![]() |
#4381 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
![]() ![]() sama nie wiem ![]()
![]() |
#4382 |
Zakorzenienie
|
Memu Bratu też się kazali szczepić jak miał operację na nogę, choć też parę lat temu był szczepiony
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może Gnat się jeszcze wypowie ![]() Mama też się właśnie zastanawia czy kupować drugą dawkę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- No właśnie Dziewczyny trzeba kilku lekarzy spytać i podliczyć głosy ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 żakiecik był konieczny ze względu na gołe ramiona, ale mimo ze jest wygodny nawet jak na żakiecik nie mogłam się doczekać żeby go zdjąć ![]() ad 3 ![]() ![]() ![]() ad 4 ![]() ![]() ![]() ad 5 ![]() ![]() oj tam ![]() ![]() Cytat:
![]() ad 2 ![]() ![]() wow ![]() ![]() Twoje marzenie sie spełnia ![]() ![]() ja ostatnio złapałam RM na wspólnozakupowym (wcześniej testowałam tylko trochę od Rejcz) i baaaardzo mi się podoba, natomiast TŻ stwierdził że pachną jak woda kolońska jego ojca ![]() ![]() ![]() Cytat:
A czy jedna szczepionka w ogóle coś daje? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | |||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Fasolnik chiński - w smaku nijaki . Cytat:
Cytat:
Natomiast specjaliści -zabiegowcy najczęściej nie są na bieżąco ze szczepieniami . Ooo taaakkk ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
To ja :)
|
Owszem, ugryziony bez niczego ma smak -niczego
![]() Ale zrobiłam z orzechami arachidowymi, ostrą papryką, czosnkiem i szalotką -rewelka... ![]()
#4390 | |||
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() zrób przyśpieszony tryb Engerixowy , o którym Karkki pisała , jak zdążysz , chociaż dwie dawki .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Zakorzenienie
|
![]() no właśnie jakoś przed dotychczasowymi trzema razami nikt się nie upominał, a tryb zawsze był "na już" więc jakoś przeszło bez.. ale teraz widzę że w dokumentach które mam mieć ze sobą w dniu operacji jest też zaświadczenie o przeprowadzonych szczepieniach przeciw żółtaczce czyli muszę się zacząć streszczać ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4392 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko kolejkę zaklep tak o 3.00 Ja też. Tylko mi się nie chce samej łazić po sklepach. Torebki potrzebuję na wczoraj, albo i dwóch, jakąś jesienną kurteczkę by pasowało kupić, a jak idę sama to zwykle wracam z workiem frywolnej bielizny ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do RM to zgadzam się z Twoim TŻ
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Konto usunięte
|
Machne znad wycienczenia
![]() Majuta wszystkiego co najlepsze. Duzo swietego spokoju, zdrowka i milosci ![]() Robimy se z kolezanka raz w tygodniu takie sesje terapeutyczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
![]() ooo, czyli jednak nie wszyscy kochają RM ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | ||||
Zakorzenienie
|
Najlepszego dla Mai
Graty dla Pin Up Kciuki dla Melk Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36351368] Robimy se z kolezanka raz w tygodniu takie sesje terapeutyczne ![]() ![]() Sesje mówisz.... terapeutyczne.... ![]() ![]() ![]() ![]() muszem z tżtem się rozmówić ![]() ![]() No i macham znad kota Buźki ,bosz.... i koty niedopieszczone.. nie mam pod nosem żarcia, picia, tylko kota ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- no i dobrze... inna rzecz że to co na mnie nie pachnie to pachnie na Tru,a skoro dla Tru RM capi kolońsko to dla mnie musi by,ć wprzepytkę ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:35 ---------- ha! zabiłam bar ![]() dobrej ![]()
![]() |
#4397 |
|
Helou...
Ile dni musi mnie boleć głowa, zanim będę mogła prosić o eutanazję?? ![]() Dobry... Telegrosik kupiłam ![]() Miłego dnia i kciuki za Melk!!
#4398 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Sto lat dla Gryxa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla Tru tez zyczenia tu napiszę ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-09-06 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- fogle ficiałem żenułę oraz broszkie mustasz na żywo |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Macham ![]() Wszystkiego najlepszego dla Gryxia i Tru ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja jeszcze tu Ci gryxiu napiszę(w skrócie ![]() ![]() ![]() ![]() Truskaweczko Dzika wszystkiego najlepszego - pożytku z Hetfielda, jeszcze większej odległości od nietopsza i samych miłych właścicieli Twoich pacjentów ![]() ![]() Rano zapierdzielał deszcz i aura jesienna była, a teraz słoneczne lato, jeszcze śniegu dziś brakuje ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia dla nieobecnego Gryxa
![]() ![]() Tru Kochana ![]() ![]() ![]() dzień dobry ![]() chciałam wczoraj nadrobić ale padłam Murszafko kota powoli do przodu ![]() wet stwierdził, że widzi poprawę, ale niewielką i że i tak muszę w przyszłym tygodniu się u niego pojawić, więc badania krwi zrobimy w poniedziałek. Troche gorzej jest natomiast z zastrzykami ![]() ![]() i dziękuję Wszystkim ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-09-06 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Nindżopesz
|
A konkretnie?
Melk, trzym sie ![]() Gryszardzie nieobecny wszystkiego naj i niech wreszcie Anja przejrzy na oczy i doceni Twoja osobe ![]() ![]() Tru rowniez wszystkiego naj, zeby sie w robocie ulozylo bo z reszta chyba nie masz problemow ![]() ![]() Mursz, fasolka boska, jak wlosy topielicy ![]() Flo ![]() BTW kolejne buty dla Cieu: http://allegro.pl/122-buty-botki-kot...590918928.html A propos kothow prawdopodobnie odnalazl sie ten od sasiada. Babka, ktora karmi bezdomne podworkowe mowi, ze wlasnie w tym okresie przyblakal sie nich jakis nowy, mlody i pasujacy z opisu. Nie zdazylam go jednak przyuwazyc. Pytanie tylko czy warto informowac sasiada bo koth znalazl sobie kotchanke (wysterylizowana ale co tam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 | |
|
Otóż mam, ale małż mi regularnie odpina dźwięk bo cośtam. Więc już zapomniałam, jak jego obsługa wygląda...
Skajpa obsługa :P Cytat:
![]() |
#4405 |
Wpisz tu zomzing
|
żenuła był to samochód seat cordoba w kolorze kobaltowym, czysty;
z tyłu nad zderzakiem miał przyklejone: rybkę a jakże, lokalny stosowny herb miasta, a na zderzaku adres e-mail: imienazwiskovip1@wp.pl (tablica rejestracyjna nie była personalizowana); na drzwiach kierowcy "dyskretnie" pod klamką przylepion znaczek plejboja, a samochód zasiedzon był przez siwego typa koło pięćdziesiątki, w stylu klienta biur matrymonialnych ![]() nie fotłem tego niezdety |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() chyba pamiętam :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4408 |
Nindżopesz
|
http://www.youtube.com/watch?v=_oNpm...0&feature=plcp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Zakorzenienie
|
Melk
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36351368] Majuta wszystkiego co najlepsze. Duzo swietego spokoju, zdrowka i milosci ![]() ![]() ![]() gromkie Stoo lat dla Gryxa! ![]() I kolejne uściski dla Truskawki ![]()
#4410 | |
Konto usunięte
|
![]() ![]() Takie nt. odchudzania ![]() Cytat:
![]() ![]() Tru, Gryx życzę Wam dużo wszystkiego. Zdrowia, pieniędzy, miłości, spokoju i czego sobie zażyczycie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.