|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]()
![]() |
#3572 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki co to jest ta galaretka?? bo jak ogladałam katalog to nie umiałam sie doczytac co tam jest napisane
![]() a w ogóle to chciałam sie z Wami podzielic spostrzeżeniami na tema katalogu z 2003 roku wczoraj robiłam generalne porzadki i takowy mi sie zachował i powiem Wam, że kiedy w Avoni były: 1. dużo chudsze katalogi 2. dużo bardziej eleganckie opakowania taki oginalniejsze moim zdaniem teraz avon zrobił sie bardziej komercyjny 3. fajniejsze promocje żal mi troche tego starego Avonu chlip chlip pozdrawiam i Asiuchna ![]() pa |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3574 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki
Asiuchna dzięki za nowy katalog, wiesz dobrze jaką radaość sprawiasz nam wszystkim, a ta adrenalinka. Myslę ze więcej osób na tynm forum ma nowe katalogi z wyprzedzeniem a tylko TY jedna fatygujesz się dla nas ![]() Z nowego katalogu wzieła bym tylko wodę z demo a tak poza tym to chyba nic. Pozdrawaim gorąco |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Zakorzenienie
|
Asiuchno jak znajdziesz czas rzuc katalog na strone. Prosze
![]()
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
Po wczorajszej katalogowej manii już chyba emocje opadły
![]() A ja się chwalę, tym co wczoraj dostałam: - scrub z oliwką - bardzo fajna konsystencja, zapach taki sobie, ale da się wytrzymać ![]() ![]() - krem z oliwką - zapach ciekawy, konsystencja masełka, szybko się wchłania i na szczęście nie jest tłusty ![]() ![]() - krem intensywnie zmiękczający stopy - tłustawy i gęsty, ale nawilża ![]() ![]() - błyszczyk metaliczny Metallic Garnet - kolor taki jak na fotce, na moich ustach słabo go znać, ładnie się mieni. - krem do rąk z gliceryną - to uż moje 2 opakowanie, bo go polubiłam ![]() - szampon nabłyszczający(nie ma go na fotce, bo zapomniałam ![]() ![]()
#3577 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich z rana
![]() Asiuchna wrzuciła już katalog 05 wczoraj na wizaż, kilka stron wcześniej chyba na 117 jest katalog, albo mozna skorzystać z linków do ściągnięcia katalogu mają je dziewczyny w swoich podpisach. A ja mam pytanko do wizażanek, którym w katalogu 02 nie przyszła woda individual blue, czy na nastepne zamówienia woda wam doszła, wiem, że ktoś pisał, że te wody już dochodzą, ale tak się zastanawiam, czy podochodziły tylko kilku osobom na początku, czy jednak wciąż są dostępne i dorzuca avon wciąż je do paczek??? Ponadto mam pytanko o zestaw PS z białą herbatą z kat 03 jedna osoba pisała, że ma w brakach, ale czy komuś jeszcze z zamawiających ten zestaw nie przyszedł?????? |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy zapach utrzymuje się tak długo jak zwykłego Extraordinary? Może jeszcze ktoś miał tą lśniącą wersję? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Raczkowanie
|
Asiuchno Witam Cię gorąco i dziekuje bardzo za pokazanie nam katalogu nr 5. ja dzis dostaje zamowienie z katalogu nr 3 i juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie. a mialam spore zamowienie na ponad 1400zl i znowu dostane dwa wielkie pudla, dobrze ze dzis jestem w domu bo jak pracuje to kosmetyki zamawiam na adres tesciowej i potem, maz sie zlosci ze musi to wszystko dzwigac ale dzis daje mu wolne. Pozdrawiam i zycze wszystkima avonmaniaczkom milego dnia
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
A ja się zaraz zabieram za oglądanie kat. 03 , bo muszę coś zamówić, ale jeszcze nie wiem co
![]()
#3581 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś zamówił sobie torebkę Gwen? I czy ta torebka według Was jest godna uwagii
![]()
#3582 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale to będzie chyba zageszczony żel pod prysznic, taki własnie w postaci galaretki. Pewnie najwiekszym jego walorem będzie zapach ![]() ![]() ![]() Tez żałuję że Avon nie jest już taki jak kiedyś. Wycofali moje ulubione niegdys produkty, zwłaszcza ten olejek leśny SSS ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Zakorzenienie
|
W podpisie ma reeva. Tak cięzko poszukac??
Najlepiej jest iśc na łatwizne. Jak ja tego nie rozbie zrobi ktos inny. Juz nawet głupio jets wykorzystywac Asiuchne, tez mi sie wydaje, że wiele osób ma wcześniej katalog, ale po co się trudzic.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Zakorzenienie
|
A miałyście może płynny wosk do włosów albo krem do stylizacji loków?
Ten wosk wczoraj testowałam w COKu, a raczej chciałam przetestować, bo się okazało, że pompka chyba jest uszkodzona i wosk zamiast psikać, to wyciekał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 |
Rozeznanie
|
witam!
dzięki Asiuchna za nowy katalog. muszę przyznać że parę rzeczy wpadło mi w oko, ale zanim ja będę zamawiała z k05 to minie jeszcze sporo czasu... praktycznie 2 miesiące... wczoraj składałam zamówienie na k03 i teraz czekam na fakturkę. ciekawi mnie czy dostanę zestaw Planet Spa z białą herbatą i podkład w musie... no i zaległe rękawiczki... jak będę miała już podgląd faktury to dam znać o ewentualnych brakach... oby ich nie było... |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem w szoku, bo mam zamówienie na ponad 1000 zł. i jedyny brak to podklad perfect wear kolor cream. Poza tym jak pisałam zamówiłam sobie na farta tą pur blankę z oferty internetowej z tamtego miesiąca i przyjdą mi zamówione 4 sztuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Rozeznanie
|
W miarę możliwości prosze o fotki tej torebeczki
![]() ![]() ![]()
#3593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zalożysz, chyba, że masz cienki sweterek i szczupłe ramię ![]() ok.Kieszenie są co prawda na rzepy. Ciekawa, fajna torebka. Najlepiej podjedź do COKu i sama zobacz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Raczkowanie
|
No i teraz jak zamówię na II termin na ponad 5 dych i będzie już następna kampania to dadzą mi dyche za koszty małego zamównia
![]() Czemu ta sprzedaż jest do tej kampani jak wg tych terminów powinna być do następnej? Wie może ktoś, czy mam pisać do tych śmiesznych babek z avonu... ![]() Po pierwsze dzięki za katalog ![]() ![]() A co do paczki to się nie martw. Nawej jesli rzeczywiście tak dziwnie ci naliczyli ten upust do poprzedniej kampanii to paczka pow 50 zł i tak przyjdzie za darmo, bo w moim poradniku konsultantki jets napisane, że jesli twoje zamówienie z bieżącej lub poprzedniej kampanii osiagnęło wartość pow 150zł to następne pow 50 jest zwolnione z opłaty za małe zamówienie. Więć spoko oko ![]() Aha Asiuchna. Jak będziesz miała chwilę czasu i ochotę napisz może co jest w kąciku wspomniej i promocjach na próki, może coś ciekawego się trafi ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak, to ja ![]() aha. Dodam jeszcze, że czerwona jets o wiele ładniejsza od czarnej. Ma bardzo ładny, nasycony kolor. Czarna jest natomiast...taka zwyczajna, nic szczególnego. Z resztą połączenie złotej klamry fajnie wygląda z tym czerwonym. Torebka mi się podoba (a zaznaczam , że to sukces bo sama takich torebek -półeleganckich nie noszę - latam raczej z plecakim lub obwisłą torbą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Rozeznanie
|
a dziś rano (5.30) popsikałam się wodą Summer White i ciągle mocno ją czuję... w ogóle na mnie wszystkie perumy Avonu długo pachną, nawet te, które w opinii innych osób są nietrwałe...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jest na stronie. w podpisie ma Reeva katalog do ściągnięcia, a ja mam jeśli nie chcesz ściągać a tylko obejrzeć .. czy to naprawde tak ciężko poszukać ?? na ostatnich stronach były nawet te linki podawane...
![]() |
#3600 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://s001.wyslijto.pl/index.php?fi...&down=&gk=bank http://www.speedyshare.com/426970340.html natomias asia_z wrzuciła fotki asiuchny na fotosika, i dała następującego link w podpisie: http://az84.fotosik.pl/albumy/127658.html a ja chyba już określiłam wkońcu co zamawiam z katalogu 3, a mianowicie: -zestaw z PS z białą herbatą -korektor antybakteryjny z clearskin, -i najprawdopodobniej bransoletke sintra srebrna, i mam nadzieje, że dostane zaległą wode toaletową inividual blue dla niego w katalogu 04 przymierzam się do zakupu: -zestaw PS z morza martwego -krem do stóp z kofeiną -możliwe, że w tym katalogu pokusze się o zakup kolkcji biżuterii Delphi-bo raczej funduszy na nią w kat 03 mi braknie. -ponadto w kat 04 kusi jeszcze promocja PW w kat 05 najprawdopodobniej będzie to: -płyn lawendowy do kąpieli -może któraś złota szminka -i może woda perfumowana LBD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.