Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-05, 22:15   #2581
misiak17
Wtajemniczenie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Madziuniusia fryzurka i makijaż super, bardzo mi się podoba.

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się mam tak samo.

Co tam??
jakoś leci pomału praca, mąż, obowiązki w domu itp.

Nie było mnie z Wami prawie pół roku, dlatego tak mi ciężko się odnaleźć

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 22:21   #2582
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Przelalam swoje zale na mailu, mialam napisac tutaj, ale jednak przenioslam ta wzruszajaca opowiesc tam

jest po 22, mąż żyje??
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 22:22   #2583
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
to teraz makijaz
i foty rozklapciałej fryzury...
We fryzurce zmieniłabym tylko grzywkę na prostą - ten lok za bardzo odstaje. A i jak patrzę na zdjęcie tyłu fryzury, to mi coś tam brakuje (jakos tak pusto jest), ale myślę, że jak dodasz welon i moze jakiegoś kwiatka lub inną ozdobę to luka się zapełni
Co do makijażu, to po prostu jest piękny i idealnie do Ciebie pasuje!
Już sobie wyobraziłam Ciebie w sukni, fryzurce i makijażu i będzie bosko Bardzo mi się to podoba
Stary 2012-09-05, 22:25   #2584
Madziuniusia
Zakorzenienie

fryzurkę muszę zmienić- nie będzie takiej. Muszę zostawić proste włosy.
Stary 2012-09-05, 22:25   #2585
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no bo sięm zamknem w sobiem i co będzie ?

nie no żartuje

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

kurde głodna jestem po tej zumbie a dodatek na wizażu wyświetla mi się po prawej stronie jakieś ciacho czekoladowe
Nie zamykaj sie, bo kto tu bedzie z nami gadal?

Cytat:
no to tak... fryzura wyszła piękna... natomiast po 45 min zumby niektore loki całkiem się wyprostowały...
a makijaż:sli na:
powiem tyle! żałujcie, że nie macie czarnej kawy w okolicach!!
także najpierw fryz:P
No makijaz bomba, ale ten fryz to nie obraz sie ale mi sie nie podoba... to juz po zumbie wyglada lepiej...
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 22:26   #2586
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
fryzurkę muszę zmienić- nie będzie takiej. Muszę zostawić proste włosy.
a jaką miałaś wizję fryzury? jeszcze masz czas na próby i przemyslenia
Stary 2012-09-05, 22:28   #2587
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
jest po 22, mąż żyje??
jeszcze... ale dla bezpieczenstwa powinien mi schodzic z drogi, bo zlosc rosnie z minuty na minute

mimo wszystko order mi sie nalezy

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 22:34   #2588
justyna_g4
Zakorzenienie

A my jutro idziemy do spowiedzi. Pierwszej a powinniśmy już miesiąc temu być...powiem wam, że trochę się boję...

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 22:42   #2589
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
hej dziołszki pamiętacie mnie jeszcze? minęło parę dni od wesela, więc czas wracać do rzeczywistości. Czy Wy tez z przykrością myślalysce o tym, że to juz koniec tego calego weselnego zamieszania? Że juz nigdy nie złożycie przysięgi w kosciele i nie przeżyjecie tego cudownego dnia raz jeszcze? smutek mnie ogarnia, gdy o tym myślę.

poza tym mam pytanie - czy któraś suszyła ślubny bukiet? myślę, by moj zasuszyć, na razie stoi w wodzie i trzyma się dobrze, ale aby zasuszyć, to chyba muszą byc kwiaty w dobrym stanie, co? i powinnam go wyjąć?

p.s. piszę dla Was relację
Czeeeść Boska relacja, taka ciepła i pozytywna. A jajeczna jest psychiczna Tak, tak, miałam dokładnie takie same smutki - to była najlepsza impreza w życiu, najśmieszniejsza przysięga i chciałabym to jeszcze raz przeżyć...
A co do bukietu - możesz się śmiać ze mnie, ale zasuszenie bukietu przynosi nieszczęście i kłótnie w małżeństwie i ja w to szczerze wierzę.. Mój, choć był przepiękny, poszedł do kosza.

Cytat:
Napisane przez Yaya Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo za odzew w sprawie pracy magisterskiej! Gdyby któraś jeszcze była chętna, to zapraszam. Dla zainteresowanych jestem z Warszawy
Ja jestem chętna, ale pomóc mogę niestety tylko internetowo

Cytat:
to teraz makijaz
Fryzura nie w moim stylu, ale makijaż boski!!
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 22:46   #2590
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Czeeeść Boska relacja, taka ciepła i pozytywna. A jajeczna jest psychiczna Tak, tak, miałam dokładnie takie same smutki - to była najlepsza impreza w życiu, najśmieszniejsza przysięga i chciałabym to jeszcze raz przeżyć...
A co do bukietu - możesz się śmiać ze mnie, ale zasuszenie bukietu przynosi nieszczęście i kłótnie w małżeństwie i ja w to szczerze wierzę.. Mój, choć był przepiękny, poszedł do kosza.

Ja jestem chętna, ale pomóc mogę niestety tylko internetowo

Fryzura nie w moim stylu, ale makijaż boski!!
tęskniłam za Tobą
ja nie jestem przesądna, zasuszam swój, mam nadzieję, że małż mój przy mnie ostanie mimo wszystko

Madzia, makijaż bardzo mi się podoba, fryzura... hmmm chyba faktycznie lepiej byłoby w prostej
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 22:47   #2591
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
jeszcze... ale dla bezpieczenstwa powinien mi schodzic z drogi, bo zlosc rosnie z minuty na minute

mimo wszystko order mi sie nalezy
jak najbardziej order sie należy, bo przeczytalam na poczcie co zmajstrowal
Stary 2012-09-05, 22:54   #2592
(kicia)
Zakorzenienie

kilianko co do relacji to będzie jakaś wersja 2 przedłużona czy dodać tą do zestawienia?
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 22:55   #2593
__Paulinka__
Zakorzenienie

Kili a opowiedz nam o kreacji bratowej Twojego TZ co ta gwaizda miala na sobie??
Stary 2012-09-05, 22:57   #2594
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
tęskniłam za Tobą
ja nie jestem przesądna, zasuszam swój, mam nadzieję, że małż mój przy mnie ostanie mimo wszystko

Madzia, makijaż bardzo mi się podoba, fryzura... hmmm chyba faktycznie lepiej byłoby w prostej
Ja za Tobą też Ale myślałam o Tobie intensywnie w sobotę i przesyłałam ciepłe myśli! Na pewno będzie z Tobą, wariacie!
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 23:15   #2595
Madziuniusia
Zakorzenienie

ok. nowa fryzura obmyślona na prostych włoskach
a tymczasem uciekam spac...
Stary 2012-09-05, 23:21   #2596
chocolate muffin
Rozeznanie

Hej pmi-ki i żoneczki. Małżon znowu w pracy więc siedzę u rodziców.

Jutro jak się uda to skończymy kuchnię robić. Normalnie dumna jestem z tego co udało nam się wyczarować w tej malutkiej kuchence

W niedzielę jedziemy na morze
A tymczasem idę do łóżeczka poczytać trochę, kolejny jesienny maraton książkowy zaczynam od Nory Roberts.
Stary 2012-09-05, 23:23   #2597
(kicia)
Zakorzenienie

idę do łóżka mąż będzie mnie balsamował i jak tu go nie kochać

dobranoc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 23:30   #2598
Euphoria_13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Mam do Was głupie pytanie Ile cm ma wstążeczka do zawieszki wódkowej?;p
Ja robiłam na stocka i mają 28cm.

Cytat:
może i ona zapłaciłą 3 tyś choć to dziwne.... w Kielcach by kosztowała 3 tyś a u nas w Lublinie 2450zł? (w tym roku jest droższa niż rok temu)

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

to chyba zależy od butelki bo np moja koleżanka miałą dość długie wstążki bo miała stocka np do gorzkiej by już takie nie przeszły bo by karteczka leżała na stoliku
Ja też mam suknie z tej firmy i w Kielcach w głównej siedzibie była 300zł droższa niż w mniejszym salonie w innym mieście...I porównywałam ceny innych modeli i ta sama sytuacja...

Cytat:
to teraz makijaz
PieeeknySzkoda, że mam dosyć dalego do Kielc

Cytat:
A my jutro idziemy do spowiedzi. Pierwszej a powinniśmy już miesiąc temu być...powiem wam, że trochę się boję...
Nie martw się my z Tż byliśmy dwa tyg przed datą ślubu na drugą idziemy w piatek przed ślubem

A co do ZAIKSU chyba Nena tu sama płaciła jeśli się nie mylę

Jej to już w tą sobotę!!!
Euphoria_13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 00:02   #2599
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
kilianko co do relacji to będzie jakaś wersja 2 przedłużona czy dodać tą do zestawienia?
możesz dodać tę wersję, bo więcej szczegółów wazniejszych nie pamiętam byłam tak zestresowana, że umknęło mi sporo, mam nadzieję, że przypomni mi się po obejrzeniu filmu

Cytat:
Kili a opowiedz nam o kreacji bratowej Twojego TZ co ta gwaizda miala na sobie??
o matko, ta to miala dopiero kreację, mam nadzieje,ze na fotach od fotografa będzie to uchwycone to na pocztę Wam wstawię! TRAGEDIA! Na głowie zrobiła sobie taką palmę, trochę przesadziła z solarką, była mocno spieczona, a sukienka , to była taka tunika w kwiaty, jaką ja bym założyła na plaże i klapki. Wstawię Wam na pocztę, obiecuje niech tylko fotograf prześle wszystkie foty pojecia nie mam, czemu tak beznadziejnie się ubrała, ponoć czasu nie miala w sobotę, ale to było strasznie dziwne.

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Ja za Tobą też Ale myślałam o Tobie intensywnie w sobotę i przesyłałam ciepłe myśli! Na pewno będzie z Tobą, wariacie!

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
idę do łóżka mąż będzie mnie balsamował i jak tu go nie kochać

dobranoc
zazdraszczam!!!!

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2012-09-05 o 23:59
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 00:20   #2600
Cierpliwosc
Zadomowienie

Hej!
Padam na ryjek po kolejnym dniu szorowania, czytając Was zasypiam, więc raczej nie nadrobię (wybaczcie), ale chciałam się z Wami podzielić tym, co u mnie:
-rozdawaliśmy kołocz
- miałam przedostatnią przymiarkę - w piątek odbiór
- szoooooooooooooooooorowan ie
- mama Tż powyjmowała z zakamarków sporo rzeczy do kuchni, uff przeżyjemy
- w szkole zgodzili się, żeby mnie nie było cały tydzień po ślubie

A teraz idę spać, ze świadomością 9ddś i tysiąca tysięcy rzeczy do ogarnięcia, pa!
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 06:07   #2601
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Tak, jestem turbo-kozą

Przypomniałaś mi, że muszę się rozejrzeć za portfelem, bo te, któy mam jest już, delikatnie mówiąc, mało żywy
określenie na siebie nieziemskie
Cytat:
hello Dziołchy

Widze, ze dzien narzekania na TZ jak tak Was czytam to chyba każdy jest takie sam (oprocz Marylki ) myslalam, ze tylko moj kolekcjonuje szklanki na biurku, wieczorem jego ubrania są rozrzucone itd ja mam nieraz o to takiego nerwa, ze hej:P ostanio Wam pisalam w jaki szał wpadlam teraz troche sie smieje z tego, bo przecież tragedii nie ma:P dzisiaj np sam z siebie pomyl naczynia, mowil, ze zajelo Mu to godzine, bo tyle tego bylo i nawet swoją kolekcje szklanek umyl ale... w zlewie zostawia resztki z talerzy, zamaist je wyrzucic:P ale juz Mu nic nie mowie na ten temat,bo by strzelil focha i przestaby pomywac:P na sczescie nie zostawia swoich gaci i skarpetek w pokoju... bo bym go zamordowala

wiesz co, my mielismy tanczyc walca, TZ sie strasznie uparl.. a ja Mu mowilam, ze wolalabym przytlanca, bo po co mamy sie stresowac.. i tak wlasnie też wyszlo na koncu, ze jednak zatanczymy przytulanca. W piątek wieczorem przpmnialo mi sie, ze nie mamy jeszcze piosenki:P TZ cos tam wyszukal, zadzwonil do DJ , podal Mu tytul i nawet nie zatanczylismy do niej na probe:P a piosenki na przerwe to powinna orkiestra/zespol czy Dj wymyslac, przeciez tez od tego oni są. J wogole nie myslalam nad tym My mielismy jaka spokojną melodyjke w czasie przerw

ja mialam jedną, zapomnialam kupic jakaś na zaś rano jak zdjelam suknie i buty to zobaczylam ze mam dziurawe

tez sie zastanawialam czy z tych nerwow sie rozkleje czy wybuchne smiechem ale na przysiedze bylam spokojna, uradowana
nie będę wyjątkiem, jesli powiem, że TŻ zostawia pod ławą skarpetki i też śmieci

dzięki za pocieszenie z tańcem...

Kiliana relacja super a jajeszną się nie przejmuj: pustak.

my wczoraj ustaliliśmy menu
narazie mamy potwierdzonych z orkiestrą i fotografami 10A 3 osoby. Czekamy jeszcze na 2 ale już bez różnicy. Odmówiło jakos koło 20 kilku... to jeszczze tragedii nie ma.

A teraz słuchajcie newsa....babka sie pyta, czy załatwiiśmy z dekoratorką... my na nią takie gały
A ona, że na sali nie ma nic ubrane poza obrusem i krzesłami z pokrowcami. Ja szok... myślę wtf a kuchaarka: właścicielka nie wspomniala?? bo jak byliśmy odpisywac umowe i mowila ze te dekoracje wszystko ich jak nazywa dekoracją obrus i pokrowce na krzesła to ja dziękuje.
Kucharka dała namiary na dekoratorke i zgodziła sie ubrać...
tylko teraz tak:
jaką cene może mi podac za wstawienie jakiś różowych wstawek na stoły??
żeby mnie nie naciągneła na nie wiadomo co....

dziś na 10:30 jestem z nią umówiona to będziemy gadać... coraz gorzej spie: już sie tak stres objawił.. z resztą wstaje o 4:40 zrobić TŻ sniadaniei już się nie kładę...

---------- Dopisano o 06:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:04 ----------

PMKI z 22 wrzesnia:
radze już sie wziąć za usadzanie gości jak ktoś ma winetki bo ja wczoraj próbowałam i mi wychodzi ...kupa...
przy stoliku może być 16-18 osob... i powiem wam ze ciągle coś nie tak. TZ rodzice mimo ze byli przeciwni mają za zadanie pousadzać swoich gości.
Stary 2012-09-06, 06:55   #2602
justyna_b3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość

[/COLOR]PMKI z 22 wrzesnia:
radze już sie wziąć za usadzanie gości jak ktoś ma winetki bo ja wczoraj próbowałam i mi wychodzi ...kupa...
przy stoliku może być 16-18 osob... i powiem wam ze ciągle coś nie tak. TZ rodzice mimo ze byli przeciwni mają za zadanie pousadzać swoich gości.

Ja juz na szczescie mam to za soba nawet szybko poszlo, mam nadzieje, ze goscioe beda zadowoleni.
Stary 2012-09-06, 07:02   #2603
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Ja juz na szczescie mam to za soba nawet szybko poszlo, mam nadzieje, ze goscioe beda zadowoleni.
ile osobowe masz stoliki?? i co robisz jak np masz 6 i musisz 2 od nich wziac??
Stary 2012-09-06, 07:20   #2604
Madziuniusia
Zakorzenienie

lol!! nasz świadek przylatuje w sobotę na 11!! przylot w Katowicach... lol lepiej, żeby nie było żadnych opóźnień Ja pierdziele, no siok...Trzeba liczyć dwie godziny drogi do nas:/ to będą na 13. Łooj
Stary 2012-09-06, 07:45   #2605
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
lol!! nasz świadek przylatuje w sobotę na 11!! przylot w Katowicach... lol lepiej, żeby nie było żadnych opóźnień Ja pierdziele, no siok...Trzeba liczyć dwie godziny drogi do nas:/ to będą na 13. Łooj
nieodpowiedzialne wdg mnie. Miałam taką sytuacje wrodzinie, że na chrzest przez to matka chrzesna sie spoźniła... i mszza była później o godzine.
Stary 2012-09-06, 07:57   #2606
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
nieodpowiedzialne wdg mnie. Miałam taką sytuacje wrodzinie, że na chrzest przez to matka chrzesna sie spoźniła... i mszza była później o godzine.
nie dostaje wolnego na piątek. Niezależne od niego. Trudno. W razie czego będą musieli sprężać się.
Stary 2012-09-06, 08:30   #2607
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny. Mam wisielczy humor dzisiaj

Wczoraj chyba przeszłam załamanie nerwowe i chce mi sie wyć

Jak wróciłam ze spotkania z koleżanką to zastałam mojego męża który PŁAKAŁ...

no załamałam się

wszystko sie wali...

zaraz do roboty musze iść ale pozniej na poczcie opisze Wam o co chodzi.

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 08:30   #2608
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hejka

Cytat:
to teraz makijaz
Dostałam slinotoku Pięknie!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 08:31   #2609
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

u będziecie się starać o fasolkę ??

zaczynamy tak żeby się udało na lato 2013 żeby już się urodziło

Cytat:
to teraz makijaz
makijaż piękny
ale fryzura... wybacz ale brzydka dla mnie w tyłu te loki odstają strasznie, grzywka wykręcona dziwnie...

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Jutro jak się uda to skończymy kuchnię robić. Normalnie dumna jestem z tego co udało nam się wyczarować w tej malutkiej kuchence
Muffinie poka fotyy!!
Nasza kuchnia skończona, a wstyd się przyznać dalej nie zrobiłam dla Was zdjęć
Stary 2012-09-06, 08:34   #2610
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Trzymam kciuki, żebyście trafili na księdza z prawdziwego zdarzenia
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny. Mam wisielczy humor dzisiaj

Wczoraj chyba przeszłam załamanie nerwowe i chce mi sie wyć

Jak wróciłam ze spotkania z koleżanką to zastałam mojego męża który PŁAKAŁ...

no załamałam się

wszystko sie wali...

zaraz do roboty musze iść ale pozniej na poczcie opisze Wam o co chodzi.
Biedni Mam nadzieję, że się wszystko ułoży

YaYa, no ja niestety do Wawy mam daleko, ale jakby co to pisz PW, zawsze coś mailowo można pokombinować
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości