Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-05, 22:43   #2281
janeczka7891
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
Baha fajne butki

Ehh mam problem z Paulinką
Paulinka nie chcę dać się umyć....wrzeszczy, płaczę i nie chcę usiąść w wannie a zawsze się ładnie bawiła ze swoimi kaczuszkami, chlapała wodą A teraz stoi w wannie i trzyma się mnie i nie chcę puścić:mur : kazałam tż przynieść małą wanienkę ale było to samo. Umyłam ją na szybko A po kąpieli przez 3min tuliła się do mnie aż doszła do siebie....nie wiem co się stało Pamiętam ,że Dalia miała podobną sytuację.
Mój też wstaje ostatnimi czasy podczas kąpieli tylko że potem siada w miarę szybko. Najlepszą zabawką jest korek i łańcuszek
Twoja Paulinka ciekawe co jej się tak przestawiło i jeszcze, że tak się tuliła potem do Ciebie może czegoś się wystraszyła??? nie wiem, nie mam pojęcia....
Stary 2012-09-06, 07:52   #2282
nikaa2
Wtajemniczenie

Muffinki też lubie... ale bym zjadła do kawki Ricore z mleczkiem
a pryncypałki truflowe- to musi być coś - mniam

w końcu w ross dostałam ta puszke bobovity do dwóch kaszek- na śniadanie i na kolacje.... nie wiem czy są słodkie bo Vikunia jeszcze ich nie jadł... jak będą bardzo słodkie to będę mieszała z bezmlecznymi holle którymi mam i już

lecę obczajać allegro

Miłego dnia wszystkim

p.s. Seonko ucałuj tatusia

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

jak mój był malusieńki to kąpałam go na brzuszku jak płakał na plecach- ale w tym wieku to nie wiem czy się da rade w takiej pozycji wykąpać bo teraz na siedząco robimy myju-myju
pewnie do ucha albo nosa czy oczu dostała się woda poprzednio albo zanurkowała jak neiwidziałaś? moze zacznij od prysznica z małą? no albo na brzuchu

lecę do małego terrorysty

p.s. aaa i robi "koci-koci"na zawołanie --> jestem z niego dumna... i szczęśliwa jestem też, ze moge porozumiewać się chociażby w ten sposób z moim maluszkiem
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 08:05   #2283
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość

Tego czytać nie musicie, ani komentować, poprostu muszę to z siebie wyrzucić
Mój Tata wrócił do domu, Brat ze Siostrą go przywieźli. Miałam nadzieję, że to koniec leczenia, ale na wypisie napisane, że za tydzień znowu ma jechać na zdjęcie szwów!! Jakby nie można było tego zrobić w Rzeszowie, odebrania wyników badań i ustalenie dalszego leczenia Boże, żeby tylko chemii nie dostał Jezu, trzymajcie kciuki Znowu się podłamałam na samą myśl, że jeszcze tyle wyjazdów, nerwów, ja się wykończę
będzie dobrze!

Kasiu

DYBRY

Pogoda do d..y, leje, szaro, zimno... Ale i tak mam humorek, bo przyjaciółka dzisiaj ok południ do nas przyjedzie Miesiąc się nie widziałyśmy, więc jestem stęskniona

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
No właśnie szału nie ma. Zrobiłam, więc już mnie nie męczy, ale drugi raz nie zrobię

Zakupilam sobię botki
Widzisz, a miałą być taka rewolucja.. Dobrze, że wszystkie nie laminowałyśmy, a tylko jeden króliczek doświadczalny był hihi

Botki idealne na co dzień nawet- bo tak nogi nie męczą wysokością A w tle pinkowy dywanik

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
Ehh mam problem z Paulinką
Paulinka nie chcę dać się umyć....wrzeszczy, płaczę i nie chcę usiąść w wannie a zawsze się ładnie bawiła ze swoimi kaczuszkami, chlapała wodą A teraz stoi w wannie i trzyma się mnie i nie chcę puścić:mur : kazałam tż przynieść małą wanienkę ale było to samo. Umyłam ją na szybko A po kąpieli przez 3min tuliła się do mnie aż doszła do siebie....nie wiem co się stało Pamiętam ,że Dalia miała podobną sytuację.
Kurczę nie wiem czemu tak... Oby przeszło szybko!

Moja niunia ma fazę na leżenie na brzuchu w wannie. Jak ją na plecki położe to ona myk zapora i na brzuch, ledwo bębenek i pusie umyję, ona wyrywa się, bo na brzuch chce i koniec! Ale posiedzi i pobawi się kaczuchami, tylko jak ją na plecki położe to niet.
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 08:42   #2284
glamourous
Zakorzenienie

hej dziewczynki
Seona kciuki za tate, zeby wszystko bylo dobrze
Stary 2012-09-06, 08:50   #2285
janeczka7891
Zadomowienie

Stary 2012-09-06, 08:59   #2286
nikaa2
Wtajemniczenie

hey dziewczyny
hey Glam - jak dzieciaczki?
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 09:13   #2287
OlusiaS
Wtajemniczenie

OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 09:23   #2288
saaraa_lub
Rozeznanie

Leje a moje dziecko wyrywa sie na dwór...jesień.

Edytowane przez saaraa_lub
Czas edycji: 2012-09-06 o 09:26
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 09:31   #2289
janeczka7891
Zadomowienie

Lecimy na spacerek....
Stary 2012-09-06, 09:31   #2290
owieczka86
Zadomowienie

Witam ...
U nas nocka starszna, dużo pobdek z płaczem,coś mi się wydaje że się młody cycem nie najada... po kąpieli dałam cyca a on chwilę pojadł i odwracał się,w nocy to samo,w nocy dałam mm spał,później nad rane się obudził dałam wodę i też spał...
rano pogoda była starszna padało i wiało a teraz świeci słoneczko i nei piździ hehe
Młody temperatury nie ma więc będziemy spacerować...

Uciekam się ogarnąć

A prostownicę kupiłam taką : http://allegro.pl/prostownica-reming...598508705.html

A miałam wstawić zdjęcie tortu jaki mi się marzy na Filipa 1 urodziny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg torcik.jpg (54,2 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez owieczka86
Czas edycji: 2012-09-06 o 09:32
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 09:40   #2291
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

tort fantastyczny!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 09:41   #2292
OlusiaS
Wtajemniczenie

Hejka kobietki

Mało mam ostatnio czasu,wiecej obowiazko od momentu rozpoczęcia szkoły :/.wzięłam się tez za ostre porządki,ale wiadomo-na raty.
Obciachalam troche włosy,musze jeszcze jakaś farbe wrzucić,ale nie mogę się zdecydować.

Seonko trzymam kciuki za tatę i życzę mu zdrowia !!!!

Mala spała dzisiaj od ok 17:30 do 7:45 z przerwa na mleko o 4 . Teraz znowu spiaca

Mowi ane,nie i blee,uwielbia puszczać baki,wyciska je na sile i się śmieje

Zaczęła znacznie wiecej jeść,moze w końcu przybierze na wadze
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 09:48   #2293
princessskaa
Wtajemniczenie

Ale tort
Stary 2012-09-06, 09:56   #2294
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Ale tort
właśnie taki chce tylko nie wiem czy dam rade zrobić ...
Stary 2012-09-06, 10:04   #2295
ela3010
Zadomowienie

U nas też pochmurno, ale ładnie, nie pada, ciepło.

Hej.

Naleśniki z serkiem i bitą śmietaną podano, zapraszam.Mam herbatę, Milusiński usnał, starszak w przedszkolu.

Mój Miłosz ostatnio też tylko stoi w wannie, i szuka co by tu wciągnąć do wody. Ostatnio nauczył sie od brata ze jak się trzyma auto w łapce to trzeba dźwieki wydawać brrr i tak burczy w nieskończoność, zapluty do pasa. A jak auto się przewróci to nie wie jak go przywrócić do poprzedniej pozycji to krzyczy na nie, komiczny widok.

Nikuś Viki co chwilę będzie coś nowego umiał, więc coraz więcej świadomego kontaktu, brawo za kosi kosi.

Dziewczyny a dajcie przepis na te muffinki pizzowe, mam smaczek.
Tylko że ja mam foremki metalowe i ostatnio tak mi jakieś muffinki przywarły że niezbyt miło wspominam czyszczenie ich. Może się czymś te formy wykłada, oświećcie mnie dobre kobietki

Tort piękny, ostatnio jakąś gazetkę robią o pieczeniu ciast, widziałyście?

Owieczko prawdziwe cudeńko.

Dygotka kiedyś dawała linka do tortów jej siostry, CUDENKA, gdzbz to bzo blizej to zamowilabym
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 10:18   #2296
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość

Zauważyłam u Filipa w pempku coś w rodzaju jakiegoś strupka czy coś takiego w lekko pomarańczowym kolorze co to może być???tak się zdarza czy to coś złego??
moja niedawno miała taką kuleczkę i czerwonawy pępuszek, lekarz kazał smarować czymś w rodzaju Leko. po ok3ch dniach przeszło...
Cytat:
moja tez miała kilka takich dni, chyba przed włozeniem do wanienki śpiewaliśmy jej, tż coś tam jej 'tłumaczył' i wszystko wróciło do normy. teraz też najpierw siada, mówi nio-nio-nio jakby nie chciała, ale tż ją tam po swojemu przekonuje, on dużo do niej mówi...

Baha fajne szybkobiegi mam podobne dwie pary, tylko czarne

Ale dzisiaj szaro. Z małą zaliczyłyśmy po 8 spacerek. Skończyła mi się mąka i musiałam iść na żebry a do tż chyba już z miesiąc mówię żeby pojechał do młyna zmielić ziarenka... tak nam ładnie obrodziła pszenica, a my jak te dziady mąkę w Biedronce kupujemy... Dzisiaj na obiad pierożki ruskie
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 10:33   #2297
owieczka86
Zadomowienie

Pokszyfko dzięki za info w sprawie pępuszkateż zauważyłam że jest czerwonkawy,wiadomo od czego to się robi? U nas dziś na drugie danie pierogi z mięskiem i kapsuptą - moja mama nam dała:-D

Filipowi wyskoczyłw maleńkie czerwone krostki czyli 3dniowka za nami:-D

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Dziewczyny mam do przedania trochę ubrań dla chłopca na 116 - 122 wszystko z włoch używane ale w stanie idealnym...ktoś zainteresowany???
Stary 2012-09-06, 10:40   #2298
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Mamusia marnotrawna wróciła, nie wiem na jak długo, bo dla mnie doba powinna mieć conajmniej 48h

Baha fajne włoski, marzą mi się długie, wiec teraz intensywnie zapuszczam ciekawe jak długo wytrzymam

Dziękuję moj cel to do pasa

Witam się z kawcią i drugim śniadaniem

Michałek spał od 8-8 teraz zgadnijcie ...śpi tylko ciekawe jak długo, bo czekam na speców od ściągania grzejników i znając życie wybiorą sobię godzinę taką że go obudzą
Stary 2012-09-06, 10:42   #2299
kasia_aa
Zadomowienie

witam sie z rana, docztuje zaległo strony juz troszke, popijam drugą kawke, mały spi, a tż juz pojechał rano kurcze teraz do niedzieli sama hlip hlip... w sumie to my nigdzie bez siebie nie wyjezdzamy i teraz tak dziwnie mi troche.. musze sobie cos wymyslic na te kilka dni ehh..

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
Olka no to jak i tak dostaje baty to się "pochwalę".
o 9:25 Mały się obudził (po całej nocy) dostał flachę tzn sam ją wypił bo już fajnie trzyma butelkę od jakiegoś czasu i zasnął dalej a ja tak leżałam na niego patrzyłam i też zasnęłam i tak do 11:50 fajnie co ???
niemożliwe!!!! jakieś cudowne dziecko Ci sie trafiło mojemu obawiam sie to nigdy nie zdaży

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość

zawsze chcialam miec 2 pomieszczenia : garderobe i biblioteke. garderobe juz mam, na biblioteke nie mamy juz za bardzo miejsca ale dzis idziemy do stolarza zamawiac polki na ksiazki na cala sciane. ciekawe ile nam zaspiewa bo zaprojektowalam sobie taki fiu bzidziu

jak w koncu bedziemy sie zenic to poprosze gosci o ksiazki zamiast kwiatow w prezencie.
my włąśnie na ślub zażyczyliśmy sobie ksiażki zamiast kwiatów, bo moj tż zapalony czytelnik
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 10:43   #2300
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
właśnie taki chce tylko nie wiem czy dam rade zrobić ...
Wierzę w Ciebie

Mała pospała tylko godzinkę, ale dobre i to. Musimy poleciec do sklepu po jakieś ciacho do kawki
Stary 2012-09-06, 10:46   #2301
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Owieczko koniecznie spróbuj w wersji na słono, boskie są, zależy co dodasz, ale ja lubię takie co przypominają w smaku pizzę

Podaj przepis dobra kobieto

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Muszę przepis znaleść :-D

A skoro jesteśmy w temacie pieczenia i słodkości to czy planowałyście już może jaki tort zrobić na pierwsze urodziny maluszka...? Niby jest trochę czasu ale ja już myślę i nawet wiem jaki tort bym chciała ale obawiam się że sama mogę nie dac rady go zrobić...

MOgłabym zlecić to zadanie tża mamie albo babci, ale one robią takie oklepane. Babcia robiła na chrzest, wiec teraz raczej zamówię
Stary 2012-09-06, 10:47   #2302
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
Zrobiłam mufinki a z polewą czekoladowa i lukrowymi kuleczkami :-D wstyd się przyznać ale pierwszy raz w życiu coś upiekłam tzn coś słodkiego;-) i wyszło pyszne:-D
zaraz odkryjesz w sobie talent cukierniczy i tor bedzie jeszcze piękniejszy na urodzinki
Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a dajcie przepis na te muffinki pizzowe, mam smaczek.
Tylko że ja mam foremki metalowe i ostatnio tak mi jakieś muffinki przywarły że niezbyt miło wspominam czyszczenie ich. Może się czymś te formy wykłada, oświećcie mnie dobre kobietki
Elu mozna kupić tzw papilotki papierowe albo wyłożyć formy papierem do pieczenie pociętym na kwadraty i ułożonym
http://damsko-meskie.pl/gotowanie/wp...o-muffinek.jpg
i
http://4.bp.blogspot.com/-Tn17WqCYFd...e_muffinki.jpg

papilotki sa np w tesco

ja już dzisiaj lepiej sie czuję, siedze na l4, nianie odwołałam i bawimy sie z Helą. Teraz ona ma drzemke a ja lekka kawcia i drugie śniadanko
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 11:01   #2303
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Filip już 2 razy podczas snu siada i się rozgląda więc podchodzę i go kładę a on śpi dalej... o co chodzi???

U Nas jest to samo, to coś złego ?

Mimi uwielbia wodę, jak widzi jak tż napuszcza wodę do dużej wanny to najchętniej by wskoczył w ubraniu

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

[QUOTE=princessskaa;363527 79]

DYBRY

Pogoda do d..y, leje, szaro, zimno... Ale i tak mam humorek, bo przyjaciółka dzisiaj ok południ do nas przyjedzie Miesiąc się nie widziałyśmy, więc jestem stęskniona

Widzisz, a miałą być taka rewolucja.. Dobrze, że wszystkie nie laminowałyśmy, a tylko jeden króliczek doświadczalny był hihi

Botki idealne na co dzień nawet- bo tak nogi nie męczą wysokością A w tle pinkowy dywanik

QUOTE]

Ta jasne dobry humor niby przez psiapsiułe ?? srata taa

Zalaminuj swoje, może wyjdzie Ci ładnie

taaaa pinkowy, a jak, przepraszam, nie chciałam Cię dobić z zazdrości :d teściowa tak upiększyła kuchnie...

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Witam ...
U nas nocka starszna, dużo pobdek z płaczem,coś mi się wydaje że się młody cycem nie najada... po kąpieli dałam cyca a on chwilę pojadł i odwracał się,w nocy to samo,w nocy dałam mm spał,później nad rane się obudził dałam wodę i też spał...
rano pogoda była starszna padało i wiało a teraz świeci słoneczko i nei piździ hehe
Młody temperatury nie ma więc będziemy spacerować...

Uciekam się ogarnąć

A prostownicę kupiłam taką : http://allegro.pl/prostownica-reming...598508705.html

A miałam wstawić zdjęcie tortu jaki mi się marzy na Filipa 1 urodziny
Współczuję nocki

Ale udeało Ci się kupić prostownicę fiu fiu myślałam, że ok 200 zł trzeba za nią dać

A torcik BAJKA tez muszę się rozglądać za wzorem
Stary 2012-09-06, 11:04   #2304
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:
Pokszyfko dzięki za info w sprawie pępuszkateż zauważyłam że jest czerwonkawy,wiadomo od czego to się robi? U nas dziś na drugie danie pierogi z mięskiem i kapsuptą - moja mama nam dała:-D
podobno to od jakiejś bakterii, bo pempuszek tylko pozornie się wygoił, wystarczy że sobie ram nasiusia, albo brudną raczką pomizia...cokolwiek, nawet nieodpowiednia higiena przy kąpieli. ale jak mi powiedział lekarz 'to nic strasznego', tylko trzeba przemywać.
Cytat:

Michałek spał od 8-8 teraz zgadnijcie ...śpi tylko ciekawe jak długo, bo czekam na speców od ściągania grzejników i znając życie wybiorą sobię godzinę taką że go obudzą
ło jej...ale masz dobry dzień moja zaraza wstała po 7 i do tej pory urzęduje w szufladach
Stary 2012-09-06, 11:06   #2305
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość

Elu mozna kupić tzw papilotki papierowe albo wyłożyć formy papierem do pieczenie pociętym na kwadraty i ułożonym
http://damsko-meskie.pl/gotowanie/wp...o-muffinek.jpg
i
http://4.bp.blogspot.com/-Tn17WqCYFd...e_muffinki.jpg

papilotki sa np w tesco

ja już dzisiaj lepiej sie czuję, siedze na l4, nianie odwołałam i bawimy sie z Helą. Teraz ona ma drzemke a ja lekka kawcia i drugie śniadanko

A gumowe foremki trzeba czymść natłuszczać ? Jedyne muffinki robiłam z Dr otkera, które miały w środku papierowe, więc kompletnie się nie znam

Zróweczka życzę

Zaraz zmyję lakier z pazokietków u nóżek i zrobię frencza, a później jak dzieci powolą Elus czytamy ??
Stary 2012-09-06, 11:19   #2306
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
A gumowe foremki trzeba czymść natłuszczać ? Jedyne muffinki robiłam z Dr otkera, które miały w środku papierowe, więc kompletnie się nie znam

Zróweczka życzę

Zaraz zmyję lakier z pazokietków u nóżek i zrobię frencza, a później jak dzieci powolą Elus czytamy ??
dzięki
nie silikonowych nie trzeba

dziewczyny ma do sprzedania nowe z metkami spodnie i sukienkę ciążowe z USA, na All nie poszło, macie jakiś pomysł gdzie by sie udało to sprzedać?
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 11:22   #2307
pokszyfka
Zadomowienie

wizualne inspiracje
http://www.carlosbakery.com/SpecialtyCakes/BabyBook.php

ja będę tworzyc coś w ostatniej chwili i to z podziałem...osoby ze wsi - tż'towskie ciotki wolą coś 'sytego', natomiast moje mieszczuchy coś lekkiego 'biszkopciaki'...
Stary 2012-09-06, 11:39   #2308
domi7ks
Zakorzenienie

Hej Laski

Nawet Was nie czytam, bo można się dobic. Jestem sama praktycznie non stop z dwójką (popołudniu na 2-3 godz mama czasem weźmie Polusie), Michałek w dzień nie spi (ewent po 5 min dwa razy mu sie uda!), w nocy się co chwile budzi. Ostatnio sie ok. 24 zbudził gotowy do zabawy i nie chciał spac, na rekach go mialam potem i karmiłam to prawie zasnelam na stojaco i sie przewróciłam jestem tak uziemiona teraz, że szok
i eszcze juz chce chodzic...juz bym chciała, zeby chodzil normlanie a nie sie puszczal, przewracał i guzy nabijał

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 11:49   #2309
janeczka7891
Zadomowienie

My po spacerku

Cytat:
Dziękuję moj cel to do pasa

Witam się z kawcią i drugim śniadaniem

ijeeee do pasa??

Ja właśnie zjadłam II śniadanie zaraz idę robić kawusię

Mój Filipeczko też spał od 8 do 8 ) i pół godziny temu zasnął

Cytat:

[/COLOR]Dziewczyny mam do przedania trochę ubrań dla chłopca na 116 - 122 wszystko z włoch używane ale w stanie idealnym...ktoś zainteresowany???
co to za ciuszki?? mogłabyś fotki porobić??? Ty nie zostawisz sobie dla swojego???
Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
wizualne inspiracje
http://www.carlosbakery.com/SpecialtyCakes/BabyBook.php

ja będę tworzyc coś w ostatniej chwili i to z podziałem...osoby ze wsi - tż'towskie ciotki wolą coś 'sytego', natomiast moje mieszczuchy coś lekkiego 'biszkopciaki'...
wow jakie cudeńka. Ja mam tylko wrażenie, ze te torty to strasznie słodkie muszą być :/
Stary 2012-09-06, 11:51   #2310
Oliveira79
Zadomowienie

Kochane moje dzisiaj rano siostra mojej kolezanki z pracy z ktora dziele pokój, urodzila córeczke, Malutka dostala 1 pkt jest w ciezkim stanie Prosze Was goraco o modlitwe za Maleńką, za jej zdrowie i siłę do walki o życie.

Ale mną wstrząsnęła ta historia....

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości