Klasycznie, prosto, "nudnie":) Dla miłośniczek naturalności i prostoty - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-05, 17:47   #3451
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Dot.: Klasycznie, prosto, "nudnie":) Dla miłośniczek naturalności i prostoty

Cytat:
Napisane przez Kiriko Pokaż wiadomość
I co zrobiłaś, Migotko? Teraz nie zasnę Będę musiała mu się bliżej przyjrzeć, jak w końcu przyjadę z powrotem do Wrocławia
Trzeba kupić

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:06   #3452
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Przez Was (głównie to chyba przez błękitne_niebo, już nie pamiętam dokładnie) kupiłam maskę Bingo. Zobaczymy, co zdziała.

Powiedzcie mi, jak olejujecie albo odżywiacie włosy przez całą noc to nakładacie czepek albo turban? Jak to technicznie rozegrać?
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:08   #3453
carpaibex
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;36345110]Przez Was (głównie to chyba przez błękitne_niebo, już nie pamiętam dokładnie) kupiłam maskę Bingo. Zobaczymy, co zdziała.

Powiedzcie mi, jak olejujecie albo odżywiacie włosy przez całą noc to nakładacie czepek albo turban? Jak to technicznie rozegrać?[/QUOTE]
Ja kładę na poszewkę ręcznik albo rozcinam stary, wielki T-shirt, który i tak już mi się na nic nie przyda.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:08   #3454
Anoula
Zakorzenienie

Dziewczyny potrzebuję pomocy, kupiłam sobie taką kurtkę:

http://store.orsay.com/index.shtml?l...%3Dcontentarea

i teraz poluje na torebkę i pytanie, w jakim kolorze. Czarny jest uniwersalny i pewnie będzie pasował, ale może by tak trochę zaszaleć ?
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:16   #3455
cosma
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;36345110]Przez Was (głównie to chyba przez błękitne_niebo, już nie pamiętam dokładnie) kupiłam maskę Bingo. Zobaczymy, co zdziała.

Powiedzcie mi, jak olejujecie albo odżywiacie włosy przez całą noc to nakładacie czepek albo turban? Jak to technicznie rozegrać?[/QUOTE]

Jak olejowałam na noc to tak , zakładałam czepek Olej kładłam na suche włosy. Rano myłam zmywałam włosy szamponem i odżywką.
A teraz to kładę na same końcówki przed myciem.

Sa różne sposoby olejowania, na suche lub mokre wlosy, przed myciem na kikanaście minut, na noc.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:24   #3456
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Jak olejowałam na noc to tak , zakładałam czepek Olej kładłam na suche włosy. Rano myłam zmywałam włosy szamponem i odżywką.
A teraz to kładę na same końcówki przed myciem.

Sa różne sposoby olejowania, na suche lub mokre wlosy, przed myciem na kikanaście minut, na noc.
Wiem - olejowałam już włosy wielokrotnie. Nigdy jednak nie próbowałam na noc - stąd pytanie jak taktycznie to rozegrać, żeby wszystkiego nie upaprać naokoło.

Olejowanie na noc chyba byłoby wyjściem dla mnie - i tak rano biorę prysznic i myję włosy, więc nie musiałabym się z tym paćkać w ciągu dnia i dwa razy moczyć włosów. Czy maskę też mogę na całą noc zapakować na łeb? Rano umyłabym głowę czymś lekkim bez silikonów.

Chyba skorzystam z patentu z t-shirtem albo starą poszewką i dodatkowo z takim mini-turbanem, który był gratisem do Timoteia jakiś czas temu.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:26   #3457
ladymoonn
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;36345516]Wiem - olejowałam już włosy wielokrotnie. Nigdy jednak nie próbowałam na noc - stąd pytanie jak taktycznie to rozegrać, żeby wszystkiego nie upaprać naokoło.

Olejowanie na noc chyba byłoby wyjściem dla mnie - i tak rano biorę prysznic i myję włosy, więc nie musiałabym się z tym paćkać w ciągu dnia i dwa razy moczyć włosów. Czy maskę też mogę na całą noc zapakować na łeb? Rano umyłabym głowę czymś lekkim bez silikonów.

Chyba skorzystam z patentu z t-shirtem albo starą poszewką i dodatkowo z takim mini-turbanem, który był gratisem do Timoteia jakiś czas temu.[/QUOTE]
ja bym polecała czepek taki hm jakby z grubej folii, w rossmanie chyba z 4zł kosztuje, wtedy nic nie przecieknie
ale słyszałam, że z olejowaniem można też przesadzić, nie u każdego sprawdza się opcja, że im dłużej olej na włosach tym lepiej, ale to już pewnie się zorientujesz jak to u ciebie

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-05, 18:29   #3458
weronika7
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem bardzo zadowolona z wyboru. Wbrew temu, co ciągle się przewija na wszystkich forach, uważam dziennikarstwo za rozwijające, uczę się wielu ciekawych rzeczy, robię dużo interesujących projektów. Wiadomo, są przedmioty-zapychacze, jak wszędzie - ale mimo wszystko wydaje mi się, że znajomość np. rynku mediów i różnych systemów medialnych przyda się w późniejszej pracy. Specjalizacja PR to sporo fajnych ćwiczeń - a wszystko przygotowuje do pracy PR-owca, marketingowca; słowem - do pracy w przemyśle kreatywnym. Oczywiście, typowej nauki nie ma zbyt dużo, ten kierunek to nie fizyka kwantowa Jest za to dużo praktycznych zadań, które często wymagają sporej inwencji. Teraz na UWr mój instytut otworzył kierunek "Komunikacja wizerunkowa", jednak nikt nic nie wie, bo od października naukę zaczyna dopiero pierwszy rocznik. Program studiów wygląda zachęcająco, kilka moich koleżanek z roku wzięło to sobie jako drugi kierunek. Także, jeśli jesteś pewna, że PR może Cię zainteresować - śmiało, zachęcam
Wielkie dzięki za obszerną wypowiedź, zachęciłaś mnie jeszcze bardziej I ta komunikacja wizerunkowa również sprawia ciekawe wrażenie, muszę nad tym pomyśleć
Stary 2012-09-05, 18:32   #3459
Phoebee
Zakorzenienie

Nakładałam na głowę fryzjerski czepek, a na górę ciepły ręcznik. Bardzo dużo odżywek (m.in WAX) działa zdecydowanie lepiej pod wpływem ciepła.
U mnie kuracje przynoszą efekty jeśli nawet podgrzeję nieco specyfik - mam na myśli przede wszystki środki o konsystencji wosku/olejku (Vatike).
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:48   #3460
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mags1983 Pokaż wiadomość
Witajcie
Zachęcona tak miłą atmosferą i ciepłym przyjęciem nowych udzielających się Wizażanek postanowiłam, że i ja się ujawnię. Podczytuję Was od dawna, wiele zmian w mojej szafie zaistniało dzięki Wam. Może nie jest idealnie, czasami ciągnie mnie do przesady i stylu eklektycznego to jednak tylko w takim wydaniu eleganckim czuję się naprawdę fajnie i tak w zgodzie ze sobą.

Miesiąc temu zrobiłam czystki w szafie i zakupiłam kilka rzeczy głównie w Mohito i Reserved. Teraz czas pomyśleć o czymś na jesień

1. Torebka - kuferek - no name
2. Czarne cygaretki - Mohito
3. Pasiak - RE
4. Bluzka - Mohito
5. Perełkowy top - sh
6. Klasyczna czarna, ołówkowa spódnica z paskiem - Mohito

Buty kupuję głownie w butiku mojej mamy, stawiam na polskich producentów i wysoką jakość więc głównie są to buty skórzane
Cześć
podoba mi sie marynarka współczuje problemu z rozmiarem buta - ja z kolei mam popularne 37 i fajne modele zazwyczaj szybko się rozchodzą
Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Moje włosy są okropne jeśli chodzi o unoszenie :/ mogę je nakręcać na wałki, tapirować a i tak oklapną
w takim razie witam w klubie... Jak uda Ci się coś na to zaradzić to daj znać
Cytat:
Napisane przez marylinda Pokaż wiadomość
A co myślicie dziewczyny o takich sweterkach?
Jeden to kardigan a drugi takie ponczo. Muszę powoli zacząć uzupełniać swoją jesienną szafę i szukam w miarę prostych rzeczy w stosowanych kolorach.
Mnie się kardigan podoba, chociaz mógłby nie mieć tych kieszonek u góry
Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
Świetny zestaw!
dziękuję
miło słyszeć pochwały
Cytat:
Napisane przez annemarie24 Pokaż wiadomość

A tak poza tym przeczytałam cale 114 stron tematu i mam nadzieje ze moge dolaczyc do Waszego milego grona. Temat jak bardziej moj bo tez lubie prostote i klasyczna elegancje.
Kiedyś miałam pełna szafę kolorowych szmat a jak co do czego to nie miałam na siebie co włożyć bo nic do siebie nie pasowało, nigdy nie rozumiałam dlaczego tak jest przecież mam tyle modnych ciuchów, tylko jak kupuje sie wszystko takie wow i się to na siebie włoży to wygląda się jak klown a ja długo tego nie wiedziałam. Od jakiego pol roku kompletuje na nowa moja garderobę i nawet mi wychodzi, duzo kupuje w Zarze bo odpowiada mi jakość tych ubrań (cena nie do końca)
Na jesień modny ma być burgund, khaki, trochę kobaltu, tylko te kolory nie do końca mnie przekonują i staram się mądrze przemyśleć swoje jesienne zakupy, żeby nie kupić znów milion jedno sezonowych "perełek" które za pol roku wstyd będzie założyć...
Na mojej liście znalazły się klasyczne granatowe spodnie z Zary które dziś udało mi się zakupić, myślę tez możne o spodniach khaki, urzekł mnie tez burgundowy shopper ale przeraza mnie jego wielkość... i chyba jednak się nie zdecyduje choć kolor ma cudowny
Dzis szukałam czegoś w podobnym kolorze ale nigdzie ten burgund niema takiego cudnego odcienia jak tez Zarowy :
witaj
ja bym tak tego(pogrubionego ) nie traktowała poważnie jeśli w jakimś kolorze się dobrze czujesz, a w następnym sezonie nie będzie modny, to co z tego? grunt to nosić to w czym dobrze się czujemy i w czym dobrze wyglądamy mnie ominął szał na miętę (choć jak znajdę fajny, lekki sweterek to sobie sprawię w tym kolorze, do białego tshirtu), to samo z burgundem...
Cytat:
Napisane przez ppaauullaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co sądzicie o tych botkach ? Nie wiem czy zdecydować się na nie czy wybrać coś na słupku
też wybrałabym słupek, sama mam fajne botki (zamsz :/) na obcasie, ani to typowy słupek ani szpilka - coś pomiędzy, i są praktyczne i wygodne

Cytat:
Studiuję dziennikarstwo (ze specjalizacją PR)
o, fajny kierunek ja też babski - socjologia

kupiłam w końcu botki z h&m, te za 129. Jak tak teraz oglądam zdjęcia to nie wiem czy nie lepiej było dołożyć 20zł i mieć te droższe byłam w trzech sklepach w poszukiwaniu tych za 89,90, których zdjęcie wrzucałam w kolorze brązowym i nigdzie 37 z czarnych...
dołączam zdjęcia ostatnich zakupów z h&m
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 050920121325.jpg (129,3 KB, 198 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 19:15   #3461
marylinda
BAN stały

Cytat:
Jestem bardzo zadowolona z wyboru. Wbrew temu, co ciągle się przewija na wszystkich forach, uważam dziennikarstwo za rozwijające, uczę się wielu ciekawych rzeczy, robię dużo interesujących projektów. Wiadomo, są przedmioty-zapychacze, jak wszędzie - ale mimo wszystko wydaje mi się, że znajomość np. rynku mediów i różnych systemów medialnych przyda się w późniejszej pracy. Specjalizacja PR to sporo fajnych ćwiczeń - a wszystko przygotowuje do pracy PR-owca, marketingowca; słowem - do pracy w przemyśle kreatywnym. Oczywiście, typowej nauki nie ma zbyt dużo, ten kierunek to nie fizyka kwantowa Jest za to dużo praktycznych zadań, które często wymagają sporej inwencji. Teraz na UWr mój instytut otworzył kierunek "Komunikacja wizerunkowa", jednak nikt nic nie wie, bo od października naukę zaczyna dopiero pierwszy rocznik. Program studiów wygląda zachęcająco, kilka moich koleżanek z roku wzięło to sobie jako drugi kierunek. Także, jeśli jesteś pewna, że PR może Cię zainteresować - śmiało, zachęcam
O proszę, widzę, że pojawił się temat dziennikarstwa i PR'u, fajnie! Ja od października zaczynam właśnie Komunikację jako drugi kierunek

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
kupiłam w końcu botki z h&m, te za 129. Jak tak teraz oglądam zdjęcia to nie wiem czy nie lepiej było dołożyć 20zł i mieć te droższe byłam w trzech sklepach w poszukiwaniu tych za 89,90, których zdjęcie wrzucałam w kolorze brązowym i nigdzie 37 z czarnych...
Fajne t-shirty
Jakie ceny?
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-05, 19:20   #3462
POTF89
Raczkowanie

Cytat:
Ta bluzeczka z dłuższym rękawem ma dekolt w serek czy normalny? (mam w pracy kiepski monitor i nie mogę dojrzeć ) Muszę się rozejrzeć za basicami z długimi rękawami, ale z normalnym dekoltem, nie znoszę serków

Zakupiłam dziś w Parfois ładny kuferek w odcieniu ciemniejszej czerwieni. Załączam fotkę i jednocześnie przepraszam za jakość (kiepski aparat w telefonie + kiepskie oświetlenie). W rzeczywistości jest znacznie ciemniejszy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC0000077.jpg (46,9 KB, 200 załadowań)
POTF89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 19:20   #3463
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuję pomocy, kupiłam sobie taką kurtkę:

http://store.orsay.com/index.shtml?l...%3Dcontentarea

i teraz poluje na torebkę i pytanie, w jakim kolorze. Czarny jest uniwersalny i pewnie będzie pasował, ale może by tak trochę zaszaleć ?
Moim zdaniem z tą kurtką dobrze będzie wyglądała torebka w kolorze burgundowym, brązowym, zielonym - najlepiej o głębokim odcieniu można też poszaleć z żółcią oraz kobaltem
Stary 2012-09-05, 19:28   #3464
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez POTF89 Pokaż wiadomość
Ta bluzeczka z dłuższym rękawem ma dekolt w serek czy normalny? (mam w pracy kiepski monitor i nie mogę dojrzeć ) Muszę się rozejrzeć za basicami z długimi rękawami, ale z normalnym dekoltem, nie znoszę serków

Zakupiłam dziś w Parfois ładny kuferek w odcieniu ciemniejszej czerwieni. Załączam fotkę i jednocześnie przepraszam za jakość (kiepski aparat w telefonie + kiepskie oświetlenie). W rzeczywistości jest znacznie ciemniejszy
Bardzo ładny. W ogóle parfois ma ładne torebki w przystępnej cenie.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 19:33   #3465
POTF89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Bardzo ładny. W ogóle parfois ma ładne torebki w przystępnej cenie.
Dzięki Zgadzam się - porównując jakość i wzornictwo torebek w podobnych cenach z innych sieciówek, torebki z Parfois wypadają naprawdę korzystnie
Stary 2012-09-05, 19:41   #3466
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo ładna
Stary 2012-09-05, 19:54   #3467
ppaauullaaa
Raczkowanie

Kiriko zamawiałaś swetry z Lindexu on-line ? Dziewczyny orientujecie się jak wypada tam rozmiarówka jestem zainteresowana tym krótkim sweterkiem co ma Kiriko noszę rozmiar 36/38 hmm i nie wiem jaki brać sweterka I poszukuję zwykłej prostej ramoneski czarnej bez kołnierza może gdzieś widziałyście i coś polecicie ? Czaiłam się na skórę z baskinką z Zary ale ją wykupili może to i dobrze
ppaauullaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 20:04   #3468
ms.Julcia
Wtajemniczenie

Z brzydkiego kaczątka przemiana w pięknego łabędzia (foto 1,2)

uwielbiam Małgosię
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rrr.jpg (33,5 KB, 166 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg yyy.jpg (25,6 KB, 112 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg g4.jpg (57,8 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bere.jpg (19,2 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bb.jpg (37,9 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sdf.jpg (17,2 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ntr.jpg (27,6 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg csda.jpg (29,3 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ff.jpg (27,1 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 49.jpg (32,3 KB, 92 załadowań)

I LOVE GREECE

...Fitness...
ms.Julcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 20:14   #3469
AsikL
Rozeznanie

Cytat:
Kiriko zamawiałaś swetry z Lindexu on-line ? Dziewczyny orientujecie się jak wypada tam rozmiarówka jestem zainteresowana tym krótkim sweterkiem co ma Kiriko noszę rozmiar 36/38 hmm i nie wiem jaki brać sweterka I poszukuję zwykłej prostej ramoneski czarnej bez kołnierza może gdzieś widziałyście i coś polecicie ? Czaiłam się na skórę z baskinką z Zary ale ją wykupili może to i dobrze
polecam ten model z Mango, sama ja kupilam niedawno, mięciutka skórka, super leży
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 73108157_02_B.jpg (36,4 KB, 56 załadowań)
AsikL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 20:23   #3470
Anoula
Zakorzenienie

POTF89 jaki rozmiar ma ta torebka?

ZlaZlosliwaZlosnica dzięki za rade

Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 20:28   #3471
ppaauullaaa
Raczkowanie

AsikL rozmiarówka standardowa ,bo oczywiście zostaje mi tylko zakup on-line ? Taliowana nie jest ? Nie pogrubia ?
ppaauullaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 20:28   #3472
annemarie24
Raczkowanie

Cytat:
witaj
ja bym tak tego(pogrubionego ) nie traktowała poważnie jeśli w jakimś kolorze się dobrze czujesz, a w następnym sezonie nie będzie modny, to co z tego? grunt to nosić to w czym dobrze się czujemy i w czym dobrze wyglądamy mnie ominął szał na miętę (choć jak znajdę fajny, lekki sweterek to sobie sprawię w tym kolorze, do białego tshirtu), to samo z burgundem...
mi chodziło raczej o to ze widzę szal na jaki kolor którego nie czuje, ale kupuje bo przecież szal a później leży w polce bo wstyd założyć, w tamtym roku kupiłam tak bezowy żakiet który założyłam może 2 razy a w tym roku myślę czy nie wyrzucić bo gdzie ja niby w nim wyjdę?, staram się tez nie kupować pod wpływem chwili jako lekarstwo na chandrę, czy zły dzień a i tak bywało wiem jestem pokręcona

A co do shoppera podchodziłam do niego kilka razy raz nawet kupiłam karmelowy, który zwróciłam i w zastępstwie kupiłam shopper z Halhubera bezowy ten z złotymi zamkami i jestem zadowolona nawet choć trochę się naciagnal ale to moja wina bo nie raz jak szlam na drobne zakupy to zamiast do reklamówki pakowałam do torebki, a burgund kusi i z 15 min latałam z nim dziś po sklepie przeglądając się w każdym lustrze i w końcu stwierdziłam ze nie, ze poszukam czegoś mniejszego

Na jesień zrobiłam sobie listę co chce kupić choć głównie chciałabym wykorzystać to co mam w szafie i tylko dokupić jakieś dodatki czyli torebka, szalik, chusta, jakiś cardigan choc nowymi spodniami tez nie pogardze tylko jeszcze nie wiem czy khaki czy burgund a dzis wpadła mi w Zarze super sukienka biała na dziecięcym nie droga 27e bodajze tylko pytanie czy mam ja gdzie założyć??? no właśnie na dzień dzisiejszy nie choć to taka rzecz która niby warto mieć w szafie bo czasem zdarzają się spontaniczne wyjscia i wtedy byłaby jak znalazł tylko buty, marynarka i gotowa no wlasnie wiec znow mam dylemat

Edytowane przez annemarie24
Czas edycji: 2012-09-05 o 20:30
annemarie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 20:30   #3473
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

Zakupiłam dziś w Parfois ładny kuferek w odcieniu ciemniejszej czerwieni. Załączam fotkę i jednocześnie przeprasza,m za jakość (kiepski aparat w telefonie + kiepskie oświetlenie). W rzeczywistości jest znacznie ciemniejszy
ona ma dekolt w łódkę i rękaw 3/4 są też z długim rękawem z takim klasycznym, okrągłym dekoltem www.hm.com/pl/product/98224?article=98224-E
kuferek śliczny

annemarie24 moim zdaniem bezowy zakiet to klasyka i mozesz go nosic w wielu sytuacach

a co do Sochy, w jej przypadku wieeele zdziałała regulacja brwi ja swoje na codzien muszę malować cieniem do brwi, bo inaczej wyglądam tragicznie...

Edytowane przez Olcia
Czas edycji: 2012-09-05 o 20:35
Stary 2012-09-05, 20:34   #3474
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:

Kuferek piękny. To chyba telepatia, bo właśnie ogladałam go na stronie parfois

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 20:49   #3475
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Kuferek piękny. To chyba telepatia, bo właśnie ogladałam go na stronie parfois
To prawda, jest piękny
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 20:51   #3476
Olcia
Zakorzenienie

marylinda, przepraszam, nie zauważyłam Twojego pytania.
Wszystkie trzy z krótkim rękawem 19.90, a ten z 3/4 39.90
Stary 2012-09-05, 21:00   #3477
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
cudna !
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 21:07   #3478
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsikL Pokaż wiadomość
pracuje jako visual w sieci Lindex wiec moge sie wypowiedziec
Jakość jest naprawdę świetna! Bez porównania np. do H&M, typowo szwedzkie wzornictwo, bardzo duzo naturalnych materiałow, tylko organic cotton - polecam!
We wrześniu będzie kolekcja zaprojektowana przez Missoni
A kto to taki?

[1=0701ad653af51fe7d46c15b eb30305209a2a4c30;3632973 7]Hej dziewczyny
Od jakiegoś czasu zaglądam tutaj i szukam inspiracji, a że w większości wasz styl pokrywa się z tym co mi się podoba, chce was spytać co sądzicie o takich botkach?

Od razu mówię że są 2 rzeczy których nie umiem przeboleć w butach: koturn i jaskrawych kolorów.[/QUOTE]

Mnie się bardzo podobają W zeszłym roku albo dwa lata temu chciałam sobie kupić takie szare ale obcas był dla mnie za wysoki.

Cytat:
Napisane przez Mags1983 Pokaż wiadomość
Witajcie
Zachęcona tak miłą atmosferą i ciepłym przyjęciem nowych udzielających się Wizażanek postanowiłam, że i ja się ujawnię. Podczytuję Was od dawna, wiele zmian w mojej szafie zaistniało dzięki Wam. Może nie jest idealnie, czasami ciągnie mnie do przesady i stylu eklektycznego to jednak tylko w takim wydaniu eleganckim czuję się naprawdę fajnie i tak w zgodzie ze sobą.

Miesiąc temu zrobiłam czystki w szafie i zakupiłam kilka rzeczy głównie w Mohito i Reserved. Teraz czas pomyśleć o czymś na jesień

1. Torebka - kuferek - no name
2. Czarne cygaretki - Mohito
3. Pasiak - RE
4. Bluzka - Mohito
5. Perełkowy top - sh
6. Klasyczna czarna, ołówkowa spódnica z paskiem - Mohito

Buty kupuję głownie w butiku mojej mamy, stawiam na polskich producentów i wysoką jakość więc głównie są to buty skórzane
Czy to Ty jesteś na zdjęciu? Bardzo ładny pastelowy zestaw

Cytat:
Napisane przez marylinda Pokaż wiadomość
A co myślicie dziewczyny o takich sweterkach?
Jeden to kardigan a drugi takie ponczo. Muszę powoli zacząć uzupełniać swoją jesienną szafę i szukam w miarę prostych rzeczy w stosowanych kolorach.
Bardzo lubię taki fason jak na pierwszym zdjęciu czyli coś ala nietoperz czy kimono. Sama chętnie bym się w coś takiego zaopatrzyła ale niestety nie znalazłam jeszcze takiego, który odpowiadałby mi w 100% (przede wszystkim pod względem materiału).

Cytat:
Napisane przez Melliana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Wy serio...? Nie oglądam telewizji, więc nie bardzo tę panią kojarzę, ale wczoraj czekałam aż pranie się skończy i wcisnęłam przycisk na pilocie, wrzuciłam na TVN i zdziwiłam się, kto to taki siedzi u Kuby. Pomyślałam, że biedna dziewczyna o zniszczonej zabiegami urodzie. I nawet, owszem, ładna sukienka, nie ratowała sytuacji - straszliwe buty (co z tego, że Louboutin?) wykrzywiające nogi, na komicznej platformie, jakieś sztuczne włosy, te usta, makijaż, tatuaże (o zachowaniu przez litość nie wspomnę), dały moim zdaniem tandetny look pani z pretensjami do elegancji. Wulgarne toto było, a miało być klasycznie... Sukienka tak, ale reszta, hmm, nawet koło klasy nie stała. Zabrakło prezencji, którą większość Was ma (przynajmniej można tak wnioskować z fotek), a która decyduje, czy coś wygląda na nas elegancko czy byle jak. Zwykły T-shirt i dżinsy mają klasę tylko na kimś, kto ma... klasę.
Podoba mi się to, co napisałaś i całkowicie się z Tobą zgadzam

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Pierwsze co mi się nasunęło podczas czytania - ale późno robisz pranie ze mnie straszny śpioch, ledwo wytrzymałam żeby Prawo Agaty oglądnąć
Nie widziałam programu, ale z pogrubionym mogę się zgodzić w ciemno. Widziałam jej zdjęcie, zanim jeszcze była taka 'znana'. Reklamowała jakieś środki na odchudzanie czy coś w tym stylu. Bez tych napompowanych ust wyglądała o wiele bardziej świeżo i ładnie.
Nie rozumiem po co ładne, młode dziewczęta się tak oszpecają :/
Moi sąsiedzi z góry potrafią nawet o 1.00 w nocy włączyć pralkę. Z wirowaniem oczywiście

Cytat:
Dziewczyny a co sądzicie o tych botkach ? Nie wiem czy zdecydować się na nie czy wybrać coś na słupku
Uważam, że noga wygląda w nich zgrabne i seksownie, do słupków Cię namawiać nie będę bo zdecydowanie jestem zwolenniczką szpilek, ale na jesień odradzam bardzo wysokie obcasy (a te na takie wyglądają), szczególnie tak cieniutkie.

Cytat:
Napisane przez annemarie24 Pokaż wiadomość
mi chodziło raczej o to ze widzę szal na jaki kolor którego nie czuje, ale kupuje bo przecież szal a później leży w polce bo wstyd założyć, w tamtym roku kupiłam tak bezowy żakiet który założyłam może 2 razy a w tym roku myślę czy nie wyrzucić bo gdzie ja niby w nim wyjdę?, staram się tez nie kupować pod wpływem chwili jako lekarstwo na chandrę, czy zły dzień a i tak bywało wiem jestem pokręcona

A co do shoppera podchodziłam do niego kilka razy raz nawet kupiłam karmelowy, który zwróciłam i w zastępstwie kupiłam shopper z Halhubera bezowy ten z złotymi zamkami i jestem zadowolona nawet choć trochę się naciagnal ale to moja wina bo nie raz jak szlam na drobne zakupy to zamiast do reklamówki pakowałam do torebki, a burgund kusi i z 15 min latałam z nim dziś po sklepie przeglądając się w każdym lustrze i w końcu stwierdziłam ze nie, ze poszukam czegoś mniejszego

Na jesień zrobiłam sobie listę co chce kupić choć głównie chciałabym wykorzystać to co mam w szafie i tylko dokupić jakieś dodatki czyli torebka, szalik, chusta, jakiś cardigan choc nowymi spodniami tez nie pogardze tylko jeszcze nie wiem czy khaki czy burgund a dzis wpadła mi w Zarze super sukienka biała na dziecięcym nie droga 27e bodajze tylko pytanie czy mam ja gdzie założyć??? no właśnie na dzień dzisiejszy nie choć to taka rzecz która niby warto mieć w szafie bo czasem zdarzają się spontaniczne wyjscia i wtedy byłaby jak znalazł tylko buty, marynarka i gotowa no wlasnie wiec znow mam dylemat
A nie lubisz nosić marynarek na co dzień, np do jeansów i zwykłego t-shirta czy koszuli?
Stary 2012-09-05, 21:09   #3479
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ms.Julcia Pokaż wiadomość
Z brzydkiego kaczątka przemiana w pięknego łabędzia (foto 1,2)

uwielbiam Małgosię
Stary 2012-09-05, 21:18   #3480
POTF89
Raczkowanie

Dziewczyny, dziękuję za opinie, cieszę się, że i Wam się podoba

Wymiary torebki: 30 x 23 x 18 cm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości