|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
hahahha
![]() doobra znalazlam ide klasc farbe
|
#2132 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Pamiętam, że kiedyś udało mi się kupić tam koszulkę za 3,95 zł, którą nosiłam kilka lat. To były czasy i okazje
|
|
#2133 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2134 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mnie jest ciężko znaleźć coś w terranovie ze względu na, eee, ten styl ciuchów
Ale jak tak piszesz, to może popatrzę za bokserkami
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Moniak nie potwierdzam i nie zaprzeczam
właśnie wyszłam przestawić samochód i chyba widziałam Agatę Ma Nosa ale szła z kimś i nie byłam pewna, więc się nie odezwałam
|
#2137 |
|
BAN stały
|
Czy któraś z Was starała się kiedyś o stypendium ministra? A może nawet któraś z Was się na nie załapała?
Zastanawiam się, jak wyglądają moje szanse przy średniej 5,0 i aktywnym uczestnictwie na konferencjach naukowych? Niestety, we wniosku nie mogę uwzględnić aktywnego udziału w wydarzeniach typu dzień nauki, uczelni. Pisana przeze mnie publikacja utknęła gdzieś i raczej nie zostanie wydrukowana przed końcem września. Nie mogę się pochwalić wybitnymi osiągnięciami sportowymi i artystycznymi. Ale chyba nie zaszkodzi spróbować.
|
|
|
|
#2138 |
|
Klientka w krawacie
|
Mnie ten styl też średnio leży, ale od czasu do czasu można tam coś znaleźć. Przekonałam się ostatnio, że trzeba wchodzic do sklepów, mimo że wydaje się, że nic w nich nie znajdziemy. Ostatnio zatkałam uszy i weszłam do Bershki - kupiłam 1 bokserkę i 1 bluzkę z rękawem 3/4, całkiem dobrej jakości w porównaniu z np. szmatami z H&M.
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2140 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie potrafię znieść tego łomotu, jaki tam panuje. Bardzo rzadko tam coś znajduję, ale czasami trafi się kurtka z eko skóry![]() Mam świetny humor, bo TŻ mnie przeprosił, dostałam swoją paletkę pomadek z Kryolanu (jakie te wkłady mikroskopijne;P), dowiedziałam się o istnieniu stypendium ministra i po 20 mój kuzyn przyjeżdża do Polski
|
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze - po wypowiedzi, że chciał się ze mną umówić już dawno, ale sądził, że jestem połowę młodsza od niego.
Ja karpik. Moje błyskotliwe pytanie: To ile masz lat? - 32 (zdziwko drugie, bo nie dałabym mu więcej niż 25-26 lat). Ale muszę przyznać, że jego zdziwko było większe(ba, mina była wręcz bezcenna ), gdy usłyszał, że mam 22, a nie jak podejrzewał 16Młodo wyglądam xD
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2012-09-05 o 19:58 |
|
|
|
#2142 | ||
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() E - nawet znalazłam - kilkanaście konferencji (w sensie wykłady na nich), dwa koła naukowe, turnieje międzynarodowe, stypendium miał dwukrotnie. Gdzie ja stałam jak dawali takie mózgi ?---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-09-05 o 20:01 |
||
|
|
|
#2143 |
|
Raczkowanie
|
dobry
![]() pobuszowałam troszkę dzisiaj w SH efekt to 2 bluzki i koc polarowy jurto wolne - potrzebuję dnia na odpoczynek bo zmęczonam okrutnie odliczam dni do urlopu aby do 17 września wytrzymać a w sobotę mam zaplanowane zakupy kosmetyczne |
|
|
|
#2144 |
|
Konto usunięte
|
Ja Rossmanna dostałam pocztą
![]() A moje okulary jak dotąd nigdzie z tego Szanghaju nie dotarły
|
|
|
|
#2145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właściwie to jakbym się sprężyła to bity tydzień by mi starczył, ale na samą analizę wyników poświęciłam 14 stron tabelek i półtora dnia. Cytat:
Z moim 38/40 mogłabym kupić tam jedynie buty, bo reszta jest za mała, nawet XL
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra wstawiłam te makijaże, ciekawa jestem jak zostaną odebrane
To moje pierwsze odważniejsze, więc nie wiem co będzie dalej
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
CZESC DZIEWOJE
![]() wracam oficjalnie z wakacji oraz po remoncie pokoju- of kors nie wszystko jeszcze zakonczone, ale poki co nie robie nic strajk! bo nauke czas zaczacco do sklepow: ostatnio polubilam reserved szczegolnie przez wyprzedaze i spodnice
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Busiarz z Comfortu? :P
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tydzień to wyszedł mi tak lajtowo, bez spinki i siedzenia przed tym ciągle Ogólnie najdłużej pisałam wstęp, bo jakieś dwa dni (w weekend majowy, pamiętam ).Jednak bardzo dobrze trafiłam - temat idealny, promotorka idealna, już wiem, że tam zostaję dalej ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Nie Chociaż tam też jest jeden, ale raczej podrywa wszystkie klientki ![]() ![]() Czyżbyś miała jakieś doświadczenia ? :P
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2012-09-05 o 20:27 |
|
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to jak byłam młodsza, teraz wyglądam groźnie
|
|
#2151 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#2152 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale nie przerażaj się pierwszym wrażeniem, ja po pierwszym założeniu u optyka chciałam się z tego wycofać, bo stwierdziłam że nie dam rady tak ciągle z czymś na oku A potem nic nie czuć Cytat:
Chyba nie jestem w temacie.[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36344865]huehue hue, ale wtedy nabuzowana by była ale z innej strony, nie wiem co się dzieje z dzisiejszymi "dzieciakami" (nie żebym dużo starsza była) jakoś strasznie poddenerwowani są tą maturą. A przecież dla teraźniejszych studentów (którzy mają za sobą np. przerobienie materiału z fizyki na ustny z semestru w noc i zdać- taka ja) to taka miła rozrywka Pamiętam, że byłam strasznie podekscytowana tym wszystkim, bo przez egzaminy było mnóstwo wolnego i dodatkowego czasu na przygotowanie. Chociaż może, żeby to docenić trzeba to po prostu przejść [/QUOTE]Dużo jeszcze zależy od charakteru, ja do matury byłam raczej dobrze przygotowana, a przed prawie każdym egzaminem nie mogłam spać całą noc, leżałam do tej 6 rano czy którejśtam gapiąc się w sufit, bo stres zjadał mnie od środka. Generalnie reaguję tak na większość egzaminów Cytat:
|
|||
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36347535]\ Powiedziałabym, że przednio wręcz
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie moje pierwsze denko na pokaz
![]() Orchidku jak było na randce z Mgiełą? ja sobie nie wyobrażam jak można nie zdać takiej matury jaka jest teraz przy takich progach procentowych ![]() ja tam się nic nie uczyłam do Matury, raczej na bieżąco (np z matmy robiłam zadania itd.)
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-09-05 o 20:56 |
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
basiago no zobaczymy jak to będzie
spróbować zawsze można. Chociaż raz chciałabym wyjść gdzieś bez okularów
|
|
|
|
#2156 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiaj85 ja ostatnio musiałam zwolnić się z pracy przez @.... masakra.
Co do zakupów, to ja nie mam na nie czasu, a gdy mam nic nie znajduję. Dosłownie NIC. Pięć sklepów na krzyż, nawet H&Ma brak i ciuchy jak szmaty, że tylko wychodze wkurzona że straciłam czas i nic nie kupiłam.
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Malina ja matmy nie ogarniam,reszta spoko,ale nie zależy mi na byle jakim zdaniu i stąd już mnie nerwy noszą xd a z magdą dobrze,ale długo nie siedziałysmy
|
#2158 |
|
Konto usunięte
|
co do randkowania, nie lubię
mimo nieco ponad dwóch dekad w tym życiu, przeraża mnie to trochę
|
|
|
|
#2159 |
|
Raczkowanie
|
ochhhh jak ja bym sobie porandkowała
![]() ale ja już szmat czasu mężatka - co najwyżej poromansować sobie mogę |
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
No kurcze, mam takie w sumie agresywne brwi i czasami jak zrobię minę, to strach podejść i zagadać ;D
Kolega mi ciągle powtarza, że wyglądam, jakbym chciała kogoś zabić :P
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

Właściwie to jakbym się sprężyła to bity tydzień by mi starczył, ale na samą analizę wyników poświęciłam 14 stron tabelek i półtora dnia.