|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
Cytat:
weszłaś do sklepu przez link yves-rocher.ofeminin.pl? chyba że akcja się skończyła, podobno liczba osób które mogą skorzystać z promocji jest ograniczona. |
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolor taki szaro-grafitowo-zielony jakby?A mogłabyś mi napisać a propos tego kremu na zaczerwienienia - czemu według Ciebie aż taki zły skład ma? Pytałam już wcześniej, może nie zauważyłaś, może nie chciałaś odpowiadać, ale ja jestem ciekawa
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2012-09-05 o 21:54 |
|
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3634 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam kiedyś ten krem i nie nadawał się do mojej suchej skóry. Akurat ja z rumieńcami walczyć nie chcę, bo moje lubię
|
#3636 |
|
Raczkowanie
|
Ładne zestawienie. Dobrze, że nie lubię perły, bo już, głupia, leciałabym kupić
|
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapychał cerę, spowodował uczulenia, bardzo tłuścił, lepił się i zostawiał wyczuwalną warstwę. Co do składu to chyba wina w składzie alkoholu i substancji zapachowych które na mnie działają alergicznie.
|
|
#3638 |
|
Konto usunięte
|
czy ktoś się skusił na to nowe mleczko? http://www.yves-rocher.com.pl/odzywc...do_ciala_3_w_1
które to mleczko, które ostatnio chwaliłyście za zapach( pojawiło się w gratisowych miniaturkach)? http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...o_suchej_skory czy http://www.yves-rocher.com.pl/product/show/pid/1429 ? ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- szukam czegoś do 40zł za II poziom i właśnie nad mleczkiem się zastanawiam. które polecicie? dodam, że nienawidzę tłustego filmu po aplikacji. |
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie wiem po co władowali w krem sufraktant - Sodium Cetearyl Sulfate?
|
|
#3640 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to nie ma takiego nachalnego filmu, czuć po prostu, że coś przed chwilą fajnego wsmarowałam. Bardzo przyjemne, lekkie mleczko, dość rzadkie.---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten skład co Ty masz to skąd? Generalnie ten z KWC też jest dobry, mi tam pasuje. Ma mocznik, skwalan. Silikon mi tak za bardzo nie pasuje (wolę dużo parafiny), ale jestem w stanie przeżyć
|
|
#3642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie silikony nie przeszkadzają, lubię gładką buźkę Ja bym spróbowała na Twoim miejscu, jeśli chcesz się przekonać. Ja do opinii innych nt. kosmetyków pielęgnacyjnych podchodzę z dużą rezerwą, bo już nie raz moje wrażenia się różniły. Niestety, wiele rzeczy trzeba po prostu przetestować na sobie, bywa że zachwalane produkty nam już się tak nie podobają po bezpośredniej konfrontacji...
|
|
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuję, choć wolałabym najpierw na próbce przetestować, bo krem tani niestety nie jest I jak już to wolę zainwestować te pieniądze w sprawdzone Avene czy chociażby Iwostin testować, teraz mam chrapkę na krem lipidowy z serii Lipidia. Coś, co będzie dobre.
|
|
#3645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3647 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jest ze sklepu. powinnaś znaleźć je przy wejściu do sklepu albo przy kasie. |
|
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do cery naczynkowej polecam kremy apteczne- np iwostin lub Ruboril (uwielbiam go). Mam na wymianę potrójny cień yr w odcieniu popielatym, jakby ktoś chciał
|
|
|
|
|
#3649 |
|
Raczkowanie
|
też mam cienie CN,ale pojedyncze jak się wytrze wierzchnia warstwa cienia to będą lepsze pisała o tym Inez 82,dla mnie są dobre bo lubię delikatne (nie można sobie nimi zrobić krzywdy przy braku zdolności do makijażu),ładne kolory, trwałość tak z 5,6 godzin,ale to też zależy od powiek,mam kolory malwę,violet,azalię,narcy z
|
|
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nadal brak zamówienia na liście na koncie
Z tym kodem z ofemini, a zamawiałam jak trzeba, przez stronę, kod poprawnie się dodał, wszystko piknie...czekam
|
|
#3652 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
adzwonilam so BOK-u
dowiediałam sie ze wrzesniowa oferta wysyłkowa nie wchodzi eszcze bo sierpniowa została przedluzona z racji tego ze były wakacje i od połowy wrzesnia bedzie mozna zamawiac wrzesniową przez internet... jak to okae sie nie prawda to na pania M.Ł (nazwisko zapamietałam) złoe skarge za wprowadzanie w bład
|
|
|
|
#3654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kończyła mi się umowa, więc zadzwoniłam, że chciałam ją przedłużyć, no i tam wybrałam sobie większą prędkość. Kobieta mi doradziła, żebym przez zakładkę kontakt napisała maila do UPC, że chcę zmianę prędkości i że oni od nowego miesiąca automatycznie mi to zrobią. I co? Zgadłyście, Dzwonię więc w czerwcu, a tu mi gościu mówi, że nie ma w ogóle takiej możliwości, ktoś mi głupot nagadał. Wkurzyłam się, bo w końcu to Wielka Konsultantka mi tak doradziła. Oczywiście moja umowa (bo nie zmieniłam oferty z wiadomych powodów) przeszła na czas nieokreślony przez głupią kobietę, więc i opłata wzrosła, czego nie byłam świadoma. Wtedy żałowałam, że nie miałam jej danych, bo naprawdę bez skrupułów złożyłabym na nią skargę. Trochę zbyt duży rozrzut informacji jak dla mnie. Później chciałam skorzystać z promocji internetowej (lepsza oferta niż zamawianie przez telefon czy u agenta), a że były wakacje, więc załatwiałam to, będąc daleeekooo od Warszawy i mojego miejsca zamieszkania. Chyba ze 3 czy 4 razy umawiałam się na wizytę technika (moje współlokatorki by go przyjęły), a to się nie mogli do mnie dodzwonić, żeby potwierdzić - owszem, dzwonili do mnie 3 razy, po 14 i po 17, gdzie mając praktyki na drugą zmianę, nie miałam możliwości odebrać. Mądrze. Potem odrzucano moje zgłoszenia, bo oferta rzekomo jest dla nowych klientów. WTF? Chyba chcę zerwać umowę i podpisać nową, posiadając kiedyś kablówkę w innym mieście (też UPC), nie było problemu, ale widocznie załatwianie sprawy w biurze, a załatwianie u przygłupich konsultantów to "inna inszość". W końcu przekopałam stronę i znalazłam oddzielną opcję "jestem klientem UPC", złożyłam tak zgłoszenie i czekam. Za parę godzin odzywa się kolejna Wielka Konsultantka w celu potwierdzenia zgłoszenia. I co słyszę? HA-HA-HA oferta jest tylko dla nowych klientów. To czytam paniusi, bo specjalnie otworzyłam na tę okazję stronę, że jest też opcja dla obecnych klientów i ja sobie taką wybrałam, i nie pozwolę kolejny raz mnie zbyć, bo już od maja próbuję podpisać nową umowę, za każdym razem słyszę tekst, że dla nowych klientów. "Aha, no faktycznie, nie zauważyłam. Przepraszam. W takim razie chciałam potwierdzić zgłoszenie... bla bla bla" Następnym razem przyrzekłam sobie, że załatwiam takie sprawy w biurze, ewentualnie zmieniam operatora, bo UPC niestety albo robi z klientów debili, albo debili niestety zatrudnia. Nie obrażając nikogo. |
|
|
|
|
#3655 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj użyłam tej maski Anti-Age do włosów i powiem, że nie zrobiła na mnie specjalnego wrażenia. Włosy mam w dobrym stanie (sporo ścięłam w sobotę i to, co zostało na głowie, to praktycznie zdrowy włos). Nie, nie jest zła, na pewno jest lepsza od tej z owsem, ale znam dużo lepszych odżywek. Za 8,90 pewnie kupiłabym nie raz ale za 25,90 w promocji podziękuję.
Włosy niewymagające, takie jak moje w tej chwili, po wczorajszym nałożeniu zgodnie z instrukcjami producenta, dobrze się rozczesują, połysk jest przeciętny, nawilżenie też, czy się dobrze układają, czy nie, nie powiem, bo ja swoje nosze saute albo związuję w kitkę, nic więcej z nimi nie robię.
|
|
|
|
#3656 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja planowałam już_nic_nie_zamawiać, ale jak się okaże , że mogę mieć Vanille noire albo rose absolue to przepadłam. Mam już paczkę z kremem CS i tuszem, i do tego kolejne 3 szampony Ten przeciw wypadaniu jest póki co wspaniały, włosy bardzo błyszczą, i są takie sypkie i puszyste(ale nie suche na szczęście). Wydałam niewiele ponad 40zł a mam tyle radości I jak tu się nie uzależniać od zakupów.
|
||
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3658 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

Wiecie może dlaczego?
bardzo przepraszam za słabą jakość.

to nie ma takiego nachalnego filmu, czuć po prostu, że coś przed chwilą fajnego wsmarowałam. Bardzo przyjemne, lekkie mleczko, dość rzadkie.
Z tym kodem z ofemini, a zamawiałam jak trzeba, przez stronę, kod poprawnie się dodał, wszystko piknie...czekam