![]() |
#4501 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknia marzeń cz. IV
mylady21 Może i babciny
![]() Sukienka z Twojego ostatniego zdjęcia bardzo mi się podoba i właśnie tak kojarzę sobie ten styl: koronki, prześwity, (cekiny, lejący się materiał). Ale jak zaczęłam grzebać głębiej w necie mnóstwo jest propozycji i to dosyć odmiennych od siebie ![]() Z tych zdjęć które teraz wklejam sukienka na ostatnim zdjęciu jak dla mnie wymiata- cudo! (no i niezmiennie ta w której była Kate, mimo tego, ze rzeczywiscie te cycki psują efekt ![]() Widze ze dzis chyba nikomu nie udaje sie załadować zdjeć ![]()
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." Edytowane przez amelj Czas edycji: 2012-08-29 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Raczkowanie
|
świetna koncepcja- bardzo stylowa i ciekawa.
Dla mnie tez taki styl to połączenie ekstrawagancji z naturalnością- luźne fasony, lejące materiały, dużo prześwitów, koronek, cekinów. Welon "czepiec" będzie idealnie pasował. Suknie w tym stylu ma co roku cymbeline- zobacz model fatima. Widziałam ją na żywo i wygląda pięknie. Jedyne co jest trudne to to że do takiej sukni trzeba być wysokim i smukłym- czyli sylwetka lat 20. Ja będąc niska i mając mocno kobiece kształty prezentowałam się w tym stylu tak sobie. A co do Kate Moss- mi nie przeszkadza brak podkreślenia biustu- Kate rzadko chadza w staniku, w jej stylu jest mały, niepodkreślony biust i moim zdaniem wygląda to fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Raczkowanie
|
Moja koleżanka, która mocno interesuje się modą miała ostatnio na sobie suknie bardzo podobnej do tej
http://allegro.pl/show_item.php?item=2598306138 z prostym tiulowym welonem ułożonym w czepiec w stylu lat 20 i wyglądało to nieziemsko- połączenie właśnie takiego stylu bohemy i nowoczesnego minimalizmu. W ogóle tego typu welony robią się chyba modne bo coraz więcej panien młodych takie wybiera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Wtajemniczenie
|
axox może to rzeczywiscie zasługa filmu
![]() Też myślałam nad tym jak ja bedę się w tym prezentować. Welon będzie mi taki pasować, nawet nie muszę przymierzać, żeby to wiedzieć, ale z suknią może być gorzej, choć przecież jest wiele rodzajów coś powinnam dobrać. Zresztą kate też do wysokich nie należy ![]()
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Raczkowanie
|
jak przymierzysz to będziesz wiedzieć, są różne modele i na pewno można coś dobrać
![]() ja sądziłam że przy 165 nie mogę sobie pozwolić na długość 7/8, a okazało się, że wyglądałam świetnie i to mój wybór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Wtajemniczenie
|
7/8? Wow, a masz zdjecia?
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Raczkowanie
|
niestety nie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4508 |
Rozeznanie
|
amelj, dzisiaj jak zobaczyłam ten obrazek to od razu pomyślałam o Tobie
![]() http://img0.etsystatic.com/il_570xN.325778704.jpg a tu masz cały artykuł http://heartaccessories.wordpress.co...elony-vintage/ Edytowane przez nutik Czas edycji: 2012-09-02 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Wtajemniczenie
|
axox Potrafię już ją sobie wyobraźić i stwierdzam, że jest bardzo ładna. Ostatnio w ogóle podobają mi się suknie na które kiedyś nie zwróciłabym uwagi- kiedyś w mojej głowie panował styl "na księżniczkę bombkę"
![]() nutik wielkie dzięki! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Przyczajenie
|
Uwaga !! w Salonie Sukien Ślubnych WEDDING ROOM zamówiłam sukienkę wieczorową. Tydzień przed uroczystością otrzymałam informację, że sukienka nie została uszyta i nie będzie z przyczyn losowych!! NIE POLECAM SALONU!! Mimo to, że sytuacja została rozwiązana z właścicielem to i tak jestem nie zadowolona ze współpracy z tym salonem, ponieważ na tydzień przez ślubem muszę szukać nowej sukienki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jezus, ja bym chyba zawału dostała, a właściciela zabiła ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma się czego bać. Po prostu jak nie ma zamówienia 3 tyg wcześniej, to sie odrazu reaguje...
#4515 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny pomocy,szukam zdjecia sukni,było gdzieś na slubnym,ale chyba nie w tym temacie.Suknia miała krótki przód,z tyłu tren ale chyba nie do samej ziemi.Dół ogólnie bardzo zwiewny i "pierzasty".Kolor-brudny,ciepły pastelowy róż.Zdjecie gdzieś na zewnatrz,modelka jakby w biegu.
Może któraś z Was ma to zdjecie w swoich zbiorach,ozłocę. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Wtajemniczenie
|
Ta? Zuhair Murad ?
#4517 |
Zakorzenienie
|
Wedding room nie robi dobrego wrazenia
![]()
2004 - Boisz się, że ludzie z internetu odnajdą cię w prawdziwym życiu. 2014 - Boisz się, że ludzie z prawdziwego życia odnajdą cię w internecie. Edytowane przez dezire Czas edycji: 2012-09-05 o 05:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Wtajemniczenie
|
Liczę na pomoc specjalistek
![]()
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Raczkowanie
|
http://www.pronovias.us/wedding-gown/bering2012.html
http://www.sayyesbridal.com/bridal-g...ias-darga.html anius_7 tu masz coś podobnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Wtajemniczenie
|
Najwięcej sukienek z takim dekoltem ma dobra polska firma - Nabla.
#4523 |
Zakorzenienie
|
potwierdzam
![]() ![]()
![]() |
#4524 |
Raczkowanie
|
Też potwierdzam.
Moja suknia była szyta na wzór sukni Nabla Florella i byłam bardzo zadowolona z efektu. Tego typu dekolt mają np. suknie Nabla: Fleure, Fayette, Fabiana, Fondea, koronkowa Belisma. Dla mnie suknie Nabla sa najładniejsze, dostępne na naszym rynku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Wtajemniczenie
|
http://www.slubnesuknie.com.pl/onyx.html#1
weszłam na ich stronkę, same cuda tam widzę... ciekawe jakie ceny...
#4526 |
Zakorzenienie
|
ja akurat nie znalazłabym tam sukni dla siebie, widziałam może 2 które mi się w miarę podobają, ale żadna nie zachwyciła, choć często jest tak, że suknia której ja sama bym nie wybrała, podoba mi sie na innej PM-ce
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-09-06 o 14:11 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Raczkowanie
|
A oto moja suknia
![]() ![]() ![]() Uwielbiam koronkowe suknie ![]() ![]() Demetrios 1409 |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam całą ofertę Nabli (nie po raz pierwszy) i spodobała mi się raptem jedna sukienka, i to tak ledwo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Wtajemniczenie
|
bardzo mi pomogłyście! dziękuję!
![]() ![]()
#4530 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A na zdjęciach Pronovias modelki nie wymiotują? Photoshopowanie do kwadratu rozumiem zapobiega tym objawom? ![]() ![]() O a propos Pronovias - to jest mniej więcej taka dawka jak na tej okładce :
Im dalej w las, tym więcej drzew. ![]() Edytowane przez mylady21 Czas edycji: 2012-09-06 o 21:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.