|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zlot miłośników decoupage
i mnie się udziela już atmosfera... martwię się by wszystko kupić i przygotować na Wasz przyjazd ![]() By nikomu niczego nie brakło. By pobyć z Wami, nacieszyć się Waszym towarzystwem. Żeby pogoda dopisała... i humory
|
|
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Humory???
ZAwsze!! No chyba, że ja nie będę miała jak sensownie dotrzeć, to będę miała naprawdę złyyy humor
|
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
O o o~!
Pociąg znaleziony ? Znaleziony ! Wyjazd o 14.05 Wa-wa Wsch. W Jaroszowcu z naręczem kwiatów, chlebem i solą czekam ja.. Ty wysiadasz w zwiewnej sukience przyprawiając o zawał konduktora... A potem mkniemy żółtą strzałą do domku, leśnymi dróżkami i bezdrożami. What's the problem ? |
|
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
The problem is that ... ( mogłabym ciagnąć dalej w obcym języku, ale przechodzę na ojczysty), ja muszę gdzieś zahaczyć, gdzie kots mi pokaże jak obrębić dziurki w poszewce na poduszkę, czego nie potrafię robić i jestem tym faktem baaardzo zirytowana.
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
No ja chyba zemdleję ! na zlocie będą dwie krawcowe !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja chyba nawet wezmę maszynę z domu, bo muszą mi coś te krawcowe uszyć maleńkiego
|
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
To, że będą krawcowe to nie znaczy, że będą mogły coś uszyć, bez maszyny... więc musowo bierz maszynę!
|
|
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
No tak... ploteczki przeniesione na zlotowy
- tu was mam. Madziolkożebyś tylko takie problemy miała jak obrebianie dziurek. Juz widzę to śliczne powitanie na stacji PKP. a nas jak bedziesz witać? Madziu co do zakupów to wiesz my też przywieziemy coś do amciania. Czy kociołek przepyszny robimy?. Więc my zabierzemy boczuś, kiełbachy. Sylwia robi doskonałe mielone kotlety. Sałatki też zapewne będą. |
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
hahahah widzę że w mielone kotlety zostałam wrobiona
![]() mam nadzieję że nic się im w drodze nie stanie i się zmieszczą
|
|
#2829 |
|
Rozeznanie
|
Z ciężkim sercem muszę napisać że niestety mnie na zlocie nie będzie.
![]() Miałam do dzisiaj nadzieję, że może się uda, ale niestety nie dam rady. Przepraszam Jolę, że narobiłam jej nadzieję na podwózkę Bawcie się dobrze. Oczywiście będę zaglądać, podglądać i zazdraszczać.
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Moje Drogie !
Aura ci u nas iście koszmarna - ciemno, deszczowo... Nie wiem jeszcze jak będzie w sobotę ale czuwam http://pogoda.onet.pl/0,958,38,,,olkusz,miasto.htmlKociołek jest w planie rzecz jasna - dzisiaj po pracy jadę na targ kupię dobre ziemniaczki, marchewkę, buraczka i cebulkę Gdyby pogoda nie pozwoliła nam rozpalić ogniska, to zrobię z tego inny obiadek ![]() Zakupię też wcześniej pieczywko, wędlinkę, serek, jakieś pomidorki etc. Kawę, herbatę i mleko ![]() Zielonka obiecała pomóc w zakupach - zaproponowała nawet, ze wstanie w sobotę skoro świt i zrobi nam przepyszne śniadanie pt. wrapsy ![]() Czy są jeszcze jakieś zamówienia, życzenia ? ![]() Jak Was będe witać hmmm... o tak >>>> A potem tak >>>
|
|
|
|
|
#2831 |
|
Raczkowanie
|
Aldonka mnie usilnie namawia na zlocik......ale nie mogę. Mój Misiu/czyt.mąż/ ma od dawna ma zaplanowany wyjazd i nie ma kto zostać na gospodarce. No wiecie, koty , psy, maszyny różne. Próbowałam i nikto nie może mnie zastąpić. No cóż taka karma jakby to rzekł kot o whiskas. Barrrrrrrrrrdzo Wam zazdraszczam.
|
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
O tam Minka masz czego, w lasku u Madzi jest wspaniale i bużki wciąż
te same. Ale, ale Basiu co z Tobą wyłamujesz się?? no i co będzie z Jolą do kogo dołączy? Figuśka jedzie? Zaraz zabieram się za sałatkę jarzynową - jarzynki się chłodzą. Madziu jeszcze raz poproszę o trasę jak zjeżdzać z autostrady itd.. Winko różane już jest i nalewka wiśniowa. |
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Oto ostatnia lista:
1. Terenia Słodka 2. Jola Uśmiechnięta 3. Madzia Zielona 4. Kicia Puchata 5. Aldonka Szaloooona 6. Sylwia Czarująca 7. Ewa Osiołkowa - w miarę możliwości 8. Alinka ![]() 9. magcich (?) 10. ..... Słyszycie koleżanki jakie smakowitości się szykują ? Ja na Waszym miejscy jeszcze raz solidnie i konkretnie przemyślałabym kwestię dojazdu do lasku ![]() To w końcu tylko 2 dni a jaka energia, jaka radocha itd. ![]() Tereniu - specjalnie dla Ciebie załącznik Z A4 zjeżdżasz na S1 i z S1 na 94 (na Kraków) i tą drogą dojedziesz do samego Olkusza (w Olkuszu na skrzyżowaniu dużym, ze światłami i McDonald's skręt w lewo na Wolbrom ) i za Rabsztynem jest Pazurek
|
|
|
|
|
#2834 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu ja tak jak pisałam wcześniej, jutro wyjeżdżamy do Zakopca połazić po górach a jako, ze jest to wyjazd w ramach obchodów rocznicy ślubu to nie mogę tego przełożyć
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
nie no... Basia, Magda, Minka....
bez sensu no...ojej dopiero teraz zauważyłam jaką brzydką jakość zdjeć zrobił wizaż z mojej mapy ![]() Nie wiem dlaczego, ale spróbuję załadować raz jeszcze.. Jest nas zatem 8 plus ja czyli 9 ![]() 1. Terenia Słodka 2. Jola Uśmiechnięta ![]() 3. Madzia Zielona ![]() 4. Kicia Puchata 5. Aldonka Szaloooona 6. Sylwia Czarująca 7. Ewa Osiołkowa 8. Alinka ![]() Terenia będzie ok. 17.00 zmotoryzowana ![]() Zielonka ok 18.00 do odebrania z Jaroszowca czego podejmuję się ja ![]() Kicia - napisz o której dojedziesz ? Aldonka i Alinka - mówiły, ze wieczorkiem, czyli ? Sylwia w skórze na motórze - o której ? Jola w piatek czy dopiero w sobotę ? ![]() A Ewa ? Pani Administatorko/moderatorko, proszę się odezwać ! hop hop ! No chyba, że już jedziesz, to rączki na kierownicy
Edytowane przez sioodemka Czas edycji: 2012-09-07 o 07:25 |
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety do bani te zdjęcia wciąż...
Tereniu jeśli chcesz w lepszej jakości, to podaj mi prosze maila, podeślę szybciutko
|
|
|
|
|
#2837 |
|
Zadomowienie
|
Bawcie się dobrze,
to jasne że zazdraszczam okrutnie i jeszcze okrutniej będę podglądać więc wstawiajcie zdjęcia bardzo szybko.
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego, powiedzcie, mój plecak wygląda tak, jakbym wyprowadzała się z domu na stałe i spakowała do niego całą szafę?????
Na szczęście nie targałam tego do pracy, wzięłam samochód i sobie zajadę jeszcze do domu, przed podróżą i wezmę te graty. jak tam pogoda u was? U nas zimnawo:/ |
|
|
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczko świeci ładnie, ale chłodno dosyć (rano było 6 stopni!) więc weźcie sweterki i skarpety
![]() Jutro ma być nienajgorzej więc jest szansa, że kociołek nam się uda ![]() Nie mogę się doczekać Was !!! Piszcie już keidy będziecie ![]() Aparat spakowany !
|
|
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wzięłam aparat, pamiętacie jakie ładne zdjęcia wyszły z mojego w zeszłym roku? I jakoś tak, mimo wagi... nie mogłam go nie wziąć.
Madzia , a ty masz lustrzankę czy małpkę? Jak lustrzankę, to może ja swój wypakuję? A... i obrębiłam wczoraj te cholerne dziurki! Wszystko z miłości do pewnej M.:P |
|
|
|
|
#2841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrej zabawy na zlocie i Ci co nie mogą czekają na zdjęcia
|
|
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane zlatujące się!!!!
Szczęśliwej podróży. Udanej zabawy !!! Pięknej pogody!!! Dobrych Humorów!!! Zachowywać się w miarę "rozsądnie" i nie zapominać o nas !!!!!!!!!!!!!!!! Całuski. |
|
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
W ramach niezapominania wnioskuję o zrobienie prezencikow dla wszystkich nieobecnych
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
jade juz do was,jade...ciesze sie jak dziecko,ze jade pociagiem.ale frajda!
|
|
|
|
|
#2845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w Warszawie tak można
|
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
MadziulaZ
Udanej i spokojnej podróży Ci życzę. Co sobie wymyśliłaś do robienia w podróży? Kiedy będziesz na miejscu? |
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I racja. Poczekamy .
|
|
|
#2848 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale Wam zazdroszczę, bo to kolejny zlot u Madzi, na którym nie będę. I jeszcze w miarę blisko ode mnie
I Rabsztyn bym sobie w końcu zwiedziła, bo jak tam byłam, to nas psy pogoniły i bałam się tam pójść raz jeszcze. |
|
|
|
|
#2849 |
|
Zadomowienie
|
O jak mnie skręca z zazdrości, o jak mocno
![]() Pewnie już wszystkie na miejscu? Czy tak?? Czekam na fotorelację |
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
1. Nasze czarodziejki w drodze na zlot.
2. A to na przestrogę dla naszych zlotowiczek. Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2012-09-07 o 22:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

i mnie się udziela już atmosfera... martwię się by wszystko kupić i przygotować na Wasz przyjazd 

- tu was mam. 

i się zmieszczą