Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-05, 17:22   #3901
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Ray_of_sunshine Pokaż wiadomość
Dzięki monia.
chyba jako jedyna zauwazylas ten moj głos na pustyni Dzis mam rozmowe o pracę. Może sie uda. Trzymaj(cie) kciuki
no to trzymam kciuki!! oby się udało!! daj znać jak poszło!

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Moim zdaniem, jeśli Ray zaczęłaby dbać o jadłospisy to wszystko byłoby trochę prostsze
Zosiu jak człowiek ma doła i wszystko dookoła się wali to normalne jest moim zdaniem że diete ma się wtedy gdzieś. Ja też bym miała gdyby mi się nic nie układało :/

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja bym chciała jakieś zwierzątko chociaż chomika No ale nie moge sama decydować razem wynajmujemy mieszkanie i uwazam że to musi byc wspólna decyzja
A co do wspólnego mieszkania to jest fajnie. Szczerze myslalam ze bedzie gorzej, że bedziemy sie co chwile kłócić ale tak nie jest Jeszcze doszło do tego że tz miał isc na jakąś dwulatke a tymczasem jednak wraca na studia zaoczne Co najważniejsze w domu nie jest tak że ja jako baba chodze i sprzatam, gotuje wszystkim sie jakos dzielimy tż lubi gotować wiec nie ma problemu

yyyyyy ale to nie jest już wspólna decyzja tylko to jest JEGO decyzja. Powiedział, że NIE i Ty chcąc nie chcąc musisz to zaakceptować.... w sumie nie musisz no ale pewnie nie chcesz się z nim kłócić.
No to fajnie, że Wam sie układa początki są zawsze super Mój mąż gotować nie umie ale za to sprząta i wszystko naprawia w domu ja bym go nawet do gotowania nie dopuściła bo pewnie bym w tydzień 5 kilo utyła hahaha

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia najważniejsze, że teraz jest super i oby zawsze było tak fajnie między Wami
Dziękuję skarbie Tobie również tego życzę

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
O ja też polecam revlona a mam akurat do suchej i normalnej A jakby ktoś był zainteresowany to widziałam go na promocji w drogeriach Astor 30zl -40zł cos kosztował

Monia ja kupuje na all może poszukaj w drogeriach u siebie powinnaś gdzieś znaleźć

haha ja jutro ide do gina mam nadzieje ze ja w ciązy nie jestem
hmm ciekawe czy w Niemczech są drogerie Astor..... a w Douglasie może Revlon być?
Na all nie bardzo bo nikt mi do niemiec nie wyśle a jak już to za taką cene pewnie że się kompletnie nie opłaca.

A podejrzewasz ciąże???

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 17:25   #3902
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Monika jestem maturzystką :P Blebleble już się nauka zaczęła. Zaraz znowu do matmy.
Prawko zdałam za 3razem (nie jest jakoś tragicznie za 1 to był mój głupi błąd a za 2 miałam gościa, który po prostu mnie uwalił). Czyli od 2miesięcy podrózuje już na 4kółkach Teraz mama czasem mi zostawi do szkoły jak jest ciepło i jedzie rowerem do pracy. Zatoczki nie ma teraz na egzaminie i to zależy od instruktora czy ją z tobą zrobi. Ja o tym nie pomyślałam, a nikt nie podpowiedział mi tego... A teraz żałuję, bo parkowanie cięzko mi idzie- na kursie nawet normalnie często krzywo stawałam- zawsze teraz patrze, żeby był w liniach i poprawiam, żeby nikogo nie zastawić- staram się, ale jeszcze potrzebuje treningu ;p
aaa to matura Cie czeka w tym roku! No no no będzie pewnie stres
a z czego zdajesz mature? Pewnie matma, polski iii??
No za 3 razem jak zadałas to super gratuluję Z tą zatoczką to nadal w szoku jestem, jak mogli ją wywalić z egzaminu??
Jeszcze trochę i się wprawisz, będziesz jeździć idealnie

Cytat:
No kochana!!!!!!!!!!klaski :
Zaszalałaś! Laska z Ciebie
eee tam laska :P ja 57,0 ważyłam w tamto lato.... teraz i tak więcej waże no ale ważne że 57 jest z przodu choć jutro pewnie już nie będzie bo zeżarłam przed chwilą cały talerz kopytek z cynamonem i cukrem

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-05, 17:26   #3903
LosingMyWay
Zadomowienie

Basia O JEZU JAK CUDOWNIE !! GRATULACJE!!
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 17:35   #3904
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Dzieki!!! Tez przeszczesliwi jestesmy. Nie myslalam, ze to takie proste bedzie, hehe. NA forum bede tylko na razie nie mam czasu. W pracy mam taki mlyn ze czasami nie mam czasu nawet zjesc a co dopiero popisac z Wami. Bede na beizaco informowac. Lece sie szykowac i jade na podboj Sandomierza:brzy dal:
No rozumiem uważaj na siebie!!!! I miłej imprezki baw się dobrze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-05, 17:39   #3905
patiuszka
Zadomowienie

Hejka
czbasia, gratuluję jak nie wiem co i zazdraszczam
monia, a ja to na pewno nie w ciąży, bo nie mieliśmy szansy spróbować nawet, od 3-4 miesięcy mąż dostaje wolne 2-3 dni po moich dniach płodnych, więc d.upa I w tym miesiącu będzie podobnie, mała szansa żeby zdążył wrócić...
Stary 2012-09-05, 17:47   #3906
monika01011986
Zakorzenienie

a ja wróciłam z placu zabaw bo mąz dzwonił, że musi dłużej w pracy zostać i dopiero wraca. Siedzę i czekam na niego na zakupy chyba dziś jednak nie pójdziemy :/ no chyba że tylko do Deichmanna po buty i kapcie pojedziemy bo ten sklep jest do 20stej.

Wrzucę Wam moje aktualne zdjęcia dzisiaj zrobione z wagą 57,7.
Dawno Wam się nie pokazywałam w całości więc czas najwyższy.
Zdjęcia w albumie. Chyba starczy już odchudzania co?? Tylko szczerze proszę! Ja każdą krytykę na klatę przyjmę!
Chciałabym zachować jakieś delikatne kształty, bo wiadomo że same kości sexi nie są
ale w sumie tak patrzę na swoje uda i dalej mi się nie do końca podobają :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-05, 17:51   #3907
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Helol!!! Tesknilyscie?? MAm nadzieje!! Chociaz pewnie nie zauwazyly Ostatnio sie nie udzielam, jakos nie mam weny!! Ale na bieżaco czytam, fajnie, że wszystkim w miare sie uklada A teraz co u mnie: nie uwiezycie . Jestem w ciazy!!!!!! (wedlug moich obliczen to 6 tydzien) Tzn jeszcze u lekarza nie potwierdzilam (Wizyte mam 11) ale 3 testy pozytywne No nie przypuszczalam ze po 1 próbie sie uda Tylko cicho sza na razie, heheh
O jacieeeeeeeeee!!!!!! Basieńko gratulujęęęęęę!!!!! ale fajnie!!!!! będzie mały forumowy bobasek! Zostanę ciocią musisz iść do gina na oficjalne potwierdzenie informuj nas na bieżąco jak tam się czujesz nie opuszczajjj nas
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 17:53   #3908
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
monia, a ja to na pewno nie w ciąży, bo nie mieliśmy szansy spróbować nawet, od 3-4 miesięcy mąż dostaje wolne 2-3 dni po moich dniach płodnych, więc d.upa I w tym miesiącu będzie podobnie, mała szansa żeby zdążył wrócić...
aaaa no to lipa a miałam nadzieję że Ty tez mamusią zostaniesz

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-05, 18:03   #3909
meeedzik
Zakorzenienie

Basia gratulację ale super będziemy mieć forumowego dzidziusia
Monia super masz wagę!!! no i najważniejsze, że bez wyrzeczeń
Lecę zdjęcia oglądać

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Monia wyglądasz I D E A L N I E !!! serio mówię, masz piękną figurę i zazdraszczam
Stary 2012-09-05, 18:04   #3910
Lorenail
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Dawno mnie tu nie było, pewnie nawet mnie nie pamiętacie Mam pytanie odnośnie robienia owsianki. Ja zazwyczaj podgrzewam mleko w mikrofalówce, potem wsypuję duuużo płatków, aż zrobi się taka papka. Tak sobie tylko ostatnio pomyślałam, że zawsze słyszałam o tym, że one tak pęcznieją jakoś. Nie wiem teraz, mam wrzucić płatki do mleka i dopiero do mikrofali?
Stary 2012-09-05, 18:08   #3911
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jeż Florian wita
Ale słodziak! urósł cffaniaczek

Cytat:
W ogóle to co zrobili dzisiaj w pracy Zabronili nam wchodzić i się krzątać co do naszych rzeczy i kanciapę z torbmi nam zamknęli Więc od 17 do 22 bez jedzeniaI nie dalo się ubłagać o otworzenie:/ CO za luuuuudzie.
O ludzie, jak tak można to się w głowie nie mieści żeby nie dali Wam przerwy

Cytat:
Napisane przez Ray_of_sunshine Pokaż wiadomość
Chyba wybrałam zły czas na odchudzanie.
Wpadam w jakąś studnię beznadziei bez dna.Szukam pracy- bezskutecznie. Nic mi sie nie chce, wiec jem. Jestem w nowym miejscu od lutego. Pracy szukam od czerwca. Niby miałam coś ugrane od lipca na wrzesień właśnie,ale nie wyszło.I cóż tu począć?
Ciężko z motywacją, gdy nic się w życiu nie układa tak, jak chcemy.

Przepraszam, musiałam się wyżalić
przykre to strasznie z pracą teraz jest naprawdę ciężko... sama z trudem dostałam staż, który właśnie kończę... i szczerze nie wiem co dalej, bo nie ma tam szansy na zatrudnienie...

Cytat:
Tak, ostatnio kolega wyrwal kabel, który byl transmisją do radia
Buahahaha ancymonek ale że specjalnie?

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
no jakoś tak mi się wydawało :P nie odzywałaś się i myślałam że znowu chora jesteś a Ty na imprezie tenisowej urzędowałaś
no tak wyszło spoko, teraz choruję raz na około 4 miesiące i moja choroba to ból gardła, lekka gorączka i katar szybko przechodzi zazwyczaj po Coldrexie (ale ) szkoda, że całe gimnazjum i liceum byłam zdrowa jak koń zawsze miałam 100 %-tową frekwencję

Cytat:
ja sernik też lubię ale najbardziej kocham ciasta z truskawkami
ciast z kremami nie jem, no chyba że jest mało kremu + owoce to zjem ciasta typu 3bit nawet nie tknę bo za słodkie....
No ja też ciasta z owocami są 3 bit jest wściekle słodkie

Cytat:
Napisane przez Juno123 Pokaż wiadomość
3)Wrzucę wam zdjęcie kreacji ostatecznej
Super wyglądałaś no i dalej nie widzę nadprogramowych kilogramów
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-09-05, 18:16   #3912
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Pyyyyyyyyyyyyyyyyszne!:sl ina: Zjadłam 1
O matko zaśliniłam klawiaturę

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Wróciłam. Dziewczyny wybaczcie ale jak TŻ pójdzie spać a ja już ogarnę przemowę to poodpisuję bo o tylu rzeczach chciałabym napisać! Co do grzywki, same ocenicie
Cuuudownie! chyba muszę iść obciąć grzywencję

Cytat:
Zamiast zupy cukiniowej zrobiłam domowa chińszczyznę. Wzięłam 1 widelec do buzi i...zwróciłam:/ niedobrze mi znowu... muszę iść się leczyć w końcu na ten żołądek i na wszelki wypadek... do ginekologa
Zośka, ostatnio często Ci się to zdarza... idź w końcu do tego lekarza, proszę a może ciąża?

Cytat:
Kupiłam dziś w Biedronce trufle na wagę zjadłam już 3 i jeszcze jednego na później zostawiłam sobie resztę zjadł Tż
Widziałam je i też miałam na nie chrapkę no ale odpuściłam

A dzisiaj kupowałam Kadarkę w Biedronce, bo była cena dnia 6.99 i pani chciała ode mnie dowód byłam z koleżanką z pracy i dostała takiego histerycznego śmiechu, że myślałam, że skonam miłe to nie powiem, że wyglądam na przynajmniej 8 lat mniej sasasasa
Stary 2012-09-05, 18:46   #3913
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
oo a gdzie się dokładnie przeprowadzałaś? jak Ci się mieszka na nowym miejscu?
Jeszcze sie nie przeprowadzilismy zbieramy sie. Wlasciwie to sie przeprowadzamy na raty, wiekszosc naszych rzeczy juz jest w Malmo. U znajomego paczki i meble stoja a my jeszcze tu do konca wrzesnia siedzimy, bo blizej do pracy. Ale przenosimy sie z powrotem do Szwecji bo TZ ma dosyc Danii.
Co do biustu, to juz sama nie wiem, utracic go nie chce. Bede cwiczyla miesnie klatki piersiowej z hantelkami i pojadala kozieradke. A z waga moze sie odwaze dobic do 60 kg i zobacze.
Dzis bardzo niekonsekwentnie zjadlam ciastko cynamonowe do kawy.
200 sciskow agrafka bylo. Jutro na piechote do pracy, dzis jeszcze sie zmusze do hula hop chocby z 15 minut.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:49   #3914
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
yyyyyy ale to nie jest już wspólna decyzja tylko to jest JEGO decyzja. Powiedział, że NIE i Ty chcąc nie chcąc musisz to zaakceptować.... w sumie nie musisz no ale pewnie nie chcesz się z nim kłócić.
No to fajnie, że Wam sie układa początki są zawsze super Mój mąż gotować nie umie ale za to sprząta i wszystko naprawia w domu ja bym go nawet do gotowania nie dopuściła bo pewnie bym w tydzień 5 kilo utyła hahaha

hmm ciekawe czy w Niemczech są drogerie Astor..... a w Douglasie może Revlon być?
Na all nie bardzo bo nikt mi do niemiec nie wyśle a jak już to za taką cene pewnie że się kompletnie nie opłaca.

A podejrzewasz ciąże???
Ja go rozumiem co do zwierząt, bo nie bedziemy mieli co z nim zrobić jak pojedziemy gdzieś, a każde z nas ma w domu , ja psa, tz kota i nie wiem jakby sie mogło skończyć jak któres z nas zabrało by je do domu
Tak ja w douglasie widzialam Revlon ale chyba kolo 70zł u nas kosztuje.

hahah Monia broń boże :d tabsy mi sie kończą
Ale jak tu jakaś klątwa to strach

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

A dzisiaj kupowałam Kadarkę w Biedronce, bo była cena dnia 6.99 i pani chciała ode mnie dowód byłam z koleżanką z pracy i dostała takiego histerycznego śmiechu, że myślałam, że skonam miłe to nie powiem, że wyglądam na przynajmniej 8 lat mniej sasasasa
Ja też wiecznie leje, bo bardzo często mnie pytają o dowód. W zimie jak pojechałam na snowboar to chciałam kupić wino grzane i nie chcieli mi sprzedac bo dowodu nie mialam ale siara powiedzialam babce który rocznik tak sie popatrzyla i w koncu mi dała
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:52   #3915
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam, naprawdę przepraszam, ale wiedziałam że ktoś zwróci na to uwagę Tylko na to czekałam
Też zwróciłam na to uwagę i dla mnie to też wyszło trochę niesmacznie... no ja rozumiem, że teraz fryzurka Dzagi wygląda lepiej (porównując) no ale bez przesady... wcześniej też było super nieadekwatny dobór słów

Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaa zapomniałam o najważniejszym! Dzis sie zważylam! Tak z ciekawosci..... I padlam bo waga pokazala 57, 7 !!!!!!!!!! Sama w to niewierze dojde do 57.5 i przechodze na utrzymanie
Haaaa!!! Wiedziałam chudzino! gratki! koniec odchudzania!

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
monia podkład kryjący do tłustej cery to tylko Revlon colorstay z 10 buteleczek zużyłam swojego czasu , i cenę ma przyzwoitą- wydaje mi się, że w Niemczech może być taniej niż Polsce nawet. Jedyna wada to słoiczek bez pompki ale idzie się przyzwyczaić
Potwierdzam Revolon the best tylko ja używam do cery suchej

Cytat:
haha ja jutro ide do gina mam nadzieje ze ja w ciązy nie jestem
przedszkole się nam zrobi

Cytat:
Lece sie szykowac i jade na podboj Sandomierza:brzy dal:
Wpadnij do mnie
Stary 2012-09-05, 18:55   #3916
Ladywithweapon
Zadomowienie

Dżaga super wyglądasz! naprawdę ci pasuje Oby tak dalej! Żeby ci się układała, ci życzę:P
Juno świetnie wyglądałaś na weselu- jaka kreacja ;p I sandałki- ja nie nadaje się do takiego obuwia... mam straszne palce u nóg- da się to operować? hahaha
Basia gratuluje! oby maleństwo spokojnie i dobrze się rozwijało Dziecko to taka radosć
Monika muszę zdawać podst z mat,pol i angola, a chce do tego rozsz z mat,geo i może angola- muszę zdecydować z czym mi będzie lepiej- z geo będzie mi łatwo, bo to umiem, ale nie wiem co z angolem i mat-koniecznie korki- nie żebym była okropna i teraz biorę się do pracy, ale z mat mi wystarczy ok. 60% z rozsz (daj tyle Boże) a z angola trochę więcej. Z geo liczę na powyżej 80 jak nie lepiej (kocham geo! ). Normalnie wyzwanie Już drugi dzień siedze nad matmą, więc liczę, że coś z tego będzie
I gratuluje wagi! Ja też chce taką! Jeju!

Laski dziś jestem z siebie prze-dumna Przebiegłam patrząc na zegarek tak połowę czasu (czyli z 15min)- z 3/4trasy- duma jak nic Spiełam pośladki i poszłam

Jutro chyba odpuszczę piwo- tyle kalorii, a wolę pizze zjeść :P W ogóle coś się ostatnio średnio po alkoholu czuje...

Tak myślę czy coś zjeść teraz- coś polecacie, czy to co dziś jadłam wystarczy?
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:56   #3917
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucę Wam moje aktualne zdjęcia dzisiaj zrobione z wagą 57,7.
Dawno Wam się nie pokazywałam w całości więc czas najwyższy.
Zdjęcia w albumie. Chyba starczy już odchudzania co?? Tylko szczerze proszę! Ja każdą krytykę na klatę przyjmę!
Chciałabym zachować jakieś delikatne kształty, bo wiadomo że same kości sexi nie są
ale w sumie tak patrzę na swoje uda i dalej mi się nie do końca podobają :/
no jasne, że KONIEC piękna figura zostaw trochę cycków sobie
Stary 2012-09-05, 18:57   #3918
Milena001
Zadomowienie

Basiu gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! zazdroszcze U nas jeszcze nic ale pracujemy Jutro lecimy do Egiptu Może się tam uda...inny klimat hi Nie mam w ogóle czasu się odzywać Cieszę się małżenstwem Mąż...boże jak to brzmi ma cały miesiąc wolny, więc mamy miesiąc miodowy pewnie w październiku do Was wroce i do diety całusy ****
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 19:06   #3919
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lorenail Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dawno mnie tu nie było, pewnie nawet mnie nie pamiętacie Mam pytanie odnośnie robienia owsianki. Ja zazwyczaj podgrzewam mleko w mikrofalówce, potem wsypuję duuużo płatków, aż zrobi się taka papka. Tak sobie tylko ostatnio pomyślałam, że zawsze słyszałam o tym, że one tak pęcznieją jakoś. Nie wiem teraz, mam wrzucić płatki do mleka i dopiero do mikrofali?
Hej ja Cię pamiętam

Osobiście w mikrofalówce nigdy nie robiłam więc nie wiem ja gotuję płatki na mleku do zgęstnienia

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
200 sciskow agrafka bylo. Jutro na piechote do pracy, dzis jeszcze sie zmusze do hula hop chocby z 15 minut.
Brawo a wiosłujesz jeszcze?

Cytat:
Ja też wiecznie leje, bo bardzo często mnie pytają o dowód. W zimie jak pojechałam na snowboar to chciałam kupić wino grzane i nie chcieli mi sprzedac bo dowodu nie mialam ale siara powiedzialam babce który rocznik tak sie popatrzyla i w koncu mi dała
Też nieźle ja to mam prze.s.rane jak pójdę bez dowodu

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Basiu gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! zazdroszcze U nas jeszcze nic ale pracujemy Jutro lecimy do Egiptu Może się tam uda...inny klimat hi Nie mam w ogóle czasu się odzywać Cieszę się małżenstwem Mąż...boże jak to brzmi ma cały miesiąc wolny, więc mamy miesiąc miodowy pewnie w październiku do Was wroce i do diety całusy ****
Pracujcie ale zazdraszczam Egiptu odpocznijcie i porób jakieś fotki dla nas
Też się nie mogłam przyzwyczaić do MĘŻA do tej pory czasem z rozpędu się przedstawię starym nazwiskiem i jaja są bo wychodzę na jakąś oszustkę
Udanego miesiąca miodowego (owocnego )

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2012-09-05 o 19:08
Stary 2012-09-05, 19:07   #3920
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Też nieźle ja to mam prze.s.rane jak pójdę bez dowodu
Dlatego ja teraz zawsze zabieram ze sobą
Stary 2012-09-05, 19:12   #3921
heroine86
Zakorzenienie

Chleję wino

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Czeeeść!
Ostatnio nie mam na nic czasu, dlatego nie piszę nic. Mam tyle rzeczy na głowie, że to jakaś porażka..
No hejjjjjjjj pisz co u Ciebie czemu się nie odzywasz?
Stary 2012-09-05, 19:20   #3922
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Monia wyglądasz I D E A L N I E !!! serio mówię, masz piękną figurę i zazdraszczam
hmm na prawdę? tak patrzę na te moje uda i jeszcze z kilogram mogłoby z nich zejść moim zdaniem....
Dziękuję oczywiście i czego Ty zazdraszczasz? Przecież Ty dużo chudsza ode mnie i dużo lepiej wyglądasz

Lorenail ja owsianki nie je więc Ci nie doradzę ale dziewczyny wcinają więc na bank coś wiedzą na ten temat

Heroine to i tak często jak co 4 miechy przeziębiona jesteś !!! musisz witaminki łykać!!! Ja w szkole też nie chorowałam ogólnie ja w życiu mało chorowałam, jedynie w tym roku w marcu miałam pierwszy raz w życiu angine a w tamtym roku w grudniu miałam też pierwszy raz prawdziwą grype. Wcześniej to tylko jakieś tam małe przeziębienia ale rzadko kiedy. No ale po 25 roku życia już się starzejemy więc choroby się zaczną... starość nie radość

Cytat:
Co to Kadarka?
hehehe no to nieźle! musisz strasznie młodo wyglądać!!! pokazałabyś w końcu jakieś wyraźne foto !!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-05, 19:28   #3923
Ladywithweapon
Zadomowienie

Monika spojrzałam na twoje foty przed i o kurde! Naprawdę za to powinni dawać medale!
Świetnie wyglądasz- teraz chyba tylko powinnaś zacząć utrzymywać wagę, a co do reszty to wyrób sobie ćwiczeniami- tak o kg z ud nie zrzucisz Na siłowni są fajne sprzęty do tego

Jutro chyba spakuje strój do torby- a co mi tam- najwyżej nie pójdę- najpierw zjem a potem trochę i tak posiedzimy to trochę strawię przed ćwiczeniami ;p I chyba zatankuje samochód, chociaż za 100
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 19:41   #3924
meeedzik
Zakorzenienie

Smutno mi, że w sobotę wyjeżdżamy

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Monia serio serio no coś Ty! Ty jesteś szczuplejsza ode mnie ja mam w udzie 51cm także teges wcale nie tak mało, dziś mierzyłam.
No i Ty masz taki śliczny płaski brzuszek ja teraz już takiego fajnego nie mam jak kiedyś no i w dodatku mam boczki, 1-2 kg więcej na wadze i od razu wszystko mi w boczki idzie
Stary 2012-09-05, 19:42   #3925
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja go rozumiem co do zwierząt, bo nie bedziemy mieli co z nim zrobić jak pojedziemy gdzieś, a każde z nas ma w domu , ja psa, tz kota i nie wiem jakby sie mogło skończyć jak któres z nas zabrało by je do domu
Tak ja w douglasie widzialam Revlon ale chyba kolo 70zł u nas kosztuje.

hahah Monia broń boże :d tabsy mi sie kończą
Ale jak tu jakaś klątwa to strach
no tak z tym to prawda, że potem problem jest jak chce się gdzieś wyjechać. My będziemy musieli wszędzie zabierać kota ze sobą jak będziemy chcieli wyjechać na dłużej niż 3 dni.

aaa po tabsy idziesz a myślałam że podejrzewasz ciąże
Ja dzisiaj zaczęłam łykać tabsy po 7-dniowej przerwie - czwarte opakowanie już.

Oooo to muszę iść do Douglasa zobaczyć czy jest Revlon. Douglasa mam blisko więc jutro się przejdę. Jak w Polsce kosztuje 70 zł to tutaj będzie coś ok. 50 zł na polskie kosztowało. Pewnie ok.13 euro więc spoko.

Cytat:

Haaaa!!! Wiedziałam chudzino! gratki! koniec odchudzania!
dzięki dzięki no raczej nie koniec ale już coraz bliżej końca

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Jeszcze sie nie przeprowadzilismy zbieramy sie. Wlasciwie to sie przeprowadzamy na raty, wiekszosc naszych rzeczy juz jest w Malmo. U znajomego paczki i meble stoja a my jeszcze tu do konca wrzesnia siedzimy, bo blizej do pracy. Ale przenosimy sie z powrotem do Szwecji bo TZ ma dosyc Danii.
Co do biustu, to juz sama nie wiem, utracic go nie chce. Bede cwiczyla miesnie klatki piersiowej z hantelkami i pojadala kozieradke. A z waga moze sie odwaze dobic do 60 kg i zobacze.
Dzis bardzo niekonsekwentnie zjadlam ciastko cynamonowe do kawy.

aaaa ja myślałam że wy już w nowym gniazdku oooo do Szwecji się przeprowadzacie? fajnie język tam jest inny pewnie niż w Danii? bo nie kojarze po jakiemu tam gadają
O tak! hantelki na pewno pomogą! koleżanka dużo ćwiczyła i ma spore cycki
ojjjjj jedno ciastko! nic się nie stało nie utyjesz na pewno

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-05, 19:44   #3926
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine to i tak często jak co 4 miechy przeziębiona jesteś !!! musisz witaminki łykać!!! Ja w szkole też nie chorowałam ogólnie ja w życiu mało chorowałam, jedynie w tym roku w marcu miałam pierwszy raz w życiu angine a w tamtym roku w grudniu miałam też pierwszy raz prawdziwą grype. Wcześniej to tylko jakieś tam małe przeziębienia ale rzadko kiedy. No ale po 25 roku życia już się starzejemy więc choroby się zaczną... starość nie radość
Nie no może przesadziłam rzadziej choruję jedynie gardło mnie boli częściej grypy prawdziwej dawno nie miałam

Cytat:
Co to Kadarka?
hehehe no to nieźle! musisz strasznie młodo wyglądać!!! pokazałabyś w końcu jakieś wyraźne foto !!!!
Winiacz
http://www.google.pl/imgres?q=kadark...w=1440&bih=785

Cytat:
ehhh
Stary 2012-09-05, 20:02   #3927
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monika muszę zdawać podst z mat,pol i angola, a chce do tego rozsz z mat,geo i może angola- muszę zdecydować z czym mi będzie lepiej- z geo będzie mi łatwo, bo to umiem, ale nie wiem co z angolem i mat-koniecznie korki- nie żebym była okropna i teraz biorę się do pracy, ale z mat mi wystarczy ok. 60% z rozsz (daj tyle Boże) a z angola trochę więcej. Z geo liczę na powyżej 80 jak nie lepiej (kocham geo! ). Normalnie wyzwanie Już drugi dzień siedze nad matmą, więc liczę, że coś z tego będzie
I gratuluje wagi! Ja też chce taką! Jeju!
jeju ja z matmy w życiu bym matury nie zdała.... akurat mój rocznik miał tak dobrze, że matma była nie obowiązkowa więc zdawałam sobie polski, angielski i geografie geografie też kocham ale dużo już nie pamiętam z tego przedmiotu bo szkołe skończyłam 6 czy 7 lat temu.
Dasz radę zdasz na bank matura to bzdura jak to mówią
dziękuję jeszcze trochę i też taką wagę będziesz miała także nie martw się

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
oooo ale macie fajnie! zazdroszczę Egiptu i robienia dzidziusia
No to już nie Twój chłopak tylko MĄŻ jeszcze troche i sie przyzwyczaisz
Życzę wspaniałego wyjazdu, pobytu w Egipcie i aby się udało zrobić dzidziusia

Cytat:
no jasne, że KONIEC piękna figura zostaw trochę cycków sobie
dziękuję no może jeszcze z kilogram i wtedy koniec cycki od tabletek mi rosną więc luzik

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-05, 20:03   #3928
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
aaa po tabsy idziesz a myślałam że podejrzewasz ciąże
Ja dzisiaj zaczęłam łykać tabsy po 7-dniowej przerwie - czwarte opakowanie już.

Oooo to muszę iść do Douglasa zobaczyć czy jest Revlon. Douglasa mam blisko więc jutro się przejdę. Jak w Polsce kosztuje 70 zł to tutaj będzie coś ok. 50 zł na polskie kosztowało. Pewnie ok.13 euro więc spoko.
O nie zadnej ciązy Juz nawet moja mama sie smieje ze taniej jest dac na gina niż byc potem babcią

No jak w Niemczech jest tańszy to tym bardziej warto Ja jeszcze używam z max factora smooth effect i też sobie chwale

Moje dzisiejsze jedzonko:
ś- bułka ciemna z szynką, serem i pomidorem
IIś-kawałek sernika, nektaryka
o- makaron z sosem ze świezych pomidorów z krewetkami koktajlowymi
p- banan, pasek czekolady
k- jajecznica z 2 jajek z polówką bułki ciemnej

Może ekstra nie jest ale i tak lepsze to niż pizza i chipsy

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-09-05 o 20:40
Stary 2012-09-05, 20:56   #3929
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Monia serio serio no coś Ty! Ty jesteś szczuplejsza ode mnie ja mam w udzie 51cm także teges wcale nie tak mało, dziś mierzyłam.
No i Ty masz taki śliczny płaski brzuszek ja teraz już takiego fajnego nie mam jak kiedyś no i w dodatku mam boczki, 1-2 kg więcej na wadze i od razu wszystko mi w boczki idzie

Madzia mi też smutno nie wyobrażam sobie dwóch miesięcy bez ciebie na tym wątku mam nadzieję że to bardzo szybko zleci i znów będziesz z nami

taaaaaa przecież ja ważę prawie 9 kilo więcej więc szczuplejsza nie jestem :P ja w udzie nie wiem ile mam, muszę zmierzyć ale w tym bałaganie nie wiem gdzie jest centymetr... jutro będę szukała. Tobie w boczki idzie (których ja nie widzę u ciebie) a mi w uda :/ myślę że jeszcze z kilogram by się mi przydało schudnąć ale nie więcej.

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Monika spojrzałam na twoje foty przed i o kurde! Naprawdę za to powinni dawać medale!
Świetnie wyglądasz- teraz chyba tylko powinnaś zacząć utrzymywać wagę, a co do reszty to wyrób sobie ćwiczeniami- tak o kg z ud nie zrzucisz Na siłowni są fajne sprzęty do tego
eee tam medal mi nie potrzebny dostałam lepszą nagrodę - nowe życie w normalnym ciele jak sobie przypomnę jaka ja byłam obrzydliwa i ociężała gdy ważyłam 85.... koszmar!
No jeszcze postaram się z kilogram zrzucić i przejdę na utrzymywanie na siłownie nie mam czasu ale mi uda chudną gdy kilogramy spadają także spoko. Rok temu ważyłam 57,0 kg i miałam w udzie 49 cm także było jak dla mnie idealnie. Postaram się znowu tyle ważyć to uda będą szczuplejsze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-05, 20:59   #3930
meeedzik
Zakorzenienie

Monia nie piernicz głupot jakie 9 kg cięższa przecież Ty jesteś ode mnie o 9cm wyższa także wszystko się wyrównuje
No ja tez mam nadzieję, że szybciutko zleci

Heroine

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości