Walka o zdrowe i piękne włosy część XIII - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-05, 17:05   #1081
syla929
Rozeznanie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XIII

Już kilka dni czeka na mnie eliksir GP, byłam przekonana, że wzięłam ten do włosów łamliwych, zniszczonych i farbowanych, a dziś patrzę na butelkę i to ten drugi No trudno, wymieszam go pół na pół z jantarem i będę wcierać w skalp.

1,02 - 56cm
12.03 - 58,5cm
12.04 - 60cm
12.06 - 62cm
Cel: hmmm, 65 a może 70cm?
syla929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 17:34   #1082
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
no z całym szacunkiem, ale jakoś nie zawstydziłaś mnie. Ja, gdybym chciała być pilną studentką musiałabym przeczytać 43 książki do końca kwietnia. I w wolnym czasie pracę licencjacką napisać. Moja pani promotor posiada specyficzne poczucie humoru.

Idę ubełtać sobie Kallosa z miodkiem, bo mam ochotę na coś słodkiego.
Ejj, to i tak nie jest zle.
Na filologii polskiej, ktora zdazylo mi sie studiowac, na jeden egzamin w sesji zimowej obowiazywalo 25-30 ksiazek. A egzaminow bylo co najmniej 3

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 17:38   #1083
Krrem
Wtajemniczenie

Ja mam już pierwszą książkę na poniedziałek. I kolejną na następny. I prof od wosu szykuje baaaardzo długą liste lektur na dwa lata, i wszystko trzeba będzie przeczytać.

A ja sobię siedzę z amlą i przez zapach czuję sie jak w kościele

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 17:56   #1084
ejzii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez imbryka Pokaż wiadomość
podobno wycofano z rossów
u mnie stała dziś tylko limonka i oliwka bodajże.
Ja już dziś miałam kartkówke ze słowek
chyba muszę lecieć po drożdże bo żal opuścić jednego kubeczka
widziałam dziś promocje farby sublime i chyba wezme
Jak to w koncu jest z farbowaniem? włosy trzeba oczyścić żeby ładnie złapały czy lepiej silikonowym szamponem umyć żeby trochę ochronić? I po farbowaniu chemią są jakies zalecenia jak np w hennie.?

ejzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 17:58   #1085
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adzia2223 Pokaż wiadomość
43 książki a co studiujesz?

Ja już z miesiąc chcę sobie dodać miodu do maski i zawsze zapomnę
kiedy to nie jest dużo, ja dalej jestem w fazie poszukiwań! Paru pewnie się z listy pozbędę a kilka pozycji na bank przybędzie (ustawy na przykład).
A studiuję gospodarkę przestrzenną.

Ja zawsze biorę dwie miseczki, sypię cynamonu, dolewam miodu, do jednej wrzucam starte jabłko i jogurt, a do drugiej Kallosa. I jest pysznie.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ejj, to i tak nie jest zle.
Na filologii polskiej, ktora zdazylo mi sie studiowac, na jeden egzamin w sesji zimowej obowiazywalo 25-30 ksiazek. A egzaminow bylo co najmniej 3
Filologia... Nie wytrzymałabym.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:04   #1086
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Filologia... Nie wytrzymałabym.
Dlatego ucieklam po 3 latach
Ale za to jak mialam nauczyc sie ustawy o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym to krzyczalam w nieboglosy

Mam dzis lenia, nawet mi sie nie chce zadnej miksturki na leb nalozyc...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:13   #1087
kuleczkka
Rozeznanie

kupiłam Johnsona 3w1 mam nadzieję, że się sprawdzi - bo jak nie to nie wiem czy będę myć
kuleczkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:17   #1088
imbryka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Olejki alterry mają podobno wrócić w nowych opakowaniach więc spokojnie
ciekawe tylko czy coś w składzie zmienią, jak dla mnie to mogli by trochę pohamować się z tym olejem sojowym

Cytat:
Napisane przez ejzii Pokaż wiadomość
Jak to w koncu jest z farbowaniem? włosy trzeba oczyścić żeby ładnie złapały czy lepiej silikonowym szamponem umyć żeby trochę ochronić? I po farbowaniu chemią są jakies zalecenia jak np w hennie.?
Ja przed farbowaniem nakładałam olej. Ale specem w farbowaniu nie jestem i nie farbuję, więc nic więcej konkretnego w te stronę nie powiem

imbryka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:24   #1089
borczus88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kuleczkka Pokaż wiadomość
kupiłam Johnsona 3w1 mam nadzieję, że się sprawdzi - bo jak nie to nie wiem czy będę myć
ja go kocham
Tiff 34 Mel 61 BB 2
Balance 8 Power 7 Superset 5
Waga 63,7kg Wzrost 173cm
borczus88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:27   #1090
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Ale za to jak mialam nauczyc sie ustawy o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym to krzyczalam w nieboglosy
na moich studiach na szczęście nie muszę dużo wkuwać na pamięć, bo tego nigdy nie lubiłam, ale z kolei siedzę często po nocach przed komputerem, robię makiety, maluję, rysuję, wycinam. a na egzaminach w większości liczę, projektuję, rysuję. najgorszy egzamin miałam wtedy, kiedy musiałam nauczyć się rysunków planów, fasad, aksonometrii około 300 obiektów
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:33   #1091
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
ołje, tę ustawę albo się kocha albo nienawidzi.

Cytat:
Napisane przez kuleczkka Pokaż wiadomość
wytestuj, wytestuj, u mnie się sprawdził. A jego zapach wprost uwielbiam.

Cytat:
ciekawe tylko czy coś w składzie zmienią, jak dla mnie to mogli by trochę pohamować się z tym olejem sojowym
Racja. Mi szału nie zrobił alterrowy olejek i myślę, że to właśnie przez obecność sojowego na pierwszym miejscu w składzie.
Stary 2012-09-05, 18:43   #1092
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
chyba spróbuję dla tego oleju palmego, którego jeszcze nigdy nie stosowałam. a jak Tobie sprawdza się palmowy?
Podobnie jak kokos, ale łatwiejszy w aplikacji
Fajny skręt i blask, tak w skrócie
Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a przy tym "hormonalnym trądziku" gorsze dni są zazwyczaj przed, w trakcie czy po miesiączce? czy u każdego inaczej? jakoś nie udało mi się tego jeszcze u siebie zaobserwować. Niby teraz mam lepszą cerę chwilowo, a jestem pod koniec cyklu, ale jeszcze nie przed samym okresem, dziwnie Kascysko a bierzesz hormony?
Jeśli okresowo w czasie cyklu Cię wysypuje, to prawdopodobnie trądzik na podłoże hormonalne - a kiedy wysypuje to już indywidualna sprawa.
Nie biorę, brałam pół roku i na własne życzenie odstawiłam

Prawdopodobnie ciąża mnie "uleczy" - ale na razie nie będzie kolejnego wątkowego dzieciątka

Cytat:
Jestem dumna z siebie, żel-maska z lnu wychodzi mi coraz lepiej, ostatnio w bardzo przyjemnej konsystencji dziś gładko i mięciutko
Zaopatrzyłam się dzisiaj w bananową maskę do włosów (którą chcę używać na co dzień jako odżywkę, na kilka do kilkunastu minut)
Skład: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylene Glycol, Silk Amino Acids, Panthenol, Musa Sapientum Fruit Extract, Coconut (Cocos Nucifera) Extract, Parfum, Glyceryl Stearate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolino ne.
Pachnie bajecznie
Widziałam już ten skład, muszę zrobić sobie urlop od patrzenia na takie rzeczy
[1=ffb13763ddeb19d95255f96 b349e2f21757b5e15_67b6708 8155fe;36337944]Wróciłam z zakupów włosowych, niedużo kupiłam, ale zawsze coś
1. Pieluche z tetry
2. Krem Isana oliwkowy (i tutaj pytanie, dajecie go na włosy przed myciem, na godzine, dwie, calą noc, jak kto lubi, tak? I da rade zmyc facelle? )
3. Oliwkę BD (nakładać na włosy jak oleje, tak?
[/QUOTE]
Zmyjesz Facellem bez problemu, a oliwkę nakładaj jak każdy inny olej.
Krem Isany - na jak długo chcesz
Cytat:
jak tutaj opustoszało jak rok szkolny się zaczął dziewczyny się grzecznie uczą;D
Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Nie ma? ja mam 3 lektury do przeczytania jeszcze we wrześniu jak bym chciała wyrobić to bym musiała czytać w każdym wolnym czasie..
A z tym świętowaniem to się zgodzę
Cytat:
no z całym szacunkiem, ale jakoś nie zawstydziłaś mnie. Ja, gdybym chciała być pilną studentką musiałabym przeczytać 43 książki do końca kwietnia. I w wolnym czasie pracę licencjacką napisać. Moja pani promotor posiada specyficzne poczucie humoru.
A ja w grudniu miałam już wszystko co teoretyczne w pracy przeczytane i napisane (promotora obrałam w listopadzie, jakoś środkiem ). Gorzej, że próbki niekoniecznie zawsze chciały współpracować

To już wiem, czemu w liceum zawsze miałam multum czasu na wszystko I ogólnie wspominam je jako najbardziej lajtowy okres w nauczaniu
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:48   #1093
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

dla mnie alterra migdał i papaja do włosów była taka ok, ale bez wow, natomiast strasznie podobał mi się jej zapach i dodawałam ją do masła shea żeby było miększe i ładnie pachniało i taki miks miałam do ciała (właśnie mi się kończy - trzeba kupić shea na zimę )

jakoś tak ostatnio rzuciło mi się w oczy dużo pozytywnych opinii na temat balsamów seboradin, chyba sobie dopiszę do whislisty na październik

i może lotion niger też, chciałabym wypróbować coś nowego, po ostatniej serii jantara + GP jakoś nie widziałam super efektów, wczoraj mierzyłam odrost, 2-2,5 cm od 11 lipca - mało
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:50   #1094
borczus88
Rozeznanie

Cytat:
na moich studiach na szczęście nie muszę dużo wkuwać na pamięć, bo tego nigdy nie lubiłam, ale z kolei siedzę często po nocach przed komputerem, robię makiety, maluję, rysuję, wycinam. a na egzaminach w większości liczę, projektuję, rysuję. najgorszy egzamin miałam wtedy, kiedy musiałam nauczyć się rysunków planów, fasad, aksonometrii około 300 obiektów
uuuuuuuuuu.... aksonometria, wiem coś na ten temat
Tiff 34 Mel 61 BB 2
Balance 8 Power 7 Superset 5
Waga 63,7kg Wzrost 173cm
borczus88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 19:03   #1095
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Frappgold Pokaż wiadomość

Spisuje się ja nie widzę żadnej różnicy jak umyje nim, czy jakimkolwiek szamponem... no ale może to kwestia techniki
no to super

Cytat:
Jestem dumna z siebie, żel-maska z lnu wychodzi mi coraz lepiej, ostatnio w bardzo przyjemnej konsystencji dziś gładko i mięciutko
Zaopatrzyłam się dzisiaj w bananową maskę do włosów (którą chcę używać na co dzień jako odżywkę, na kilka do kilkunastu minut)
Skład: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylene Glycol, Silk Amino Acids, Panthenol, Musa Sapientum Fruit Extract, Coconut (Cocos Nucifera) Extract, Parfum, Glyceryl Stearate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolino ne.
Pachnie bajecznie
co to za maska konkretnie
?
Cytat:
jak tutaj opustoszało jak rok szkolny się zaczął dziewczyny się grzecznie uczą;D
szkoła szkołą, ale po szkole..

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 19:38   #1096
imbryka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
co to za maska konkretnie
?
Robię po prostu żel z siemienia lnianego i nakładam jak maskę pod czepek, kto co woli można coś dodać
U mnie po tym włosy najlepiej wyglądają po drugim myciu (sprawdziłam), nabierają skrętu i ogólnie wyglądają całkiem sympatycznie

imbryka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 19:41   #1097
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Robię po prostu żel z siemienia lnianego i nakładam jak maskę pod czepek, kto co woli można coś dodać
U mnie po tym włosy najlepiej wyglądają po drugim myciu (sprawdziłam), nabierają skrętu i ogólnie wyglądają całkiem sympatycznie
mam wrażenie że Karmazynce chodziło o tą maskę bananową

sama bym się dowiedziała co to za produkt bo skład zachęcający
Stary 2012-09-05, 19:46   #1098
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość

To już wiem, czemu w liceum zawsze miałam multum czasu na wszystko I ogólnie wspominam je jako najbardziej lajtowy okres w nauczaniu
No to się wcale nie dziwię, że miałaś multum czasu skoro lektur nie czytałaś
A lajtowe to moje liceum nawet podczas przerw nie jest

Nikt w szkole nie zauważył, że mam ładniejsze włosy więc je spięłam i jeszcze mi się oberwało

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 19:54   #1099
isi rici
Zadomowienie

Cytat:
mam wrażenie że Karmazynce chodziło o tą maskę bananową

sama bym się dowiedziała co to za produkt bo skład zachęcający
Ja też To poprosimy pełną nazwę tej maski Bananowej

isi rici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 20:04   #1100
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli okresowo w czasie cyklu Cię wysypuje, to prawdopodobnie trądzik na podłoże hormonalne - a kiedy wysypuje to już indywidualna sprawa.

Prawdopodobnie ciąża mnie "uleczy" - ale na razie nie będzie kolejnego wątkowego dzieciątka

u mnie nie jest to tak do końca okresowe, bo mam brzydką cerę cały czas, ale momentami wygląda znośnie, a momentami mam wysyp stulecia leczyli mnie antybiotykami, ale potem i tak wszystko wracało. Teraz trafiłam do ginekolog-endokrynolog i powiedziała, że moje jajniki powodują brzydką cerę i za kilka dni zaczynam hormony brać. A dlaczego Ty zrezygnowałaś z tabsów? Bardzo się bałam z nimi startować, długo się wstrzymywałam, ale jak teraz ta powiedziała, że faktycznie mam "chore" jajniki i zobaczyłam, że to chyba moja ostatnia deska ratunku, wiec się zdecydowałam...

Cytat:
dla mnie alterra migdał i papaja do włosów była taka ok, ale bez wow, natomiast strasznie podobał mi się jej zapach i dodawałam ją do masła shea żeby było miększe i ładnie pachniało i taki miks miałam do ciała (właśnie mi się kończy - trzeba kupić shea na zimę )

jakoś tak ostatnio rzuciło mi się w oczy dużo pozytywnych opinii na temat balsamów seboradin, chyba sobie dopiszę do whislisty na październik

i może lotion niger też, chciałabym wypróbować coś nowego, po ostatniej serii jantara + GP jakoś nie widziałam super efektów, wczoraj mierzyłam odrost, 2-2,5 cm od 11 lipca - mało
teraz w SP jest promocja na Seboradin, dzisiaj widziałam a shea gdzie kupujesz? Nie zapycha Cię? Miałam kiedyś do twarzy z BU i było super ale na ciało to chyba zużyłabym go w 2 dni ;p

a ja byłam dzisiaj na zakupach, wydałam 100 zł na pierdoły, balsam, tusz itp. aaale z włosowych mam dwa nowe bingacze (drożdze oraz ghassoul - mam je traktować jako nawilżacze czy proteiny?) [dalej w Jaśminie połowa jest popleśniałych czy co tam, przekładałam, analizowałam ich kolory aż się na mnie obsługa dziwnie patrzyła ] oraz 500ml Johnsona 3w1 ten mniejszy był w promocji w Rossie i SP, ale większy i tak mi się bardziej opłacał
a Bingo z błotem karmelitowym czy jak mu tam jaki ma kolor? Bo wszystkie były lekko poszarzałe, a nie brązowe jak tamte różne popsute, to chyba jest ok?

ide myśleć co nałożyć na włosiska

ps. strzelam, ze ta maska bananowa to z Body shopu

Edytowane przez Dinulka
Czas edycji: 2012-09-05 o 20:06
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 20:10   #1101
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Cytat:

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

43 książki [COLOR=Silver]a co studiujesz?
tyle książek na studiach to teoretycznie norma;p ale w sumie praktycznie nikt ich nie czyta, przynajmniej u nas na uczelni ;p

Cytat:
ja na szczęście mam połączenie teorii i praktyki więc nie jest źle Fakt - niektóre przedmioty to typowa pamięciówka, ale większość przedmiotów jak opanuje się w praktyce to potem na egz jest spoko;p
a co studiujesz? architektura?
xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 20:13   #1102
adzia2223
Zadomowienie

Cytat:

A ja w grudniu miałam już wszystko co teoretyczne w pracy przeczytane i napisane (promotora obrałam w listopadzie, jakoś środkiem ). Gorzej, że próbki niekoniecznie zawsze chciały współpracować

Ja miałam bardzo lajtowe gimnazjum, nic nie robiłam i miałam średnią powyżej 5 , poszłam do LO i lekkiego szoku doznałam

Już 2 miesiące piję drożdże, jestem z siebie dumna Chyba mi się nawet od nich cera poprawiła, ale nie jestem pewna czy to od tych drożdży

adzia2223 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 20:22   #1103
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie nie jest to tak do końca okresowe, bo mam brzydką cerę cały czas, ale momentami wygląda znośnie, a momentami mam wysyp stulecia leczyli mnie antybiotykami, ale potem i tak wszystko wracało. Teraz trafiłam do ginekolog-endokrynolog i powiedziała, że moje jajniki powodują brzydką cerę i za kilka dni zaczynam hormony brać. A dlaczego Ty zrezygnowałaś z tabsów? Bardzo się bałam z nimi startować, długo się wstrzymywałam, ale jak teraz ta powiedziała, że faktycznie mam "chore" jajniki i zobaczyłam, że to chyba moja ostatnia deska ratunku, wiec się zdecydowałam...
Ty masz coś chorego, ja mam wszystko zdrowe, tylko podwyższony poziom męskich hormonów (od zawsze).

Nie mam PCO, przysadka mózgowa też czysta.

Nie uważam, że hormony są złe, ale czasem inne schorzenia powodują konieczność wyboru

Czemu odstawiłam? Skłonność do żylaków i miażdżycy (genetyczna) oraz zatrzymanie wody w organizmie - moje nerki tego nie lubiły
A z racji, że moja mama (prawdopodobnie) i siostra(na pewno) miały tak w młodości, to jak urodzę małe Kaścysiątko wszystko się unormuje (jak będę miała z kim).

Jutro spróbuję zrobić koka na skarpecie, mam nadzieję, że nie będzie ofiar w ludziach i włosach

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Ja miałam bardzo lajtowe gimnazjum, nic nie robiłam i miałam średnią powyżej 5 , poszłam do LO i lekkiego szoku doznałam
U mnie nic się nie zmieniło - liceum miałam ciężkie, gimnazjum nie umiem określić, ale średnia była zawsze powyżej 5,5
Stary 2012-09-05, 20:22   #1104
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:

teraz w SP jest promocja na Seboradin, dzisiaj widziałam a shea gdzie kupujesz? Nie zapycha Cię? Miałam kiedyś do twarzy z BU i było super ale na ciało to chyba zużyłabym go w 2 dni ;p
no w tym miesiącu na pewno się nie skuszę

a shea najpierw miałam z Natury ale nie wiem czy nadal jest, zresztą średnio opłacalne (ok 14zł za 100gr) i chyba rafinowane

potem kupiłam na allegro 500 gr za 25 zł to było na pewno więcej niż rok temu i jeszcze mam końcówkę, teraz latem używam głównie do stóp, zimą daję też na łydki, rzadziej na całe ciało, do włosów też nie, ale ze stopami robi cuda

na twarz nigdy raczej bym go nie nałożyła
Stary 2012-09-05, 20:27   #1105
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
jak urodzę małe Kaścysiątko wszystko się unormuje (jak będę miała z kim).
Kolejny geniusz, weź się zlituj
Cytat:
U mnie nic się nie zmieniło - liceum miałam ciężkie, gimnazjum nie umiem określić, ale średnia była zawsze powyżej 5,5
No racja:

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 20:41   #1106
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
no w tym miesiącu na pewno się nie skuszę

a shea najpierw miałam z Natury ale nie wiem czy nadal jest, zresztą średnio opłacalne (ok 14zł za 100gr) i chyba rafinowane

potem kupiłam na allegro 500 gr za 25 zł to było na pewno więcej niż rok temu i jeszcze mam końcówkę, teraz latem używam głównie do stóp, zimą daję też na łydki, rzadziej na całe ciało, do włosów też nie, ale ze stopami robi cuda

na twarz nigdy raczej bym go nie nałożyła
właśnie sobie uświadomiłam, że z BU miałam masło jojoba do twarzy, a nie shea
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 20:42   #1107
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:

to ja chyba też to mam.
Ale u mnie to chyba genetyczne, moja mama po moim urodzeniu pozbyła się trądziku z twarzy, natomiast rozpoczął jej się dziki wysyp na plecach i dekolcie. Cudowne lata przede mną.

Cytat:
ojaa, zazdroszczę.
ja pewnie po powrocie na uczelnię będę się zastanawiać czy jest sens pisać na temat, który sobie wybrałam i czy jest możliwość zmiany na mniej yntelygętny.

Cytat:
Napisane przez isi rici Pokaż wiadomość
Ja też To poprosimy pełną nazwę tej maski Bananowej
Stary 2012-09-05, 20:43   #1108
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Kurcze dziewczyny nigdy nie nosiłam warkoczy i nie umiem zaplatać dobierańca a że na co dzień noszę wysokiego koka to dla urozmaicenia marzy mi się coś TAKIEGO

no i ćwiczę i nic buuu mam jakieś lewe palce
Stary 2012-09-05, 20:49   #1109
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Kolejny geniusz, weź się zlituj
[COLOR=Silver][COLOR=Black]
No racja:
Jaki geniusz Loczek, a nie geniusz!
Btw mój brat właśnie robi habilitację z fizyki jądrowej
Cytat:
to ja chyba też to mam.
Ale u mnie to chyba genetyczne, moja mama po moim urodzeniu pozbyła się trądziku z twarzy, natomiast rozpoczął jej się dziki wysyp na plecach i dekolcie. Cudowne lata przede mną.

ojaa, zazdroszczę.
ja pewnie po powrocie na uczelnię będę się zastanawiać czy jest sens pisać na temat, który sobie wybrałam i czy jest możliwość zmiany na mniej yntelygętny.

Wyżej pisałam, że moja rodzicielka i siostra też tak miały

Temat zmóżdżyłam sobie sama, i półtorej miesiąca chodziłam po wydziale, by znaleźć kogoś, kto zechce mnie przygarnąć. Na szczęście trafiłam idealnie
Stary 2012-09-05, 20:59   #1110
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
ja na szczęście mam połączenie teorii i praktyki więc nie jest źle Fakt - niektóre przedmioty to typowa pamięciówka, ale większość przedmiotów jak opanuje się w praktyce to potem na egz jest spoko;p
a co studiujesz? architektura?
tak

Cytat:
Kurcze dziewczyny nigdy nie nosiłam warkoczy i nie umiem zaplatać dobierańca a że na co dzień noszę wysokiego koka to dla urozmaicenia marzy mi się coś TAKIEGO

no i ćwiczę i nic buuu mam jakieś lewe palce
też mi się marzy taka fryzura i tak jak zdolności manualne mam, to fryzur nie potrafię sobie robić
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości