|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Cytat:
![]() musiał to nieźle przeżyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
![]() Wojtusiu gratuluje ![]() Wiernie wam kibicuje mamusie wszystkich przedszkolaczkow. Gorgulku ![]() wiem, ze mnie malo, ale pracuje duzo, za to maz ciagle bez pracy i jest ciezko czasami nie mam sily wchodzic, nadrabiac i sie odzywac, psychicznie czuje sie nienajlepiej, w sierpniu poronilam w 7 tygodniu ciazy. Tyle u mnie. ![]()
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o jejku, strasznie mi przykro ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- aga współczuje, ja tez nie moge zniesc płaczu Oliwki. mam nadzieje ze tz ją jutro zaprowadzi, bo ja nie dam rady, nie nadaje sie do tego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Wtajemniczenie
|
Mariolu
![]() ![]()
#1265 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() jest nieco lepiej niz bylo
#1266 |
Wtajemniczenie
|
Ale to była planowana? Wiedziałaś wczesniej ?
#1267 |
Zakorzenienie
|
Aga a panie się nie bały że Alan dostanie ataku ,że tak pozwoliły mu się nakręcać pół dnia?wiedzą jak zareagować?
Wojtusiu, najserdeczniej gratuluję ![]() ![]() Mariolka... co nas nie zabije to nas wzmocni ![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1268 |
Wtajemniczenie
|
Pani opowiadała mi że bała się o jego serducho, mówiła że nosiła Go na rękach, przytulała, próbowała zająć zabawą, kredkami, ale On w takim amoku nie reaguje na otoczenie i dlatego jak już rano sie nakręcił, tak płakał cały czas. Troszkę jestem zła na Panią że po mnie nie zadzwoniła. Jesli jutro syt. się powtórzy to powiem Pani, żeby po mnie dzwoniła . Jak po Niego przysżłam to z sercem było ok, ale podejrzewam że miał napad, tylko w tym ciągłym płaczu pewnie mu przeszło. W domu jesli długo płacze to tak jest.
#1269 |
Ola-Unhola
|
Mariolu, współczuję i przytulam mocno
![]() Trzymaj się dzielnie ![]() agga, to rzeczywiście Alanek dzisiaj miał kiepski dzień, oby jutro było lepiej ![]()
#1270 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wojtusiu, gratuluję ![]() ![]() Mariolu, przytulam mocno ![]() ![]() No i za Oliwkę i Alana trzymam kciuki ![]() *** U nas na razie spokojnie w przedszkolu, wczoraj zaprosiłam Kubę na babeczkę z okazji rozpoczęcia roku przedszkolnego ![]()
![]() |
#1271 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam zacząć ale szkoda mi pogody ![]() Cytat:
![]() Ja muszę 3-4 zrzucić a na tyle kg ciężko się zmotywować ![]() ![]() Cytat:
![]() Wojtusiu ogromne gratulacje ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale Ci fajnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O jej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
dzis Marci wstal lewa noga i poszedl rozzalony do przedszkola, tata go zawiozl ale ogolnie w przedszkolu bylo ok kurcze z ta posciela to naprawde jestem w szoku, nigdzie, nawet wsrod znajomych sie u nas z tym nie spotkalam mariolu ![]() Wojtusia gratki ![]()
#1273 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Powiem szczerze,że wahałam się,czy napisać,czy nie ![]() ![]() ![]() U mnie wszystko w porządku,wakacje zleciały,dzieci rosną ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam ![]() ![]() Mariolu ![]() ![]() Wojtusiu gratulacje dla Was ![]() ![]() Buziaki dla Wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |||||
Zakorzenienie
|
Myślę że Panie by nie skumały
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() GRATULACJE ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pamiętam jak o tym mówiłaś...rzeczywiście mało ![]() i za Alanka żeby jutro było lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U Nas dziś straszny dzień ![]() Zu dziś gorzej w przedszkolu...miała rano kryzys i cały czas smutna była...spała ładnie, jadła ładnie, ale smutna była i o mnie pytała...jak ją zobaczyłam to chciało mi się ![]() Reszta dnia jeszcze gorsza...mój Tata trafił do szpitala ![]() do tego jutro jeden z tych ciężkich dni...trzymajcie kciuki...proszę ![]() Miałam dzisiaj się wyciszyć, odpocząć przed jutrem a stresu dzisiaj 500% za dużo miałam ![]() Idę spać...ciężko mi dzisiaj ![]() ![]()
![]() |
#1275 |
Wtajemniczenie
|
Karo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
Karo, duzo zdrowia dla Taty
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, dziekuje za przytulaski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agga, znasz mnie juz prawie 4 lata, wiec chyba powinnas wiedziec, ze moje zycie jest bardzo zaplanowane i nie ma prawie w nim miejsca na spontan ![]() ---------- Dopisano o 04:06 ---------- Poprzedni post napisano o 04:02 ---------- Sylka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2012-09-05 o 04:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rób rób to prawo jazdy, to nawet dobry pretekst, żeby z domu wyjść ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja, czy Karo nie mamy wyboru-nawet jeśli zdarzy się kryzys (a pewnie się zdarzy) trzeba zawinąć się na pięcie i wyjść. Pewnie nie będzie to łatwe, ale ja twarda jestem ![]() Zosia zabiera ze sobą do przedszkola ulubioną przytulankę-żabę Klarę ![]() ![]() Karo przytulam ![]() ![]() Cześć Sylko ![]() ![]() ![]() ![]() Mariolko bardzo Ci współczuję ![]() ![]() *** ![]() Dzisiaj jakiś smętny poranek. Zosia od wczorajszego popołudnia jakaś foszasta, lekki katarek, rano stwierdziła, że ją gardełko boli ![]() ![]() Mam nadzieję, że w ciągu dnia się rozkręci. A mam jeszcze pytanie-składałyście się na jakieś książki dla przedszkolaków? Dzisiaj mnie pani zagadała, taki komplet dla 3-latka to koszt 60 zł.
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-09-05 o 06:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Sylwia, dobrze, że jesteś ![]() Karo, przykro mi z powodu taty ![]() ![]() ![]() ![]() Mariolu ![]() ![]() Cytat:
![]() My nie ![]() Dziewczyny, u Was w przedszkolach też mówi się do pań "ciociu"?
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() u nas nieciekawie i to bardzo, malz jest klebkiem nerwow , ja powoli tez......chodzi o prace malza(pisalam wam ze ma byc menagerem hotelu)-zadzwonil wlascicel tego hotelu ze on przeprasza za pania A. (dyrektorka ktora zaproponowala malzowi to stanowisko , nawet umowe wstepna podpisala zeby malz pewnosc bo dal wypowiedzenie) , ze ona juz nie pracuje bo jakies przekrety mu robila , oczywiscie malz odrazu powiedzial ze zostanie teraz bez pracy ![]() ![]() Karo mam nadzieje ze z tata to nic powaznego ![]() Wojtusiu gratulacje ![]() Mariola ![]() ![]() trzymam nadal kciuki za naszych przedszkolakow ![]()
#1280 | |
Zakorzenienie
|
![]() Nawet sobie właśnie pomyślałam dzisiaj czytając Karo, że mi się tak nie widzi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1281 | |
Zakorzenienie
|
czeko, trzymam kciuki
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
hej
u nas też są" panie" Karo przytulam ![]() no i zapomniałam... bo trzęsienie i rewolucja u nas w domu ![]() Acha czeko chciałam przytulić.Będę trzymać kciuki ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() Czeko ![]() ![]() ![]() ![]() Katarzynko, dla was rowniez duzo mocy ![]() ![]()
#1284 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
![]() widze, ze same problemy na watku ![]() dzis tz zawiozl malego pozniej do przedszkola bo ja rano nie wstalam na czas, pol nocy wymiotowalam ![]() wlasnie dzwonilam do tz i jeszcze w przedszkolu bo maly nie chce zostac ![]()
#1285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wspolczuje problemow ![]() Marcelek ![]() ------------ Ide spac ![]() ![]()
![]() |
#1286 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Miał swoje ukochane ciasteczka i misia. Ale on w takim amoku, nie mysli o niczym. Pani pokazywała Mu przez okno gdzie jestem (dom siostry w którym byłam) to zaczął ją kopać, bić i wyrywać się żeby go nie dotykć, bo on chce płakać . Miskiem rzucił na podłogę i nie chciał nawet na niego spojrzeć ![]() dzisiaj byłam jeszcze ja- harytatywnie ![]() ![]() O rany, naprawdę wszystko się posypało. Siły dla Ciebie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() uuu Bidulka mała ![]() Jeśli chcą moga mówić ciociu, jesli nie, to Pani ![]() **** Reszta późńiej bo małż wrócił.
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
Agga, nie czulam sie dotknieta tylko zdziwiona Twoim pytaniem, poniewaz uwazam, ze jakakolwiek bylaby odpowiedz, to wlasciwie nie ma znaczenia. Strata jest strata.
Nawet sie wyspalam. Musze cos zjesc i wysyzkowac sie do pracy, a tak mi sie nie chce ![]()
![]() |
#1288 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zu codziennie coś innego zabiera ![]() ![]() ![]() ![]() U Nas nie ma...ale dopiero w przyszłym tyg zebranie to może coś będzie...ciężko powiedzieć ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie wiem czy w Przedszkolu są Ciocie...tzn. teraz już wiem bo zapytałam Zu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1289 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję ![]() Mam nadzieję że szybko znajdą przyczynę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I nie wiem czy to dobrze że pokazywała gdzie Ty jesteś...mi się wydaje że mógł sobie pomyśleć że Mama jest niedaleko a nie chce przyjść po niego...ale psychologiem nie jestem, takie tylko moje spostrzeżenie ![]() ![]() no i koniec strasznego dnia...uffff.... Dziękuję Dziewczyny za kciuki i wsparcie ![]() Z Tatą jeszcze nic nie wiadomo...nie będę pisać na forum co się stało, bo to nie miejsce...do jutra na pewno zostanie w szpitalu i albo zabiorą go do innego albo nie wiem...na pewno nie wypuszczą go w stanie w jakim jest, a szpital w którym teraz jest, gdzie jest lekarz który wcześniej robił mu wszystkie sercowe zabiegi etc...nie ma już (nie wiem jak to się fachowo mówi) przydziału na kolejne zabiegi we wrześniu ![]() ![]() ![]() W przedszkolu rano było smutno choć bez lamentu....za to popołudniu wielki uśmiech i zadowolenie ![]() jeśli chodzi o moją "sprawę"...to nie było tak źle...w miarę jestem spokojna...choć też nie będę na forum się rozpisywać ![]() Dziewczyny a jak jest w Waszych przedszkolach z zajęciami dodatkowymi? ![]() U Nas dodatkowo (wszystko dodatkowo płatne - wiadomo): * rytmika - dodatkowa ale okazuje się że obowiązkowa ![]() * j.angielski * gimnastyka * tańce Zu jak usłyszała że są tańce to aż zapiszczała z radości ![]() ![]() ![]() ![]() ................. A co u Morskiej? Dawno się nie odzywała ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-09-05 o 18:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | ||||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() I trzymam ![]() Jolu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() aga ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.