|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Life is a drink ...
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Wykapałam się i napisałam smsa o moich planach do TZ'a jak i do przyjaciółki..
Odpis był taki ... Przyjaćiółka : IDZ IDZ TŻ ; NA CHOLERE CI KOLEJNY TECHNIK. Za każdym razem gdy jest rozmowa z nim na temat pracy on zawsze gada, że STUDIA MUSZĄ BYĆ bo otwierają wiele dróg . Oczywiście w jego 'pracy' owszem musza być. Technologiem czy innym ważniejszym pracownikiem w firmie produkcyjnej ludzie po liceum tam nie siedzą. Co innego na produkcji... Dziś mnie poniosło i mu napisałam skoro tak bardzo się mnie wstydzisz, że nie mam studiów to sobie rozwieś ogłoszenie u siebie w pracy, że przygarniesz Panią po wyższych razem z tytułem z inżynierskim po kierunku technicznym. Wszystko w temacie. ;]
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za odzew
![]() Czuję się nieco podbudowana ![]() Miłego dnia
|
#2223 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rodzynko, dziewczyny napisały już wszystko, więc ja tylko dodam, że mają rację
|
|||
|
|
|
#2224 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja bym zrobiła technika informatyka. Gdyby nie to, że większość z tego, co oferuje program po prostu umiem i szkoda mi czasu
Zimno i pada Odechciało mi się wszystkiego - myślałam, że może pójdę dziś na spacer albo zakupy...
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
No, pogoda paskudna ;( A chciałam zrobić step makijażu wieczorowego...
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
W Trójmiescie słońce, ale wietrznie
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam kryzys związany z moimi studiami - teraz będę na 3 roku, ale poważnie zastanawiam się albo nad dziekanką albo nad indywidualnym tokiem studiów, gdzie rozłożyłabym 3 rok na dwa lata. Na moim kierunku muszę wyrobić 150 godzin praktyk w szkole, obserwując i sama nauczając, ale fizycznie nie dam rady, bo w tygodniu pracuję 9-17, a w weekendy mam zjazdy. Jak do tego dołączę zajęcia dodatkowe, które musimy jeszcze zaliczyć (normalnie w tygodniu, poza zjazdami) to się okaże, że powinnam się albo zwolnić z pracy, żeby zaliczyć ten rok albo poświęcić cały swój wolny czas na to, nie mając żadnego dnia wolnego w tygodniu. W zasadzie dyplom nie jest mi do szczęścia potrzebny, mam stałą pracę nie związaną z kierunkiem, a i tak po skończeniu studiów planuję poważniej zając się zupełnie czym innym, ale nie chcę wyrzucić w błoto dwóch lat pracy (i płacenia czesnego)... Z drugiej strony dobrze byłoby zaliczyć już ten rok i mieć z głowy, ale boję się że prędzej padnę z wycieńczenia albo pozabijam wszystkich wkoło, bo będę zestresowana. I tak biję się z myślami od dwóch tygodni ponad i sama nie wiem co mam zrobić...
A tak w ogóle to dzień dobry - dziś większość czasu pewnie spędzę nad pokazem slajdów na przyjęcie, a już mi się nie chce...
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Matko kochana, nie chce mi się pakować, a wyjeżdżam w nocy, na dodatek chyba zaczyna mi doskwierać... urlop. I w ogóle jakoś się dupnie ostatnio czuję, do niczego nie mogę się zebrać, boję się o pracę itp.
![]() No nic, ponarzekałam, to idę się zbierać powoli.
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że każda z nas ma takie seksualne podejście do życia dzisiaj
![]() ![]() Dziękuję podwójnie. Gorąca herbata i jakoś to leci ![]() Cytat:
A dziękuję Trust, gdzie to jedziesz w sobotę i co to za konkurs Astora? Bo nie widziałam, żebyś się chwaliła? (albo przeoczyłam?)
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,1...dwaznych_.html Widziałyście? Nawet Gazeta.pl o laminowaniu pisze - i cytuje Anwen
![]() Dzień dobry tak w ogóle, melduję iż na Śląsku Gornym już nie pada, ale też się nie przejaśnia
|
|
#2232 | |||
|
Zakorzenienie
|
może trzeba do lekarza?Cytat:
![]() co do technika, jeśli możesz i chcesz to pewnie, że robić ![]() Cytat:
ale jak zrobisz przerwę to później dasz radę? będziesz miała czas jeśli odłożysz? bo chyba nadal będziesz pracować... Cytat:
czemu boisz się o pracę? wrzuciłam zielono-niebiesko-pomarańczowo-różowo-fioletowy makijaż
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-09-06 o 10:20 |
|||
|
|
|
#2233 | |||||
|
Zakorzenienie
|
DOBRY
![]() Cytat:
jak tylko chcesz to dlaczego nie ? zawsze sie moze przydac![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
! moze mi by sie przydal bo ja taka lewa jestem ![]() Cytat:
zeby robic tlumaczenia![]() a nie mozesz zrobic tak, ze pierw sprobujesz czy dasz rade normalnie ciagnac a jak ci sie nie uda to poprosisz o rozbicie tego roku na dwa? ja dzisiaj ide na swoja uczelnie dowiedziec sie o obrony. Nie wiem czy znowu nie bede musiala przekladac obrony na grudzien bo moge sie nie wyrobic z nauka:/ egzamin 17 a obrona 19....zobaczymy czy mi sie uda zreszta caly czas sa problemy z promotorka, ktora nas totalnie olewa i nawet nie odpisuje na maile kiedy ktos sie chce z nia skonsultowac... uroooocze![]() I jak o kompleksach byla mowa i o studiach to mi sie czasami wydaje, ze deb*il jestem skoro ciagle mam jakies problemy na tej uczelni ooo i teraz ja sie przyznam !
|
|
|
#2234 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dimiti - nie mózg, większość tego znam w praktyce (brat informatyk)/miałam na studiach lub w liceum. Samo weszło, a czasu jak na lekarstwo... Miałabym wrazenie, ze zaniedbuje obecne studia
|
|
|
|
#2235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
Prawie Cię nie poznałam
|
|
#2236 |
|
Konto usunięte
|
Nie mogę się zebrać do napisania notki
![]() I u mnie też beznadziejna pogoda, dziś już założyłam kurtkę i chustkę. Byłam na uczelni po raz drugi spróbować załatwić formalności związane z praktykami i znowu nie zastałam gościa za to odpowiedzialnego, chociaż wg karteczki na drzwiach miał być ![]() A poza tym, chyba wznowię moją mini hodowlę ptaszników |
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam jakąś 1/3 prezentacji dopiero i mnie cholera bierze, że to tak wolno idzie
|
|
|
|
|
#2238 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Nawet mam tapetę z tym kotkiem na laptopie
|
|
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pisałam tutaj, że zakwalifikowałam się do półfinału konkursu Astor. Coś na styl Sephory - malowanie modelki, potem wybierają 5 dziewczyn, które 21-22 września robią popisowy makijaż i zostają ambasadorkami Astor, a w międzyczasie mają szkolenie z makijażu
|
|
#2240 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A swoją drogą wyobrażasz sobie np. studia z fryzjerstwa? Bez sensu! Albo ktoś ma talent i poduczy się fachu albo nie. Studia by nie pomogły
|
||
|
|
|
#2241 | |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36355489]Nie mogę się zebrać do napisania notki
![]() [/QUOTE] u mnie tak samo niestety... Rodzynka1989 absolutnie się nie przejmuj tą "koleżanką". Wyraźnie widać, że się przechwala i próbowała pogorszyć Ci humor- świadomie bądź nie jest wampirem energetycznym (dla osób, które nie zajmują się ezoteryką- proszę się nie śmiać ani pogardzać ![]() Cytat:
Male dziecko cały czas płacze, a matka go nie uspokaja. Jeden z pasażerów (starsza pani) mówi do dziecka, że źle się zachowuje, na co matka dziecka odpowiada: - Proszę nie krzyczeć na moje dziecko, ono jest wychowywane bezstresowo! Po pewnym czasie,gdy tramwaj staje na przystanku, wstaje z miejsca tzw 'Metal' (subkultura glany pieszczocha itd.), zbliżając się do drzwi, wyjął gumę do żucia z ust i przylepił temu niegrzecznemu dziecku na czoło. Po czym powiedział do matki: - Proszę na mnie nie krzyczeć, zostałem wychowany bezstresowo." tak mi się przypomniało (cytat z wezsietato . pl- w ogóle zabawne historyjki tam są z dzieciaczkami w roli głównej, jak chcę sobie poprawić humor, czytam)
Edytowane przez 1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b Czas edycji: 2012-09-06 o 11:13 |
|
|
|
|
#2243 |
|
maszyna, nie człowiek
|
U mnie też na szczęście jakby się rozpogadza
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Studia nic nie dają. Ja studiowałam dziennie i cały czas pracowałam, ale teraz każdemu radziłabym wybrać zaoczne i zdecydowanie iść do pracy. Liczy się przede wszystkim doświadczenie, a nie papierek od szkoły... Teraz prywatne studia może zrobić każdy debil, który tak naprawdę powinien zakończyć edukację na zawodówce i być na przykład super stolarzem. Inna sprawa, że znam mnóstwo osób bez studiów, które lepiej sobie radzą, niż wszyscy wykształceni
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisac na kartce + i - i wsio
|
|
|
#2246 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Świetny jest. Serio
Ale jakoś chyba niedawno zmieniłaś, dzisiaj? wczoraj na wieczór?Cytat:
|
|
#2248 |
|
Rozeznanie
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36356095]
"Sytuacja w tramwaju. Male dziecko cały czas płacze, a matka go nie uspokaja. Jeden z pasażerów (starsza pani) mówi do dziecka, że źle się zachowuje, na co matka dziecka odpowiada: - Proszę nie krzyczeć na moje dziecko, ono jest wychowywane bezstresowo! Po pewnym czasie,gdy tramwaj staje na przystanku, wstaje z miejsca tzw 'Metal' (subkultura glany pieszczocha itd.), zbliżając się do drzwi, wyjął gumę do żucia z ust i przylepił temu niegrzecznemu dziecku na czoło. Po czym powiedział do matki: - Proszę na mnie nie krzyczeć, zostałem wychowany bezstresowo." tak mi się przypomniało (cytat z wezsietato . pl- w ogóle zabawne historyjki tam są z dzieciaczkami w roli głównej, jak chcę sobie poprawić humor, czytam)[/QUOTE]O, matko, chciałabym, żeby to była prawdziwa historia ![]() Ja w ogóle nie lubię dzieci, ale toleruję je dopóki nie wkraczają poza strefę mojej tolerancji na nie. Ostatnio w byłam na lodach. Jakiś dziecior non stop wrzeszczał, ryczał i wszystkim przeszkadzał, a na koniec z pełnego rozpędu wjechał we mnie ciężarówką. Następnego dnia miałam siniak we wszystkich kolorach tęczy o średnicy 10 cm! Od matki, która to wszystko widziała, nie usłyszałam nawet słówka przeprosin. Następnym razem zrobię coś w stylu tego metalowca ![]() A propos studiów przypomniała mi się koleżanka, która w liceum nie wiedziała kto jest premierem Polski, co nie przeszkodziło jej w pójściu na politologię
|
#2249 |
|
Konto usunięte
|
Zebrałam się w sobie, na blogu notka o pudrze Vipera Cashmere Veil
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;36356420]Ja też przeoczyłam to info jakoś, trzymam kciuki!
[/QUOTE]Nie dziękuję ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

. Oczywiście w jego 'pracy' owszem musza być. Technologiem czy innym ważniejszym pracownikiem w firmie produkcyjnej ludzie po liceum tam nie siedzą. Co innego na produkcji... 

Odechciało mi się wszystkiego - myślałam, że może pójdę dziś na spacer albo zakupy...

おはよう! 
może trzeba do lekarza?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Żeby nie było, nie mam absolutnie nic przeciwko dzieciom. Ale przeciwko rodzicom którzy na pewne zachowania nie reagują - i owszem. Myślałam, że za chwilę któryś z pracowników do mnie wejdzie i jedyne co zobaczy to mózg który właśnie eksplodował na firankę...