|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Hmm, bo czekam i czekam. Chyba wszystkie już dostałyście i nie wiem czy poczta nie zgubiła
|
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36340211]
Tak, wysyłają mi co miesiąc w ramach współpracy ) , a nawet jak piszę wstępne odczucia a nie pełną recenzję, to nikt się nie czepia Bardziej chodzi o to, żeby pokazać co jest w środku i coś na ten temat powiedzieć, nawet krótko Ja nie żałuję, mi się podoba Choć punktów nie chciałoby mi się zbierać na pewno[/QUOTE] Dzięki za dokładną odpowiedź czyli w sumie niegłupie to pudełko może się zgodzę
|
|
|
|
#2103 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie reklamuje się dużo dziewczyn żeby rejestrować się z ich linka i zbierać punkty
|
|
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie zgodzilam, moze akurat cos fajnego bedzie
|
|
|
|
#2106 |
|
BAN stały
|
Czy któraś z Was współpracuje z Astorem? Co oni wysyłają?
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie do tych co zamawialy z buyincoins? Mam na paypalu pieniadze i cos mi nie przechodzi platnosc, musi byc karta kredytowa?
|
|
|
|
#2108 | |
|
Zadomowienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;36337859]Faktycznie mogliby działać, zanim produkt trafi do sprzedaży jest ileś mies. testowany, może nie dopełnili tu starań?
Pokombinować ze składem i wyrzucić niekorzystne składniki? Moim paznokciom się nic nie stało (ale nie używam 8 w 1 regularnie) ale będę czujna.[/QUOTE]No własnie z tego co czytam większość dziewczyn nie ma żadnych problemów i są zadowolone. Ale te które nie są zadowolone mają moim zdaniem gigantyczny problem, a nie jakiś dyskomfort czy drobne podrażnienie - aż dziwne, że producent nie reaguje. Cytat:
. Ale jak będę to na pewno będę z wyprzedzeniem dzwonić albo pisać .
|
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
basiago pani optyk powiedziała, że mam do nich przyjść jak zestaw próbny będzie gotowy dla mnie to mnie będzie uczyć jak się zakłada i zdejmuje
zmalowałam makijaż, ale nie wiem czy się nadaje do pokazania ![]() taki ot tak sobie robiony, spontanicznie :P |
|
|
|
#2110 |
|
Moderator
|
do mnie dotarły torebki zamówione przedwczoraj <3
) od trzech dni boli mnie głowa :/ do tego dostałam @... masakra (
|
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36328431]Pracuje, na niego właśnie czekam
Dziś się z nim minęłam w drzwiach [/QUOTE]OO, to fajnie. Tam, jeszcze dobry był taki starszy pan, imienia nie pamiętam, ale on pracował zazwyczaj tylko po 16.[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36334146]Kuuurczę, TŻ nie zdał dziś poprawki egzaminu, czeka mnie cały dzień poprawiania mu humoru Nie lubię jak jest taki zdołowany [/QUOTE]Oby pozostałe mu poszły dobrze. Minie! A jak nie, to i tak emocje to wszystko przykryją i nie będziesz czuć choroby. |
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam o lakierze i balsamie do ust Miami Roller Girl Essence
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam na nic czasu
jedyne co slyszę od kilku dni to słowo MATURA ![]() i nie mogę sie przyzwyczaic, że mam dużo roboty a nie siedze na tyłeczku
|
#2114 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A tak w ogóle, przekopałam się przez wszystkie poprzednie części, żeby znaleźć aktualną. chciałabym się dołączyć : ) bloguję od niedawna, ale to takie wciągające... |
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni w sumie nie chca recenzji produktow tylko samego pudelka , czy nam sie podoba czy nie , opisac produkty w skrocie co tam jest i wsio alez ja mam lenistwo straszne , ide sie zafarbowac bo ostatnio wzielam farbe czekolade a wyszla mi jakas czekolada z czerwona poswiata , a ja nienawidze czerwonej poswiaty wieeec klade zaraz granat taki atramentowy :P haha ciekawe co to wyjdzie
|
|
#2116 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36344327]siostrę tym mocno denerwuję ^^
A tak w ogóle, przekopałam się przez wszystkie poprzednie części, żeby znaleźć aktualną. chciałabym się dołączyć : ) bloguję od niedawna, ale to takie wciągające...[/QUOTE] Puść jej Czerwone Gitary, dopiero się wścieknie
|
#2117 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale z innej strony, nie wiem co się dzieje z dzisiejszymi "dzieciakami" (nie żebym dużo starsza była) jakoś strasznie poddenerwowani są tą maturą. A przecież dla teraźniejszych studentów (którzy mają za sobą np. przerobienie materiału z fizyki na ustny z semestru w noc i zdać- taka ja) to taka miła rozrywka Pamiętam, że byłam strasznie podekscytowana tym wszystkim, bo przez egzaminy było mnóstwo wolnego i dodatkowego czasu na przygotowanie. Chociaż może, żeby to docenić trzeba to po prostu przejść
|
|
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam z Krk, kupiłam: piękny sweterek z ażurkiem, kardigan, żółtą kieckę i top - łącznie 37,60 zł. Kocham wyprzedaże I lakier GR - to chyba srebrny "foliowy", ale przekonam się, jak zmaluję
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Owszem, maturę docenia się dopiero na studiach przy pierwszej sesji egzaminacyjnej
|
#2120 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36344865]huehue hue, ale wtedy nabuzowana by była
ale z innej strony, nie wiem co się dzieje z dzisiejszymi "dzieciakami" (nie żebym dużo starsza była) jakoś strasznie poddenerwowani są tą maturą. A przecież dla teraźniejszych studentów (którzy mają za sobą np. przerobienie materiału z fizyki na ustny z semestru w noc i zdać- taka ja) to taka miła rozrywka Pamiętam, że byłam strasznie podekscytowana tym wszystkim, bo przez egzaminy było mnóstwo wolnego i dodatkowego czasu na przygotowanie. Chociaż może, żeby to docenić trzeba to po prostu przejść [/QUOTE]Wszyscy są poddenerwowani maturą. Zapominają o tym uczuciu po pierwszej sesji - z perspektywy "doświadczonego" po zimowej sesji studenta, też wydawało mi się, że denerwowanie się maturą było bez sensu .
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, nie kuś wyprzedażami, bo moje konto płacze, a mnie aż mierżą wyprzedaże
|
#2122 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
aaa i gratuluję shopping monster zostania ambasadorką wibo
nie rozumiem kilku wyborow co prawda,np wyboru słynnego bloga, gdzie co rusz jest mowa o wspolpracy, ale nie mnie to oceniać grunt, ze znalazło się kilka porządnych bloggerek ciekawa jestem co Wam przyślą, ja nawet sie nie zgłaszałam 'edit: a co do matury, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :P nie widzę w tym nic odkrywczego,
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-09-05 o 19:09 |
|
|
|
#2124 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
dzieńdobrywieczór
![]() skusiłam się na lakier kobo dzisiaj...i jaki szok? kryje po jednej warstwie (na bezbarwnym lakierze) ale ja dość grubo maluję
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam sweterek w Innej, a resztę w terranowskim outlecie na Floriańskiej ![]() Ale w sieciówkach, jak chodziłam po galerii, też przyjemne ceny były, tylko nic leżeć nie chciało ![]() I miałam randkę
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
ależ koszmarny dzień - nie dosyć, że mi rzęsy dziewczyna zrobiła średnio i będę musiała je poprawiać to jeszcze TŻ odebrał marynarkę od krawcowej, która zamiast podszyć mankiety na wysokości łokcia to ucięła całe rękawy na długość 1/2... Na 3 dni przed ślubem! Dobrze, że TŻowi udało się kupić jeszcze taką samą. Plus prawie się z nim pokłóciłam, bo jak choruję nie jestem głodna, a on mi wciska żarcie na siłę niemalże
czasem wkurza mnie, że jest tak strasznie odpowiedzialny i myślący w przód...
|
|
|
|
#2129 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

) , a nawet jak piszę wstępne odczucia a nie pełną recenzję, to nikt się nie czepia

Pokombinować ze składem i wyrzucić niekorzystne składniki? Moim paznokciom się nic nie stało (ale nie używam 8 w 1 regularnie) ale będę czujna.[/QUOTE]
jak będziesz w okolicy to zapraszam serdecznie, mój kuferek przyjmie się z otwartymi ramionami
. Ale jak będę to na pewno będę z wyprzedzeniem dzwonić albo pisać 
Lush & China Glaze lover! 

czasem wkurza mnie, że jest tak strasznie odpowiedzialny i myślący w przód...