jednak Kochana, że my jako menele zdegenerowane chętnie wpadniemy na twoje pierożki, chałupe Ci tylko zdemolujemy i pożremy wszystko, co tylko możliwe. Uważaj więc Kochana i odzywaj się do nas częściej.
Całuski
Stary 2007-02-07, 08:11   #1819
switezianka
Wtajemniczenie

Taka Taka, cos nam sie nie odzywa, chyba wyłąmała się z zakletego kręgu czarownic, szkieletorow i innej maści zboczeńców?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-07, 08:11   #1820
dorinka30
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, dzisiaj nieco osłabiona po wieczorno-nocnej biesiadzie z winkiem. Jak zwykle wypiłam nieco za dużo , ale winko czerwone wytrawne jest zdrowe, nieprawdaż???
Co do diety, to już nie mogę się doczekac drugiego etapu, gdzie wreszcie zjem jabłko i jogurcik

Dostałam moje wymarzone Femme Mont Blanc i spryskałam się nimi i czuję się bardzo wyjątkowo.
Stary 2007-02-07, 08:12   #1821
switezianka
Wtajemniczenie

Kochane Moje Mara też się gdzieś zapodziała - martwię sie o Nią - ostatnio - mimo naszych sprośnych tekścików - była w nienajlepszej formie!!!!!
Stary 2007-02-07, 08:13   #1822
taka taka
Zakorzenienie

dzień dobry wszystkim pocieszycielkom, troskliwym matkom, degeneratkom i słdkim babeczkom
ja jestem po bieganiu, jeszcze dyszę
jakaś szczęśliwa ostatnio jestem, dobrze mi robi taka zawiększona dawka ruchu ostatnio, wzrósł mi poziom szczęścia i dawno już mnie żadne doły i rozterki nie dopadły, a kłopoty też mnie omijają
to nie miejsce na takie wynurzenia, ale lepiej na mnie działają poranne biegi niż wieczorne drinki
no to do pracy
pa pa pa pa
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 08:13   #1823
switezianka
Wtajemniczenie

Dorinko Kochana,
cieszę się, że miałaś wczoraj tak udany dzień i że masz swoje wymarzone perfumy, Ty Kochana zawsze powinnas się czuc wyjątkowo, bowiem wspaniała z Ciebie Kobieta
Stary 2007-02-07, 08:15   #1824
switezianka
Wtajemniczenie

Kochane Moje, ja juz jak wpadne w trans , to nie moge zaprzestać swojego bezsensownego słowotoku.
mam dziś znów mnóstwo obowiązkow, ale będe co jakiś czas zaglądała do Was - więc proszę nie zapominajcie omnie!!!!!
Stary 2007-02-07, 08:17   #1825
switezianka
Wtajemniczenie

Taka Taka Kochana,
dobrze, że sie odezwałaś.
Podziwiam Kochana twoją determinacje - oczywiście w bieganiu- ja jakoś nie potrafie sie zmobilizowac, bo i warunki nie takie jakbym od zycia oczekiwała, ale wiem, że nie jest to dobra wymówka.
jesteśmy szczęśliwe razem z Toba Kochana
Stary 2007-02-07, 08:17   #1826
taka taka
Zakorzenienie

Świtezianko, bardzo polubiłm bywaine u Was i Was wszystkie
nie pozbęziecie się mnie tak łatwo, ja poprostu wiecznie nie mam czasu, mało piszę ale czytam wszystko i jestem z Wami
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 08:18   #1827
switezianka
Wtajemniczenie

Dorinko Kochana,
a tak w kwestii naszych wspólnych upodoban - to czy podobnie jak ja wylewasz na siebie mase perfum, czy "psikasz" sie tylko delikatnie - to mnie bardzo intryguje. Oczywiście nie mam co sie do Ciebie porównywac Skarbie, bowiem Ty z tych wyższych sfer jestes i w dodatku wizualnie duzo lepiej sie prezentujesz, ale pytam tak z czystej babskiej ciekawości?
Stary 2007-02-07, 08:20   #1828
switezianka
Wtajemniczenie

Taka Taka Kochana,
Twoje słowa to dla nas bardzo mily komplement, ale pragnę Ci donieśc, że Ty rowniez jestes bardzo bliska naszym sercom - choc tak rzadko do nas zaglądasz - fajna Babka z CCiebie - to sie czuje, mentalnie - oczywiście!!!!!
Stary 2007-02-07, 08:22   #1829
switezianka
Wtajemniczenie

Dziewczyny Kochane,
pogońcie mnie do roboty.
Widzicie jaka jestem niekonsekwentna i niestabilna emocjonalnie, juz miałam zacząć wykonywanie waznych obowiązkow, ale tak mnie do Was ciągnie, to juz nałóg i prosze kolejne zboczenie mnie dopadło
Stary 2007-02-07, 08:27   #1830
nika672
Zadomowienie

Switezianko kochana,wyszlam na 10 minut a Ty kochana tyle napisałaś iż zaczynam podejrzewać ,ze pracujesz dla jakiegoś pismaPiszesz tak ładnie i tak dużo
Moje kochane Warszawianki spotkajcie sie na tej pizzy a potem będziecie nam opowiadały jakie z Was grubasy i brzydotki.Już to sobie wyobrażam,szczególni e Pulpeciarska Switeziankę
Oj Ty kokietko Moja
nika672 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości